Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 19: kollageenituotannon piiskaus

19.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Vaikka päivän otsikon voi halutessaan ymmärtää kaksimielisesti, on tässä kyseessä viaton kosmetiikkaan ja kauneuteen painottuva blogijoulukalenteri. Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Avaan päivittäin blogissani luukkuja, joiden aiheet syntyvät elevenin joulukalenterin sisällöstä. Joku tuote inspiroi minut tekemään meikkitutoriaalin, joku kertomaan tuotteesta yleisesti ja joku taas pureutumaan jonkun ainesosan hyötyyn kauneudenhoidossa. Näitä Glitz & Glamin joulukalenterin luukkuja on availtu 1. päivästä lähtien ja ne jatkuvat vielä 25. päivän luukkuun. Jokaisessa luukussa (postauksessa) on mukana arvonta, jonka palkinto mukailee elevenin kalenterin sisältöä. Toivottavasti viihdytte vielä viimeisen viikon blogikalenterin parissa. Viikon päästä tulee viimeinen luukku. Sen jälkeen jään muutaman päivän lomalle. Glitz & Glam hiljenee, mutta vain hetkiseksi. Käyn julkaisemassa arvontaan osallistumisia ja muita kommentteja, mutta postauksiin tulee muutaman päivän tauko.

19. luukku

Babor Doctor Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion -ampulli löytyi tämän päivän luukusta. Kyseessä on kollageenibuusteri, jota käytetään kuuriluontoisesti.

Kertoisinko teille ensin Babor -merkistä? En meinaan itsekään tätä merkkiä tunne, vaikka toki elevenin verkkokaupassa olen tuotteita katsellut. On ollut vähän sellainen meh -fiilis merkistä. Mutta kuten aina, kannattaa sukeltaa pintaa syvemmälle. Aloin innostua merkistä, kun tämän postauksen myötä sukelsin syvemmälle Badorin maailmaan. Bador on jo vuosikymmeniä vanha kosmetiikkamerkki. Yllättävää kyllä, tämä ei ole ranskalainen hoitolamerkki, tämä on saksalainen! Tuntuu, että puolet maailman brändeistä ja valmistajista tulevat Ranskasta, ainakin niiden juuret juontavat Ranskaan. Baborin takana on biokemisti Dr. Michael Babor, joka perusti merkin 50-luvun Saksaan. Siitä on siis aika kauan aikaa, sillä omat vanhempanikaan eivät olleet tuolloin vielä syntyneet. Eniten minua hämmästytti, että lääkäri Babor kehitti tuotteen, jonka tyyppisiin olen vasta muutama vuosi sitten palavasti rakastunut. HY-Öl on puhdistusöljy, joka liukenee vedestä. Minun täytyy kokeilla tätä pioneeria, sillä onhan se hämmästyttävää, kuinka öljy liukenee vedestä. En edes ymmärrä miten tulin toimeen kaikki ne vuodet ilman vesiliukoista puhdistusöljyä? Tämän tuotteen lisäksi Babor on tullut tunnetuksi kasvoampulleistaan. Niitä merkiltä löytyykin valtaisa valikoima.

Aluksi luulin tämän päivän luukkua Baborin ampulliksi. Jossain vaiheessa tajusin, että kyseessä onkin näyte ”buusterista”, jota myydään pipetellisissä pulloissa. Valitettavasti juuri nyt Babor Doctor Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion ei löydy elevenin valikoimasta. Kuulemani mukaan sitä oli, mutta pakkaus on uudistumassa, jonka vuoksi uutta myyntierää ei ole vielä saatu. Tulossa kuitenkin on. Nyt en ole aivan varma, että olenko netin syövereistä löytänyt uuden vai vanhan pakkauksen kuvia ja tietoja, mutta löytämäni tiedon mukaan Lifting Cellular Collagen Boost Infusion on pakattu neljään pipetilliseen pulloon (4×7 ml). Yksi pullo viikkoa kohden ja yksi millilitra päivää kohden. Tuote on neljän viikon kuuriksi tarkoitettu kollageenibuusteri. Tässä näytteessä on kaksi millilitraa, eli kahteen käyttökertaan. Laskin huvikseni tämän kahden millilitran arvon. Vähän myyntipaikasta/-maasta riippuen hinta on 7-12 euron välillä. Mokoma pieni ampulli!

Tuotteen ainesosalista näyttää seuraavalta:

water (aqua), butylene glycol, propylene glycol, tripeptide-1, phenoxyethanol, xanthan gum, carnosine, sodium sulfite, citric acid, ethylhexylglycerin, carbomer, disodium EDTA, passiflora incarnata flower extract, ribes nigrum (black currant) leaf extract, vitis vinifera (grape) leaf extract, dextran.

Lifting Cellular Collagen Boost Infusion sisältää 3% tripeptide-1 ainesosaa. Määrä kuulostaa pieneltä, mutta kosmetiikan ainesosien suhteisiin hieman perehtyneet tietävät määrän yllättävän suureksi. Tuo tripeptide-1 on synteettinen peptidi, joka on kolmen aminohapon yhdistelmä – glysiini, histidiini ja lysiini. Karnosiini on myös peptidi, jolla on ikääntymistä hidastavia vaikutuksia. Sillä myös hoidetaan lieventävästi sairauksien tuomia ongelmia. Oletan näiden ainesosien olevan niitä, jotka kiihdyttävän kehon omaa kollageenin tuotantoa, eli buustaavat omaa kollageenituotantoa. Kollageenisäikeet heikkenevät ikääntyessä ja uuden kollageenin tuotanto vähentyy. On hankalaa sanoa täydellä tuntemuksella ja varmuudella tuotteen toimivuudesta kollageenituotannon piiskauksessa, mutta teoreettisella tasolla tulkitsen toiminnan näin. Tätähän ei voi tietää muut kuin tuotteen reseptin ja tuotekehityksen tuntevat – onko se vain teoreettinen vai konkreettinen. Asia kun ei koskaan ole niin yksiselitteinen, että sen voisi ainesosia katselemalla tulkita. Lisäksi kun puolueettomia tutkimustuloksia on vähemmän saatavilla kuin hieman puolueellisia. Mutta näillä on kuitenkin jotain tieteellistä tunnustusta ja todettua, joten en täysin teilaa peptidien kykyjä kollageenituotannon piiskauksessa.

Kuten alussa kerroin, tuotteen idea on olla kuuriluontoinen kollageenituotannon buustaus ikääntyvälle ja ikääntyneelle iholle. Tuotetta käytetään puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, ennen voiteen levitystä.

Aika kiintoisa tuote, vaikka enhän minä sinällään vielä ole konkreettinen kohderyhmä tuotteelle. Kollageenituotantoni on jo heikentynyt muutaman vuoden, mutta se toimii vielä toistaiseksi. Pian kuitenkin tulee se aika, kun tuotannon heikentyminen on merkittävä. Onkin siis kiva tutustua mahdollisuuksiin, joilla voi halutessaan pitkittää luonnon omaa prosessia – eli ikääntymisen merkkien näkymistä. Eikä tietenkään pari millilitraa näytä tuloksia, sillä tuotetta tulisi käyttää neljä viikkoa putkeen. Mutta siitä huolimatta mielenkiintoinen tämä Babor. Täytyy kyllä katsella merkkiä ja sen tuotteita sillä silmällä. Olen itsekin tässä huomannut, että elevenin joulukalenterin tuotteet vaativat vähän tutustumista. Avatessa saattaa olla vähän tietämätön fiilis, sillä moni tuote on sellainen spesiaali. Niihin täytyy tutustua aika huolella. Toki jotkut ovat helppoa ja selviä, mutta osa vaatii syvällisempää tutustumista, jotta löytää tuotteen idean ja tarkoituksen. Oletteko huomanneet saman?

Tänään minulla on arvonnassa eri tuote kuin minkä esittelin, sillä tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavissa eleven.fin valikoimassa. Mutta sen sijaan minulla on yhdelle arvottavana vastaavanlaisia Babor Ampoule Concentrates FP Collagen Booster Fluid* -ampulleja. Pakkaus sisältää 7 kollageeniampullia. Arvoltaan ampullipakkaus on 49,60 €. Tuote on ampullien muodossa oleva kollageenibuusteri, josta elevenin sivuilla kerrotaan näin:

”Babor Ampoule Concentrates FP Collagen Booster Fluid -ampullien anti-age-vaikutteiset aktiiviaineet auttavat stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa ja ylläpitämään ihon joustavuutta. Ikääntyvälle iholle kehitetyt ampullit auttavat tekemään ihosta täyteläisemmän näköisen ja kosteuttamaan sitä tehokkaasti tripeptidejä, biosakkarideja, aloe veraa, pantenolia sekä luonnollisia kosteustekijöitä (NMF) apunaan käyttäen.”

Täällä* pääset tutustumaan Baborin erilaisiin ihonhoitotuotteisiin ja värikosmetiikkaan sekä lukuisiin ampulleihin.

Jos kollageenia sisältävät kauneusampullit herättivät kiinnostustasi ja haluaisit voittaa ne itsellesi, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro käytätkö kollageenituotteita? Jos käytät, niin käytätkö lisäravinteita vai kosmetiikkaa? Oletko huomannut tuloksia?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.
Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

En ole käyttänyt kollageeni-tuotteita ennen, mutta mielenkiintoni kyllä nyt heräsi ?

Kommentit

En ole vielä käyttänyt, mutta haluaisin kokeilla. Lisäravinteen vaikutukseen en usko ?

En ole käyttänyt juuri ollenkaan, ehkä jossain silmänympärys voiteessa. En ole huomannut sen kummempia tuloksia. Lisäravinteena en ole koskaan kokeillut. Se kyllä kiinnostaisi.

En käytä mutta varmaan pitäisi hyvää vauhtia jo olla käyttämässä, sen verran on jo ikää karttunut. En ole tainnut ikinä tulla kokeilleeksikaan tai ajatelleeksi, kun kun markkinoilla on kaikenmaailman tuotteita eikä aina pysy perässä mitä ”pitää” käyttää. Mielenkiintoista olisi kokeilla tällaista.

En ole käyttänyt kollageenituotteita, mutta ehkä pitäisi…

En käytä. Kokeilen tätä mielenkiinnolla

En ole käyttänyt. Ikääkin toki vasta, joten se saattaa vaikuttaa asiaan. 😀

En ole käyttänyt, mutta kiinnostaisi kokeilla jotakin tuotetta juurikin kuuriluontoisesti 🙂

Olen käyttänyt sisäisesti jo useamman vuoden. Tilaan omat tabuni iherbistä. Mielestäni rypyt ovat madaltuneet. Ikää on jo lähemmäs 50 v.

En ole käyttänyt vielä.

Haluaisin antaa tämän lahjaksi äidilleni. En usko hänen käyttäneen kollageenituotteita aikaisemmin.

En käytä mutta todellakin tarvisin! Vaikka tämä 42v iho on hyvässä kunnossa ja arvioni mukaan ihan ok säilynyt niin tosiasia on kuitenkin, että se ON 42v…. Eli tarpeeseen tulisi!

En ole koskaan kokeillut. En ole tullut edes ajatelleeksi, että voisin ottaa käyttöön, mutta.tän tekstin jälkeen kyllä kiinnostaa kokeilla!

Lisäravinteita kun muista nimittäin muistin juuri että on jäänyt vähän taas väliin. Jkv voiteita myös kuurina. Lisäravinteists olen huomannut hyötyä.

Käytän Lumenen Hyaluronitiivistettä joka auttaa kollageenin tuotannossa.

Kääk! Miten tämä lasipullo avataan! Vai nielläänkö veden kera…hehhehhee. Just viikko sitten ostin kollageenia pillereinä.. ikää on 35, en tiedä milloin se tuotanto hyytyy, mutta mulla on tapana kokeilla vähän kaikkea höpöäkin mitä netissä lukee. Jos voittaisin tämän antaisin sen äidilleni-60v, olen varmaan muutaman huolirypyn sen kasvoille aiheuttanutkin.

Käytin lisäravinteita kuukauden verran, e n kyllä huomannut ihossa mitään muutosta!

En ole käyttänyt (tietääkseni) ollenkaan ja olisikin hienoa nyt päästä testaamaan tuotetta.

En ole aiemmin käyttänyt 🙂

Ei ole tullut kokeiltua mitään kollageenituotteita, kiva olisi kyllä kokeilla ?

Olen kuullut tuotteista,mutten ole vielä kokeillut!

En ole vielä ainakaan kokeillut!

En ole käyttänyt. Utelias olen, mutta melko skeptinen.

Kollageeninaamioita olen käyttänyt satunnaisesti. En ole huomannut suurta eroa. Tämä olisi mielenkiintoinen tuttavuus.

Olen kokeillut lisäravinteena – en tarpeeksi säännöllisesti ja pitkäjänteisesti jotta olisin nähnyt tuloksia.

Toistaiseksi en ole käyttänyt kollageeniä sisältäviä tuotteita. Ehkä nyt 31-vuotiaana alkaa olla aika!

Silmänympärysvoitessa olen käyttänyt ja muistaakseni jossakin kosteusvoiteessa on ollut. Lisärvinteena kollageeni en ole kokeillut.

En ole kokeillut, ehkä olisi pikkuhiljaa aika niihinkin perehtyä 😀

en ole käyttänyt, olen vielä niin nuori 😀 jos voitto osuisi kohdalle, antaisin tämän äidille kokeiltavaksi 🙂

En ole käyttänyt.

En ole käyttänyt. Nämä kuulostaa kyllä mielenkiintoisilta, mutta mikä hinta! ??

Olen käyttänyt Etude Housen Moistfull Collagen -sarjan matkakokoja (toner, essence, lotion, cream) muutaman kerran ja Mizonin Collagen Power Eye Creamiä yhden tuubin, en huomannut eroa mutta ovat silti kivan tuntuisia ja kosteuttavia.

Olen kokeilut ulkoisia kollageenituotteita, eli kosmetiikkaa, ja kyllä olen huomannut ainakin hetkellisen vaikutuksen 🙂 Tämä olisi niin hieno palkinto!

Aloitin juuri vajaa kuukausi sitten syömään kollagenia lisäravinteena. Innolla odotan miten tämä vaikuttaa ihooni ?

en ole käyttänyt,joten ei kokemuksia

Itse en vielä tarvitse, mutta äidilleni antaisin kokeiluun 🙂

En käytä, kun ei tunnu vielä tällä iällä ajankohtaiselta, mutta miksipä ei voisi kokeilla. En usko haittaakaan olevan, kun tuntuu jo nyt, että olen rupsahtamassa. 😀 haha.

En ole käyttänyt, antaisin itseäni vanhemmalle ystävälle lahjaksi tämän.

En ole käyttänyt, mutta kuulun tuotteelle tarkoitettuun kohderyhmään. Ja kyllä, haluaisin kokeilla mitä tuote saa aikaan näille uurteille.
Babor tuotteet tuttuja ja laadukkaita, käytin niitä paljon aikaisemmin. Pitääpä muistaa ottaa ostoslistalle.

En ole käyttänyt, mutta syytä varmasti olisi!

En käytä nuoren ikäni vuoksi, antaisin tämän siskolleni tai äidille.

Kollageeniä sisältävää seerumia olen käyttänyt ja tykkäsin kyllä.

Ei ole tullut kokeiltua, mutta olisi kiva testata tämä tuote 🙂

En ole käyttänyt kollageenia, vaikka tarvetta olisi, on näet ikää sen verran.

En ole käyttänyt kollageenituotteita, mutta harkinnassa on ollut.

En ole ikinä käyttänyt mutta voisin kyllä kokeilla ?

En ole vielä käyttänyt, mutta vastoin kuin sinä, kuulun kyllä kohderyhmään!

En ole käyttäny kollageenituotteita. Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan!

Jauheena ja pillerinä miten sattuu. Kaipa sitä jossain kosmetiikankin yhteydessä tulee otettua.

En ole kokeillut, mutta äitini voisi tykätä näistä 🙂

Olen käyttänyt nyt kaksi kuukautta oslo skin labin kollageenijauhetta ilman silminnähtäviä tuloksia. Todella mielelläni ottaisin ihonhoidon lisäksi vanhenemisen ensimerkkien ehkäisyyn. 😀

En ole toistaiseksi kokeillut mutta iän puolesta kyllä voisi olla hyvä testailla.

en ole koskaan kokeillut vielä

Käytän puhdas+-merkkisiä kollageeni/biotiinikapseleita, ja kynnet kasvavat kohisten. Vaikutuksista ihoon en osaa sanoa, sillä mulla on ikäisekseni (37) älyttömän nuoren näköinen naama. Nimimerkillä henkkarit kädessä alkon kassalle…

En oikein ole perehtynyt kollageenijuttuihin, mutta saattaapi niitä olla jossain käyttämässäni ihonhoitotuotteessa.
Pakko myöntää, että kiinnostuin tuosta puhdistusöljystä (joka näkyi olevan elevenin sivuillakin loppuunmyyty)
Periaatteessa korkeahkoa hintaa kompensoi se, että tuote toimii myös vedenkestävän silmämeikin poistossa. Nyt olen käyttänyt Yves Rocherin Riche Creme, joka hoitaa myös homman huomattavasti halvemmalla, mutta aloin juuri perustella itselleni tämän Baborin öljyn hankintaa seuraavaksi yrjöroskan loputtua ;D

En ole käyttänyt, en kosmetiikkaa enkä lisäravinteita. Olisin kyllä innokas kokeilemaan 🙂

Aloitin viikko sitten Heleinin sisäisesti nautittavat tabletit. 4 viikon käytön jälkeen pitäisi näkyä tuloksia, joten niitä odotellessa

Ei käyttökokemusta – mutta selkeä tarve olisi.

En ole käyttänyt. Vitamiineja ja biotiinia sekä sinkkiä syön.

Käytän satunnaiaesti joko juomana tai kollageenia sisältäviä voiteita. C-viramiinia käytän päivittäin. Luulin ettei Baborin tuotteita enää valmisteta koska en ole niihin törmännyt lähiaikoina. Mieleeni on jäänyt Baborin ihanan hellävarainen kuorintavoide parinkymmenen vuoden takaa. Sain näytteen kosmetologiltani ja olin todella tyytyväinen.

Lisäravinteita olen käyttänyt, mutta en ole huomannut mitään erityistä vaikutusta.

En ole käyttänyt (ainakaan muistaakseni :D)

Tällä hetkellä ei taida käytössä olla mitään erityisiä tuotteita ihonhoidonkaan puolella. Baborin tuotteet kyllä vaikuttavat mielenkiintoisilta, enkä niitä ole itse tainnut koskaan testailla.

Jotain lisäravinteita olen joskus jostain saanut ja kokeillut. Tosin nämähän on vissiin aika hyödyttömiä koska vatsahapot tuhoavat kollagenin ennenkuin se ehtii imeytyä. 🙂

Silmänympärysvoiteessa on kollageenia, mutta en tiedä, onko siitä apua. Voide on muuten loistava, joten käytän sitä lähinnä siksi, en niinkään kollageenin vuoksi.

Ei taida olla käytössä, mutta olisi mielenkiintoista päästä testaamaan.

En käytä kollageenituotteita missään muodossa :/

En käytä, mutta ikää alkaa olla sen verran, että olisi varmaan syytä perehtyä näihin tuotteisiin…

En taida olla koskaan käyttänyt. Ehkä olisi syytä, kun vähän alkaa jo ikääntymisen merkkejä ihossa näkyä.

En ole vielä ikäni vuoksi kokenut tarvitsevani kollageenituotteita. Tämän palkinnon antaisin siksi äidilleni 🙂

En käytä tällähetkellä kollageenituotteita.

en ole kokeillut tarvetta olisi

Ei ole ollut käytössä koskaan kollageenituotteita, mutta Baborin tuotteet kiinnostaa paljon ?

Olen käyttänyt Puhdas+ -kollageenilisää enkä huomannut, että olisin saavuttanut sen käytöllä mitään tuloksia.

Ei ole käytössä mitään kollageeni tuotteita, mutta kiinnostaa kovasti!

Hyaluron on just nyt mun juttu. Löytyy seerumina, naamiosta sekä kasvo-että silmänympärysvoiteista. Ikää on jo sen verran että kaikkia keinoja on tullut mietittyä.

Tällä hetkellä ei ole käytössä mitään tuotteita, mutta on kyllä joskus ollut.

en käytä

Joissakin voiteissani on kollageenia, mutten ole huomannut vaikutusta. Aionkin kokeilla kollageenitabletteja. Kokeilisin mieluusti Baborin ampulleja. Kuulun kohderyhmààn 🙂

Käytän Puhdas+ kollageeni kapseleita, eron olen huomanut ihon kimmoisuudessa ja ilmejuonteiden madaltumisena. Itselläni on tämä kalenteri ja tämä nimenomainen ampulli tippui itseltäni tänään lattialle ja hajosi, joten kiva olisi päästä testaamaan sitten tätä kautta kun tuolla ei onnistunut.

En ole koskaan mittään sellaista kokeillut

Käytän suun kautta pillerimuodossa. Olen todella huono arvioimaan tuotteiden toimivuutta, joten en osaa sanoa onko toiminut minulla. Lisäksi epäsäännöllinen käyttö vaikuttaa varmasti tuloksiin.

Uskon enemmän sisäisesti nautittaviin kollageenivalmisteisiin, ulkoiset voiteen yms koen ehkä enemmän noiden syötävien ”tukemiseen”. Tällä hetkellä olen raskaana joten en syö sisäisesti kollageenia, mutta heti kun vauva syntyy (tai imetyksen päätyttyä, en ole varma sopiiko kollageeni+imetys yhteen?) ajattelin alka syömään jotain valmistetta. 26vnä koen, että siitä voi olla jo jotain ennaltaehkäisevää hyötyäkin 🙂

En käytä, mutta voisin kyllä kokeilla. 🙂

En ole käyttänyt, lukenut kyllä paljon ja kiinnostaisi, mutta vähän kuitenkin skeptinen 😉

Yhden kaupanpäälle saadun Baborin ampullin olen käyttänyt:)

En käytä, mutta kiinnostaa kyllä.

Olen käyttänyt noin vuoden kollageeniä sisäisesti. Minusta ihoni ei ole niin kosteusköyhä kuin ennen ja sitä kautta myös sileämpi. Uskon että tämä buusteri voisi olla hyvä lisä kollageenitabletteihin

Sisäisesti käytän, mutta kokemusta sen verran vähän että enpä sano juuta enkä jaata:)

Olen käyttänyt ravintolisää, juotavaa kollageeni-shottia. Olen huomannut hieman muutoksia, keho tuntuu ehkä vähän kosteutetummala (siinä oli mukana hyaluroonihappoa) ja iho on tuntunut hiukan napakammalta.

Lisäravinteita käytän, mutta eri asia kuinka paljon niistä loppujen lopuksi apua on.
Luja luottamus on varmaan puoli voittoa kumminkin 🙂

Kollageenia olen käyttänyt joskus sisäisesti nivelvaivoihin. Pitäisikin taas aloittaa käyttämään uudestaan, testaus jäi viimeksi vähän kesken erinäisistä syistä. Ulkoisestikin olisi mielenkiintoista kokeilla!

En ole juuri käyttänyt, kiinnostusta kyllä olisi 🙂

En ole käyttänyt, mutta pitäisi ehdottomasti testata. Mielenkiintoinen tuote tämäkin.

Olen käyttänyt lisäravinteena. Siitä en tiedä vaikuttivatko mitenkään sen kummemmin kuitenkaan 🙂

En käytä vielä

Vielä en ole käyttänyt vaikka ikä on pian lähempänä viittä- kuin neljääkymmentä? En ole hirveästi huomannut selkeitä ikääntymisen merkkejä kuitenkaan, silti kaiken maailman ”nuorentajat” kiinnostavat kyllä ?

Käytin aiemmin seerumia, joka sisälsi kollageenia.

En käytä mutta olisi hyvä juttu kun täytin just 40-vuotta

En ole käyttänyt, olisi mukava kokeilla 🙂

Sisäisesti kyllä käytänt lisäravinteena. Kollageeni seerumeja ja ampulleja en ole käyttänyt.

En käytä, mutta olisi kiva kokeilla.

En ole ikinä käyttänyt.

Olen käyttänyt lisäravinteena, en huomannut tuloksia joten lopetin..tosin aika lyhyen aikaa söin niitä, ei varmaan pari kk riitä. Jostain syystä luotan enempi näihin ulkoisiin buustereihin ?

Hei, en ole vielä kokeillut.

En käytä, mutta kyllä pitäisi koska alkaa huomaamaan jo selvästi rupsahtamisen merkkejä :/

En ole käyttänyt, sen verran nuori vielä olen. Äitiäni tämä tuote voisi kiinnostaa.

En käytä, en ole vielä kokenut tarvetta! Äidilleni kuitenki haluaisin lahjoittaa nämä <3

En ole vielä kokeillut, mut aikeissa olisi ostaa ainakin sisäisesti nautittuna kollageenijauhe tai vastaava. Minun ihoni jo kaipais sitä. Toki sytostaatitkin syövän hoidossa vaikuttivat ihoonikin.

En ole käyttänyt, mutta minun ihoni jo kaipais tällaista

En ole vielä kokeillut.

En ole käyttänyt vielä.

En ole vielä testannut. 🙂

En käytä, ja varsinkin nuo ampullit koen aivan liian tyyreiksi.

En ole käyttänyt, mutta hyvin suurella mielenkiinnolla kokeilisin mitä 30+ ihoni niistä tykkäisi

En ole käyttänyt!

Enpä ole kokeillut, mutta tämä pieni näyte menee kyllä käyttöön, vaikka hyötyä en usko näin pienestä määrästä olevan!

Kollageenijauhetta ja just nyt Viania baeutyshot tuotetta eli sisäisesti ja kyllä monessa voiteessakin on ollut.On ollut PUHDAS+ kollageeniseerumia ja voidetta ja heidän kollageenijauheita ja kapseleita.Myös muissa voiteissa on ollut kollageenia,mutta kukapa niitä nyt muistaa.Vaikea sanoa onko auttanut mitään , sitä vaan niin toivoo tuloksia kun ikää jo on.

En ole vielä käyttänyt mutta olisi mielenkiintoista kokeilla.

En ole aiemmin käyttänyt, mutta ois tarpeen

en ole käyttänyt vielä

käytän välillä sisäisesti kollageenijauhetta. ja on minullla ollut myös puhdas+ -merkin kollageenivoide ja-seerumikin mutta en osaa sanoa ovatko ne sen parempia kuin muutkaan voiteet ja seerumit.

En ole kollageeniä vielä kokeillut. Viimeisen vuoden aikana olen testaillut vaikka mitä ihonhoitotuotteita, kun kauhukseni huomasin ihoni vanhenevan suorastaan silmissä. Joten mielenkiinnolla testaisin myös tämän. 🙂

Olen kokeillut ainoastaan kollagenia lisäravinteen muodossa, muuten en ole juuri moista ajatellut edes kun ei niin kovin ajankohtaista ole vielä ollut.

Kollageenista kosmetiikassa ei ole hyötyä kuin kosteutusmielessä, kollageenimolekyyli on liian suuri läpäistäkseen ihon. Sisäisesti nautittavaa kollageenijauhetta olen ajatellut kokeilla jossain vaiheessa, minullakin iho tuntuu sitä vielä tuottavan, mutta tilanne tulee muuttumaan tulevaisuudessa. Kuulema sisäisistä kollageenivalmisteista on eniten hyötyä yli viisikymppisille. Siitä on vähän ristiriitaisia tutkimustuloksia, mutta varovaisen positiivisesti suhtaudutaan. Pakko hieman ihmetellä tuota elevenin kalenteria, siis tuliko luukusta yksi ainoa 2ml ampulli? Kun oon tässä serannut, niin huulipuna oli minikokoa, samoin mascara, silmänympärysvoide ja pari hajuvesinäytettä joissa joku sanoi lukeneen not for sale, eli siis ilmaisnäytteitä? Kalenterin loppusisällön on kyllä oltava mahtava, että tuo väitetty 500e tulee täyteen… Jännityksellä odotan.

Tuo ”not for sale” on jännästi väärinkäsitetty termi. Se painetaan tuotteisiin, jotta jälleenmyyjät eivät vahingossa laita niitä yksittäin hyllyyn myytäviksi. Ilmaisia ne eivät kuitenkaan ole valmistajalle. Valmistajat sekä maahantuojat itse myyvät tai antavat ne myyntiin boxeja ja kalentereja varten. Se ”not for sale” ei ole mikään laki, vaan valmistajaa ja jälleenmyyjiä helpottava teksti. Onhan täysikokoisia tuotteita, joissa lukee ”tester”. Ne taas valmistaja on merkinnyt jälleenmyyjille testereiksi. 🙂

C-vitamiinia otan lisäravinteena sekä seerumina iholle ja molempien pitäisi sekä kirkastaa että kiihdyttää kollageenin tuotantoa ihossa. En tiedä muusta, mutta iholleni sopivat. Ikä kuitenkin tekee jokaisen kohdalla tehtävänsä eikä siihen oikeasti buusterit auta, kun biologiaan on ohjelmoitu vanhenemisprosessi itse kunkin kohdalla.

En ole käyttänyt mutta olisi todella kiva testata 🙂

En ole muistaakseni käyttänyt

Näin juuri kolmekymmentä täyttäneenä en ihan taida vielä olla kohderyhmää. Voihan se olla, että joskus tulee tarve 😛

En ole vielä käyttänyt, mutta mielessä on kyllä käynyt! Varmaan lähitulevaisuudessa tulee kokeiltua.

Kollageenia on lisäravinteena. Kosmetiikassa en ole kokeillut vielä.

Vielä ei ole käytössä mutta muutaman vuoden päästä olisi ehkä ajankohtaista.

Ravintolisänä menee yhdessä biotiinin kanssa. Ensimmäinen purkki mennyt ja toinen menossa. Iho ja hiukset tuntuu olevan paremmassa kunnossa, johtuuko sitten biotiinista, kollageenista vai kummastakaan. Heti en ole käyttöä kuitenkaan lopettamassa.

Joskus juonut jotain kollagenia sisältävää ”kauneus”juomaa. Pitäisi ehkä säännöllisesti käyttää, sisäisesti tai ulkoisesti, jotta tuloksia alkaisi näkyä 🙂

Käytän kollageenia sisäisesti ja edellisessä seerumissa oli myös kollageenia. Kynnet ovat vahvistuneet, mutta syynä voi olla sekin etten ole nyt lakannut niitä aikohin. Omasta mielestäni iho tuntuu napakammalta.

En käytä, mutta olen alkanut vähän katselemaan noita kollageenituotteita. Tiedä sitten, toimisivatko…

Kokeilin joskus suun kautta otettavaa ravintolisää, mutta en huomannut eroa. Mukava olisi kokeilla iholle laitettavaakin versiota 🙂

En käytä

Just ostin jotain kollageeni yövoidetta, tuloksia ei ole vielä ehtinyt tulemaan. Kollageeni lisäravinne on harkinnassa.

En ole käyttänyt mutta kiinnostusta kokeilla on 🙂

En ole käyttänyt. Välillä olen tuotteita katsonut, mutta hinnan takua en ole ostanut. 40+ ihossani ei ole vielä ryppyjä. Tietysti pitäisi alkaa käyttämään ennen kuin niitä ilmaantuu.

En ole ainakaan vielä käyttänyt.

en ole käyttänyt kollageenia missään muodossa

en ole vielä kokeillut, mutta kiinnostusta olisi. Ikää reilu 30v, mutta kai sitä voisi hiukan ennalta ehkäistä 😉

en käytä, mutta kolmeakymppiä lähestyessä voisi alkaa ottamaan ”varmuuden vuoksi” repertuaariin – joko sisäisesti tai ulkoisesti 🙂

En ole kokeillut, kiinnostaisi kokeilla.

En käytä, mutta syytä varmaan olisi, kun ikä alkaa olla lähempänä 4- kuin 3-kymppiä. 🙂

Olen käyttänyt kollageenikapseleita, mutta vasta niin vähän aikaa, etten ole vielä huomannut vaikutuksia.

En ole kokeillut vielä kollageeni tuotteita mutta mielelläni testaisin 🙂

En ole, mut olisi kyllä kiva kokeilla! 🙂

En ole koskaan edes kokeillut

En käytä

En käytä ,mutta ois kiva testata

En käytä

En ole vielä käyttänyt kollageenituotteita.

Olen käyttänyt sisäisesti nautittavia kollageenivalmisteita ja ei ne ainakaan ole pahaa tehneet iholleni. Tämä arvottava tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta.

En ole käyttänyt kollageenituotteita 🙂

En käytä, kiinnostaisi kyllä kokeilla 🙂

Heipähei!
Kyllä käytän, lisäravinteena. Mielestäni ihoni on rasvoittuvampi ja pehmeämpi. En tiedä mistä se sitten johtuu, sillä tasaisempi se ei ole, juonteita löytyy ja veltostumista. Jatkan silti tuotteen käyttöä… eihän sitä tiedä miten hurjalta näyttäisin, jos en ollenkaan söisi kollageenia 🙂 🙂

Kiinnostaisi kokeilla.

En mutta kiinnostaisi kokeilla.

En ole vielä käyttänyt

Olen käyttänyt sisäisesti, mutta en ole huomannut mitään tuloksia. Ehkä mahdolliset tulokset ovat sellaisia, että niitä ei nykyhetkessä pysty näkemään. Jos jatkan kollageenin käyttöä, onko kasvoni kymmenen vuoden kuluttua vähemmän ruttuinen kuin jos olisin käyttämättä?

En käytä, mutta kuulostaa kiinostavalle ja mielelläni kokeilisin :).

En käytä kollageenituotteita – ainakaan vielä.

En käytä

En ole vielä käyttänyt kollageenituotteita

Lisäravinteina. Aina kun muistan.

Ikä 54 v. Ehkä olisi aika tehostaa ihonhoitoa:) Veden juonti, rasvaus ja puhdistaminen – näillä olen mennyt tähän asti.

Kollageeniravintolisä nyt käytössä. Vasta aloitin joten odottelen vielä tuloksia.

En ole käyttänyt, mutta varmaan jossain vaiheessa aiheellista.

Hyvinkin kiinnostaa, olen 62 vuotias ja huomaan kasvojen veltostuvan. Käytän sinkkiä, d-vit, kollageenitabletteja tai jotain anti-agea ostin kuukausi sitten, vielä ei kovin tuloksia näy.

En ole käyttänyt. 🙂

Lisäravinteena. Vaikea sanoa tuloksista, koska myös hoidan ihoani huolellisesti. En uskalla jättää lisäravinnetta poiskaan…

En ole käyttänyt vielä.

Lisäravinteina 46v. Ehdottomasti huomaa hyödyn.

Ostin syksyn messuilta keramidejä sisältävän ravintolisän. Hieman olen epäileväinen 🙂

Käytän kollageenia jonkinverran lisäravinteena. Haluan ajatella, että siitä on hyötyä, mutta on todennäköistä, että muilla lisäravinteilla on suurempi merkitys. Esim. biotiini on aivan must.

Ei ole juuri nyt käytössä.

Mä en ole käyttänyt kollageeni tuotteita, mutta olisi kiva kokeilla! Itseäni on nyt kolmenkympin iässä alkanut viehättämään erinäiset ”ryppyvoiteet” kun alkaa noi otsarypyt hyppimään silmille 😉

En ole käyttänyt kollageenituotteita, olis kiva kokeilla.:)

En käytä mutta haluaisin kokeilla 🙂

En ole käyttänyt mitään kollageenituotteita, mutta olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla 🙂

En ole kokeillut kollageenituotteita mutta kokeilisin mielellään.

Olen kuullut mutta en kokeillut, kaipa tämän aika olisi meikäläisellä nyt.

tällä hetkellä tabletteina 🙂

En ole kokeillut, ehkä tulevaisuudessa voisin kokeilla.

En vielä mutta joskus on käynyt mielessä, pitäisikö kohta jo sisällyttää rutiineihin.

En vielä – toivottavasti pian! ?

En ole kokeillut 🙂

En käytä. Voi olla, että joskus on ollut joku kollageenivoide kokeilussa aikoinaan, mutta en yhtään muista merkkiä. Kosmetologikoulun hoitolasta peräisin näet 🙂

Ei ole käytössä, ehkä pitäisi.

Ei ole tullut vielä kokeiltua tai käytettyä, kohta varmaan voisi aloittaa kun muutaman vuoden kuluttua kolmikymppiset menevät rikki!

Lisäravinteena olen kokeillut, mutta mitäään merkittävää muutosta en havainnut. Baboriakin on joskus nuorempana tullut käytettyä, oli joku hyvä voide

En ole käyttänyt, paitsi syö grillatun kanankoiven nahkan aina…

Olen popsinut jonkin verran kollageeni+ hyraulonihappo -kapseleita, mutta enpä voi sanoa havainneeni kummempaa vaikutusta. Käyttö on ollut kyllä aika epäsäännöllistä. Ampulleja olisi ihan kiinnostava kyllä kokeilla.

En ole muistaakseni käyttänyt kollageenia, tai joskus maistoin nestemäisen näytteen, joka maistui tosi pahalta 😀

En ole käyttänyt, mutta kiinnostaa!

En ole käyttänyt, mutta kokeilen nyt. Minulla tuo kalenteri ja innolla odotan aina tätä palstaa, jotta tiedän mitä milläkin aineella teen. Olen 51 v. Ja todella innoissani näistä tuotenäytteistä. Hintahan oli ihan hirveä kun nyt olenkin työtön. Mutta varmaan ostaisin ensivuonnakin tuon kalenterin. En muuten edes tietäisi, mitä tuotteita on nykyään tarjolla. Mun kauneusruriinit olleet vuosia sauna ja kylmällä vedellä naaman pesu aamun illoin.?

En käytä kollageenituotteita mutta olen miettinyt pitäisikö alkaa käyttämään. Pikkuhiljaa 40 kolkuttelee lähemmäksi ja ihon oma kollageenituotanto on jo varmaan alkanut laskemaan.

En ole käyttänyt kollageenituotteita, pitäisi varmaan.

Olen käyttänyt sisäisesti jo pari vuotta. Olen 47 ja ihoni on kuivahkon ohut iho. T-alue rasvoittuvan ja joskus harvoin saan finnejä. Ihoni on hyvä kun jaksan hoitaa sitä. En ole ryppyinen SY-alueeltakaan. Olen vaihdellut kollageeneja, on ollut iHerbin Neocellia, Vivaniaa, Heleiniä ja Supermoodia. Mieluisin on SkinGain. En vii sanoa mitään mullistavia vaikutuksia NYT, mutta ymmärsin että näillä vaikutetaan sinne tulevaisuuteen ? Kosteutetumpi ihoni kyllä on. Mutta minäpä olen käyttänyt ikäni Möllerin kalanmaksaöljyä ja sen tehoin luotan vielä kollageeneja enemmän. Ihoni ja hiukseni voivat sen kanssa paremmin jo vuosia ennen kollageenibuumia. Vain raskauksien ajan olen pitänyt siitä taukoa koska se sisältää A-vitamiinia

Lisäravinteena olen käyttänyt mutta en ole vielä huomannut muutoksia.

En käytä joten olisi mukava kokeilla 🙂

En ole koskaan käyttänyt

En ole koskaan käyttänyt, mutta mielenkiinnolla kokeilisin

En ole käyttänyt kollageeni-tuotteita ennen, mutta mielenkiintoni kyllä nyt heräsi ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *