Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 17: täyteläiset nude-huulet (tutoriaali) + arvonta

17.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Kääks! Viikko enää jouluun! Glitz & Glamin joulukalenteri ei pääty vielä jouluaattoon, sillä viimeinen luukku avataan joulupäivänä. Sen jälkeen Glitz & Glam ja Minna jäävät joululomalle. Toki loman aloitan aikaisemmin, sillä pyrin saamaan postaukset valmiiksi ja ajastetuksi hyvissä ajoin. Uudenvuodenaattona on tuttuun perinteiseen tapaan vuoden parhaimmat -postaus. Silloin viimeistään palaan takaisin, mutta saattaa olla, että aattoa edeltävänä päivänä tulen pikaisesti käymään blogissani.

Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Olen availlut joka päivä luukkuja ja järjestänyt arvontoja. Postauksien sisältö syntyy elevenin kosmetiikkajoulukalenterin sisällöstä. Kirjoitan oman inspiraationi mukaan, joka kuitenkin mukailee kalenterin sisältöä. Arvontapalkinnot myös mukailevat kalenterin sisältöä, jotka teille tarjoaa eleven.fi.

Olen muuten suorittanut arvonnat luukuille 4-10. Arpaonni suosi seuraavasti:

4. luukku Tanja
5. luukku Miia
6. luukku Jemina
7. luukku Kadri
8. luukku Nina
9. luukku Sari P
10. luukku Tarjabee

Voittajiin on otettu yhteyttä ja osa tavoitettukin. Ensi viikolla sitten luukut 11-17. Luukut 18-25 menee sitten joulun jälkeen.

17. luukku

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor* oli 17. luukun sisällössä. bareMinerals on vähän ylellisempi brändi. Olen muutamiin tuotteisiin tutustunut vuosien varrella. bareMinerals taitaa olla edelleen tunnettu mineraalimeikkipohjistaan, mutta tuntuu, että brändi on lisännyt tunnettavuuttaan muillakin tuoteryhmillään. Ainakin huulimeikit tuntuvat näkyvän sosiaalisessa mediassa monien suosikeiksi mainittuina. Luukusta saamani sävy on Swag. Ihan minun sävyni! Viileä, hieman vaaleanpunainen. Kaunis sävy ja minulla hyvin luonnollinen ja istuva.

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor on nimensä mukaisesti nestemäinen mattapuna. Sävyvalikoima on hyvin luonnollinen, eli nude-sävyjä löytyy runsain mitoin. Huulipunassa on makea, hieman vaniljainen tuoksu. Aika kiva sanoisin. Koostumus on ilmava ja täyteläinen. Peittävyys on erinomainen, joka on tyypillistä mattakoostumuksen tuotteissa.

Tälle päivälle ajattelin tehdä huulimeikkitutoriaalin, jossa tehdään täyteläiset mattahuulet. Koska bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor -huulipuna on mattainen ja hyvin kestävä, ei haittaa pusuttelut mistelioksan alla.

Kannattaa tehdä huulikuorinta ennen mattahuulipunan käyttöä. Erityisesti, jos huulissa on kuivia kohtia. Minulla oli alahuulessa yksi pieni kuiva kohta, joten oli rajauksessa vähän haastetta, koska kuivassa kohdassa huulten raja ei ollut selkeä. Rajauskynä levähti kuivassa kohdassa laajemmalle alueelle. Sain muistutuksen siitä, että miksi neuvon aina muille, että kannattaa kuoria kuivat pois huulista ennen meikkaamista. Olen tehnyt huulien kuorinnasta postauksen. Sen löydät täältä.

Rajaa huulet hieman tummemmalla sävyllä kuin huulipuna. Aloita ylähuulesta. Lähde tekemään rajausta lyhyin vedoin amorinkaaren keskikohdasta. Muotoile ensin huulten kaaret. Jatka siitä suupieliä kohti.

Alahuulella sama juttu. Aloita keskeltä ja etene lyhyin vedoin suupieliä kohti. Ole tarkkana, että ylä- ja alahuulen rajausten linjat kohtaavat suupielissä. Niiden ei siis tarvitse yhdistyä toisiinsa, vaan niiden tulisi olla samassa linjassa. Näin saadaan tasapainoiset huulet. Jos ylä- ja alahuuli ovat eripariset, täytyy toisessa mennä vähän rajojen yli tai toisessa tehdä rajaus selkeästi huulten sisäpuolelle, jotta rajauksien linjat kohtaavat suupielissä.

Tee rajaus aivan huulten rajalle. Älä selkeästi huulten reunojen ulkopuolelle, mutta rajalle, joka saattaa paikka paikoin kulkea hieman ulkoreunalla. Jos rajaat huulet selkeästi huulten rajan ulkopuolelle, syntyy vähän hassu efekti, joka näyttää luonnottomalta. Jos tämä ei ole tavoitteena, älä rajaa selkeästi yli huulten reunojen.

Voit toki värittää rajauskynällä huulet kauttaaltaan, mutta kokeile joskus tätäkin kikkaa. Tee huulille rajauskynällä viiva alahuulen keskiosaan ja tee vähän alahuulelle sekä ylähuulelle viivat kuvan mukaisesti. Näiden idea on tehdä varjoa, joka taas saa huulten keskiosaa näyttämään pulleammalta. Alahuulen keskellä oleva viiva korostaa syvennystä, joka monella alahuulen keskiosasta löytyy.

Jos käyttämäsi kynä ei ole helposti levittyvä, pehmennä jälkeä siveltimen avulla. Koska minun käyttämäni rajauskynä on äärimmäisen pehmeä ja väri notkeaa, ei minun tarvitse tehdä erillistä häivyttelyä tekemilleni varjoille.

Pyyhi huulipunan applikaattori hylsyn reunoille. Jätä applikaattoriin vain aavistus väriä. Levitä huulipuna huulillesi. Näin huulille tulee ohut kerros ja pääset kunnolla hieromaan värin huuliin. Tämä vaikuttaa kestävyyteen.

Siisti huulten reunat tarvittaessa. Ota litteään peitevärisiveltimeen peiteväriä, valokynää tai meikkivoidetta (hyvin vähän!). Siisti reunat siveltimen avulla huulten reunoja pitkin.

Ja näin huulia täyteläistävä huulimeikki on valmis! Nudet sävyt toimivat yleensä parhaiten tällaisen efektin luomiseen. Ei liian vaalea, eikä liian tumma. Sellainen omaa ihoa tummempi, mutta kuitenkin sävyltään omaan ihonsävyyn luonnollinen. Minulla istuvin on viileä, eli ei missään nimessä oranssipohjainen nude. Oon aika ”swag” tässä huulipunassa! 😀 

Tänään minulla on palkintona nude-huulimeikkien ystävien unelma. Arvonnassa on bareMinerals Send Nudes Matte Liquid Lip Trio* -huulipunatrio. Hinnaltaan setti on 49,10 €, mutta arvoltaan 87,80 €! Setti sisältää kolme nestemäistä mattahuulipunaa, jotka ovat sävyltään:

  • bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor Swank, 4 ml
  • bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor XYZ, 4 ml
  • bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor Hemp, 4 ml

Jos haluat nämä kolme ihanaa huulipunaa, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro suosikkisävysi huulimeikissä. Minulla on niin fiilispohjaista, mutta olen vanhanroosan suuri ystävä sekä tietysti sitten pinkkien, kunnon punaisten ja hyvin tummien sävyjen.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59. (Huomaa lyhyempi osallistumisaika!)

Rentoa sunnuntaita!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Välillä kirkasta punaista, välillä viileää tummaa fuksiaa.

Kommentit

tykkään nudesävyistä, mutta ehkä eniten pinkki roosa on mieluiten, varsinkin ruskettuneen ihon kanssa:)

sandi.osterlund@gmail.com

Arkisin rosa iltaisin kirkkaampi punainen.

Nuden sävyt

Minä pidän luonnollisesta lookista myös huulimeikissä. Käytän huulikiiltoja ja sävyttäviä rasvoja. Joskus sitten pinkin eri sävyjä.. On joku kirkkaanpunainen huulipunakin (milleniumina ostettu? ?).

Viileä, roosainen nude ??

Mulla vaihtelee värit kausittain mutta kunnon punainen on varmaan väri jota käytän eniten.

Nuden sävyt ovat mielestäni aina olleet ”helppoja” ja siksi myös suosikkejani 🙂

Nudepunat ja pinkkiin taittavat punat on suosikkeja

Suosikkini on perus punainen hyvässä sävyssä, jolloin se ei saa hampaita näyttämään keltaisilta. Arkeen sitten jokin nätti nude tai roosa. Pinkin toivoisin sopivan itselleni vaan enpä ole vielä löytänyt sopivaa sävyä. 🙂

Nudea sen olla pitää! 🙂

Sellanen nude pinkki on suosikki 🙂

Suosikkisävyni on tuollainen hillitty ja turvallinen nude. Vähiten pidän kunnon punaisesta tai oranssista. Muiden huulilla on ollut viime aikoina kiva nähdä tummia ja aika erikoisiakin sävyjä 🙂

Kunnon punainen huulipuna! Harvoin käytän, mutta tämä on suosikki.

Olen vasta innostunut huulipunista joten omaa suosikkia ei ole vielä löytynyt, suht luonnollisilla punaisen eri sävyillä on ollut turvallista aloittaa-ei mitään liian räväkkä ainakaan 😀

Pidän vanhan roosan sävystä ja ruskeaan taittuvasta nudesta.

Erilaiset nude-sävyt ehdottomasti tällaiselle luonnollisia meikkejä tekevälle. Usein ihastelen sun upeita räväkämpiä meikkejä mut ei onnistuis itseltä:D En ole muutenkaan kosmefriikki mutta taisin jäädä viime vuoden joulukalenterin aikaan koukkuun ja oma innostus meikkaukseen muuttunut sun blogin lukemisen myötä.
Merkin mineraalimeikkipohja käytössä mutta muista tuotteista ei lainkaan kokemusta!

Aika nudensävyissä mennään, monesti laitan vaaleaa rajauskynää tai mattahuulipunaa rajaamaan huulia ja päälle huulirasvaa. Melkoisen huomaamaton, mutta minulle riittävä.

Lempisävyni huulimeikissä on sellainen kylmä, jopa vähän lilahtava matta. Tämä olisi ihana palkinto!

Suosikkejani ovat nude-sävyt, kylmään taittava pinkki ja vanha roosa.
Tuo arvontapalkinto on juuri eikä melkein minun sävyjäni. Aivan ihana!

Koralli ja tietyn värinen roosa ovat minun huulivärejäni, kovin tummaa en osaa käyttää vaikka ehkä sopisikin.

Ruusun ja roosan sävyt, joskus salaa haaveilen oikein kirkkaanpunaisesta punasta, mutta taidan olla liian nössö sellaiseen 😉

Vaikia vastata, kun huulipunien käyttö on minulla niin kausittaista ja sitten värit vaihtelee. Välillä suosikkini on kirkkaanpunainen, välillä huomaamaton nude! 🙂

Pinkkiin vivahtavat sävyt viehättävät!

Kunnon punaiset, mitkä piristävät. Vähän vain harmittaa mattapunissa syömisen jälkeen korjailu ja huulten kuivuminen nöin talvella :/

No mun on kyllä huulipunalaatikko melkoisen sekalaista kansaa 🙂 Sen verran neutraali ihonsävy, että mulle käy hyvin monet sävyt ihan ok, poislukien todella vaaleat. Ja sopii ehkä luonteeseen, että jos nyt olisi pakko valita yksi suosikki, niin joku dramaattinen se olisi, siitäkin huolimatta että en sitä joka päivä varmaan käyttäisi 🙂 Esim. L’oreal color riche 392 Tanzania rubis parin vuoden takaa. Tumma viininpunainen about, todella ihana ja näyttävä, mutta voi tietty käyttää hieman hillitymminkin.

Punaisen eri sävyt 🙂

Suosikkisävyni ei ole vaalea eikä tumma. Mieluummin viileä kuin lämmin.

Sanon kaikki! Vaihtelee ihan päivittäin ja jopa aamun ja illan välillä se suosikkini on eri.

Lämpimät nudet punertavat ja sitten toinen ääripää, kaikki tummat 🙂

Lempparini on kirkkaanpunainen tai muut lämpimät punaisen sävyt, vähän oranssiin vivahtavat.

Suosikkeja on nudet ja my-lips-but-better-sävyt. Yleisesti ottaen huulteni luonnollista sävyä vaaleammat hiekat, nudet ja vaaleanpunertavat sävyt.

Kyllä ne suosikit ovat vaaleita sävyjä

Ihana sävy! Minun suosikkisävyni on todella vaalea, viileä ja vaaleanpunainen nude. Toinen lempparini on tosi tumma viininpunainen, mistä saan aina kovasti kehuja oliivipohjaisena vaaleaverikkönä.

Pinkin eri sävyt 🙂

Aika lailla fiilsipohjalta minäkin menen sävyjen suhteen. Laidasta laitaan, paitsi kirkkaanpunaista vieroksun.

Punainen ☺

Itsellä toimii parhaiten ihan luonnolliset sävyt

Fiiliksen mukaan myöskin, mutta punaiset sävyt 🙂

Itse suosin huulimeikissä ehkä eniten nudesävyjä, jotka taittavat hieman pinkin puoleen – rusehtavat sävyt eivät jotenkaan omasta mielestäni itselleni sovi ja hieman voimakkaammat sävyt vaativat enemmän harjoittelua vaikka niitäkin on kiva aina ajoittain testailla 🙂

Mieluisimmat huulipunavärit löytyvät akselilta nude-vanharoosa-pinkki. Sävy saa olla hieman omaa ihonväriä tummempi.

Eniten pidän roosanvärisistä nudeista 🙂

No nudejen ystävä olen, siis sellaiset vähän omia huulia vaaleammat, sekä sellaiset your lips but better-sävyt. Tykkäisin niin käyttää viininpunaista ym tummia sävyjä, mutta eivät vaan näytä hyviltä minulla 🙁 jopa mustat olisi upeat, mutta ei, ei minun huulissani..

Arjessa sävyttävä huulirasva,juhliin punaista tai nudea,riippuu fiiliksestä.

luonnolliset sävyt on lemppareita.minulta löytyy pelkästään nudeja ja mauven sävyjä,sekä yksi punainen,jota en käytä juuri koskaan.

Pinkki on paras 🙂

Mauve on ykkönen, tykkään myös punaruskeista. Tätä päädyin yhdistämään urban decayn 1993 kynään. Yksistään oli liian vaalea minulle.

Olen vannoutunut huulirasvan ja -kiillon käyttäjä. Varsinaista punaa käytän erikoistapauksissa ja silloin sen pitää olla tummasävyistä.

Minäkin olen vanhan roosan ystävä ja tykkään nude-sävyistä.

Käytän tosi harvoin huulipunia, joten ei ole mitään varsinaista suosikkia, aika nudea, ei mitään liian räväkkää

hellästi rosahtava tai punertava on suosikki

Kyllä se perinteinen punainen taitaa viedä voiton. Tykkään kyllä myös monista muista sävyistä. Nudet on todella ihania myös.

Vanharoosa on iki suosikkini, mutta viileä sinipohjainen violetin sävy on tullut kuvioihin myös. Ehkä pastellin väristen hiusten takia?

Suosikkisävyni on yleensä kunnon punainen, nykyään tyydyn usein vähän säyseämpiinkin väreihin.

Suosikkisävy on nude tai huulikiillossa/-voiteessa läpinäkyvä tai hennosti punertava, mutta olen yrittänyt alkaa käyttää punaisia ja pinkkejä huulipunia.

Ihania nudeja! Käytän myös vahvasti fiiliksen mukaan värejä. Arkena usein nudeja, ruskeita ja marjaisia, juhlana taas punaisia ja liloja. Ainoat, mitä on ole oppinut käyttämään on kirkkaan pinkki ja barbie-tyyppinen pinkki.

Itse pidän vaaleista ja luonnollisista sävyistä huulilla. Enimmäkseen käytän vaaleanpunaisia, nudeja ja rusehtavia sävyjä. Ihoni ja hiukkseni ovat hyvin vaaleat joten tummat sävyt huulilla näyttävät todella raskailta ja goottimaisilta varsinkin, jos on hieman enemmän silmämeikkiä.

Minun suosikkeihin kuuluu myös vanharoosa ja tummanpunaiset. Ja tummat violetit. Ja tummat pinkit.

En ole vielä löytänyt itselleni sopivaa nuden sävyä, joten käytän yleensä punaista ja pinkkiä, jotka tuovat väriä kasvoilleni. 🙂

Heipähei!
Tykkään hillityistä sävyistä, punaruskeistatalviaikaan ja nudeista kesällä. Vierastan itselläni näyttäviä värejä, koska koen huulieni olevan turhan kapeat ja näyttäsillä väreillä ilmeestäni tulee turhan tiukka.

Ihana palkinto! ? Itse käytän useimmiten nudepunia jos olen panostanut silmiin, mutta rakastan myös kunnon punaista huulipunaa 🙂

Aika swäg väri tosiaan, itsekin yleensä nudebeigeä suosin.

Huulimeikkiä en käytä juuri lainkaan! Mutta olen huomannut että vaaleat sävyt käyvät minulle parhaiten, kuten pinkit ja nudet ?

Valitsen huulipunan asun ja asusteiden mukaan. Tai joskus toisinpäin jos on tunne että haluaa jotain tiettyä punaa käyttää. Sävyjä on kaikkea nudesta mustaan ja käytän kyllä kaikkia, mutta se lempparein taitaa olla kunnon kirkas punainen. Se ei vaadi kaverikseen kuin hyvän pohjameikin (eikä aina sitäkään) ja siistit kulmat.

Mä oon ollu jo pienestä pitäen (80-luvulta) fuksian ja luumun eri sävyjen ystävä 🙂 Sopivat mun mielestä mun tummaan tukkaan ja vaaleaan ihoon. Ehdoton nou-nou on vaaleanpunaiset ja pinkit sävyt 😀

Mä rakastan huulimeikkejä! Mulla ei oo mitään tiettyjä suosikkisävyjä, käytän niin fiilispohjalla 🙂 Mutta nudensävyjä ja roosanvärisiä huulipunia löytyy eniten.

Mä tykkään aika vaaleista väreistä, tämä setti näyttäis värimaailmaltaan olevan mulle aika passeli. Tosi tummia punia jotenkin vierastan.

Tykkään eniten nude-sävyistä.

Punaiset ja oranssit mutta myös ruskeat ja nudet

Kylmät nudet ja roosat on niitä sävyjä, mitä huulipunissa tulee eniten käytettyä.

Nudet on ehdoton suosikki, en ole niin rohkea huulimeikin kanssa yleensä.

Kyllä se sinne nuden puolelle menee, vivahde punasuutta saa kyllä olla 🙂

Nyt olis niin mun väriset huulimeikit palkintona <3
Ihanat!

Vaaleat roosansävyt ovat suosikkejani!

Kyllä nude punat ovat niitä suosikkeja, mutta silloin tällöin myös kirkkaanpunainen on ihanan piristävä.

Kyllä usein tulee laitettua punaista väriä huuliin 🙂

Mattaiset on mun lemppareita. Tykkään nudesävyisistä vaaleanpunaisista.

Siis apua ku mä en oikeasti tiedä mikä mulle sopii 😀 Mut viileät sävyt nyt tuntuu ainakin eniten omilta. Viileät pinkit ehkä eniten 🙂

Kokeilin tätä ja näytin Tarja Haloselta…. jotain meni pahasti pieleen, pitää kokeilla uudestaan . Tykkään nudeista ja ruskeista sävyistä.

Viileä pinkkiin taittava huulipuna tai -kiilto. Sekä läpikuultavat punaiset. Kovin tummat sävyt ei kuulu enää suosikkeihini.

luonnollisen väriset on kauniit

Nuden sävyt ja sellaiset persikanoranssiset.Roosat myös.

Kunnon punaiset on lemppareita! Ja kesäaikaan myös pinkit.

Nudet!

Tummemmat roosan sävyt ja punainen 🙂

Välillä roosa, välillä kirkas punainen ja välillä nude. Riippuu fiiliksestä.

Ihan perinteinen punainen tai eri nudet sävyt istuvat minulle parhaiten. Joskus myös enemmän pinkkiin menevät sävyt tuntuvat omalta. Muutaman oranssin punan olen viime aikoina ostanut, mutta en vielä tiedä mitä niistä pitäisi oikein ajatella.. 😀

Arjessa pinkkiin taittavat nudet ja sitten lämpimään taittavat punaiset/viininpunaiset

Vaihtelen huulipunasävyjä melkein kuin sukkia, mutta suosikkejani ovat marjaisat sävyt.

Hiukan malvaiset nudet on lemppareita tällä hetkellä ? Ja kirkas punainen myös.

Lemppareita on vaaleat nudesävyt mutta ajoittain tummat vamppyyrimaiset sävyt houkuttelee 🙂

Arjessa hyvin nudet ja juhlissa punainen ja suosikki siitä on MACin Ruby Woo 🙂

Vanharoosa on yksi munkin suosikki ja persikan sävyt 🙂

Arjessa lemppareita on nudesävyt, mattana tai kiiltävänä. Välillä taas kunnon puhdas punainen, fiilispohjalta. arvottavan setin trio olisi niin mun värinen että!

Nudet sävyt ja viileä vaaleanpunainen on omia suosikkeja

Vaaleat ja punaisen sävyt

Ehdottomasti nudesävyt ja vaaleanpunaisetsävyt, tänä vuonna punaisensävyt ovat olleet myös paljon käytössä ! ❤

Vaaleanpunapohjaiset nudet!

Minä suosin tosi läpikuultavia ja kosteuttavia punia, joten tämä setti menisi luultavasti siskolle lahjaksi. Marjaisat sävyt on useimmiten käytössä.

korallinpunaista

Nudesävyjä käytän paljon mutta myös punaiset sävyt ovat suosikkejani?.

Semmoset vähän koralliin taittavat nudet 🙂

Suht luonnolliset mutta hieman koralliin taittavat sävyt 🙂

Pehmeän roosat nudet

vähän mielialasta kiinni. Usein hillittyä tyyliin ”my lips but better” tai sitten tummempaa punaista. Aika harvoin tulee nykyään huulipunia käytettyä. Täytyykin ryhdistäytyä

Malvan tai vanhan roosan väriset on mun(kin) suosikkeja. Olen vähän arka huulipunan käyttäjä, joten sellaiset ”your lips but better”-sävyiset on helppoja.

Kirkkaan punainen huulipuna on lemppari, mutta käytän aika paljon muitakin värejä! 🙂

hieman vaaleanpunaiseen taittava nude

Kyllä se nude on. Yritän aina välillä siedättää itseäni punaisiin puniin mutta ei ne vaan tunnu omilta ?

Pidän roosaan vivahtavista nude-sävyistä ja joskus oranssinsävyisistä huulipunista.

Viininpunaiseen ja pinkkiin vivahtavat

Roosan sävy.
On muuten ihania huulipunia! Tahtoisin!

Roosan sävyiset tai oranssiin taittavat.

TYkkään raikkaista ja luonnollisista huuliväreistä. Mieluisimpia ovat rasvaiset kosteuttavat huulikiiltomaiset punat.

Roosan sävyt ovat suosikkejani!

Nudesävyisiä tulee aika pitkälti käytettyä 🙂

Pidän vähän sinertävistä sävyistä 🙂

Roosat, luonnolliset sävyt ovat mieleeni, ja pidän myös korallisista sävyistä. Ihan kirkkaita punaisia en oikein osaa käyttää.

Minunkin lemppareita on vanhan roosan sävyt. Käytän paljon roosaisia, lähes omien huulten sävyisiä kosteuttavia punia, jotka kuluvat huomaamattomasti pois. Ovat melkein kuin huulirasvojani. Matatkin ovat kyllä ihania 🙂

Tykkään käyttää nudeja ja punertavia huulimeikkejä. 🙂

Vanhan roosan sävyt ovat myös minun mieleeni. Pidän luonnollisesta huulimeikistä ja vahvemmat värit jäävät helpommin käyttämättä.

tykkään itse hieman pinkihtävistä nudeista

Tykkään vaaleista sävyistä.

Tummat marjaisat sävyt.

Vanhan roosan kannattaja täälläkin. Se tuo sopivasti väriä kuitenkaan olematta liian räikeä. Rakastan myös tummia sävyjä mutta niiden kanssa saa olla tarkkana, sillä jotkut sävyt tuntuvat vanhentavan. Ainakin siis omasta mielestäni.

Sävy uninhibited estee lauderilta on luottopunani – kirkkaan punainen, oranssiin vivahtava.

Mauve ja pinkki ovat minun suosikkejani.

Mä tykkään eniten sellasista ”my lips but better”-sävyistä ?

Kylmä, voimakas punainen tai violetti.

Joko nide tai kunnon kirkkaanpunainen 🙂

Mullakin on hyyyvin fiilispohjaista! Välillä on ihan fine kulkee mattasissa vaalenliiloissa ja tummanvioleteissa, kun taas välillä kaikki muu kuin huulirasva tuntuu liian näkyvältä! Mutta yksi sävy jota en ikinä käytä on pinkki.

Mä tykkään tummasta burgundista sekä kunnon punaisesta. Huulipunat vaan pysyy mulla niin huonosti että käyttö jää sen takia harvemmaksi.

Punainen ehdottomasti 🙂 Tällä hetkellä tykkään eniten Jeffree Starin nestemäisestä Redrum-punasta <3

Gammal Rosa on suosikki

Pinkit huulet

Suosikkivärini on tumma rosa tai nude pienellä hohteella ja kirkas punainen juhlissa. Myös viininpunainen on kiva.

Tykkään luonnollisista huulista, eli punaiset ja neutraalit sävyt. Sinisistä ja vihreistä ym. en oikein välitä.

Sellainen rusehtavan punainen.

Nude tai kunnon punainen! ??

Menee fiiliksen mukaan. Nudesävyt ovat tosi kivoja. Sitten välillä rohkeampia värejä.

Yleensä käytän joko nudea tai perinteistä punaista.

Oranssiin vivahtava punainen on in tällä hetkellä täällä.

Nude tai vaaleampi pinkki

Tykkään hempeästä roostasta ja tummanpunaisesta

Roosan sävyiset nudet ja oranssinsävyiset nudet.

Eri punaiset sävyt ovat lemppareita 🙂

Vadelman punainen on lemppari.

Minullakin menee värit fiilispohjalta ja vuodenajat vaikuttavat värivalintaan.

Parhaiten viihdyn luonnollisessa meikissä, jolloin sipaisen huulille vain hieman huulikiiltoa, mutta välillä on hauska piristää ilmettä myös punaisella 🙂

Kauniita sävyjä! Oma suosikkisävyni huulimeikissä on luumu.

Arkisin nude puna ja juhlaan kirkkaan punaiset huulet. 🙂

Pinkin sävyt

Pinkkiin vivahtavat nudesävyt, tuo Swag vaikuttaa aivan mahtavalta sävyltä 😛

Nude, todella harvoin käytän huulimeikkejä.

Tummanpunainen!

Roosainen nude ?

pinkin sävyt

Lemppareita ovat vanhan roosan sävyiset kiillot.

Käytän yleensä pinkkiä, joko lämmintä tai kylmää. Nyt olen innostunut myös klassisesta punaisesta ja tummasta luumusta.

Tykkään kaikensävyisistä nude huulipunista. Mutta ei saa olla kimalletta!

Kirkkaan punaiset sävyt on lemppareita, mutta tykkään kokeilla eri sävyjä.

Ihanat huulet sinulla, et ainakaan tarvitse botoxia. Minulla toisin päin, mutta ohjeillasi voisin saada huuliini hiukan näkyvyyttä. Osallistun ihanaan arvontaan.

Nyt olen ihastunut tummiin huulipuniin pitkän huulikiiltokauden jälkeen. Haasteena on ollut tehdä kauniit rajaukset, ettei tumma väri mene ”yli laidan”

Kaikki nudet ja roosat

Yleensä tulee kyllä käytetttyä ihan perus punaisia, mitä kirkkaampi sen parempi 🙂

Nuden sävyt on lemppareita 🙂

Eniten tartun vaaleaan persikkaan tai nude-pinkkiin, mutta kyllä se lemppari on violetti <3

Käytän melko tummia punasävyjä, mutta myös vaaleita nudesävyjä.

Nuden sävyt arkisin ja juhliin tummempaa punaista.

Hirveän vaikea sanoa lempparia, koska menen aina ihan filliksen mukaan! Tykkään tosi paljon kirkkaanpunaisesta muuten luonnollisen meikin seurana, ja etenkin kesällä sellainen kunnon barbi-pinkki oli mielettömän kiva! Töihin taas valitsen yleensä jotain melko luonnolista roosaa.

Yleensä rusehtavan sävyset ja vanha roosa. Hillityt nude värit, koska huulet suht kapeat ja amorinkaari aika olematon niin en tykkää näyttävän punaisista huulista.

Valitsen huulimeikin sävyn fiiliksen mukaan 🙂

Mun suosikkiväri on roosa.

Riippuu vähän fiiliksen mukaan, mutta yleensä ruskeat tai punertavat kylmät nudet

Näin talviaikaan lemppareita ovat vanhan roosan sävyt, kesällä taas kirkkaammast sävyt

Hillityt sävyt on suosikkejani

Yleensä lemppari on kunnon punainen joka taittaa aavistuksen pinkkiin

Ei minulla ole suosikkia, mutta fuksiaa olen käyttänyt viimeaikoina.

Tykkään monista eri sävyistä, mutta oranssiin vivahtavat eivät niin miellytä silmää. Vanharoosa, fuksia, kirkkaanpunainen, viininpunainen on miellyttävimpiä.

Yhtä lempisävyä on vaikea nimetä, mutta sanoisin tietynlaiset nudesävyt ja kirkas punainen. Käsitys väristä nude kun tuntuu olevan hyvin erilainen ihmisillä, mutta mulle ei ole mieleen liian vaaleat sävyt, eli sellaiset peitepuikkomaiset, eikä myöskään liian ruskeat tai harmaat. Sävyn tulee olla ainakin hieman punertava, mutta mieleeni on esim. vanha roosa, mauve sekä my lips but better-sävyt, eli luonnollista huulenväriäni lähellä olevat sävyt. Muutamia suosikkinudeja ovat esim. Nyx Soft Matte Lip Cream ”Stockholm”, Benecos ”Pink Honey”, Isadora Twist-Up Matt Lips ”Naked” ja Nyx Lip Lingerie ”Bedtime Flirt”. Silti etsin edelleen niitä täydellisiä nudeja lisää, eli nää kelpais kokoelmaan. Samoin sitä täydellistä kylmää punaista etsin edelleen.

En tykkää kovin tummista sävyistä, violeteista enkä oranssista. Kaikki nudet ja vaaleanpunaiset käy.

Fiiliksen mukaan, useimmiten huulikiilto vaalea ja jos huulipunaa niin tosi punainen…

Vanha roosa, vadelma ja puhdas punainen. Tuo setti ois kyllä kiva 50-vuotislahja tämmöiselle kosmetiikkahörhölle!

Nuden puolelle menee. Todella spesiaalipäivinä kirkkaanpunaista.

Täälläkin menee vähän fiiiliksellä, mutta toisinaan käytän ruskeaan taittuvia sävyjä, mutta toisaalta tykkään myös syvänpunaisistakin sävyistä.

Nude-sävy arjessa. Juhlassa roosansävyinen. Punaista en vaan miellä itselleni.

Vanharoosa ja ruskea, juhlaan voimakkaampia värejä esim. fuksia.

Mä pidän luonnollisista, melko neutraalista sävyistä. Ehkä vähän persikkaan päin taittavista 🙂

Kauniin sävyinen huulipuna. Juuri tuon väristä olen ajatellut ostavani. Ja kaupassa kokeillessani sävyjä mikään ei ole hyvä! Yleensä käytän nuden sävyisiä punia.

Just sellainen vanha roosa!

Lempparisävy vaihtelee vähän fiiliksen mukaan, mutta aika usein joku viileä pinkki sävy päätyy huulille.

Marjaisat, luonnolliset sävyt.

Tummanpunaiset.

Viininpunaiset mattahuulet näin talvella.. kesällä tykkään käyttää pinkkiä ja korallin sävyjä.

Tykkään käyttää lähinnä nudesävyjä

Kylmät sävyt sopii parhaiten mun huulille. Malvaiset nudet, roosat yms. 🙂

Ei ole lempparia, menen fiiliksen mukaan 🙂

Vaikea valinta, kun huulipuna on mun lenpimeikkituote ? ehkä kuitenkin eniten käytän punertavia nudesävyjä.

Vaaleanpunaisen eri sävyt 🙂

Juuri nudea suosin eniten.

Fiilispohjalla mennään täälläkin. Se on kaikkea nudesta kirkkaaseen punaiseen 🙂

Marjaisat punaiset ovat suosikkejani.

Melko luonnolliset, mutta kuitenkin selvästi väriä antavat punat ovat suosikkejani 🙂 sitten iltakäytössä tykkään viinin- tai kirkkaanpunaisista sävyistä.

Oi, miten kaunis meikki ja huulimeikki! Todella sopii sinulle <3 Itse rakastan palavasti kaikkia lämmintaittoisia punia, ja vierastan vähän tällaisia viileämpiä sävyjä 🙂

Ei oo suosikkia, kun en oikeastaan oo käyttänyt. Haluaisin opetella tekeen kyllä kunnon huulimeikin.

Malvan sävyt ovat mun juttu. Näin joulun aikaan myös punainen on kiva väri huulilla.

Tykkään niin monista sävyistä! Suosikki vaihtelee vuodenajan, fiiliksen ja muun meikin mukaan. Yleensä suosin nudeja huulia ja näyttäviä silmiä. Viime aikoina olen käyttänyt paljon kirsikanpinkin sävyistä huulirasvaa, joka näyttää kivan kevyeltä ja raikkaalta. Tykkään kuitenkin toisinaan räväyttää klassisen punaisella huulipunalla.

Nuden sävyt tai punainen 🙂

Vanharoosa on munkin ehdoton lemppari! Välillä tulee leikiteltyä kirkkaan pinkillä.

Tykkään myös vanhasta roosasta ja vähän rustiikkisemmasta punaisesta.

Käytän vain kiiltoa en osaa yhtään käyttää huulipunia.

mun suosikkeja on melko nudet, just omia huulia aavistuksen vain tummemmat, mm macin velvet teddy.

Erilaiset nudet sävyt.

Huulten väriä vahvemmat nudet, vanha roosa, marjaisat punat, läpikuultava kirkkaanpunainen. Kesällä myös korallit ja oranssiin taittavat punat.

”Mauven” sävyiset punat iskevät eniten!

Nude. Haluaisin osata käyttää tummempia ja ihania punaisia mutta kun en ole siihen (vielä?) oppinut.. Olo tuntuu vieraalta ja huulet pieniltä.

Haluan kokeilla kaikkia värejä vähän vuodenaikojen mukaan.

Nuden sävyt. Nuo olisi ihania 🙂

Huulia kainiisti korostava mude tai hento lämmin puna ovat suosikkejani.

Nude tai vaalea pinkki.

Pinkki on suosikkini.

Kyllä se vaihtelee roosasta pinkkiin ja joskus tulee kirkkaanpunaistakin laitettua.

Aika huono olen käyttämään mitään muuta kuin huulirasvaa, mutta silloin kun käytän niin joku marjainen sävy on yleisin

Punainen on lemppari huulilla 🙂

Nudesävyt ovat mulle parhaat, tämä olisi siis todella sopiva minulle

Berryt ja mauvet <3

Klassikko kirkkaan punainen silloin kun haluaa säväyttää ja juhlan tunnun itselle. Arkisin ja töissä ei tule käytettyä mitään, ehkä voidemaista punaa joka on sävyltään juuri ja juuri erottuva nude.

Persikkaan taittava nude on lempisävyni. Tykkään myös käyttää punaista, mutta punaiset ovat niin kovin työläitä ylläpitää päivän mittaan, ei jaksa. Nudea voi lisätä töissä ilman peiliäkin 🙂

Vanharoosa on minunkin lemppari sävy.

Fuksianpunainen on ikisuosikkini!

Hillityt nudenväriset, mutta myös tumma fuksianvärinen on ihana!

Riippuu tosi paljon tilanteesta, mutta kaunis pinkkiin taittava nude toimii aina 🙂

Nudensävyt ovat käytössä arkisin ja välillä on kiva laittaa kunnon punaiset huulet 🙂

Pidän viileistä sävyistä. Lempparini on, hassua kyllä, sama väri, joka syntyy huulille kun ne ovat ärtyneet esimerkiksi pakkasesta ja kutiavat. En ole varma miten sitä kuvaisi, mutta sellainen pinkihkö marjapuuro. Sitä kun levittää huulille ja hivenen yli amorinkaaren ja lisää päälle kiiltoa, tulos on mielestäni luonnollisen suloinen.

Arjessa eniten tulee käytettyä omien huulieni sävyistä nudeen menevää vaaleanpunaista, mutta juhliin on ihana laittaa tummanpunaiset huulet!

Riippuu ihan meikistä ka päivästä! Joskus ei mitään, joskus nudea, joskus kirkkaanpunaista.

Suosikkisävyjäni ovat vaaleanpunaiseen menevät vaaleat nude sävyt

Vaalea pinkki arkena ja kirkkaan punainen juhlana !

Hei! Tummanpunainen.

Rakastan kaikenlaisia erilaisia nuden sävyjä huulimeikissä 🙂

Tykkään vaaleanpunaisista ja välillä kirkkaan punaisistakin huulista itselläni

Nudesävyt!

Nudemeikki sävyt minullakin tavoite. Jotenkin vaan aina kun pääsen kotiin, huomaan ostaneeni jotain vaaleanpunaista. Kaupassa värit näyttävät ihan erilaisilta. Onneksi nyt tuli kalenterista uusi sävy. Jospa uskaltaisi jopa käyttää sitä. Rouva vuosimallia 66.

Oranssiin vivahtavat sävyt ovat mieleeni. 🙂

Punaiset tai nudemmat

Ehdottomasti nude, harvoin punaiset, mutta muita sävyjä en ole uskaltanut käyttää

Juuri tuollaiset murretut nudepinkit, myös oranssiin vivahtavat. Lisäksi tykkään tummanvioleteista ja mustista huulista.

Tykkään nuden sävyistä ja pinkistä kaikista eniten.

Tykkään nuden ja vaalean pinkin sävyistä huulilla. Pitäisi kyllä kerätä rohkeutta ja kokeilla tummanpunaista huulipunaa. Se näyttää muilla niin makealta 🙂

Nudet ja vanhan roosan väriset. Kanervakin menee.
Olisi kiva kokeilla kirkkaanpunaista, mutta pitäisi löytää juuri oikea sävy.

Ihania sàvyjà, juuri noita kàytàn.

Eniten tulee käytettyä nudeja sävyjä huulilla, tykkään hieman rusehtavista väreistä, en oikein tiedä mikä näille on oikea termi, mutta kuitenkin. Omasta kokoelmasta löytyy kyllä myös esimerkiksi tuuman lila sävy, sitä ei kyllä niin usein tule käytettyä.

Kunnon fuksiat ja oikein heleät korallit. Koen, että ne sopivat sävyihini. (Olen aito punapää.)

Vierastan tummanpunaisia ja ihan vaaleanpunaisia sävyjä. Suosikkejani ovat kirkkaammat pinkit sekä luonnolliset sävyt.

Kirkkaanpunainen on klassikko ja sopii minulle.

Suosin nude sävyjä sekä punaisia 🙂

Nudet on lemppareita?

Lemppari huulipunasävyt on kirkkaan punaiset tai aavistuksen violettiin taittavat, nyt kyllä olen kokeiluuni ottanut nudeja sävyjä.

Vanha roosa, sinipohjaiset punaiset. 🙂

Raikas pinkki ehdottomasti!

Punainen 🙂

Mielestäni kovin kirkkaat värit näyttävät turhan kovilta omilla huulillani, vaikka minusta olisikin ihanaa käyttää täyteläisen punaisia huulipunia. Eli nudet sävyt sopivat paremmin.

Tämän hetkinen suosikkisävyni on nudet tai tumma luumu.

Luonnolliset huulimeikkisävyt ovat suosikkejani.

Tällä hetkellä punaiset ja pinkin sävyiset lemppareita. Kesällä enemmänkin korallinsävyiset

Tällä hetkellä punaiset sävyt on suosikkeja kun hiusten latvatkin on vaihteeksi punaiset eikä violetit. Kiitos muuten tuosta huulien varjostuskikasta. En ollut aikaisemmin tuohon törmännytkään.

Käytän laidasta laitaan fiiliksen mukaan.

Fiilispohjalla menen enimmäkseen, tällä hetkellä on arkikäytössä nude ja juhlaan punaista

Vaalea ja nude

Nudepunat on suosikkini.

Nudet ja ruskeeseen taittavat on suosikkeja.:)

nuden sävyt arkeen , juhliin hieman punaisemmat <3

Välillä kirkasta punaista, välillä viileää tummaa fuksiaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *