Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 18: kosteutta kasvoille missä vain ja milloin vain

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

No niin, olemme päässeet jouluviikolle. Kyllä oikeasti tuntuu, että aika juoksee. Vastahan minä ensimmäistä luukkua availin blogissani ja siitä kirjoitin. Ensimmäiset 10 luukkua ovat jo arvottu ja voittajat tavoitettu. Osa on ehtinyt saamaan palkintonsa, osa vielä odottelee. Nämä tästä päivästä eteenpäin avautuvat Glitz & Glamin joulukalenterin luukut arvotaan vasta joulun jälkeen. Luukkuja availlaan 25. päivään asti, jonka jälkeen Glitz & Glam ja Minna hiljenevät muutamaksi päiväksi.

Sitä ennen kuitenkin avaamme vielä nämä 8 joulukalenterin luukkua. Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Avaan blogissani elevenin joulukalenteria ja kirjoitan luukkujen sisällöstä inspiroituneena päivittäisiä aiheita. Joka päivä on arvonta, jonka palkinto mukailee päivittäisien luukkujen aiheita.

18. luukku

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater* -kasvosuihke on valmistajan sivuilta lukemani mukaan kulttituote sekä ammattilaismeikkaajien ”must have” -tuote. Kasvosuihke lupaa kosteutta ja hehkua kasvoille. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater sisältää aloe veraa, yrttiuutteita sekä ruusuvettä. Aloe vera on tunnettu ihoa rauhoittavasta ominaisuudesta.

Muistatteko 2. luukun? Silloin elevenin kalenterin luukusta paljastui Mario Badescu Glycolic Acid Toner* -kasvovesi. Kerroin kasvoveden sisältämästä glykolihaposta ja sen hyödyistä. Onkin siis todella kiva päästä kokeilemaan tältä merkiltä muutakin. Olen ollut todella ihastunut tuohon Mario Badescun glykolihappoa sisältävään kasvoveteen.

Kasvosuihkeiden suosio on räjähtänyt nyt viime vuosina. Tähän ei periaatteessa tarvita mitään tutkimustulosta, vaan huomion voi tehdä helposti valikoimasta, joka on tarjolla. Kasvosuihkeita ei ollut mitenkään äärimmäisen paljon esimerkiksi vuonna 2012. Nyt kasvosuihke löytyy lähes jokaisen brändin valikoimasta.

Kasvosuihkeita on erilaisia ja erilaisilla käyttötarkoituksilla. Jotkut kiinnittävät meikin tehokkaammin tekemällä suojakalvon meikin päälle. Toiset preppaavat ihoa, eli toimivat ns. pohjustajana. Joillakin on ominaisuutena UV-suojaavuus ja sitten on ihonhoidollisia kasvosuihkeita. On myös kasvosuihkeita, jotka ovat monitoimisuihkeita, eli ne toimivat useampaan tarkoitukseen. Tämä Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater on enemmänkin ihonhoitotuote, mutta toimii loistavasti ihoa kosteuttavana suihkeena meikin päällä.

Sulje silmät, pidätä hetki hengitystä ja suihkauta kasvoille 2-5 painallusta.

Ihonhoitoon
Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater on ihanan virkistävä ja ihoa kosteuttava puhtaalla iholla. Kannattaa kokeilla kasvojen puhdistuksen jälkeen muutama suihkaus ja sen jälkeen seerumit ja muut ihonhoitotuotteet.

Meikin päälle
Kokeile myös meikin päälle heti meikattuasi. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater poistaa liiallista puuterisuutta ja antaa kasvoille freesin hehkun. Kosteussuihkeet sulauttavat meikkikerrokset toisiinsa ja auttavat kuivaihoista ja pintakuivaihoista saamaan kosteammalta näyttävän ihon.

Freesaukseen ja lisäkosteutukseen
Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater -kasvosuihkeella voi freesata ilmettä päivän aikana. Jos iho on herkästi kuivuva tai pintakuiva, saattaa meikki näyttää päivän kuluessa kuivakalta ja vanhentavalta. Erityisesti tämä talviaika, kun lämmityksen vuoksi huoneilma on kuiva, kärsii monet ihon kuivumisesta. Minulle lennot ovat pahinta! Vaikka kuinka alle läträisi kosteutta ja laittaisi kosteuttavan meikkipohjan, odottaa perillä aika kuivakka maski kasvoilla. Ei väliä vuodenajasta, sillä tämä tapahtuu keväällä ja kesälläkin. Suosittelen kosteussuihketta lentäville!

Meikatessa
Kokeile meikatessa! Suihkauta kasvosuihketta meikkisienelle tai siveltimelle, kun levität meikkivoidetta tai peiteväriä.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater ei ole suihkemekanismin ominaisuuksiltaan kaikista hienojakoisin. Suihkeen sumussa saattaa olla muutama isompikin pisara, mutta ne voi kätevästi taputella sormin iholle. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater antaa meikin päälle käytettynä todella kauniin hehkuvuuden, joka ei perustu kimalteisiin, vaan luonnolliseen ihon kosteuteen. Ysärin nuorena minulla meni hetki ihastua tällaiseen keveästi hehkuvaan tyyliin. Kaikki ysärin nuoret muistavat sen ajan puuterin kerrostuksen ja äärimmäisen mattaisuuden tavoittelun.

Nykyään kuitenkin pidän meikkipohjasta, jossa on heleyttä. Tykkään, että kasvot eivät saa olla täysin mattaiset. Kasvosuihkeet ovat jääneet minun tuotteiksi. Kesällä suosin meikkiä kiinnittäviä suihkeita ja talvella taas kosteuttavuus on kaiken a ja o. Meikkipohja kestää talvella hyvin, mutta välillä meinaa meikkipohja muuttua kuivakaksi maskiksi, joten suihkaus valmiin meikin päälle on oma juttuni. Kesällä tulee myös käytettyä UV-suojallista kasvosuihketta, koska sitä voi lisäillä pitkin päivää meikin päälle. Niin ja jos lennän jonnekin, niin ehdottomasti kasvosuihke mukaan! Se on ihan jäätävää miten kasvot voivatkin muuttua pinnasta kuivaksi.

Tällä kertaa minulla on teille arvottavana Mario Badescu Cult Classic Trio* -tuotesetti, joka sisältää kolme merkin best selleriä. Cult Classic Trio sisältää:

Jos haluat voittaa tämän mielenkiintoisen ihonhoitosetin, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro käytätkö kasvosuihkeita? Jos käytät, niin mihin tarkoitukseen? Kosteutukseen, meikin kiinnitykseen, freesaukseen, pohjustukseen, mihin?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Kiireetöntä ja rauhaisaa jouluviikkoa!

P.s. Oletko lukenut elevenin beauty MAGAZINEA? Siellä tuttu bloggaaja on haastattelussa ja jakaa parit lahjavinkit. Jutun pääset lukemaan täältä.

P.p.s. Niin, olinhan minä uusimmassa Anna-lehden numerossakin. 25 parasta vuoden 2017 kosmetiikkatuotteet -artikkelissa kerroin kaksi omaa suosikkiani vuoden 2017 tuotteista. Ne saivat olla tänä vuonna lanseerattuja, uudistuneita tai uudelleen lanseerattuja.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X