Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 18: kosteutta kasvoille missä vain ja milloin vain

18.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

No niin, olemme päässeet jouluviikolle. Kyllä oikeasti tuntuu, että aika juoksee. Vastahan minä ensimmäistä luukkua availin blogissani ja siitä kirjoitin. Ensimmäiset 10 luukkua ovat jo arvottu ja voittajat tavoitettu. Osa on ehtinyt saamaan palkintonsa, osa vielä odottelee. Nämä tästä päivästä eteenpäin avautuvat Glitz & Glamin joulukalenterin luukut arvotaan vasta joulun jälkeen. Luukkuja availlaan 25. päivään asti, jonka jälkeen Glitz & Glam ja Minna hiljenevät muutamaksi päiväksi.

Sitä ennen kuitenkin avaamme vielä nämä 8 joulukalenterin luukkua. Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Avaan blogissani elevenin joulukalenteria ja kirjoitan luukkujen sisällöstä inspiroituneena päivittäisiä aiheita. Joka päivä on arvonta, jonka palkinto mukailee päivittäisien luukkujen aiheita.

18. luukku

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater* -kasvosuihke on valmistajan sivuilta lukemani mukaan kulttituote sekä ammattilaismeikkaajien ”must have” -tuote. Kasvosuihke lupaa kosteutta ja hehkua kasvoille. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater sisältää aloe veraa, yrttiuutteita sekä ruusuvettä. Aloe vera on tunnettu ihoa rauhoittavasta ominaisuudesta.

Muistatteko 2. luukun? Silloin elevenin kalenterin luukusta paljastui Mario Badescu Glycolic Acid Toner* -kasvovesi. Kerroin kasvoveden sisältämästä glykolihaposta ja sen hyödyistä. Onkin siis todella kiva päästä kokeilemaan tältä merkiltä muutakin. Olen ollut todella ihastunut tuohon Mario Badescun glykolihappoa sisältävään kasvoveteen.

Kasvosuihkeiden suosio on räjähtänyt nyt viime vuosina. Tähän ei periaatteessa tarvita mitään tutkimustulosta, vaan huomion voi tehdä helposti valikoimasta, joka on tarjolla. Kasvosuihkeita ei ollut mitenkään äärimmäisen paljon esimerkiksi vuonna 2012. Nyt kasvosuihke löytyy lähes jokaisen brändin valikoimasta.

Kasvosuihkeita on erilaisia ja erilaisilla käyttötarkoituksilla. Jotkut kiinnittävät meikin tehokkaammin tekemällä suojakalvon meikin päälle. Toiset preppaavat ihoa, eli toimivat ns. pohjustajana. Joillakin on ominaisuutena UV-suojaavuus ja sitten on ihonhoidollisia kasvosuihkeita. On myös kasvosuihkeita, jotka ovat monitoimisuihkeita, eli ne toimivat useampaan tarkoitukseen. Tämä Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater on enemmänkin ihonhoitotuote, mutta toimii loistavasti ihoa kosteuttavana suihkeena meikin päällä.

Sulje silmät, pidätä hetki hengitystä ja suihkauta kasvoille 2-5 painallusta.

Ihonhoitoon
Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater on ihanan virkistävä ja ihoa kosteuttava puhtaalla iholla. Kannattaa kokeilla kasvojen puhdistuksen jälkeen muutama suihkaus ja sen jälkeen seerumit ja muut ihonhoitotuotteet.

Meikin päälle
Kokeile myös meikin päälle heti meikattuasi. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater poistaa liiallista puuterisuutta ja antaa kasvoille freesin hehkun. Kosteussuihkeet sulauttavat meikkikerrokset toisiinsa ja auttavat kuivaihoista ja pintakuivaihoista saamaan kosteammalta näyttävän ihon.

Freesaukseen ja lisäkosteutukseen
Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater -kasvosuihkeella voi freesata ilmettä päivän aikana. Jos iho on herkästi kuivuva tai pintakuiva, saattaa meikki näyttää päivän kuluessa kuivakalta ja vanhentavalta. Erityisesti tämä talviaika, kun lämmityksen vuoksi huoneilma on kuiva, kärsii monet ihon kuivumisesta. Minulle lennot ovat pahinta! Vaikka kuinka alle läträisi kosteutta ja laittaisi kosteuttavan meikkipohjan, odottaa perillä aika kuivakka maski kasvoilla. Ei väliä vuodenajasta, sillä tämä tapahtuu keväällä ja kesälläkin. Suosittelen kosteussuihketta lentäville!

Meikatessa
Kokeile meikatessa! Suihkauta kasvosuihketta meikkisienelle tai siveltimelle, kun levität meikkivoidetta tai peiteväriä.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater ei ole suihkemekanismin ominaisuuksiltaan kaikista hienojakoisin. Suihkeen sumussa saattaa olla muutama isompikin pisara, mutta ne voi kätevästi taputella sormin iholle. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater antaa meikin päälle käytettynä todella kauniin hehkuvuuden, joka ei perustu kimalteisiin, vaan luonnolliseen ihon kosteuteen. Ysärin nuorena minulla meni hetki ihastua tällaiseen keveästi hehkuvaan tyyliin. Kaikki ysärin nuoret muistavat sen ajan puuterin kerrostuksen ja äärimmäisen mattaisuuden tavoittelun.

Nykyään kuitenkin pidän meikkipohjasta, jossa on heleyttä. Tykkään, että kasvot eivät saa olla täysin mattaiset. Kasvosuihkeet ovat jääneet minun tuotteiksi. Kesällä suosin meikkiä kiinnittäviä suihkeita ja talvella taas kosteuttavuus on kaiken a ja o. Meikkipohja kestää talvella hyvin, mutta välillä meinaa meikkipohja muuttua kuivakaksi maskiksi, joten suihkaus valmiin meikin päälle on oma juttuni. Kesällä tulee myös käytettyä UV-suojallista kasvosuihketta, koska sitä voi lisäillä pitkin päivää meikin päälle. Niin ja jos lennän jonnekin, niin ehdottomasti kasvosuihke mukaan! Se on ihan jäätävää miten kasvot voivatkin muuttua pinnasta kuivaksi.

Tällä kertaa minulla on teille arvottavana Mario Badescu Cult Classic Trio* -tuotesetti, joka sisältää kolme merkin best selleriä. Cult Classic Trio sisältää:

Jos haluat voittaa tämän mielenkiintoisen ihonhoitosetin, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro käytätkö kasvosuihkeita? Jos käytät, niin mihin tarkoitukseen? Kosteutukseen, meikin kiinnitykseen, freesaukseen, pohjustukseen, mihin?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Kiireetöntä ja rauhaisaa jouluviikkoa!

P.s. Oletko lukenut elevenin beauty MAGAZINEA? Siellä tuttu bloggaaja on haastattelussa ja jakaa parit lahjavinkit. Jutun pääset lukemaan täältä.

P.p.s. Niin, olinhan minä uusimmassa Anna-lehden numerossakin. 25 parasta vuoden 2017 kosmetiikkatuotteet -artikkelissa kerroin kaksi omaa suosikkiani vuoden 2017 tuotteista. Ne saivat olla tänä vuonna lanseerattuja, uudistuneita tai uudelleen lanseerattuja.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (275)

En ole kokeillut vielä kasvosuihkeita.

En ole käyttänyt, mutta kosteutukseseen ja meikin kiinnitykseen haluaisin kokeilla.

Meikin kiinnitykseen olen käyttänyt, kosteuttavat on vielä uusi tuttavuus mutta tänä talvena varsinkin iho on niin pintakuiva että saattavat tulla varsin tutuksi.

Olen käyttänyt jotain halppis-kasvosuihketta ainoastaan meikin kiinnitykseen enkä ole oikeastaan edes tiennyt, että sitä voi käyttää muuhunkin… 😀 Huikee palkinto!

Kaapista löytyy monta kasvosuihketta. On meikin kiinnitykseen ja sitten kosteutukseen ja/tai ihan kasvovetenä toimivia.

En ole kokeillut vielä minkäänlaisia kasvosuihkeita, mutta mielenkiinto kyllä heräsi!

En ole käyttänyt, kiva olisi kokeilla

Käytän suihketta meikkauksen jälkeen.

Hei. Tämä on ensimmäinen kasvosuihkeeni, pitää heti kokeilla. Kasvoni ovat kuivat etenkin talvisin, toivottavasti tästä on apua. Mä olen ihan myyty myös siitä MB kasvovedestä joka aiemmin saatiin kalenterista. Mä pidän näiden pullojen ulkonäöstäkin. Niinkuin jostain 70-luvun labrasta. Nyt mä kyllä toivon, että arpaonni potkaisee…

Ostin ensimmäisen kasvosuihkeen syksyllä. Käytän freesaukseen ja kosteutukseen

Käytän kasvosuihkeita, kaikkiin edellä mainittuihin tarkoituksiin paitsi varsinaista meikinkiinnitys suihketta en ole vielä käyttänyt. Kosteuttavia suihkeita olen kyllä käyttänyt meikin päälle usein. Yksi hoitonesteeni on suihke muodossa ja sitä voi kyllä käyttää pitkin päivääkin ja on ihan tarpeellinenkin varsinkin näin talviaikana.

Juu kyllä olen löytänyt suihkeet.Käytän oikeastaan monella tapaan meikin päälle puuterisuuden poistoon ja tuomaan glow:ta…myös puhdistuksen jälkeen,seerumit ym. levittyy paremmin:-)

En ole koskaan edes kokeillut!

Joo käytän! Pääasiassa meikin kiinnitykseen mutta myös kosteutukseen ja pohjustukseen. Kasvosuihkeet on yks oma suosikki meikatessa

Meikin kiinnitykseen.

Matkoilla on tullut käytettyä, mutta kyllä varmaan tekisi hyvää käyttää varsinkin talvella!

kyllä käytän, oma suihke Maybellineltä Fixing Spray meikin kiinnitykseen, loistotuote! sitten ihan hoidollisiin tarkoituksiin kosteutuksen alussa ja suihkin vielä illemmalla puhdistuksen jälkeen ja pitääpä alkaa suihkimaan pävälläkin meikatuille kasvoille, kun kuivaa ja kiristää näin talvella ainakin, kiitos vink vink<3!

sandi.osterlund@gmail.com

Kyllä käytän. Kosteutukseen ennen seerumia ja voidetta! 🙂

Minä en ole koskaam kokeillut. Vaikuttaa kivalta.

Olen käyttänyt L’orealin meikinkiinnityssuihketta ja Lumenen Lähde-suihketta (ihonhoidossa ja välillä meikin päälle). Nyt sitten sain Look Fantasticin kalenterista uuden suihkeen, jota ajattelin alkaa käyttää töissä meikin päälle.

Käytän, ihon kosteutukseen

Käytän suihkun jälkeen pikakosteutukseen, kun ihoa kiristelee. Lisäksi käytän meikin kiinnityssuihketta silloin tällöin.

Ei ole tullut koskaan ostettua kasvosuihkeita ?

Käytän ajoittain ihon raikastamiseen, kuumilla ilmoilla. Avenen vesi löytyy..

En käytä, mutta voisin kokeilla erityisesti kosteutukseen 🙂 Mulla nimittäin on kuiva iho!

Käytän meikin päällä kun päivän mittaan tarvitsen kosteutusta kuivassa toimistossa

Dr. Hauschka Kasvovesi on ainoa käyttämäni kasvosuihke. Olen käyttänyt ko tuotetta vuositolkulla, mielestäni se mm kosteuttaa jossain määrin ihoani.

Suihkutettavaa kasvovettä olen käyttänyt ihon kosteuttamiseen.

Pitkään ollut jo käytössä L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist meikin kiinnitykseen. Tämä tuote oikeasti parantaa meikin kestävyyttä ja kosteuttaa kuivaa ihoa!

Käytän aamuisin pesun jälkeen, niin että säilytän suihketta jääkaapissa, niin virkistää mukavasti aamuisin 🙂

Käytän silloin tällöin!

En ole vielä tutustunut kasvosuihkeisiin, kuulostaisivat kyllä mielenkiintoisilta tuttavuuksilta. Pitää tutkia lisää !

Ihana arvonta <3 Kuivaihoisena käytän kasvosuihkeita meikin kiinnitykseen ja päivän mittaan kasvojen kosteutukseen/virkistykseen.

Käytän ACO:n kasvosuihketta ja Lorealin meikin kiinnitysuihketta meikin päällä. Ensin ACO ja sitten Loreal ? Nyt tuli joulukalenterista Queen of Hungaru kasvosuihke, se lähtee kokeiluun, kun ACO loppuu.

En ole käyttänyt, mutta kosteuttava kasvosuihke voisi olla näin talvella hyödyllinen.

En ole koskaan käyttänyt, mutta olisi kiva testailla.

Käytän. Lojuu vessan kaapista ja käytän silloin kun huvittaa/kun muistan joko ennen kasvovoidetta tai satunnaisesti meikin päällä.

Olen käyttänyt Macin fix plussaa virkistykseen ja kiinnitykseen monia monia eri merkkejä! Kunnon suihkeiden fani täällä siis.:D

Käytän, yleensä aina meikkauksen jälkeen. Talvella käytän kosteuttavia suihkeita ja kesällä sitten enemmän kiinnittäviä.

Töissä virkistämässä ja kosteuttamassa ihoa.

en ole koskaan kuullutkaan kasvosuihkeista

Käytän lumenea kosteutukseen 🙂

En ainakaan vielä ole innostunut ja rasvoittuvan ihon omaavana arastelen ”uusia juttuja” erityisesti, kun ne liittyvät meikkaamiseen. Ehkä ihonhoidon yhteydessä voisinkin innostua kokeilemaan, mutta meikin päälle en ole rohjennut suihkutella edes setting sprayta! 😀

Lorealin suihke on ollut käytössä meikin kiinnitykseen ja toimiikin loistavasti:) Olen myös halunnut testata joko tätä tai Lumenen suihkeita kosteuttamaan ja raikastamaan 🙂 Nämä Mario Badescun tuotteet ovat kyllä saaneet paljon kehuja osakseen, myös tuo drying lotion on ollut haaveissani?

Tämä on ollut harkinnassa ostaa, on ole vielä mitään kokeillut

Heipähei!
Kyllä! Käytän kasvosuihkeita, niin kosteutukseen kuin meikin freesaukseen. Tykkään niistä kovasti, etenkin niiden kyvystä poistaa liikaa puuterisuutta.

Kosteutukseen olen josksu käyttänyt. Päivittäin en kuitenkaan.

Mulla on kasvosuihke kosteutukseen, mutta aika harvoin sitä käytän ihan laiskuuttani. Kiinnityssuihketta aion vielä kokeilla.

En ole käyttänyt kasvosuihkeita, mutta käyttäisin niitä kosteutukseen.

Minulla tällä hetkellä käytössä Lumenen ja Cliniquen kasvosuihkeet, joita käytän pääasiassa kosteutukseen, mutta joskus myös meikin päällä.

En ole aiemmin käyttänyt kasvosuihkeita, mutta on mielenkiintoinen tuttavuus. Ehdottomasti menee kokeiluun.

Kyllä käytän, kosteutukseen ja meikin kiinnitykseen 🙂

Käytän meikinkiinnitykseen ja ihon kosteutukseen/virkistykseen pitkin päivää 🙂

Käytän kasvosuihketta meikkipohjan kiinnitykseen. Käytän pääasiassa mineraalipohjaa, joten suihke on hyvä sen päälle, jotta pohja ei näytä liian puuteroidulta. Tällä hetkellä käytössä Clarinsin suihke, mutta en tykkää oikein sen tuoksusta joten menee vaihtoon kun loppuu.

Meikin kiinnitykseen käytän 🙂

olen kokeillut nyxin meikinkiinnityssuihketta, mutta se ei jostain syystä sopinut minulle. mutta esimerkiksi Pixin kasvosuihketta olen halunnut testata.

Minulla on yksi kasvosuihke, jokin vitamiinisuihke. Ostin sen kun ajattelin että se olisi hyvä kesähelteillä, raikastaisi oloa. Mutta en ikinä saanut siitä rutiinia, sen käytöstä. Tuo vinkki että suihkauttaa ennen seerumia oli hyvä, voisin koittaa ne loput käyttää sillä tavalla. Ei menisi hukkaan sitten.

En ole useampsan vuoteen käyttänyt,nyt olisi tarvetta etenkin kosteutukseen ja meikinkiinnitykseen.

Käytän kasvosuihkeita kosteuttamiseen, jonka merkityksen vihdoin ole kunnolla ymmärtänyt!

En ole vielä käyttänyt, mutta kiinnostaisi kokeilla! Etenkin pitkillä lennoilla tuollainen olisi varmasti kätevä.

En käytä mutta haluaisin.

En ole juurikaan käyttänyt.

Käytän kasvosuihketta kosteutukseen ja meikin kiinnitykseen.

Käytän kasvosuihkeita ihon kosteutukseen.

Käytän. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen Lähde sarjan suihke ja sitä tulee suihkittua sekä puhdistuksen jälkeen että päivän aikana meikin päälle raikastukseks. Nyxin kiinnityssuihkekin mulla on, mutta se ei oikein toimi itellä.

Käytän satunnaisesti kun muistan. 😀 Yleensä puhdistuksen jälkeen kosteuttamaan, joskus myös meikin päälle jos on liian puuterinen pohja.

Käytän kasvosuihketta useampaba päivänä viikossa, joko juuri freesaamaan meikin tai lisäbuustina ihon kosteutukseen, useimmiten illalla. Kasvosuihkeet on ihania, mutta nämä on ehkä vaikeimpia soluttaa rutiiniin, en tiedä miksi? Kaikki seerumit ja essencet sun muut vaan sujahti osaksi rutiinia, mutta kasvosuihke pitää ihan muistamalla muistaa vaikka samassa rivissä muidenki purkkien kanssa on.

Vichyn suihke käytössä aamuisin.

Meikin kiinnitykseen minulla on suihke käytössä, Lumenelta olen katsonut kosteuttavaa suihketta jonka seuraavaksi ajattelin hankkia.

En ole vielä testannut…olisi kyllä mukava testata kun kasvojeni iho on usein kuiva ja meikkauksenkin jälkeen kuivat kohdat tulee oikein esiin

Viime aikoina ei ole ollut kasvosuihketta. Aikaisemmin käytin sitä talvella ihon kostutukseen tietokonetyössä.
Osallistun mielelläni arvontaan.

Minulla ei ole käytössä, mutta kuulostaa hyvältä tuotteelta. Joskus lentokentällä olen suihkuttanut Chanelin kosteuttavaa kasvosuihketta meikin päälle ja tuntui kyllä ihanalta. Tuntuu, että matkustaessa millä tahansa kulkuvälineellä, lentokoneella, laivalla, junalla tai autolla, lisäkosteutus on tarpeen.

Käytän välillä. Yleensä virkistämään päivän myötä ihoa tai kotikasvohoidon yhteydessä. 🙂

En ole koskaan kokeillut kasvosuihketta, mutta niin pitkään on tehnyt kokeilla! Uskoisin sen sopivan hyvin pintakuivalle iholleni pitkin päivää kosteuttamaan.

Käytän kasvosuihkeita miten sattuu. Mutta enimmäkseen kosteutukseen.

En ole ikinä käyttänyt kasvosuihkeita. Kokeilla olisi kyllä kiva

Haluaisin käyttää, mutta en ole vielä kokeillut yhtäkään. Nyt talviaikaan iho alkaaa olla pintakuiva ja olen aika kiireinen, joten tälläinen suihke olisi mainio ?

En. Olen kokeillut, mutta ärsyttää kun suihketta menee silmänympärysiholle (silmät ärtyvät) ja suuhun (maistuu pahalta, tuskin on kovin terveellistäkään).

Oon tässä viime aikoina rusinaksi kuivuttuani miettinytkin että tällaselle vois olla käyttöä, mutta en oo vielä saanut testailtua

Käytän, primerinä, kiinnityksessä ja freesauksessa 🙂

En ole käyttänyt kasvosuihkeita, mutta etenkin näin talvella iho kyllä kaipaisi lisäkosteutusta.

Käytän kun muistan kosteutukseen.

Olen käyttänyt meikinkiinnityssuihketta, joka on ihan luottotuote itselleni 🙂

Livboxista tuli joskus joku kasvosuihke, taisi olla joku ns. kasvovesti suihke, mutta en oikein oppinut sitä käyttämään.
Meikinkiinnityssuihe on pidempään kiinnostanut, mutta vielä en ole saanut hankittua

Betteboxista tuli jokin aika sitten Lumenen kasvosuihke, jota tulee suihkittua silloin tällöin säännöllisen epäsäännöllisesti. Meikin päälle en ole vielä kokeillut.

en ole käyttänyt

Käytän meikinkiinnityssuihketta.

En ole ennen käyttänyt, mutta juuri tänään ostin yhden jota alan testailemaan! <3

Käytän jane iredalen kasvosuihketta mineraalimeikin päällä 🙂

Käytän eniten kiinnityksessä ja välillä myös freesauksessa 🙂

Multa löytyy Lumenen lähde-kasvosuihke. Käytän sitä kosteutukseen, sekä myös joskus freesaukseen jos tarve vaatii (ja muistan, oon jotenkin hirveen huono muistamaan et tätä voi käyttää meikin päällekkin!)

Käytän meikin päälle suihkeita, halutusta lopputuloksesta joko enemmän meikin kiinnittävää mattasuihketta, tai enemmän kosteuttavaa ja hehkua antavaa.

En ole käyttänyt lainkaan 🙂
Ihanaa olisi testailla!

Olen käyttänyt Lumenen kasvosuihketta satunnaisesti kosteutukseen. Pitäisi varmaan ottaa suihke myös työpaikalle.

Käytän Cosrx Galactomyces toneria sekä Omorovicza Queen of Hungary mistia ihon kosteutukseen sekä meikin freesaukseen.

Käytän, kasvoille ja vartalolle lähinnä kosteutukseen. Kiljahdin, kun tämä tuli aamulla Elevenin kalenterista. Mario Badescun tuotteet on ihania <3

En ole ikinä kokeillut.

Ah käytän todellakin! Heti aamulla, illalla ja välillä meikin päälle. Kesällä must!

Käytän kosteuttavaa suihketta päivittäin. Töissä kuivaa iho joten on kyllä must have tuote.

Käytän aamulla heti kasvot pestyäni suihkauksen ja kerran pari päivän mittaan freesaukseen.

Hei! Käytän freesaukseen ja kosteutukseen.

Pääasiassa kosteutukseen, mutta toisinaan freesaukseen 🙂

Välillä käytän ihan freesaukseen etenkin ulkomailla.

Meikin kiinnitykseen käytän 🙂

Meikin kiinnityksen 🙂

Silloin tällöin käytän meikin kiinnitykseen

Nyt talvella on kosteuttava suihke käytössä kun iho on talven ja iän myötä hieman enemmän kallistunut kuivan puolelle, mutta iltoihin jolloin toivon meikiltä pysyvyyttä on käytössä urban decan meikinkiinnitys suihke.

Käytän meikin kiinnitykseen yleensä ❤?

Kosteutukseen käytän!

Enpä ole käyttänyt.

Pohjustukseen

Käytän suihkeita kosteutukseen. Tällä hetkellä kaapista löytyy Acon Face rescue mist, joka on kyllä ihana. Suihkautan aamulla puhdistuksen jälkeen ja tarvittaessa päivälläkin meikin päälle.

En ole käyttänyt 🙂

Käytän kasvosuihkeita kosteutukseen, ihan parhaita!

En ole vielä kokeillut, mutta miettinyt kylläkin.

Kosteutukseen ja freesaukseen olen lähinnä käyttänyt.

En ole käyttänyt, mutta olen monesti ajatellut, etenkin jos on menossa juhliin, että joku tällainen suihke vois olla hyvä.

Kyllä käytän kasvosuihkeita ,oikeastaa ihan milloin vaan ja aina kun muistan.Sekä meikin kiinnitykseen että freesaukseen ja heti suihkun jälkeen,jotta ihoa ei kiristä.

En ole käyttänyt. Toisesta kalenterista (joka sinullakin löytyy) tuli juuri yksi suihku, jota mielelläni kyllä testaan! Yritän muistaa käyttää sitä kosteutukseen iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Päivittäin tulee käytettyä 🙂 Käytössä tällä hetkellä kaksi erilaista kasvosuihketta (Lumene ja Tonymoly), joita käytän mm. pohjustukseen, kosteutukseen ja meikin freesaamiseen. Meikin kiinnitykseen käytössä on erillinen nyxin kiinnityssuihke.

Ihan uusi tuttavuus itselleni.

Kasvojen kostutukseen ja freesaamiseen talvisin. Kuivan ihon pelastus pitkin päivää.

En käytä

En ole käyttänyt vielä kasvosuihkeita

Käytän nykyään suht usein, meikin päälle kiinnitykseen ja myös puhdistuksen jälkeen, tykkään!

Mulla on yksi kosteuttava, jota käytän satunnaisesti, mutta meikin kiinnitän aina suihkeella 🙂

Olen kokeillut joskus meikin kiinnitykseen ja kasvojen kosteuttamiseen. Tällä hetkellä ei ole tämän tyyppistä tuotetta käytössäni.

En käytä

En ole juurikaan käyttänyt.

Kasvosuihkeet kuuluvan minulla päivittäiseen rutiiniin. Ihon raikastamiseen ja kosteuttamiseen puhdistuksen jälkeen käytän kosteuttavia ja hoitavia suihkeita, viimeisimpänä kylppärin kaapista on löytynyt Acon Rescue Mist, Lumenen Lähde-kasvosuihke ja Madaran Nokkossuihke – kaikki ihania! Meikin kiinnitykseen käytän taas Urban Decayn lyömätöntä All Nighteria 🙂

En ole ainakaan vielä käyttänyt. Mutta kiinnostaisi kokeilla!

Käytän Lumenen Lähdettä ennen kosteusvoiteita ja freesaukseen, eri suihkeita meikin kiinnittämiseen.

Käytän silloin tällöin meikin päälle, jos iho tuntuu jotenkin erityisen kuivuneelta. Joskus käytän myös huvin vuoksi kasvojen puhdistuksen yhteydessä 🙂

Lumene lähde kasvosuihketta virkistämään ja meikin kiinnitys Patykan anti-pollution suihkeella.

En ole edes kokeillut vielä.

En ole ennen käyttänyt kasvosuihkeita.

Kosteutukseen olen lähinnä käyttänyt, meikin alle ja päälle.

meikin päälle tai muuten vain freesaukseen

Ihonhoidossa ja myös päivän aikana 🙂 lumene nyt käytössä.

Käytän kosteutukseen esim lentokoneessa, välillä meikin päällä jne jne monia eri tapoja!

Käytän kasvosuihketta silloin tällöin meikin päälle kiinnittämistarkoituksrssa. Eioä ole tullut mielekkään että sitä voisi käyttää pohjustajanakin. Pitääpä kokeilla 🙂

Käytän silloin tällöin meikin päälle, jos iho tuntuu erityisen kuivalta tai jos olen menossa juhlimaan ja haluan, että meikki pysyy hyvänä koko illan. 🙂

Olen aivan hurahtanut kasvosuihkeisiin! Käsilaukussa kulkee yksi, jota käytän virkistämiseen. Yöpöydän laatikossa on suihke, jota sumuttelen yövoiteen päälle. Veskistä löytyy myös suihke, jota laitan aina, kun haluan virkistystä. Toisinaan sumuttelen kosteutta muös yö-ja päivävoiteiden päälle.

En ole oikein vielä oppinut nauttimaan ihon hehkusta, ysärinuori minäkin. Tämän kans vois yrittää.

Joskus käytän puhtaille kasvoille vain kosteutukseen, mutta yleensä käytän meikin päälle meikkipohjan ”sulauttamiseen”.

Hankin kesälomaa varten Lumenen suihkeen. Heitin rantakassiin ja pitkin päivää suihkuttelin kasvoilleni.
Käytän edelleen Lumenea ihan vaan kosteuttamiseen ja päälle voiteet.

Smashboxin primeria käytän sekä meikin alle että päälle. Toinen suihkutettava on dr hauskan kasvovesi. Ihon hoitoon.

en ole käyttänyt

Käytän kasvosuihkeita meikin kiinnittämiseen sekä kosteutukseen.

Kàytàn kasvosuihkeita, suosikkini on Macin prep+prime, kokeilisin mielellàni muitakin.

Sain lookfantasticin kalenterista suihkeen eilen, vaikuttaa lupaavalta!

Käytän kasvosuihkeita kosteutukseen. Kuuman suihkun jälkeen varsinkin näin talvella ihoa kuivaa ja kirvelee nopeasti. Tilanteen saa kuitenkin pelastettua kun suihkauttaa suihkusta tullessa kasvosuihketta niin ei oo kiire sitten rasvoilla ja seerumeilla.

Madaran nokkossuihke on ehdoton lemppari! Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä antaa raikkaan tunteen kasvoille. Kasvosuihkeesta on tullut osa aamurutiiniani.

Käytän kasvosuihkeita osana ihonhoitoa, freesaamaan ihoa päivän aikana ja ihan meikinkiinnitykseen ja puuterin sulattamiseen kasvoilta. Eri tarkoituksiin on käytössä erilaisia suihkeita, eli ihonhoitoon kosteuttavampi, meikinkiinnitykseen varsinaisesti siihen tarkoitettu tuote. rakastan kasvosuihkeita ja ne kuluvatkin nopeaan tahtiin ja haluan kokeilla erilaisia, suosikkejani ovat mahdollisimman hieon sumun suihkuttavat. Mikä on tuo aurinkosuojan antava kasvosuihke josta puhuit? Se olisi täydellinen, jos sitä voisi käyttää meikin päälle, tai muuten vaan suojaa lisäämään.

Enimmikseen käytän freesauksena meikin päälle, se tekee taikojaan pintakuivalle iholle. Kosteutukseen ei juurikaan tule käytettyä, yleensä lutraan erilaisilla nesteillä, seerumeilla ja voiteilla puhdistuksen jälkeen.

Mulla on vasta ensimmäinen kasvosuihke testissä ja olen käyttänyt sitä lähinnä lisäkosteutukseen. Hyviä vinkkejä nuo muutkin, pitääkin testailla.

Minulla on acon ja lumenen suihkeet. Käytän ksteutukseen ja virkistykseen kesken työpäivän.

En ole käyttänyt ikinä 🙂

En ole koskaan kokeillut kasvosuihkeita, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti testata niitä. Erityisesti kiinnostaisi kokeilla kuinka niitä meikin kiinnitykseen.

Kiinnityssuihketta joka toimii myös pohjustajana 🙂

Käytän meikin kiinnittämiseen. Tosin, kuten sanoit, näin talviaikaan voisi olla hyvä myös jokin kosteuttava suihke.

Meikinkiinnityssuihke on käytössä

En ole käyttänyt. Haluaisin kokeilla!

Olen käyttänyt meikin kestoa parantavia suihkeita. Urban decayn pääsääntöisesti käytössä.

Käytän Avenen lähdevesisuihketta esim saunan jälkeen rauhoittamaan ja raikastamaan ihoa.

Ostin yhden kasvosuihkeen luettuani aiheesta paljon juttuja. Käytän suihketta lähinnä freesaukseen ja yllätyin, miten hyvin se sopii meikin päälle suihkutettavaksi!

Enimmäkseen tulee käytettyä meikinkiinnityssuihkeita, mutta Lumenen Lähde-kasvosuihke on niin hienojakoista ja hyväntuoksuista sumua että sitä tulee käytettyä myös ja pitkin päivää 🙂

Meikin kiinnitykseen.

En ole kokeillut kasvosuihkeita, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin 🙂

joo käytän!! 🙂 Ensin kosteutukseen, sen jälkeen suihkuttelen pitkin päivää freesaamaan ilmettä.

En ole käyttänyt, mutta haluisin kyllä kokeilla kosteutukseen.

En ole vielä käyttänyt kasvosuihkeita

Kosteutukseen käytän ja nyt kyllä totisesti toivon, että mua lykästäisi tässä arvonnassa 🙂 Todella kiinnosta setti!

käytän, kosteutukseen, freesaukseen ja meikin kiinnitykseen 🙂

En ole käyttänyt kasvosuihkeita mut kiva olisi kokeilla 🙂

En käytä säännöllisesti. Joskus kun panostan meikkiin käytän kiinnityssuihketta. Haluaisin kyllä kovasti käyttää kosteuttavaa kasvosuihketta, mutta en ole vielä löytänyt hyvää sopivaan hintaan.

En käytä

Käytän kosteutukseen, meikin kiinnitykseen ja freesaukseen. Pohjustukseen en ole käyttänyt.

Olen käyttänyt kasvosuihkeita reilun vuoden ajan ainakin, enkä vaihtaisi pois. Helppo kosteuslisä kasvoille ennen muita tuotteita, jotka levittyvät sen jälkeen mielestäni helpommin.

Minulla on käytössä Lumenen Valo kasvosuihke. Se kulkee työlaukussa mukana, koska käytän kasvosuihketta eniten yövuorjen aikana. Virkistää mukavasti, jos tulee nuupahtunut olo ja antaa lisä kosteutta varsinkin talvi aikaan ja jos työskentelee hyvin ilmastoiduissa tiloissa.

Joskus olen kokeillut kasvosuihketta, käytin kesällä ihon viilennykseen:D

Kokonaan kokeilematta!

Käytän kasvosuihketta kosteutukseen.

Olen käyttänyt, kosteutukseen ja freesaukseen.

Käytän kasvosuihketta ihon kosteutukseen 🙂

Kosteutukseen yleensä ennen meikkiä.

Käytän kasvosuihketta kosteutuksesta. Ainakaan ne kasvosihkeet mitä olen testanneet ovat olleet liian ”märkiä” jotta niitä olisi voinut meikin päälle laittaa.

En ole käyttänyt kasvosuihkeita, olisi kiva testata 🙂

Meikin kiinnitykseen olen käyttänyt meikinkiinnityssuihketta.

En käytä, olen kyllä miettinyt asiaa 🙂

Käytän aina, meikin kiinnitykseen sekä freesaukseen 🙂

Silloin tällöin.

Kosteutukseen kiinnitykseen ja freesaukseen.

Empä ole köyttänyt, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan??

Pohjustukseen ,viimeistelyyn ja freesaukseen oon käyttänyt

Ei ole tullut käytettyä. Erityisesti tuohon meikin kiinnitykseen olisi kiva päästä testaamaan 🙂

Kesällä käytin pullon Lumenen kasvosuihketta, ja olen sen loputtua täytellyt pulloa kosteuttavalla kasvovedellä. Toimii ihonhoidossa ja puuterisuutta vähentämään, tykkäilen kyllä!

En ole kokeillut koskaan, mutta pitäisi kokeilla joskus.

En ole käyttänyt. Täytyy ottaa kokeiluun.

Freesaukseen pitkin päivää ja juuri meikatulle iholle kiinnittämään

en käytä ainakaan vielä

En käytä kasvosuihketta, mutta olen kerran kokeillut ja se tuote ei käynyt iholleni.

Minulla on rauhoittavaa kasvosuihketta, jota käytän suihkun jälkeen kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa. 🙂

Juu käytän. Mulla on kaks kiinnityssuihketta, mutta vois ostaa kosteussuihkeenki ku niin naama tahtoo talvella kuivahtaa 😀 Testereitä suihkuttelen kaupoissa mieluusti.

Käytän kasvosuihkeita kosteuttamiseen. Lemppari tähän mennessä on Lumenen Valo-sarjan kasvosuihke. Jos muistan käytän meikatessa UD:n kasvosuhketta, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Minusta se ei kyllä toimi erityisen hyvin. 🙁

Käytän kasvosuihketta aina kun meikkaan, välillä ennen meikkiä ja välillä meikkauksen jälkeen viimeistelyksi.

Suihkautan välillä betteboxista tullutta kasvosuihketta kasvoilleni, mutta ainakaan vielä se ei ole jäänyt jokapäiväiseen käyttöön.

Käytän meikinkiinnityssuihketta päivittäin. Ennen, kun minulla oli L’Orealin Infallible suihke korvasin sillä puuteri, mutta tämänhetkisellä tuotteella eli NYXin Matte finish suihkeella se ei onnistu.

Käytän kasvosuihketta lisäkosteuttajana ja tarvittaessa myös meikin päälle ?

Käytän! Glitz&Glamin ympäripuhumana tietenkin 🙂 Ensin oli käytössä Nyx ja nyt joku Rimmel jota voi käyttää sekä pohjalla että päällä. En enää osaisi olla ilman.

En ole käyttänyt pitkään aikaan 🙂

Kasvosuihkeet eivät ole toistaiseksi tuttuja. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Kyllä käytän suihkeita. Yleensä ihon puhdistuksen jälkeen mutta joskus myös käytän meikin pohjustus tai kiinnitys suihketta. Tuo kyseinen kasvosuihke on muuten mielestäni tämän kalenterin paras tuote
Olisin tuon edelliseen Elevenin tilaukseen ottanut mukaan mutta ovat vissiin niin suosittuja että olivat loppuneet varastosta.

Käytän kosteutukseen päivittäin.

En ole vielä kokeillut. Lumenen Lähde- ja Valo-sarjan kosteutukseen tarkoitettuja suihkeita olen kaupassa hypistellyt, mutta ostoskoriin saakka ne eivät ole vielä päätyneet. Varmaan tulee vielä jossain vaiheessa talvea kokeiltua.

En ole kokeillut vielä.

En käytä kasvosuihkeita, lähinnä kun ne maksaa niin paljon ja huti ostoksiin ei ole varaa. Käyttäisin suihkeita kuitenkin meikin freesaukseen 🙂

Käytän kasvosuihkeita vaihtelevasti. Ostin Puolan Sephorasta Too Cool for School – k-Beautymerkin ihanan tuoksuisen kasvosuihkeen, jota käytän silloin tällöin heti pesun jälkeen kasvoille. Lisäksi suihkin sitä antaumuksella lentokoneessa ja koska mulla ei nyt juuri ole mitään seuraajaa tälle, pihtaan tuota pulloa tulevaa pitkää lentomatkaa varten 😀
Sen tuoksu on ihana raikas mutta kookoksinen ja sumu niin hienojakoista, etten aina ole edes varma, päätyykö siitä iholle mitään, ennen kuin kokeilen että iho on jäänyt sellaiseksi tahmaiseksi, vähän niinkuin tosi glyserolipitoiset rasvat, esim Carbalan- perusvoide, jättää. Ihana tunne <3

Käytän kasvosuihkeita kosteutukseen

En ole käyttänyt

Olen ottanut kasvosuihkeet käyttöön, mutta vain lisäkosteutuksena päivän aikana. On ihana suihkutella raikasta ja virkistävää suihketta päivän aikana kasvoille! Tästä postauksesta inspiroituneena kokeilen kyllä nyt muitakin käyttötapoja. Erityisesti tuo meikkisienen suihkuttelu kiinnostaa!

Käytän kosteutukseen Lumenen lähde-kasvosuihketta 🙂

Mulla on yksi kasvosuihke, mutta en ole vielä sitä käyttänyt ?

En ole oppinut tähän päivään mennessä käyttämään, vaikka yritys on ollut kova ? Tuun aina vähän jälkijunassa näiden uutuuksien kanssa ? Uusin Anna oottaa vielä yöpöydällä vuoroaan ?

Käytän ja pidän kovasti. Talvisin suihkuttelen iltaisin puhdistetuille kasvoille ennen mitään seerumeita tai kasvovoiteita ja koen kyllä aamulla huomaavani eron ihossa. Myös liian puuterisen meikkipohjan päälle suihkin kasvosuihketta.

Kasvosuihkeet kuuluu mun suosikkituotteisiin ja paljon niitä myös kuluu. Meikin päälle menee heti useampi suihkaus (mä tykkään runsaasta suihkeesta), lähinnä kosteuttavaa suihketta. Välillä myös meikin päälle pitkin päivää freesaamaan.

Käytän kasvosuihkeita tuomaan kosteutta ja kuultoa iholle.

Käytn kasvosuihketta meikin päällä vähentämään puuterisuutta.

Kasvosuihkeita tulee enimmäkseen käytettyä ihon kosteutukseen päivän aikana, sillä omaan aika pintakuivan ihon.

Aiemmin käytin kasvoveden tapaan, mutta nykyään en juurikaan. Olen lukenut, että meikin päälle suihkutettuna itseasiassa kosteus haihtuukin ihosta eli vaikutus kääntyy negatiiviseksi. Käytän kasvoveden kasvovetenä ihon puhdistukseen ja seerumilla ja voiteilla lukitsen kosteuden ihoon.

Olen käyttänyt apteekkikosmetiikan kasvosuihketta Avene.

Käytän kasvosuihkeita kosteutukseen ja päivän mittaan myös freesaukseen. Kätevä tuote.

En käytä kasvosuihkeita vaikka varmasti olisi tarpeen. Jos setin voittaisin niin menis ihan ihonhoitoon suihke tai sitten veisin töihin missä sisäilma on surkea. Voisi tarpeen tullen freesata ja jeesata kosteusköyhää ihoa 😀

Käytän kasvosuihketta kosteutukseen ja freesaukseen. Omistan myös meikinkiinnityssuihkeen mutta sitä tulee harvemmin käytettyä.

Omistan Lumenen version, mutta itse en ainakaan ole sen avulla päässyt jyvälle kasvosuihkeisiin liittyvästä hehkutuksesta. Tuntuu kuin suihkuttaisi pelkkää vettä kasvoille, johon ajatus suihkeen virkistävyydestä perustuu. Ehkäpä jollain toisella merkillä suihke toimii eritavalla.

Ei tule käytettyä, kun ei moisia tuotteita ole.

Ei tule käytettyä.

Käytän päivittäin! Tällä hetkellä löytyy useampi kasvosuihke, on pohjustukseen mattapinnan antava sekä meikin viimeistelyyn oma suihke ja muutama kasvojen freesaukseen/kosteutukseen. Ihanan helppokäyttöisiä ja ei tuki ihoa.

Nyt pitää ruveta käyttämään kun tämä tuli kalenterista.

En ole vielä innostunut kasvosuihkeisiin

Päivittäin meikin kiinnitykseen. Kesäkuumalla myös freesaukseen.

Olen kuullut näistä kasvosuihkeista. Olen kyllä käyttänyt jotain hyalonihappotuotteita ensimmäisenä iholle, mutta en tuota freesaussuiketta.

En ole käyttänyt vaikka usein on ollut mielessä ja suunnitelmissa testata, se on vain jäänyt.

Käytän kosteutukseen päivittäin.

Olen viimeisen vuoden aikana oppinut käyttämään. Meikin kiinnitykseen käytössä Urban decay All nighter, jota en kyllä muista/ ehdi ihan joka aamu meikin päälle suihkaista. Mutta juhla/ iltameikkiin kuuluu vakiovarustuksena. Todellakin kiinnittää meikin ja vähentää puuteroinnin tarvetta. Lisäksi käytössä on Lumenen lähde- sarjan kasvosuihke, jota suihkautan ihohuokosia supistavan kasvoveden päälle. Tosin nyt vähän vaihtelen, kun käytössä on myös Lumenen valo sarjan hoitovesi, niin jompaa kumpaa lumenea aina puhdistuksen yhteydessä?

Pohjustukseen pääasiassa.

Mario Badescu on kyllä supermielenkiintoinen merkki! Niin moni sitä hehkuttaa, mutta vielä ei ole itse ehtinyt kokeilla. Käytän kasvosuihkeita kaikkeen mahdolliseen: tasapainottavana kasvovetenä, kosteuttavana kasvosuihkeena, meikin pohjustajana, meikin kiinnittäjänä, meikin freesaajana ja virkistäytymiseen päivän aikana. 😀 Suihkeet on mahtavia!

Mä en voisi enää elää ilman kasvosuihketta! Kaapissa on aina paria eri vaihtoehtoa! Mä käytän lähinnä meikin päälle, joskus myös alle. Pitkin päivää aina välillä suihkin menemään. Käytin juuri loppuun tuon suihkeen, mä kyllä tykkäsin siitä! Mario Badesculta olenkin halunnut kokeilla muitakin tuotteita ja hyvä etten kiljunut täydessä bussissa, kun näin tämän postauksen!
Rauhallista joulun aikaa sinne!

Mulla on kaksi eri kasvosuihketta, toinen Lumenen kosteuttava ja toinen Avonin pohjustaja ja meikin kiinnittäjä. Niitä käytän aina silloin tällöin.

En käytä. Meikin kiinnityssuihke ostoslistalla 🙂

Olen kokeillut joskus pari vuotta sitten Dabban kasvosuihketta, mutta muuten ei ole tullut käytettyä. Kosteutukseen käytin tuolloin. Käytän nykyään kosteuttavaa ja hoitavaa kasvovettä niin että kaadan sitä vähän kämmenelle ja taputtelen kasvoille 🙂 suihke voisi olla käytössä kätevämpi..

Kyllähän se kasvosuihke on vakiintunut meikkaamisen loppuun, ei enää osaisi olla ilmankaan 🙂
Tällä hetkellä suosikkini on Kat von D:n kiinnityssuihke joka raikastaa ihanasti, kosteuttaa ja tuntuu myös pidentävän meikin kestoa.

en ole käyttänyt , mutta todella mielenkiintoinen tuote <3

Käytän kasvovettä,joka on suihkepullossa kosteutukseen ja silloin tällöin meikin freesaukseen.

En ole testannut vielä 🙂

Välillä käytän, juurikin meikin freesaukseen jotta puuterista saa pahimman ”tunkkaisuuden” pois eikä poskia niin kiristelisi 🙂

Olen käyttänyt suihkeita jonkin verran kosteutukseen. Meikin päälle en ole jotenkin uskaltanut suihkia, täytyykin ruveta testailemaan.

Meikin kiinnitykseen käytän joskus Clarinsia. Tuon kosteuttamisen kanssa en ole oikein vielä päässyt sinuiksi.

Meikin kiinnittämiseen käytän Avonin Mark-tuoteperheen setting spraytä. Se saa meikkipohjan näyttämään upealta ja tekee iholle juurikin kalvon, jotta meikki pysyisi paremmin. Ainoa huono puoli on sen sunutin, joka annostelee tuotetta aika pisaramaisesti kasvoille. Olen ratkaissut ongelman töpöttämällä sen iholle siveltimellä tai beauty blenderillä.

Ihonhoidossa käytän Lumenen Lähde-suihketta kerrostettuna hyarulonihappotiivisteen kanssa, tuomaan kosteutta. Iho jää ihanan raikkaan kosteutetuksi. Tässä suihke on hieman liian hienojakoinen, toivoisin, että sitä saisi kerralla enemmän naamalle.

En ole kokeillut vielä

Käyttään ensimmäisen sain bette boxista se lumenen suihke. Tolloin mulla syntyi tyttö, joka on edelleen huono nukkuja alussa tyttö ei nukkunu yöllä olenkaan, niin olin siis todella väsynyt. Aina kun tuntui että silmät ei enää pysyy auki kävin suihkautumassa kasvoja(säilytin sitä jääkaappissa) ja taaas olin hereillä ja pirteänä ? rakastan kasvosuihkeita!

Oon käyttäny ainoastaan meikinkiinityssuihkeita (UD All nighter & Max Fix+), joten olis kiva päästä kokeilemaan enemmän ihonhoidollisia tuotteita!

Käytän! Acon ja Lumenen suihkeet ihonhoidossa + kosteutukseen päivän aikana meikin päälle. Estee Lauderin suihketta primer&fixing periaatteella. Luonnonkosmetiikkaan hurahtaneena ostoslistalla on Madaran ja Patykan suihkeet myös. Voiko suihkeita koskaan olla liikaa? 🙂

En käytä vaikka minulla sellainen on, tai ehkä parikin. Pitäisi kokeilla suihkeen käyttöä ihonhoidossa sekä meikin päällä. Kunhan saisi aikaiseksi. Yleensä jos lähden kiireessä, niin silloin en halua kokeilla mitään uutta.

En ole käyttänyt kasvosuihkeita.

En ole käyttänyt kasvosuihkeita, mutta kostettavaa sellaista olisi kiva kokeilla.

Mulla on yksi Lumenen kasvosuihke ja olen yrittänyt opetella käyttää, lähinnä ihon kosteutukseen

Käytän kasvosuihketta.

Käytän, minulla on suihke kosteutukseen ja toinen meikin kiinnitykseen.

Käytän L’Orealin Infallible suihketta meikin kiinnitykseen 🙂

Käytän suihkeita kaikkiin edellä mainittuihin mutta kesällä myös viilennykseen 😉

Käytän meikin kiinnitykseen 🙂

Käytän kasvosuihkeita meikin kiinnitykseen 🙂

Käytän eri kasvosuihkeita eri tarkoituksiin. Esimerkiksi tähän Badescun suihkeeseen ihastuin kesällä ja pidän tätä jääkaapissa aamulla kasvoille suihkutellen. Myös lumenen keltaista suihketta käytän kasvojen freesamiseen. L’orealin kaksifaasista suihketta taas käytän meikinkiinnittämiseen. Nyxin dewy finish-suihkeesta tykkään myös meikin päällä, jos en halua mattaista lopputulosta.

En ole kokeillut vielä kasvosuihkeita.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *