Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 20: hellää puhdistusta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 alkaa olla availtu. Vielä tämä viikko ja ensi viikon maanantai availlaan luukkuja, mutta sitten Glitz & Glam ja Minna hiljenevät hetkeksi. Pidän pienen loman jouluna, jotta taas jaksaa painaa kevätlukukaudella koulussa. Jään vain pienelle breikille, sillä palaan viimeistään uudenvuodenaattona, mutta mahdollisesti jo päivää aikaisemmin. Katsotaan nyt. Meillä tosiaan on vähän suruakin tässä joulussa, sillä mieheni äitipuolen isä nukkui pois. Hautajaispäivä on joulun ja uudenvuoden välissä, joten siksi tämä minun epämääräisyyteni lomani kestosta. Tuskin jaksan hautajaisten jälkeen miettiä blogia, joten hommat pitäisi tehdä ennen hautajaispäivää. Tiedän, että ymmärrätte, mutta minä nyt vaan olen tällainen, joka haluaa aina perustella asiat.

Kerron nyt vielä tämän perinteisen alkuintron. Glitz & Glamin tämän vuoden joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Availen joka päivä luukkuja, joiden aiheiden inspiraatio on syntynyt elevenin joulukalenterin sisällöstä. Joka päivä on arvonta, jonka palkinto mukailee luukun sisältöä.

20. luukku

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser* löytyi elevenin kalenterin 20. luukusta. Tämä on kiva tuote!

Elizabeth Arden kuuluu nykyään minun suosikkibrändeihin. Vielä muutama vuosi sitten pidin tätä aivan tätibrändinä, joka on pölyyntynyt ja vanhanaikainen. Ei ollenkaan puhutellut minua tai herättänyt mielenkiintoani. Elizabeth Arden on tullut tälle vuosituhannelle ja vaikka vanhat legendat ovat edelleen myynnissä, on nuorennusleikkaus uusine tuotteineen tehnyt vaikutuksen. Sain pari vuotta sitten testiini Elizabeth Ardenin puhdistusöljyn. Nyt noita öljyjä on tullut ostettua ja kulutettua useampi kappale. elevenin verkkokaupassa tuo Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil* on 27,30 €. On edullisin, jonka olen löytänyt muualta kuin laivan tax freestä.

Tuosta tuotteesta sitten lähti kiinnostukseni heräämään legendaarista brändiä kohtaan. Sitten olen kokeillut kaikenlaisia uusia innovaatioita Elizabeth Ardenilta. Brändi tuo koko ajan uusia ja uudenlaisia juttuja markkinoille. Ei todellakaan voida sanoa, että puhuisimme täysin samasta ”Ellusta”, kuin silloin joitakin vuosia sitten. Nykyään Elizabeth Arden on moderni klassikko. Suosittelen tutustumaan!

Tämän päivän luukussa ollut Elizabeth Ardenin tuote kuuluu Elizabeth Arden PRO -sarjaan, joka on hieman hoitolamainen tuotelinja. Tuotteiden ideaan kuuluu välitön ero, mutta myös pitkäaikainen vaikutus. Tarkoittaa sitä, että tuotteet antavat välittömiä tuloksia, mutta myös pitkällä tähtäimellä näistä on apua ja hyötyä ihon hyvinvoinnille. Elizabeth Arden PRO* näyttää ja tuotteet huokuvat hoitolamaisuutta. Minulle tämä PRO-sarja ei ole niin tuttu kuin perinteiset Elizabeth Ardenin ihonhoitotuotteet. Joitakin tuotteita olen testannut ja niistä pitänyt. Tässä vielä linkki* Elizabeth Ardenin muihin tuotteisiin. Sieltä löytyvät ne Eight Hourit ja Green Teat, mutta myös paljon uusia hienouksia. Olen muuten ihastunut Elizabeth Ardenin tuoksuihinkin. White Tea ja Always Red Femme ovat ihania!

Tästä luukusta tulleesta Elizabeth Ardenin PRO Gentle Facial Cleanser -kasvoputsarista eleven kertoo seuraavasti:

”Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser on hellävarainen kasvojenpuhdistustuote, jonka kevyesti vaahtoava koostumus kuorii kevyesti kasvojen ihoa. Puhdistustuote irrottaa kasvoilta meikin ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet hyödyntäen LCA Complex -yhdistettä, joka sisältää maitohappoa, antioksidanttisia A-, C-, ja E-vitamiineja sekä provitamiini A:ta.”

Ilmankos tässä tuotteessa on niin paljon tuttua! Elizabeth Ardenin PRO Gentle Facial Cleanser muistuttaa ominaisuuksiltaan ja tulokseltaan Dermalogican Skin Resurfacing Cleanseria, joka kuuluu Dermalogican Age Smart -tuotelinjaan. Oli joskus reilu vuosi sitten LivBoxissa minun suosikkituotteena.

Näiden vitamiinien hyödyistä en oikein tiedä, kun kyseessä on poishuuhdeltava tuote. Kuinka paljon niitä jää iholle? Varsinkaan vesiliukoisia vitamiineja. Nämä asiat aina vähän niin kun sivuutan, kun luen vain hetken iholla olevien, poishuuhdeltavien tuotteiden kuvauksista. Ei niistä oikein hyötyä ole. Mutta niillä saattaa toki olla jokin muu funktio, joka taas edesauttaa jotain muuta ainesosaa tai toimintaa.

Koostumus on hieman ohuehkompi. Tuote levittyy mukavan helposti iholle ja oikeasti sileyttää ja pehmentää ihoa hieman enemmän, kuin perinteiset kasvoputsarit. Koska tässä ei ole mitään rouheita kuorintoja tai vahvoja happoja/entsyymejä, tuote sopii silmänympärysihollekin. Tuotteen hellävaraisuuden vuoksi, ideaali myös herkkäihoisille. Gentle Facial Cleanser sisältää maitohappoja, jotka irrottavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Ei siis ole varsinaisesti kuorinta, eikä mielestäni korvaa kuorintoja, mutta on loistava lisä ihon kirkkaampana säilyttämiseen. Kun tuotetta voi käyttää päivittäin, ei se unohdu kaappeihin.

Putsari on siitä kiva, että se ei ole hajusteilla kyllästetty. Tuoksussa tuntuu vähän samanlainen raaka-aineiden tuoksu, kuin mitä mainitsemassani Dermalogican maitohapoilla kuorivassa putsarissa. Tämä Elizabeth Ardenin tuoksuu miedommin sille ominaishajulle, jota en osaa kuvailla. Ei siis epämiellyttävä tai voimakas, vaan sellainen kosmetiikan raaka-ainemainen.

Tuotteeseen liittyy vinkki:

”Puhdista kasvojen iho kahteen kertaan. Ensimmäinen puhdistuskerta poistaa ihon pinnalla olevat meikit ja epäpuhtaudet toisen puhdistuskerran päästessä vaikuttamaan suoraan iholle sitä hellästi kuorien, pehmentäen ja kirkastaen.”

Itsehän teen niin, että puhdistan ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen tällä Elizabeth Ardenin PRO Gentle Facial Cleanser -putsarilla. Jos kasvoilla on meikkiä tai todella paljon ihon luontaista talia, ei ensimmäinen puhdistus vielä pääse tehokkaasti pehmentämään ja irrottamaan kuollutta ihosolukkoa. Eli ensin kannattaa puhdistaa meikit tai liat pois iholta. Elizabeth Arden PRO vinkkaa käyttämään tätä samaa tuotetta kahteen kertaan, minä taas haluan suositella ensin puhdistusöljyä ja sitten tätä maitohapoilla kevyesti kuorivaa kasvoputsaria.

 

Tänään arvonnassa on tämä Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser*. Nyt tämä tuote on näköjään elevenillä tarjouksessa, mutta normaalihintaisena tämä kasvojen puhdistaja on 46,10 € / 180 ml. Nyt siis näyttää olevan 28,00 €.

Kiinnostuitko Elizabeth Ardenista? Jos kiinnostuit ja haluaisit kokeilla arpaonneasi, niin tässä ohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun ajatuksesi Elizabeth Ardenista? Edelleen tylsä vai onko brändi sinustakin muuttunut nykyaikaiseksi?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Tiedättekö mitä? Viimeisiä luukkuja viedään. Vielä tämä viikko ja ensi viikolla maanantai. Sitten on jälleen joulukalenterin aika ohi.

P.s. Eilen illalla julkaisin joulukuun Bette Boxista. 😉

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X