Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 21: Lancôme Hydra Zen

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 alkaa vedellä viimeisiä luukkujaan. Eikös vanhan perinteen mukaan tänään ala joulu? ”Hyvä Tuomas joulun tuopi…” Ja joku paha Nuutti sen muka viepi. Täällä blogissa availlaan joulukalenteria aina 25. luukkuun asti, eli joulupäivänä päättyy tämä hauskuus. Kaikki kiva loppuu aikanaan. Joulupäivän jälkeen Glitz & Glam hiljenee muutamaksi päiväksi ja palaa takaisin viimeistään vuoden viimeisenä päivänä. Perinteen mukaan kokoan kuluneen vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet. Ensimmäisen vuoden parhaat tein vuonna 2013. Tämän vuoden tulee olemaan jo 5. vuoden parhaat -postaus.

Tämä viimeisiä luukkuja vetelevä Glitz & Glamin joulukalenteri on tällä kertaa toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Päivittäiset luukut ovat saaneet aiheensa ja inspiraationsa elevenin omasta joulukalenterista, joka loppuunmyytiin lokakuussa. Päivittäisten arvontojen palkinnot tarjoaa eleven.fi.

21. luukku

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream* -kasvovoide on stressaantuneen ihon rauhoittava kosteuttaja. Voide on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle.

Stressaako välillä? No minua kieltämättä aina aika ajoin. Olisi niin paljon kaikkea, mutta ei kerta kaikkiaan ehdi. Aika tavallista varmasti monelle muullekin. Onneksi nyt alkaa hieman helpottamaan, sillä nyt alkaa olla lukukausi pulkassa, joulukin valmisteltu lahjoineen, siivouksineen (kiitos mieheni) sekä ruokineen (kiitos mummoni). Meillä onneksi kaikki ei kaadu minun niskaani. Omaksi hommaksi jää pintapuolinen siivous, pyykkäystä ja vähän vielä kodin stailausta. Minulla on enää muutaman blogikalenterin luukun kirjoitus ja tänään matka Helsinkiin Otavamedialle. Menen asiantuntijaksi tulevaa artikkelia varten. Eli aika hyvällä mallilla, eikä enää stressaa pahemmin. Vielä viikko sitten oli aivan kamalaa, mutta hoin itselleni kaiken aikaa, että kyllä sinä Minna ehdit ja selviät, olet ennenkin ehtinyt ja selvinnyt kaikenlaisesta. Tämän kun aina vaan muistaa pitää mielessään, niin ei stressi leikkaa kiinni. Jos ei ehdi jotain, niin maailma ei siihen kaadu. Se jatkaa pyörimistä siitäkin huolimatta. Vielä alkusyksystä olin ”zen-tilassa”, eli kaikki hallinnassa. Sitten kuorma alkoi taas kasvaa. Tiedän, että ensi viikolla palailen ”zen-tilaani”. Ainakin osittain. Stressi on välillä hyvä asia. Se laittaa priorisoimaan sekä lisää toimintaa. Tietysti stressin ylilyöminen on sitten toinen juttu. Siitä ei seuraa mitään hyvää.

Lancômen Hydra Zen -sarja on erityisesti tasapainottava sarja. Olen jonkun verran testaillut tätä Hydra Zen -sarjaa, sillä se on Lancômen edullisimpia ihonhoitosarjoja. Nyt ihan viime aikoina Lancôme on jäänyt vähän unholaan, kun ole keskittynyt enemmän muihin brändeihin. Pitkäaikaisimmat lukijat ovat varmasti huomanneet tämän. Ennen minulla oli vähän joka postauksessa Lancômea. Meikkipuolelta varsinkin – meikkivoiteita, maskaroita, eyelineria, huulimeikkejä jne. Olen nyt tavallaan pudonnut Lancômen uutuuksien kelkasta, sillä elevenin Lancôme-valikoimaa katsoessa, hämmästelin uutuuksia. Vanha tuttu Lancôme on tuonut markkinoille paljon uusia juttuja. Ihonhoitopuoli näytti tutulle ja turvalliselle. Minun viimeisimpiä Lancômen ostoksia ovat tämän Hydra Zen -sarjan seerumimainen yönaamio Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Overnight Serum-In-Mask* sekä jo kolme kulutettua Miracle Cushion Foundation* -meikkivoidetta. Molemmat hyviä! Tuohon cushioniin saa täyttöpakkauksen*. Viimeksi ostin sellaisen, enkä koko rasiaa.

Mutta palataksemme takaisin päivän luukusta löytyneeseen Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream -kasvovoiteeseen. Vanha tuttu minulle. Minulla ei ole voiteesta mitään maailmaa mullistavaa kerrottavaa, mutta erityisen hyvä se on tällaiselle sekaihoiselle. Hyaluronihappo kosteuttaa, eikä koostumuksesta ole tehty liian ohutta tai paksua. Juuri sopiva omaan makuuni. Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream imeytyy iholle todella nopeasti, jonka vuoksi se on todella hyvä meikin alle. Sarjan yövoide on sitten vähän täyteläisempi. Sarjassa on myös geelimäisemmänkin koostumuksen omaava voide, jota sitäkin olen joskus näytteen verran testannut. Se on ollut hyvä kesäaikana. Lancômen tuotteissa on usein aika vahvat tuoksut. Tuoksu tässäkin voiteessa on vähän voimakkaampi, ehkä vähän ruusuinen. Itselläni ei ole mitenkään erityisen herkkä iho, mutta tuotetta kuitenkin suositella herkälle iholle. 
Lancôme Hydrazen Gift Set* on tämän päivän arvontapalkintona. Paljon tuotteita oman ihon ”zen-tilan” saavuttamiseen. Tämä niin uskomattoman kaunis, pariisilaisuutta henkivä tuotesetti sisältää:

Ainoastaan tuo silmänympärysvoide on minulle tuntematon. Kaikkia muita on tullut paljonkin käytettyä ja testattua. Lancôme on sellainen ihanan ylellinen ja jotenkin niin klassinen ranskalaisbrändi kosmetiikan kärkinimistä. Jostain olen joskus lukenut, että Lancôme on Suomessa yksi ostetuimpia brändejä. Lumene oli (yllätys!) suosituin.

Jos haluat voittaa tänän suloisen pakkauksen Lancômen tuotteita, niin tässä ohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun keinosi stressinhallintaan. Haluan lukea muiden keinoja, koska aina sieltä voi tarttua omaan käyttööni jotain uutta.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Mukavaa torstaita! Tänään illalla tulee koostepostaus Lookfantasticin joulukalenterin sisällöstä.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X