Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 17: täyteläiset nude-huulet (tutoriaali) + arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Kääks! Viikko enää jouluun! Glitz & Glamin joulukalenteri ei pääty vielä jouluaattoon, sillä viimeinen luukku avataan joulupäivänä. Sen jälkeen Glitz & Glam ja Minna jäävät joululomalle. Toki loman aloitan aikaisemmin, sillä pyrin saamaan postaukset valmiiksi ja ajastetuksi hyvissä ajoin. Uudenvuodenaattona on tuttuun perinteiseen tapaan vuoden parhaimmat -postaus. Silloin viimeistään palaan takaisin, mutta saattaa olla, että aattoa edeltävänä päivänä tulen pikaisesti käymään blogissani.

Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Olen availlut joka päivä luukkuja ja järjestänyt arvontoja. Postauksien sisältö syntyy elevenin kosmetiikkajoulukalenterin sisällöstä. Kirjoitan oman inspiraationi mukaan, joka kuitenkin mukailee kalenterin sisältöä. Arvontapalkinnot myös mukailevat kalenterin sisältöä, jotka teille tarjoaa eleven.fi.

Olen muuten suorittanut arvonnat luukuille 4-10. Arpaonni suosi seuraavasti:

4. luukku Tanja
5. luukku Miia
6. luukku Jemina
7. luukku Kadri
8. luukku Nina
9. luukku Sari P
10. luukku Tarjabee

Voittajiin on otettu yhteyttä ja osa tavoitettukin. Ensi viikolla sitten luukut 11-17. Luukut 18-25 menee sitten joulun jälkeen.

17. luukku

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor* oli 17. luukun sisällössä. bareMinerals on vähän ylellisempi brändi. Olen muutamiin tuotteisiin tutustunut vuosien varrella. bareMinerals taitaa olla edelleen tunnettu mineraalimeikkipohjistaan, mutta tuntuu, että brändi on lisännyt tunnettavuuttaan muillakin tuoteryhmillään. Ainakin huulimeikit tuntuvat näkyvän sosiaalisessa mediassa monien suosikeiksi mainittuina. Luukusta saamani sävy on Swag. Ihan minun sävyni! Viileä, hieman vaaleanpunainen. Kaunis sävy ja minulla hyvin luonnollinen ja istuva.

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor on nimensä mukaisesti nestemäinen mattapuna. Sävyvalikoima on hyvin luonnollinen, eli nude-sävyjä löytyy runsain mitoin. Huulipunassa on makea, hieman vaniljainen tuoksu. Aika kiva sanoisin. Koostumus on ilmava ja täyteläinen. Peittävyys on erinomainen, joka on tyypillistä mattakoostumuksen tuotteissa.

Tälle päivälle ajattelin tehdä huulimeikkitutoriaalin, jossa tehdään täyteläiset mattahuulet. Koska bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor -huulipuna on mattainen ja hyvin kestävä, ei haittaa pusuttelut mistelioksan alla.

Kannattaa tehdä huulikuorinta ennen mattahuulipunan käyttöä. Erityisesti, jos huulissa on kuivia kohtia. Minulla oli alahuulessa yksi pieni kuiva kohta, joten oli rajauksessa vähän haastetta, koska kuivassa kohdassa huulten raja ei ollut selkeä. Rajauskynä levähti kuivassa kohdassa laajemmalle alueelle. Sain muistutuksen siitä, että miksi neuvon aina muille, että kannattaa kuoria kuivat pois huulista ennen meikkaamista. Olen tehnyt huulien kuorinnasta postauksen. Sen löydät täältä.

Rajaa huulet hieman tummemmalla sävyllä kuin huulipuna. Aloita ylähuulesta. Lähde tekemään rajausta lyhyin vedoin amorinkaaren keskikohdasta. Muotoile ensin huulten kaaret. Jatka siitä suupieliä kohti.

Alahuulella sama juttu. Aloita keskeltä ja etene lyhyin vedoin suupieliä kohti. Ole tarkkana, että ylä- ja alahuulen rajausten linjat kohtaavat suupielissä. Niiden ei siis tarvitse yhdistyä toisiinsa, vaan niiden tulisi olla samassa linjassa. Näin saadaan tasapainoiset huulet. Jos ylä- ja alahuuli ovat eripariset, täytyy toisessa mennä vähän rajojen yli tai toisessa tehdä rajaus selkeästi huulten sisäpuolelle, jotta rajauksien linjat kohtaavat suupielissä.

Tee rajaus aivan huulten rajalle. Älä selkeästi huulten reunojen ulkopuolelle, mutta rajalle, joka saattaa paikka paikoin kulkea hieman ulkoreunalla. Jos rajaat huulet selkeästi huulten rajan ulkopuolelle, syntyy vähän hassu efekti, joka näyttää luonnottomalta. Jos tämä ei ole tavoitteena, älä rajaa selkeästi yli huulten reunojen.

Voit toki värittää rajauskynällä huulet kauttaaltaan, mutta kokeile joskus tätäkin kikkaa. Tee huulille rajauskynällä viiva alahuulen keskiosaan ja tee vähän alahuulelle sekä ylähuulelle viivat kuvan mukaisesti. Näiden idea on tehdä varjoa, joka taas saa huulten keskiosaa näyttämään pulleammalta. Alahuulen keskellä oleva viiva korostaa syvennystä, joka monella alahuulen keskiosasta löytyy.

Jos käyttämäsi kynä ei ole helposti levittyvä, pehmennä jälkeä siveltimen avulla. Koska minun käyttämäni rajauskynä on äärimmäisen pehmeä ja väri notkeaa, ei minun tarvitse tehdä erillistä häivyttelyä tekemilleni varjoille.

Pyyhi huulipunan applikaattori hylsyn reunoille. Jätä applikaattoriin vain aavistus väriä. Levitä huulipuna huulillesi. Näin huulille tulee ohut kerros ja pääset kunnolla hieromaan värin huuliin. Tämä vaikuttaa kestävyyteen.

Siisti huulten reunat tarvittaessa. Ota litteään peitevärisiveltimeen peiteväriä, valokynää tai meikkivoidetta (hyvin vähän!). Siisti reunat siveltimen avulla huulten reunoja pitkin.

Ja näin huulia täyteläistävä huulimeikki on valmis! Nudet sävyt toimivat yleensä parhaiten tällaisen efektin luomiseen. Ei liian vaalea, eikä liian tumma. Sellainen omaa ihoa tummempi, mutta kuitenkin sävyltään omaan ihonsävyyn luonnollinen. Minulla istuvin on viileä, eli ei missään nimessä oranssipohjainen nude. Oon aika ”swag” tässä huulipunassa! 😀 

Tänään minulla on palkintona nude-huulimeikkien ystävien unelma. Arvonnassa on bareMinerals Send Nudes Matte Liquid Lip Trio* -huulipunatrio. Hinnaltaan setti on 49,10 €, mutta arvoltaan 87,80 €! Setti sisältää kolme nestemäistä mattahuulipunaa, jotka ovat sävyltään:

  • bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor Swank, 4 ml
  • bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor XYZ, 4 ml
  • bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lipcolor Hemp, 4 ml

Jos haluat nämä kolme ihanaa huulipunaa, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro suosikkisävysi huulimeikissä. Minulla on niin fiilispohjaista, mutta olen vanhanroosan suuri ystävä sekä tietysti sitten pinkkien, kunnon punaisten ja hyvin tummien sävyjen.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59. (Huomaa lyhyempi osallistumisaika!)

Rentoa sunnuntaita!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X