Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 20: hellää puhdistusta

20.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 alkaa olla availtu. Vielä tämä viikko ja ensi viikon maanantai availlaan luukkuja, mutta sitten Glitz & Glam ja Minna hiljenevät hetkeksi. Pidän pienen loman jouluna, jotta taas jaksaa painaa kevätlukukaudella koulussa. Jään vain pienelle breikille, sillä palaan viimeistään uudenvuodenaattona, mutta mahdollisesti jo päivää aikaisemmin. Katsotaan nyt. Meillä tosiaan on vähän suruakin tässä joulussa, sillä mieheni äitipuolen isä nukkui pois. Hautajaispäivä on joulun ja uudenvuoden välissä, joten siksi tämä minun epämääräisyyteni lomani kestosta. Tuskin jaksan hautajaisten jälkeen miettiä blogia, joten hommat pitäisi tehdä ennen hautajaispäivää. Tiedän, että ymmärrätte, mutta minä nyt vaan olen tällainen, joka haluaa aina perustella asiat.

Kerron nyt vielä tämän perinteisen alkuintron. Glitz & Glamin tämän vuoden joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Availen joka päivä luukkuja, joiden aiheiden inspiraatio on syntynyt elevenin joulukalenterin sisällöstä. Joka päivä on arvonta, jonka palkinto mukailee luukun sisältöä.

20. luukku

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser* löytyi elevenin kalenterin 20. luukusta. Tämä on kiva tuote!

Elizabeth Arden kuuluu nykyään minun suosikkibrändeihin. Vielä muutama vuosi sitten pidin tätä aivan tätibrändinä, joka on pölyyntynyt ja vanhanaikainen. Ei ollenkaan puhutellut minua tai herättänyt mielenkiintoani. Elizabeth Arden on tullut tälle vuosituhannelle ja vaikka vanhat legendat ovat edelleen myynnissä, on nuorennusleikkaus uusine tuotteineen tehnyt vaikutuksen. Sain pari vuotta sitten testiini Elizabeth Ardenin puhdistusöljyn. Nyt noita öljyjä on tullut ostettua ja kulutettua useampi kappale. elevenin verkkokaupassa tuo Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil* on 27,30 €. On edullisin, jonka olen löytänyt muualta kuin laivan tax freestä.

Tuosta tuotteesta sitten lähti kiinnostukseni heräämään legendaarista brändiä kohtaan. Sitten olen kokeillut kaikenlaisia uusia innovaatioita Elizabeth Ardenilta. Brändi tuo koko ajan uusia ja uudenlaisia juttuja markkinoille. Ei todellakaan voida sanoa, että puhuisimme täysin samasta ”Ellusta”, kuin silloin joitakin vuosia sitten. Nykyään Elizabeth Arden on moderni klassikko. Suosittelen tutustumaan!

Tämän päivän luukussa ollut Elizabeth Ardenin tuote kuuluu Elizabeth Arden PRO -sarjaan, joka on hieman hoitolamainen tuotelinja. Tuotteiden ideaan kuuluu välitön ero, mutta myös pitkäaikainen vaikutus. Tarkoittaa sitä, että tuotteet antavat välittömiä tuloksia, mutta myös pitkällä tähtäimellä näistä on apua ja hyötyä ihon hyvinvoinnille. Elizabeth Arden PRO* näyttää ja tuotteet huokuvat hoitolamaisuutta. Minulle tämä PRO-sarja ei ole niin tuttu kuin perinteiset Elizabeth Ardenin ihonhoitotuotteet. Joitakin tuotteita olen testannut ja niistä pitänyt. Tässä vielä linkki* Elizabeth Ardenin muihin tuotteisiin. Sieltä löytyvät ne Eight Hourit ja Green Teat, mutta myös paljon uusia hienouksia. Olen muuten ihastunut Elizabeth Ardenin tuoksuihinkin. White Tea ja Always Red Femme ovat ihania!

Tästä luukusta tulleesta Elizabeth Ardenin PRO Gentle Facial Cleanser -kasvoputsarista eleven kertoo seuraavasti:

”Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser on hellävarainen kasvojenpuhdistustuote, jonka kevyesti vaahtoava koostumus kuorii kevyesti kasvojen ihoa. Puhdistustuote irrottaa kasvoilta meikin ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet hyödyntäen LCA Complex -yhdistettä, joka sisältää maitohappoa, antioksidanttisia A-, C-, ja E-vitamiineja sekä provitamiini A:ta.”

Ilmankos tässä tuotteessa on niin paljon tuttua! Elizabeth Ardenin PRO Gentle Facial Cleanser muistuttaa ominaisuuksiltaan ja tulokseltaan Dermalogican Skin Resurfacing Cleanseria, joka kuuluu Dermalogican Age Smart -tuotelinjaan. Oli joskus reilu vuosi sitten LivBoxissa minun suosikkituotteena.

Näiden vitamiinien hyödyistä en oikein tiedä, kun kyseessä on poishuuhdeltava tuote. Kuinka paljon niitä jää iholle? Varsinkaan vesiliukoisia vitamiineja. Nämä asiat aina vähän niin kun sivuutan, kun luen vain hetken iholla olevien, poishuuhdeltavien tuotteiden kuvauksista. Ei niistä oikein hyötyä ole. Mutta niillä saattaa toki olla jokin muu funktio, joka taas edesauttaa jotain muuta ainesosaa tai toimintaa.

Koostumus on hieman ohuehkompi. Tuote levittyy mukavan helposti iholle ja oikeasti sileyttää ja pehmentää ihoa hieman enemmän, kuin perinteiset kasvoputsarit. Koska tässä ei ole mitään rouheita kuorintoja tai vahvoja happoja/entsyymejä, tuote sopii silmänympärysihollekin. Tuotteen hellävaraisuuden vuoksi, ideaali myös herkkäihoisille. Gentle Facial Cleanser sisältää maitohappoja, jotka irrottavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Ei siis ole varsinaisesti kuorinta, eikä mielestäni korvaa kuorintoja, mutta on loistava lisä ihon kirkkaampana säilyttämiseen. Kun tuotetta voi käyttää päivittäin, ei se unohdu kaappeihin.

Putsari on siitä kiva, että se ei ole hajusteilla kyllästetty. Tuoksussa tuntuu vähän samanlainen raaka-aineiden tuoksu, kuin mitä mainitsemassani Dermalogican maitohapoilla kuorivassa putsarissa. Tämä Elizabeth Ardenin tuoksuu miedommin sille ominaishajulle, jota en osaa kuvailla. Ei siis epämiellyttävä tai voimakas, vaan sellainen kosmetiikan raaka-ainemainen.

Tuotteeseen liittyy vinkki:

”Puhdista kasvojen iho kahteen kertaan. Ensimmäinen puhdistuskerta poistaa ihon pinnalla olevat meikit ja epäpuhtaudet toisen puhdistuskerran päästessä vaikuttamaan suoraan iholle sitä hellästi kuorien, pehmentäen ja kirkastaen.”

Itsehän teen niin, että puhdistan ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen tällä Elizabeth Ardenin PRO Gentle Facial Cleanser -putsarilla. Jos kasvoilla on meikkiä tai todella paljon ihon luontaista talia, ei ensimmäinen puhdistus vielä pääse tehokkaasti pehmentämään ja irrottamaan kuollutta ihosolukkoa. Eli ensin kannattaa puhdistaa meikit tai liat pois iholta. Elizabeth Arden PRO vinkkaa käyttämään tätä samaa tuotetta kahteen kertaan, minä taas haluan suositella ensin puhdistusöljyä ja sitten tätä maitohapoilla kevyesti kuorivaa kasvoputsaria.

 

Tänään arvonnassa on tämä Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser*. Nyt tämä tuote on näköjään elevenillä tarjouksessa, mutta normaalihintaisena tämä kasvojen puhdistaja on 46,10 € / 180 ml. Nyt siis näyttää olevan 28,00 €.

Kiinnostuitko Elizabeth Ardenista? Jos kiinnostuit ja haluaisit kokeilla arpaonneasi, niin tässä ohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun ajatuksesi Elizabeth Ardenista? Edelleen tylsä vai onko brändi sinustakin muuttunut nykyaikaiseksi?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Tiedättekö mitä? Viimeisiä luukkuja viedään. Vielä tämä viikko ja ensi viikolla maanantai. Sitten on jälleen joulukalenterin aika ohi.

P.s. Eilen illalla julkaisin joulukuun Bette Boxista. 😉

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (224)

Itse en ole ajatellut merkkiä koskaan tylsänä tai vanhanaikaisena. Miellän hyväksi ja laadukkaaksi.

Minulla ei oikeastaan ole mielipidettä Elizabeth Ardenista. Ainoat tuotteet jotka tiedän ovat Eight hours-sarjaa

Voimia <3
Mukana arvonnassa.

Mulla ei muistaakseni ole koskan ollut mitään Elisabeth Ardenin tuotetta.
Edelleen siitä on ehkä vähän ”vanhanaikainen” mielikuva, vaikka ilmeisesti merkki on tehnyt/tekemässä kasvojenkohotusta. Tämä putsari vaikuttaa mielenkiintoiselta. Sillä oliskin hyvä aloittaa tutustuminen 🙂

Vieras merkki on minulle, ei ole tullut käytettyä kuin tuoksuja. White tea tuoksu on vienyt minun sydämen. Kiva päästä testaamaan muitakin tuotteita.

Minulla on käynyt vähän niin kuin sinullakin eli muutaman tuotekokeilun ansiosta mielikuva on muuttunut positiiviseen suuntaan. Tätä testaisin myös erittäin mielelläni.

EA ei ole ennestään kovin tuttu. Kiitos perehdytyksestä!

Minullakin ollut vähän tätivaikutelma, mutta mielenkiinto heräsi kyllä nyt! Ellun White tea-tuoksua olen kyllä miettinyt että voisi hankkia.

Mielenkiintoinen persoona tuo perustaja, pysyy ajassa mukana mutta alalla on erittäin kova kilpailu.

Minulla ei ole oikeen muuta mielikuvaa kuin että kallis merkki eikä siksi ole houkutteleva.

Hyvä tuotesarja josta olen käyttänyt muutamia tuotteita!

Muutamia tuotteita olen käyttänyt, lemppari on puhdistusöljy.

Kiitos blogisi löysin tuon ihanan puhdistusöljyn. Käytössä tällä hetkellä toinen täältä löydetty tuote, diorin öljy. Siinä koostumus on omaan makuun liian ohutta joten palaan elizabeth ardenin öljyyn. Laajemmin en ole heidän tuotevalikoimaan tutustunut. Tätä putsaria oli kyllä jo ennestään.

Sarjasta on kieltämättä jäänyt vähän ”täti” fiilis, joten olis kiva päästä testaamaan tuotteita mitä muuten ei tulis itse ostettua:)

Olen käyttänyt ceramide cleanseriä ja tykkäsin muuten, mutta haisi pahalle… muuten on mulle aika etäinen brändi

Hevoselle kehitetty voide, se rasvainen 8 voide…on mulle tän sarjan imago.

Mukaan arvontaan.tykkään olen käyttänyt sarjasta hajuvesiä. Minun mielestä on ihan nykyaikainen.

Ei ole paljon kokemusta Ardenista, jotain meikkiä on joskus vuosia sitten ollut. Voiteet joita olen kaupassa testeristä kokeillut ovat tuntuneet liian rasvaisilta. Olisi kiva löytää jotain joka muuttaisi mielipiteeni merkistä:)

minulla ei ole ollut ardenista tylsää mielikuvaa, ehkä luotettava ennemminkin. 🙂

Tuo puhdistus öljy on ihana! Nyt kokeilin sitä kicksin öljyä, mutta ei ole niin hyvä eikä riittoisa. Tuo Ardenin öljy poistaa tehokkaammin vedenpitävän meikin.

Muuttunut todella mielenkiintoiseksi

En ole käyttänyt brändin tuotteita, olen kokenut ne vähän liian kalliiksi ja jostain syystä voimakastuoksuisiksi. Mukavalta kuulostaa että putsari on mieto-tuoksuinen.

Mulla ei oo kokemusta merkistä ollenkaan, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa.

Jostain syystä kaupassa en ensimmäisenä mene EA:n osastolle. Mulla jäänyt tuntemus 8h creamiin.

Arden on vielä vähän tuntematon, mutta kyllä niitä on tullut tutkailtua etenkin tax freessa. Sitä puhdistusöljyä olen harkinnut, mutta olen vähän jännittänyt, että puhdistaako vedenkestävän meikin. Haluaisin kovasti puhdistaa öljyputsarilla myös silmämeikin ja itselläni se on aina vedenkestävä. Tähän mennessä ainoa öljy joka on todella toiminut vedenkestävään meikkiin on DHC:n deep cleansing oil.
Tuo puhdistusaine kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, etenkin, kun nuo hellävaraisemmat ihonhoitotuotteet on alkanut kiinnostaa, kun ikää on tullut lisää 🙂

Samaa mieltä kanssasi. Arden on muuttunut imagoltaan mummomaisesta paljon nuorekkaammaksi ?

Eight hour cream kai ensimmäisenä tulee mieleen, ja tietenkin legendaariset tuoksut. Kiva olisi kokeilla näitä uudistuneita tuotteita

En ole ikinä ajatellut merkin olevan tylsä,päin vastoin. Mä vannon 8h creamin nimeen! Loistava paksu rasva kuivalle iholleni. Käytin yövoiteena vuosi sitten kun kicksissä oli puoleen hintaan. Harmi että on aika kallis, mutta kestää kyllä pitkään! En olekkaan muita kyseisen merkin tuotteita kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä!

Hyviä tuotteita.

Mä sain viime keväänä tuliaisiksi Elizabethin käsi&huulirasva setin. Huulirasva on loppunut, tuli käyttöön kun oli ainoa mulla missä oli uv-suoja. Käsirasvat on ok. Se punertava oli tuoksultaan niin tuju, että epäilin aluksi saaneeni tuliaisiksi jonkun piraatti-version.

Jotenkin olen mieltänyt aina Ardenin vanhempien naisten brändiksi. Johtuu siitä että kun olin lapsi, purkkeja löytyi mummolta ja äidiltä. Lapsen silmin ero on niin huima, aikuiset on eri maailmasta. Nyt kun itse olen 36-vuotias, on mukaan tarttunut esim.puhdistustuotteita Sokokselta. Brändi ei enää tunnu mummon tuotteilta vaan tuntuu jopa hauskalta että jotkut tuotteet kestävät sukupolvelta toiselle klassikon asemassa.

en tunne tuotetta entuudestaan mutta vaikuttaa kiinnostavalta ja ihan nykyakaikaiselta

Jotain satunnaisia kokeiluja olen tehnyt. Nämä uudet lanseeraukset vielä vieraita. Tyylikkäät pakkaukset. Tämän aamun kalenteriyllätystä lähden innolla kokeilemaan.

Ei ole tullut tutuksi. Olisi ihana tutustu sillä vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Otan osaa suruunne.

Mä olen vähän samoin miettein ohittanut merkin mummomerkkinä, mutta kyllä vaan sieltä löytyy kiinnostavia tuotteita. Tuon puhdistusöljyn olen ottanut iltarutiiniin, kiitos sinun. 😉 Toinen pullo menossa ja tykkään kovasti. Puhdistaa hyvin meikin ja voi käyttää silmämeikillekin. Siis minähän oon niin laiska, että en jaksa erikseen putsailla silmämeikkiä. Samalla tuotteella pitää saada koko naama.

Tämän hetken lempiripsarikin löytyy Ardenilta eli Grand Entrance (jos muistan nimen oikein…). Sellainen punamusta hylsy ja oikein tyylikäs ulkoa ja toimiva sisältä. Kaarevan mallinen muoviharja, joka erottelee hyvin mutta antaa myös runsaasti tuuheutta. Saa tuuheat mutta myös siistit ripset, joka on mulle tärkeää, koska mun ripset klimppiytyy aika helposti ihan itekseen.

Lisäksi oon tykästynyt siihen sun esittelemään bronzer-blush-highlighter – komboon. Se on kiva matkoilla + kiireisinä aamuina, kun ei jaksa tai ole aikaa säätää monen tuotteen kanssa. Siitä vaan pyöräyttää kaikkia yhdessä ja vielä vähän korostusta poskipäälle ja valmis on. 🙂

Kuulostaa hieman vanhempien ihmisten merkiltä

Toivottavasti pystyt pitämään rentouttavan loman surusta huolimatta. Tsempit!

Olen vähän kahden vaiheilla Elizabeth Ardenista merkkinä. Tosi hyviä tuotteita ja mahtava hintalaatusuhde, mutta vähän hajuton ja mauton. Uusia tuotteita etsiessä unohdan usein koko merkin.

Arden on kiinnostava mutta mielikuva hieman vanhahtava. Tämä tuote on kuitenkin aika moderni. Kiinnostava tuote siis.

Hirveästi ei ole kokemusta ky merkistä, ainoastaan olen testaillut ripsaria.

En ole tuotteisiin tutustunut koska pitänyt niitä..hmm..vanhemmalle kohderyhmälle tarkoitettuina, mutta onkin ihan tutustumisen arvoinen brändi.

Elizabeth Arden on todella muuttunut. Minun lempituotteeni on Eye Fix Primer, jota olen käyttänyt jo monta vuotta ja
monta tuubillista.

Toisaalta merkki kiinnostaa, toisaalta tuotteet yhdistää juurikin siihen aikaisempaan imagoon. Ehkä siitä syystä ei ole tullut vielä testailtua

EA:lta on käytössä käsivoide, joka on aivan huippu. Myös huulirasvaa olen kokeillut. Olisi kiva päästä testaamaan myös näitä kasvotuotteita! Putsari on pian loppumassa, joten tämä tulisi tarpeeseen.

Hei..jotenkin on jäänyt vieraaksi minulle ja vanhahtava mielikuva,kuiteskin laadukas:-)

Ei ole ennestään kovin tuttu merkki, mutta haluaisin kokeilla.

Elizabeth Ardenissa ehkä pakkausten ulkoasu on juurikin se, joka minulla aiheuttaa vanhahtavan mielikuvan. Olen käyttänyt ainoastaan jotain savinaamiota EA:lta ja se oli muistaakseni ihan hyvä tuote, löytyi vieläpä Huuto.netistä. Uutena en ainakaan raski Ardenin tuotteita ostaa.

Tätimäinen tulee ekana mieleen,omaa kokemusta merkustä ei enempää ole.

Ei ole kovin tuttu merkki minulle, oikeastaan vain eri blogien kautta tullut edes hieman tutummaksi. Ehkä tuotteiden ulkonäkö ei ole niin vedonnut minuun, vaikka varmasti hyviä tuotteita ovatkin.

Elizabeth Ardenin tuotteita en ole varmaan ikinä edes kokeillut. 😀

Ei ole omakohtaista kokemusta merkin tuotteista, mutta tottakai testaisin mielelläni tätäkin tuotetta jos onni suosisi 🙂

Minulla on muutamia EA tuotteita jatkuvassa käytössä. Laadukkaita tuotteita.

Eight hour cream eri muodoissaan on ollut käytössä, muuten en tunne merkkiä juurikaan. Ehkä vähän tätimäinen vaikutelma tosiaan!

Heipähei!
Elizabeth Arden on itselleni täysin vieras. Toki nimen olen kuullut ja nähnyt, mutta omakohtaisia kokemuksia tuotteista ei ole lainkaan. En ole edes lukenut siitä mitään.
Mielenkiintoista olisi kokeilla.

Ei ollenkaan tylsä vaan laadukas klassikkosarja joka pysyy pinnalla ja jolla on uskollinen käyttäjäkuntansa. Pidän sarjan tuoksuista erityisesti.

itsekin suosin kaksoispuhdistusta ihan joka päivä, ja mitä tulee Elisazabeth Ardeniin ajatukset tuppaavat siirtymään edesmenneeseen äitini kosmetiikkaarsenaaliin, mutta juuri Eleveniltä tilasin jokunen aika sitten uusia tuoksuja sisältäviä sunflower ja greentea suihkuöljyjä ja bodylotioneja, joita sitten riitti lahjoiksi ja todettiin että sarja on nuorentunut ja raikas, myös pakkauksia myöten, ihanat viipyilevät tuoksut:)

sandi.osterlund@luukku.com

Elizabeth Arden on mielestäni ylellinen. Johtunee siitä, että isoäitini kampauspöydällä oli kyseisen merkin tuotteita. Ja hei, onhan Eight Hour Cream ihan omaa luokkaansa 🙂
Haluaisin myös esittää osanottoni menetyksenne vuoksi.

Sarja on sellainen, joka kestää aikaa ja seuraa myös uusia trendejä! Ei siis ollenkaan tylsä 🙂

Mulla on samat fiilikset ku sulla, nyt vuoden-kahden aikana oon löytänyt Ardenin. Ehdottomasti paras tuote on puhdistusöljy sekä Superstart Skin Renewal Booster <3

Laatutuotteet

Ardenista tulee mieleen laadukas klassikko, ei yhtään tylsä!

Aivan uusi tuttavuus, mutta mielenkiintoinen 🙂

En ole kokenut oikein olevani Elizabeth Ardenin kohderyhmää, vaan mielikuva on ollut juurikin vähän tätimäinen. Puhdistusöljy löysi kuitenkin tiensä kaappiini ja se on loistava – paras testaamani, eikä kirvele silmissä. Tämä PRO-sarjan putsari olisi varmaankin hyvä pari kaksoispuhdistukseen… pitää laittaa korvan taakse, vaikkei arpaonni suosisikaan 🙂

Vaikuttaa nykyään mielenkiintoiselta sarjalta. Muutamia Eigh Hour tuotteita on käytössä. Joskus kauan aikaa sitten oli hajuvesi Elisabeth Ardenilta käytössä.

Sarja on nimeltä tuttu, mutta muuten tuntematon. Mielelläni kokeilen laadukkaita hoitavia tuotteita.

Tylsänä pitänyt. Eight hour huulivoide on käytössä ja onhan se hyvä. Kokeilin myös kasvosuihketta johon kyllä ihastuin. Muuten jäänyt kokeilematta tosiaan mielikuvasta vanhanaikainen. Pitää testailla muitakin tuotteita. Tuota suihketta suosittelen.

Uusi tuttavuus on tämä merkki

Toki tiedän merkin, mutta en omista muista kuin 8 hour creamin 🙂

Olen kyllä aina pitänyt heidän tuotteistaan! Äitini käytti niitä jo kun olin pieni, niin ehkä sieltä ajoista on jo jäänyt hyvä mielikuva 🙂

Kyllä Elizabeth Arden on minustakin tuntunut aiemmin hieman vanhanaikaiselta merkiltä, mutta tuotteista en enempää osaa sanoa, koska olen kokeillut pelkästään Eight Hour Cream -huulirasvapuikkoa. Tuota palkintona olevaa putsaria olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

Aika unohdettu merkki, olen kokonaan unohtanut tämän merkin olemassaolon! Jännää!:D

On muuttunut nykyaikaisemmaksi. Ennen en ole ollut kiinnostunut koko merkistä, mutta nykyään kyllä.

On muuttunut nykyaikaisemmaksi. Olen aiemmin mieltänyt merkin vähän semmoiseksi mummomerkiksi. 🙂

En osaa sanoa.. Ei mun silmissä ole muuttunut. Olen tätä kokeillut tuollaisen pikkutuubin ja tykkäsin kans.

Olen tykännyt aina, monia hyviä tuotteita

Minen tiedä mittään koko merkistä 😀

Ei ole koko merkki ollut juurikaan mielessä. Pink door oli teininä ensimmäinen tuoksuni, eikä merkistä pitkään tullutkaan muuta mieleen. Blogeista vasta opin, että onhan merkillä muutakin, kuin tuoksuja.

Ardenit kuulostaa kyllä nykyään hieman paremmilta.

Minustakin merkki on ollut vähän tätimäinen, mutta nykyään se on alkanut kiinnostaa. Tämäkin putsari kuulostaa tosi hyvältä!

kuulostaa modernimmalta. Ekana tulee kyllä edelleen ne vanhat klassikot mieleen 🙂

Ei tunnu vanhanaikaiselta vaan hyvin ikääni sopivalta, mikä tietenkin voi kertoa kaikenlaista… 🙂

Hyvä merkki! Hyvät tuotteet! Ei ole tylsä.

Sain tuollaisen tuubin eräältä ihanalta ihmiseltä <3 Minulla oli iho lääkityksen takia tosi kurjassa kunnossa ja täytyy sanoa että kyllä laatu tuote on laatutuote!! Eron huomasi tavallisen markettitökötin jälkeen kyllä kun oli käyttänyt.

Eli ei olleskaan tylsä tuote 🙂

Kiitos! ? Kiva että olet pitänyt.

Olen pitänyt myöskin brändiä aika tätimäisenä, eikä pakkaukset vieläkään ole kovin houkuttelevan näköisiä. Täytyy kuitenkin antaa sisällölle mahdollisuus 🙂

Mulla on aina ollut käsitys, että kyse on todella luxus-tuotteista, jotka on tarkoitettu vanhemmalle iholle ja tästä syystä niitä ei ole tullut hankittua itselle. Nyt kun tarkemmin tutustui merkkiin, niin ihan modernilta vaikuttaa 🙂 Mielelläni kokeilisin tuotteita.

Ihan vieras merkki itselle, joten ei ajatuksia, mutta hyvältä kuullostaa 🙂

Vaikuttaa modernimmalta 🙂

Ei ole kyllä oikein tästä merkistä mielipidettä suuntaan taikka toiseen, kun en ole juurikaan merkkiä kokeillut.

Olen jotenkin aina sivuttanut tämän merkin, mielestäni se on juuri ollut tollanen ”tätimäinen” merkki. Mutta hyvältähän tuo kuulostaa!

Klassikot, en ole perehtynyt uuteen tarjontaan vielä. En ole koskaan kyllä tylsänä pitänyt!

Elizabeth Arden on jäänyt vähän vieraaksi mulle, tulee ekana mieleen vaan merkki jota vanhat ihmiset käyttää 🙂

Olen käyttänyt siloin tällöin tätä ns. tätisarjaa(tää oli hyvä).
Onhan tuotteet hyviä ja modernin oloisia.
Kyllä kelpuutan itselleni!

Olen 42v ja Elizabeth Ardenin muistan olleen olemassa ikuisesti.. 😀 Uskon kyllä nuorennusleikkaukseen, ehdottomasti. Putsari kiinnostaa! <3

Vanhat klassikot tulee merkiltä mieleen pääasiassa, mutta uudet tuotteet vaikuttavat nykyaikaisilta.

Nykyaikaisempi kun ennen 🙂

Elizabet Arden mielikuva – laadukas ja raikas. Osallistun mielelläni arvontaan.

En muista onko minulla koskaan ollut kyseisen merkin tuotteita. Aina kuitenkin kiinnostaa kokeilla uutta varsinkin jos pakkausten ulkonäkökin miellyttää.

Kyllä, olen mieltänyt tämän sarjan myöskin vähän ”tätimäiseksi” ja kalliimman puoleiseksi. Ei siis ole tullut kokeiltua itseasiassa varmaan yhtäkään ko. merkin tuotetta.. Mutta tuntuu että Ardenin tuotteita on nostettu nyt lyhyen ajan sisällä esille eri blogeissa, joten houkuttelevammaksi koen sarjan nyt kuin vaikkapa pari vuotta sitten.

ehkä hieman tylsä, mutta tavallaan myös mielenkiintoinen 🙂

Olen aina tykännyt Elizabeth Ardenista,mutta hinnatkin on nousseet imagon kohotuksen mukana. Tai ainakin hinnat on aika kovia.Tykkään silti.

En ole kauheasti tutustunut koko brändiin koska mielikuva on ollut juurikin tuollainen tätimäinen, mutta tämä tuote vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta!

Tykkään merkistä, ei yliampuva vaan miellyttävän hillitty mutta ei vaatimaton.

En ole koskaan kokeillut Ardenia, mutta on aina vaikuttanut minulle aika neutraalilta merkiltä:) Pidän kyllä tästä uudesta suunnasta!

Tykkään Elisabeth Ardenista ja on muuttunut nykyaikaisemmaksi. Otan osaa suruunne ja voimahalaus sinulle! ♥️♥️♥️

Nimestä tulee aina mieleen Eight hour cream, joka on vielä testaamatta. Ei ole tylsä, vaan klassinen.

En osaa sanoa, en ole ikinä kokeillut. Putsari ainakin kuulostaa lupaavalta 🙂

En ole koskaan kuullut tuosta merkistä ?

Eight hour cream oli monta vuotta suosikki, samoin tuoksuja on tullut käytettyä ja silmänympärysvoidetta.

En ole koskaan kokeillut tätä brändiä, mutta monet tuotteista ovat kiinnostavia. Ehkä kuitenkin liian arvokkaita tällä hetkellä kukkarolleni.

Itse olen pitänyt brändiä aina melko kalliina, joten merkin tuotteita ei ole tullut kokeiltua.

Hyvä merkki

Nykyään hyvin kiinnostava, ennen todellakin kaikkea muuta!

En ole koskaan edes kokeillut

En ole ikinä kokeillut, koska pitänyt merkkiä juurikin vanhanaikaisena. Lisäksi olen jotenkin ajatellut sen olevan todella kallis.

Ardenin tuotteet ovat klassikkoja ja aivan ihania. Voiteita ja huulipunia on tullut käytettyä lähinnä.

No aika samaan kategoriaan menee kun moni muu vähemmän tuttu merkki, eli ei oikein mitään mielipiteitä 😀

varmasti on tullut nykyaikaisemmaksi <3 hintava merkki varmaan edelleen 🙂

Olen kokeillut tax freessa eight hour voidetta, mutta itselleni en ole mitään heiltä ostanut. Olisi hauska kokeilla kyllä. En ole itse pitänyt tätimäisenä, vaan rehellisesti liian kalliina. Ei opiskelijabudjetilla oikein kallista kosmetiikkaa ostella 🙂

En ole tainnut merkistä kuullakaan aikaisemmin, googlettelin tuotteita ja aika nuorekkaalta vaikutti nyt.

Estee Lauderilta olen käyttänyt vain muutamaa meikkituotetta, mutta ihonhoitolinja on aivan vieras

Vähän on ollut sellainen ”vanhahtava” fiilis ko. merkistä. Toki hinta on ollut itselle se suurin hidaste merkkiin tutustumisessa.

Tulee mieleeni vain vanhoja Ardenin tuotteita mutta ei merkki mielestäni tylsä ennenkään ole ollut.

Viime talvena käytin sarjan buusterin, osti laivalta. Päivävoidetta on tullut myös joskus käytettyä. Kerran hain kaikkein halvinta merkkikosmetiikkaa, mitä laivalla myytiin ja tämän sarjan päivävoide oli edullisin. Green tee- tuoksukin on käytetty, kun sellaisen jostain joskus voitin.

Onko red door Ardenin hajuvesi? Sellainen löytyi joskus äidin peilikaapista, mikä omalta osaltaan kertoo, että mielikuvani brändistä eivät ole ihan hirveän nuorekkaat 😉

Hieman vanhanaikainen mutta kiva olisi testailla josko mieli muuttuisi 😀

En ole kokeillut joten ei oikeastaan ole mielipidettä.

Kuulostaa arvokkaalta ja laadukkaalta. Ja sitä se onkin!! Mulla on ardenin kasvovoide jamolennkyllä tykännyt!! 🙂

Pakkausten perusteella sanoisin että tylsä. Sisältöä en ole tosin kokeillut, sehän voi tietysti yllättää,.

Merkki kiinnostaa! Nykyaikainen 🙂

En ole kokeillut kyseistä merkkiä, joten en osaa sanoa laadusta mitään. Olen pitänyt sitä todella kalliina, vaikka nyt tarkemmin tuotteita selailtuani huomaan, että onhan niitä kalliimpiakin. Huulipunissa on nätti pakkaus, mutta kaiken kaikkiaan valikoima vaikuttaa vähän tylsältä.

En ole kokeillut merkkiä yhtään, mutta ainakin tämä putsari kuulostaa mielenkiintoiselta! 🙂

Osanottoni.
Minulla on ollut samanlainen kuva E.A. tuotteista kuin sinullakin. Muutama vuosi sitten tutustuin kuitenkin jotain kautta E. A. 8 hour cream- sarjaan, ja sarjan vartaloviden on yksi kaikkien aikojen parhaita mielestäni. On kiva kokeilla uusia E.A. tuotteita, mascara joka kalenterista tuli oli ihan huippuhyvä!

Brändi on mielestäni uudistanut kasvojaan, joten kiinnostaa kyllä tutustua tuotteisiin lähemmin.

Olen pitänyt merkkiä epäkiinnostavana ja samalla kalliina joten ei ole tullut tutustuttua tuotteisiin lainkaan.

En tunne kuin nimeltä ja mitään mielipidettä ei ole muodostunut.

Itselleni on jäänyt täysin vieraaksi merkiksi. En ole tarkemmin tutustunut

Ei ole ennestään tuttu, joten mielelläni kokeilisin tuotteita.

Olen joskus käyttänyt ja pidän ihan ok merkkinä.

Oon pitänyt kieltämättä tätä aina vanhempien naisten brändinä. Ainut kokeilemani tuote on Eight Hour Cream. Itse en ikinä hassaisi rahaa puhdistustuotteeseen, koska se on kasvoilla vain hetken, enkä usko että siitä ehtisi imeytyä mitään hoidollisia aineita, kun sen tarkoitus on kerran puhdistaa. Minulle tärkeää on tuotteen hellävaraisuus ja oikea pH.

En voi sanoa että olisin päässyt muodostamaan vielä yhtään minkäänlaista mielipidettä brändistä. Tämän jutun jälkeen kiinnostus kuitenkin heräsi hieman 🙂

Vähän muuttunut nuorekkaammaksi. 🙂

En ole käyttänyt mitään tuotetta Elizabeth Ardenilta, mutta on kuitenkin merkkinä tuttu. Tuntuu että näiden uudistusten myötä merkin imago on tullut enemmän tähän päivään.

En kummoisesti merkkiin ole perehtynyt kun se nyt on sellainen äidin ja mummon merkki 😀 Eikä eight hour-tuotteet pikakokeiluissa ole maatani mullistaneet.. mielenkiinto heräsi kyllä ja piti ihan tallettaa muistiin tuo öljyputsari jos muistaisi reissusta katsoa.

Hajuvettä oon joskus ostanut, ihan ok tuotemerkki on

Ainoastaan nimenä tuttu, muuten ei ole tullut oikein minkäänlaista mielikuvaa.

Arden on mielestäni pikemminkin klassinen kuin vanhanaikainen. Itse muuten pesen kasvot yleensä kahteen kertaan, varsinkin jos olen käyttänyt meikkivoidetta.

Tätimäisiä fiiliksiä mullakin. En ole juurikaan merkkiin siitä johtuen tutustunut.
Mutta kiinnostavalta kuulostaa kyllä !!

Ainakin nuorekas purkki ja kätevä käytttää, olis kiva kokeilla.

Ei ole aikaisempaa kokemusta, kiinnostusta kyllä!

Ei ole omakohtaista kokemusta.

En ole koskaan kokeillut merkkiä, mutta kiinnostaisi kyllä! 🙂 Vaikuttaa kivalta.

Nimenä tuttu mutta tuntematon kokeilemisen arvoinen merkki

Aina olen pitänyt hyvänä ja laadukkaana. Kasvovoiteita ja 8 h voidetta olen käyttänyt.

Tiedän merkin nimeltä,mutta kokemusta ei ole.

Paria tuotetta himoinnut ja jotain rasvaa pienen purkin käyttänyt..

En ole vielä päässyt kokeilemaan!

Minulla ei ole kokemusta kyseisestä brändin tuotteista mutta mielenkiintoista olisi kokeilla, pidän juurikin kasvojen puhdistusaineista jotka vaahtoavat kevyesti ja joka tuntuu miellyttävän pehmeältä iholla joten tämä putsari kiinnostaa ?

Minulla ei ole kokemusta Ardenin tuotteista mutta eiköhän tämä arvottava puhdistusaine ole laadukas.

En oikein tiedä nykyajasta mutta olen luullut että on hieman vanhanaikainen merkki joita vain iäkkäät ihmiset käyttää ?Asia ei kyllä varmaankaan niin ole..

Vanhanaikainen fiilis kyllä, pitänee antaa mahdollisuus 😉

Rakastan kovastee, green teat on suosikkeja ja yks ihana käsirasva EA:lta.

En ole käyttänyt Elizabeth Ardenin tuotteita – ehkä olen pitänyt merkkiä jossain määrin vanhanaikaisena. Olisi kuitenkin mielenkiintoista päästä testaamaan sitä!

Ardenin tuotteet ovat tällä hetkellä liian kalliita minulle, muuten olisin kyllä kiinnostunut.

Minusta nykyään varsinki eight hour cream on suosittu myös nuorempien keskuudessa, joten sanoisin, että hieman on ainakin käyttäjäkunta laajentunut 🙂

Mä taidan olla vanhanaikainen koska en ole kuullut kyseisestä merkistä?

Kyllä Ardenilla on ihan hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita.

En tunne tuotemerkkiä

Eight hour voidetuubi ja Green Tea tuoksu löytyy kotoa 🙂

Eight hour cream on ollut luottorasvani jo monen vuoden ajan.

Ehkä se on vähitellen nykyaikaistumassa?

Tunnen vain nimeltä vaikuttaa tavallista kalliimmalle

Kieltämättä EA :sta on itsellä mielikuva, että merkki on suunnattu vanhemmille naisille, johtuen siitä että mummoni on käyttänyt vuosikymmeniä Red Door tuoksua, siitä ehkä tuo mielikuva että ei ihan itselle ole napannut. Semmonen klassikkoleima tuntuu olevan monella tuotteella, onhan jo purkkien ulkonäkö sellainen klassinen, ei siis kovin myyvä nuoremmalle käyttäjäkunnalle. Tosin Eight hour creamia oon käyttänyt vuosia, ja itseasiassa nyt sinun suosituksesta hankin sen sävyttävän huuliöljyn, joka on kyllä huippuhyvä?. Että ehkä pikkuhiljaa alkaa lämmetä ko. merkille

Merkki on mulle ihan vieras. Ja hinnan vuoksi sellainen että ei helposti tule lähdettyä testaamaan. Tämän putsarin kautta olis kiva tutustua 🙂

Minulle ihan uusi tuotemerkki 🙂
Kertomasi perusteella kuulostaa kyllä hyvältä.

Joihinkin nuorekkaisiin tuoksuihin olen törmännyt.

Haluan kokeilla, rupes kiinnostaan 🙂

Pakko myöntää etten ole koko merkistä aiemmin kuullutkaan 🙂

En heti sanoisi välttämättä että tylsä, vaan ennemminkin hieman tuntematon. Valikoima taitaa Suomessa olla pienehkö? Itselläni on metallipurkissa oleva huulirasva vakiokäytössä, en luopuisi!

Kyseisestä merkistä en ole kuullutkaan, mutta ehdottomasti kiinnostuin ja olisi kiva päästä testailemaan tuotteita ❤

Merkki houkuttelee kyllä. Minulla ei ole mummomaista fiilistä vaan yleellinen tulee mieleen. Öljyputsari ja eight hour cream kiinnostaa eniten. Tätäkin olisi kiva kokeilla.

olen kuullut merkistä,mutta on jäänyt vähän unholaan.sunflowers -tuoksu on ensimmäinen tuote, jonka olen ardenilta kokeillut.

Merkki houkuttelee ja jotain oon kokeillukin.

Vähän samat fiilikset kuin sinullakin eli olen pitänyt sellaisena tätibrändinä aiemmin. Mutta on tosiaan täti tehnyt nuorennusleikkauksen 😀 Kiva olisi kokeilla tuotteita enemmänkin.

Pidän brändiä arvokkaana, mutta en laisinkaan tätibrändinä. Tuotteiden hinnat ovat ehdottomasti eksklusiivisen kosmetiikan puolella ja sen vuoksi se ei ole kovin suosittu nuorten keskuudessa. Itse olen tykästynyt mainitsemaasi puhdistusöljyyn kovin ja käytän sitä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena.

Minulla ei ole merkistä oikein mitään mielikuvaa, en ole koskaan käyttänyt merkin tuotteita tai tutustunut niihin muutenkaan.

Vähän luulen et tätibrändinä koska en oo koskaan oikein jaksanut kiinnostua :/

Eight hour cream sekä huulirasva ovat tuttuja. Muutoin merkki on jäänyt melko tuntemattomaksi.

ei ole mielipidettä, en tunne vielä sarjaa 🙂

Mulla on merkistä kieltämättä vähän vanhahtava fiilis 🙂

Muistoja tulvii mieleen- Elisabeth Ardenin ihana hajuvesi Red Door vuosien takaa…ei todellakaan mikään
vanhanaikainen brändi!

Minulle tuttu on lähinnä ne klassikko rasva, jota tulee silloin tällöin lentokentiltä ostettua. Muihin tuotteisiin en ole tutustunut, kun on sen verran kalliimpi tuotemerkki kyseessä kuitenkin.

En oikein aiemmasta Ardenista tiedä, mutta ainakin nuo nykyiset purkit näyttävät kivoille!

Minulle tämä merkki on ehkä tosiaan hieman tylsä. Tai tuotteet toki voivat olla hyviä, mutta pakkaukset eivät ole houkuttaneet ostamaan.

Suhtaudun melko neutraalisti tällä hetkellä kyseiseen merkkiin.

Ehkä imago on vähän elähtänyt, vaikka tuotteet voivat olla hyviä.

Vieras on merkki. Ei ole tullut marketin hyllyllä vastaan,

Merkki on minulle tylsä ja vanhanaikainen. Ainoastaan eight hour cream ja sellaiset seerumikapselit ovat tuttuja tuotteita ja kumpikaan näistä ei vakuuttanut minua. Pitäisi ehkä käydä tutkimassa valikoimaa, että mitä kaikkea uutta on tullut, jos vaikka innostuisin jotakin testaamaan.

Ei ole tullut sarjaa kokeiltua.

Mielestäni brändi on nykyaikaistunut hurjasti.

tätibrändi edelleen.. 😀 mutta olisi mielenkiintoista kokeilla

Multa löytyy Elisabeth Ardenin primer. En itse ole niinkään mieltänyt tätä täti-merkiksi vaan laadukkaammaksi merkiksi. Jota kieltämättä löytyy täti-ihmisiltä. 😀

Jotenkin tulee miellekuva, että tuotteet on suunnattu ”vanhemmalle väelle”. Varmasti hyviä tuotteita!

Tätibrändimielikuva edelleen ja tuotteiden hintavuuden takia en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan..

Aika mielenkiintoisia uusia juttuja on varmaan tälläkin merkillä, tätibrandina se varmasti sopisi minulle tosi hyvin, kun olen jo aika tantta itsekin.

En ole aiemmin käyttänyt, joten en osaa sanoa. Tämän esittelyn pohjalta vaikuttaa mielenkiintoiselta, tosin hintavalta.

Vaikea sanoa, kun koko brändi on minulle täysin tuntematon. Vaikuttaa vähän vanhemmalle väelle suunnatulta laadukkaalta brändiltä. Siitä huolimatta voisin kokeilla.

Minustakin on muuttunut nykyaikaiseksi. Juuri ostin pari tuotetta merkiltä.

Minulla ei oikein ole mielikuvaa Elizabeth Ardenista, nimen tiedän mutta se ei herätä mitään mielikuvia. Ainut tuote mihin olen tutustunut taitaa olla Green tea scent spray, se on ihanan raikas kevyt arkituoksu!
Mielelläni tutustuisin merkkiin paremmin.

Elizabeth Arden on minulle omakohtaisesti vieras merkki. En ole koskaan edes kokeillut yhtäkään niiden tuotetta. Olen tähän asti mieltänyt merkin suunnatuksi vauraalle keski-ikäiselle ja ikääntyvälle väestölle. Atoppikkona en mielellään osta ilman testeriä kalliimpia tuotteita, joten jos kiinnostunut Elizabeth Ardenin tuotteista, täytyy ensin pyytää testereitä. Olen huomannut, että kallis tuote ei välttämättä sovi atoopikolle.

Nimen olen kuullut aikaisemmin, mutta kyseisen merkin tuotteista minulla ei ole mitään kokemusta.

Olen merkistä kuullut monesti mutten koskaan kiinnostunut, olen kai mieltänyt sen joksikin täti-ihmisten merkiksi

Olen merkiltä kokeilut lähinnä Green Tea tuoksusarjaa ja siitä tykänny jo vuosia. Muutaman kerran myös haaveillut kokeilevani jotakin merkin muita tuotteita settinä ostettua mutta nuukuus on aina iskenyt. Merkin tuotteet kyllä kiinnostaa enkä ole mieltänyt sitä epätrendikkääksi tai mummosarjaksi.

En ole ikinä kokeillut, mutta tosiaan ollut vähän tätimäinen mielikuva tästä brändistä.

Ehkä vähän tätimäinen mielikuva on jäänyt, mutta ei haittaa enää, kun itse on täti iässä.

No hiukan tätimäisen mielikuvan merkin nimi saa aikaan, mutta pakkaukset ovat tyylikkäitä!

Vähän tunkkainen, hajusteilla kyllästetty on mielikuvani Ardenista. Tuotteet eivät ole yleensä sopineet minulle.

Tätimäinen mielikuva, vaikka ei paljon kokemusta tuotteista.

Käytän Ardenin öljyputsaria, joka on todella hyvä.

Mukana 🙂 en ole kokeillut koskaan Elisabeth ardenin tuotteita, mutta varsinkin 8 hour cream kiinnostaisi

En ole ajatellut, että se olis tylsä, ei vaan koskaan ole ollut kukkarolleni sopiva.

En ole kokeillut Elisabeth Ardenin tuotteita, mutta mielikuva brändistä on, että sillä on klassikkotuotteensa mutta että se on myös moderni.

Itsellä ei ole merkistä kokemusta, mutta selkeästi nostanut päätänsä viime vuosina joten miellän enemmän moderniksi merkiksi 🙂

Selkeästi nykyaikaistunut, mutta edelleen se green tea hajuvesi on ensimmäinen asia joka merkistä tulee mieleen.

Ehkä itsellä on tosiaan ollut mielikuva hiukan vanhanaikaisesta merkistä EA:n suhteen ja tämä jäänyt esim. lancomen ja biothermin varjoon ei niin ”nuorekkaana” merkkinä.

Itse en ole ajatellut merkkiä koskaan tylsänä tai vanhanaikaisena. Miellän hyväksi ja laadukkaaksi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *