Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 22: tuoksuvat hiukset ja vähän muutakin

22.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri tältä vuodelta vetelee jo viimeisiään. Tämä on kolmanneksi viimeinen luukku. Yli huomenna on jo jouluaatto, mutta kalenteri avautuu vielä joulupäivänäkin!

Mitä jos puhuisin muutaman sanan tästä tämän vuoden Glitz & Glamin joulukalenterista? Miksi päädyin tekemään blogikalenterin yhden tahon kanssa? Miksi blogikalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa? Saanko tällä kertaa tehdä niin, että kirjoitan ensin vapaamuotoisesti, ja vasta sitten tulisi päivän luukku ja arvonta. Olisiko ok?

Jo kesällä pähkäilin, että mitä uutta keksisin blogijoulukalenteriini? Toteutanko sitä edes? Halusin sen kuitenkin toteuttaa. Syyskuussa sain vihiä, että eleveniltä tulee oma joulukalenteri ja sain tietää, että he haluavat lähettää Glitz & Glam -blogille PR-kalenterin. Siinä vaiheessa keksin. Kysyn eleveniä tähän yhteistyöhön. Minulla oli oma lehmä ojassa. Halusin helpotusta blogikalenterin järjestämiseen. Luotin, että elevenin kalenterissa on minun blogiini sopivia tuotteita – sellaisia Glitz & Glamin Minnan tyylisiä. He kiinnostuivat yhteistyöstä. Siinä on valtava homma, kun miettii ensin, että mitä haluaa blogikalenterinsa 24 luukkuun? Sitten se kaikki kontaktointi maahantuojiin, verkkokauppoihin, PR-toimistoihin ja valmistajiin. Sitten sen kaiken tavaran vastaanotto. Siivosin syksyllä ”meikkiluolaani”. Minulla vaan oli sellainen tunne, että en halua valtavaa määrää tuotteita, joille pitäisi keksiä paikat. Joulukalentereissa on aina paljon matka- ja näytekokoja. Joten tämä oli minulle tänä vuonna täysosuma! Palkinnoiksi tietenkin haluan täysikokoisia, mutta eleven olikin niin kiva, että laittoi arvontojen palkintoihin myös erilaisia settejä, jotka ainakin minusta ovat parempia, kuin yksi täysikokoinen huulituote tai maskara. Setti, jossa on muutakin, on ilahduttavampi voittajalle. Oletteko samaa mieltä?

Tämä, että olen yhteistyössä elevenin kanssa, ei tarkoita, että minulle olisi saneltu postauksien sisältöä. Se ei koskaan, ikinä, missään tapauksissa ole mahdollista miltään taholta. En muista, että koskaan mikään yhteistyökumppani olisi yrittänyt saada minua julkaisemaan heidän omaa sisältöä. Itse aina tutkin ja testaan. Vaikka postauksien alussa onkin teksti: ”*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä”, en saa postauksista rahaa. Tämä on Otavamedian käytäntö, että affiliate-linkkejä (mainoslinkkejä) käyttäessä tulee käyttää tuollaista tekstiä heti postauksen alussa, jotta lukija tietää välittömästi asiasta. Tosin, juuri eilen ohjeistus postauksien alkuun laitettavan tekstin osalta muuttuikin tällaiseksi: ”Postaus sisältää kaupallisia linkkejä”. Affiliate-linkit, eli mainoslinkit ovat tyypillisiä blogeissa. Bloggaaja saa linkkien kautta tehdyistä ostoksista pienen komission, mutta pelkkä linkkien klikkailu ei tuo bloggaajalle rahaa. Koska olen aina laittanut postauksiini linkkejä, niin ei tämä muuta asiaa mitenkään muuten kuin sillä, että linkkien lisäämisestä on enemmän ”vaivaa”, kun teen niistä affiliate-linkkejä. Jos joku tekee ostoksen linkin kautta tai seuranta-aikana, saan siitä ostoksesta muutaman euron komission. Ajattelin nyt kertoa ja avata tätä asiaa vähän, kun tajusin etten ole siitä sanonut mitään. Olen vain merkannut *-merkillä affiliate-linkit ja kertonut, jos niitä on postauksissa.

Minulla on ollut hirmu hauskaa tämän blogikalenterini parissa. On ollut äärimmäisen hauskaa tehdä omaan blogiin joulukalenteria tuotteista, joita ei ole itse pitkään ja hartaasti suunnitellut. Kun Glitz & Glamin joulukalenterin luukut määräytyvät elevenin kalenterin mukaan, joka löytyy joiltakin teiltä lukijoiltakin, on tähän syntynyt minua inspiroiva tuntuma. Pakko sanoa, että tämä kalenterin toteutus on lisännyt minun tietämystäni jälleen. elevenin kalenterissa on ollut tuotteita, joita en ole ennestään tuntenut. Ehkä brändin tiennyt, mutta ei ole ollut mitään aikaisempaa kokemusta. Joistakin sitten taas on ollut. Tämä on ollut hauskaa.

Pakko kertoa, että minä olen nyt viime päivät käyttänyt 10. luukusta löytynyttä Akademikliniken Glow Oil -kasvoöljyä meikin alla! Voi elämä, kun on loistava tuote! Postauksessa sanoin, että en ole tykännyt öljyistä meikin alla, koska oma ihoni myös rasvoittuu. Tuo öljy ei ole saanut Lumenen CC-voidetta tai Estée Lauderin Double Wear -meikkivoidetta liejuuntumaan. Hitsi miten nätti meikkipohja tuleekaan, kun alla on tuollainen riittävän kuiva kasvoöljy. Vaikka kalenterista tuli vain 5 ml:n pullo, niin se on riittänyt pitkään. Nyt alkaa olla öljy lopuillaan. Sillä on vaan aika kirvelevä hinta, niin se vähän jarrailee täysikokoisen hankinnassa.

Mutta tiedättekö mikä on kanssa ollut ihan parasta? On todella mielenkiintoista lukea teidän arvontojen vastauksia. Pahoittelen, että laitan teitä töihin kaikenlaisiin kysymyksiini vastailemalla, mutta minusta se vaan on niin kiehtovaa lukea muista. Haluan oikeasti tietää lukijoista, haluan tietää sinusta. Olen saanut vastauksienne perusteella paljon ajattelemisen aiheita itselleni. Eilisen postauksen stressinhallintaan tuli paljon hyviä juttuja. Myös ne paremmat valinnat olivat ihan lempiaiheeni. On myös todella kiva lukea ihan siitäkin, miten eri tavalla ihmiset asioita kokee, havainnoi ja näkee. Esimerkkinä Elizabeth Arden ja syntyneet mielikuvat siitä brändistä. Kukaan ei ole täysin oikeassa tai väärässä, meistä jokainen kokee ja näkee omalla tavallaan.

Kuka muuten luuli minun olevan tuossa kuvassa? Nyt tulee paljastus: kuvassa on mieheni minun talvitakissa! 😀 Mieheni halusi selvitä nopeasti, joten hänestä oli käytännöllisempää, että hän seisoo minun takissa pihalla, kun vaimo kuvaa. Hänen ottamat kuvat eivät kuulemma olisi kelvanneet vaimolle (eli minulle). Nooh, olisihan siinä saattanut mennä pidempään, kun olisin käskenyt ottamaan siitä ja tuosta kulmasta, lisäämään ISO-arvoa ja vähentämään sen vuoksi kirkkautta.

Mutta nyt siihen päivän luukkuun. Olen jo niin pitkään jaaritellut.

22. luukku

Balmain Paris Silk Perfume -hiussuihke löytyi tämän päivän luukusta. Tämä on tällainen superylellinen tuote hiuksille. Onko Balmain tuttu? Kyseessähän on muotitalo, jolla on myös hiustuotteita, kuten pidennyksiä ja hiustenhoitotuotteita. Balmain on sellainen luksusmerkki. Olen esitellyt Balmainin tuotteita aikaisemmin. Oikeastaan siitä on aika tarkalleen kolme vuotta aikaa. Tässä linkki tuohon vanhaan postaukseeni.

Balmain Silk Perfume on hiuksia kosteuttava hoitosuihke, joka jätetään hiuksiin. Ei ollenkaan raskas, vaan hyvin keveä. Siksi sopii erinomaisesti myös liukkaalle hiukselle. Talvella hiukset kuivahtavat ja muuttuvat sähköisemmiksi. Kosteuttavat suihkeet voivat auttaa sähköisyyteen, ainakin ne lisäävät hiuksen kosteuspitoisuutta. Silk Perfume on myös hiusparfyymi. Jos tykkäät tuoksuvista hiuksista, mutta et välttämättä ole hajuvesien ystävä, niin tämä! Balmain Silk Perfume tuoksuu ihanan ylelliselle. Minulle itselleni vähän turha tuote, koska käytän hajuvesiä, niin en oikein voi käyttää hiustuoksua. Tulee liikaa hajuja ja hajusteita. Mutta onhan tämä jotenkin niin ihana, vaikka käyttö on jäänyt aika vähäiselle. Enää en työskentele ravintola-alalla, kuten vielä 10 vuotta sitten. Silloin rasvankäryisenä oli ärsyttävää lähteä baari-iltaa viettämään, jos ei ehtinyt suihkuun. Silloin tälle tuotteelle olisi ollut kysyntää. Hiuksiin tarttuu hajut aika helposti. Vaikka muut eivät haistaisi rasvankäryä tai savua, niin sen itse tiedostaa, kun hiukset lemuaa pahalle.

Koska Balmain ei kuulu Suomen elevenin valikoimaan, mutta Ruotsin eleveniltä se löytyy, niin tälle päivälle on jälleen lahjakorttiarvonta. Arvonnan voittaja pääsee shoppailemaan 40 eurolla eleven.fi* -verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää mihin itse haluaa.

Jos et ole vielä päässyt riittävästi shoppailemaan joulutohinoissa ja haluat lahjakortin voittaa, niin tässä osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä olet pitänyt Glitz & Glamin joulukalenterista? Vai etkö ole pitänyt? En tosiaan valikoi minua miellyttäviä vastauksia. Kyllä minulle saa rehellinen olla, sillä itsekin olen. Random.org päättää voittajan.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua! Vielä 2 yötä jouluun!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Olen tykännyt, tosi kivasti toteutettu ja arvonnat on toki aina kivoja 🙂

Kommentit

Minusta on ollut ihana tutustua tuotteiden taustoihin! Jopa siinä mielessä, että melkein toivon jonkun tehneen vastaavan toteutuksen Lookfantasticin kalenterin kanssa. Itselläni on siis LF-kalenteri, johon olen ollut huipputyytyväinen. Tämä tapa on kuitenkin antanut omalla tavallaan mahdollisuuden ”availla” myös Elevenin kalenterin luukkuja. Hyvää työtä!

Tänä vuonna on ollut kiva avata luukkuja yhdessä ja tykkään kun höpiset postauksiin muutakin ?

Tämän blogin avulla selvisin joulukalenterista, ilman näitä juttuaja tämä täti olisi olisi ollut ihan pihalla puolista kalenterista tulleista tuotteiden kanssa. Tämä on ollut todella mielenkiintoinen trippi kohti joulua.
Kiitos että olet tehnyt tämän, olen itkenyt, nauranut, ihmetellyt ja hihitelyt lukutuokioiden aikana.

Tämä joulukalenteri on ollut ihana!! Joka aamu odotan että pääsen ”avaamaan” uuden luukun. Sinulla on hieno tapa esitellä tuotteita ja olen kiinnostunut monista täällä tavatuista tuotteista, vaikka voittoa ei ole tullutkaan. Kiitos siis sinulle! 🙂

Tämä kalenteri on ollut kiva ja joka aamu olen tänne tullut, olen juuri nytkin töissä, join juuri aamukahvin ja alointan työt. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että onneksi en ostanut tuota elevenin kalenteria. Tuotteet ovat olleeet ihan ok, mutta ei kuitenkaan hintansa arvoinen.

Olen tykännyt siitä, että tästä löytyy tietoa itselle uusista tuotteista. Arvonnat on tietenkin kivoja!

Tykkään niin paljon näistä siun arvonnoista <3 saa uutta tietoa ja palkinnot on huippuhyviä!

Olen tykännyt ja kivoja itselleni uusia tuotteita on ollut esittelyssä

Huomenta. Olipa taas mukava lukea päivän juttu. Jos sinä olet oppinut tästä jotain uutta niin arvaappas miten ihmeissäni olen minä. Olen suorastaan löytynyt uuden maailman. Mä oon kyllä aina tykännyt kosmetiikasta ja läträilystä, mutta nyt on kyllä päästy syvemmälle. Nuo kalenterin tuotteet on loistavia, omat suosikit on tuo juuri tuo öljy (mitä en raski käyttää) sekä silmänympärysvoide (en raski sitäkään) sekä Mario Been kasvovesi(mustapäät vähentyny huomattavasti! Iho on kuulas! Epäilen olevan tän ansiota, uusi on tilattava!) Eipä muissakaan ole valittamista. Ainoastaan siveltimille ei ole käyttöä tällä hetkellä, ehkä joskus.
Onneksi löysin tämän blogin, luen tämän heti aamulla jotta tiedän mitä sain, mukavaa kun joku on ottanut asioista selvää puolestani. Löytyyhän tuolta paljon luettavaa muutakin kuin tämä kalenteri, varmasti palailen tänne vielä. Mukavaa joulua sinulle ja perheellesi.

Olen seurannuut sinun joulukalenteria joka vuosi ja aina olen tykännyt. Tämä vuosi ei ole poikkeus. Pieniä kateuzen pistoksia tulee, kun en itse ehtinyt saada elevenin joulukalenteria, mutta onneksi mulla on tuo lf-kalenteri ?

Joulukalenteri oli parempi kuin odotin. Sillä olin lukenut miten osa oli pettynyt kun olivat avanneet kaikki luukut heti.
Tosin se kangaskassi oli pettymys. Odotin kosmeiikkaa kalenterista

Olen pitänyt kovasti! Minulta löytyy Elevenin joulukalenteri ja olen käynyt lukemassa täältä eteenkin hiukan vieraammista tuotteista käyttövinkkejä ja ohjeita. Tykkään!

Olen tykännyt tosi paljon joulukalenterista 🙂 kiva osallistua arvontoihin, aina on iloinen voittajan puolesta vaikkei omalle kohdalle osuisikaan

Olen pitänyt aikaisempien vuosien kalenterista enemmän kuin tästä, koska silloin olit valinnut tuotteet itse ja kerroit niistä omalta kokemuspohjalta.
Ymmärrän kuitenkin täysin syysi valita tämänkaltainen toteutusmuoto ja pidin kyllä tästäkin.

Kerron nytkin omalla kokemuspohjalla, sillä luukut olen availlut paljon ennen postauksien tekoa. ? Mutta tuotteet tosiaan eivät ole itse valitsemia.

Harvoin osallistun mihinkään arvontoihin tai kommentoin niitä tylsiä ”mukana”-kommentteja 😀 Blogin joulukalenterin sisältö on ollut monipuolisen mielenkiintoinen ja on ollut mukava lukea postauksia. Olen löytänyt uusia mielenkiintosia tuotteita, joihin olisi mukava tutustua jatkossa. Eleven ei ole tuttu verkkokauppana entuudestaan, mutta pitää siihenkin tutustua eli……mukana myös tässäkin arvonnassa 😉

Tämä sun kalenteri on kyllä ollut taas tosi kivasti toteutettu!
Mua ei harmita yhtään, että en hankkinut elevenin kalenteria , mutta sun kalenteri on ollut ihan huippu.
Niin ihanaa, että joka vuosi jaksat nähdä tosi paljon vaivaa joulukalenterin eteen, kiitos siitä<3.

Upeat kuvat ja laadukkaan oloinen kalenterisisältö. 🙂

Kiva ollut. Erilaisia uusia merkkejä itsellekin tullut tätä kautta tietoisuuteen ja näin ollen päässyt tutkiskelemaan netin syövereistä mitä tuotteita merkillä on ja mitä voisin itsekin hankkia.

Oon tykännyt paljon! Joulukalenterista on saanut hyviä vinkkejä kosmetiikan suhteen.

Olen tykännyt kalenterista, palkinnot ovat olleet huippuja mutta on myös ollut mielenkiintoista lukea kokemuksia niistä.

Minä olen tykännyt, itse asiassa ihan loistava idea ja hienosti toteutettu.
Näihin on aina ilo osallistua, suosipa onni sitten arvonnassa tahi ei.
Suurin osa arvotuista tuotteista tässä kalenterissa olisi ollut muutenkin itselleni käyttökelpoista ja tervetullutta tavaraa, enkä edes osallistu arvontoihin joissa on tuotteita joilla ei itselleni käyttöä olisi.

Olen tykännyt suurimmaksi osaksi. Osa tuotteista ei ole ollut mieleeni.
Hiustuote kyllä on, mukana siis!

Olen tykännyt seurata mitä luukuista on paljastunut, itse en tajunnut hankkia elevenin kalenteria. Ehkä ensi vuonna.

Olen tykännyt todella paljon! Saanut itsekin tietoa ihan uusista tuotteista ja merkeistä. 🙂

Tämä on ollut ihan huippu! Itselläkin on tuo elevenin kalenteri ja on ollut kiva lukea tuotteista lisää täältä, sen sijaan että pitäisi googlettaa tai lukea vain elevenin sivuilta se lyhyt tuote-esittely. Ja toki arvonnat plussaa ja olen kaikkiin kiinnostaviin osallistunutkin!

Itse olen kyllä tykännyt kovasti, vaikka olen noista muista blogeista lukenut, että pettyivät kovasto ky. kalenteriin.
Sinulta on tullut ihania vinkkejä joita olen mielenkiinnolla lukenut.

Olen tykännyt ihan todella paljon! Tilasin itsellenikin elevenin joulukalenterin ja olen saanut paljon hyviä vinkkejä tuotteiden käyttöön. Etenkin entuudestaan vieraat tuotteet esim. Badescu ja tämä öljy. Myös Swiss Clinicin kuivanaamion käyttöön blogi oli hyvä.

Olen tykännyt Glitz & Glamin joulukalenterista, niin kuin kyllä kaikista aikaisemmistakin. Sekä idea että toteutus ovat mielestäni olleet toimivia. Ja lahjakorttiarvonnat on kivoja, nehän luonnollisesti käyvät kaikille. 🙂

On ollut tosi mielenkiintoista lukea juttuja, joissa avaat tuotteen, brändin tms. tarinaa. Joulukalenterissa on ollut paljon sellaisia tuotteita, jotka eivät ole minua kiinnostaneet, joten ei edelleenkään harmita, etten joulukalenteria tilannut.

no ihan rehellisesti voin sanoa, että olen tykännyt! mukavaa seurailla mitä elevenin kalenterista paljastuu, itse en sitä ostanutkaan. kirjoitat aina niin pitkät ja kattavat tuoteselostukset että niistä saa aina paljon hyviä vinkkejä tulevien hankintojen varalle.
näet todella paljon vaivaa näiden postausten eteen! ja on oikein, että laitat lukijatkin ”töihin” ettei riitä vastaukseksi vaan joku ”mukana ollaan” -tyyppinen hutaisu.
ihanaa joulun aikaa teidän perheelle ja voi surkeus kun luukut kohta loppuu.

Olen tykännyt, toivottavasti ensi vuonna kalenteri on samantyylinen 🙂

Minä olen pitänyt kovasti ja on ollut mukava aloittaa päivä lukemalla tosin ensin olen avannut luukun omasta kalenterista. Hyvää joulua sinne ?

Tämä joulukalenteri on ollut kiva, kun en tullut hankkineeksi mitään kosmetiikkajoulukalenteria. Tykkään muutenkin osallistua arvontoihin ja joka päivä on kutkuttavaa avata sähköposti, sattuisiko siellä olemaan viesti arvontavoitosta. Olen mielenkiinnolla seurannut muidenkin blogeja joulukalentereista, vaikka niissä ei välttämättä mitään arvottaisi. Mielenkiintoisia tuotteita on vilahdellut siellä sun täällä!

Tykkään, tykkään, tykkään! Mulla on ikioma Elevenin joulukalenteri, mutta luen aina innolla postauksesi ja saan näin lisäinfoa tuotteista. Ihania tuotteita onkin ollut! Harkitsen vakavasti kalenterin hankkimista ensi vuonnakin 🙂

Minusta tämä on ollut tosi kiva kalenteri ?

Mielenkiinnolla olen joka aamu lukenut päivän tekstin ja osallistunut arvontaan. Jos olisin kyseisen kalenterin itselleni hankkinut, niin tästä olisi ollut paljon apua tuotteen käyttöön liittyen. Muutenkin kalenterin ansiosta olen alkanut lukea ja tutkia blogiasi, jonka otankin nyt seurantaan.

Tälläisenä kosmetiikkafriikkinä ei tarvitse edes kysyä, että onko ollut mieluisa kalenteri. Musta tää on ollut paras juttu ikinä. 😀 Ei haittaa jos ei voita arvonnoissa, näistä on saanut paljon vinkkejä ostoslistalle.

Minulla ei (myöskään) ole ollut omaa kalenteria, ja tätä on ollut tosi mielenkiintoista seurata. Luukkujen tuotteet ovat olleet yllätyksiä ja olet blogannut mielekkäät tekstit kaikista luukuista. Arvontoihin osallistuminen on ollut hauskaa, vaikkei voitto ole osunutkaan kohdalle.

Hyvää joulua!

Joulukalenteri on ollut todella hyvä! Katson muutenkin mielelläni blogeja ja videopostauksia kalentereiden sisällöstä ja unpackaamisesta. Itsellä on kolme kalenteria (Clinique, Lumene ja Dermosil) tänä vuonna, kahtena edellisenä on ollut yhdet (Selfridges, Clinique). Näistä postauksista saa hyvin osviittaa siitä, mitä ensi vuonna kalentereista mahtaisi löytyä ja mihin kalentereihin satsata – aion ensikin vuonna ostaa sen 1-3 kalenteria…

Ja toki arvonnat ovat olleet kivoja, kun yksi on osunut omalle kohdallekin 😀

Tämä on ensimmäinen vuosi kun olen löytänyt joulukalenterisi. Kivalta on tuntunut, arvontavoitot monipuolisia ja kirjoitat todella sujuvaa tekstiä jota on ilo lukea

Olen tykännyt, kattava kalenteri kyllä ja varmasti jokainen joka sen on hankkinut on saanut vastinetta rahoille. Olen hämmästellen ihannnoinut sitä miten jaksat joka luukussa kertoa niin laajasti päivän tuotteesta. Olisiko osa syy juuri siinä kun sanoit ettei kaikki tuotteet ole ollut tuttuja sinullekaan ennestään jolloin olet joutunut tekemään selvitystyötä ja ehkä myös tällainen yhteistyö luo myös sinulle painetta tehdä mahdollisimman hyvää sisältöä. Oli miten oli niin tämä on ollut huippu kalenteri, enää puuttuu minulta se voitto arvonnassa ?

Seuraisin joulukaleteriasi jopa ilman arvontoja. Minusta tällaiset päivittäiset tuotearvostelut ovat hauskoja ja mahdollisuus voittaa arvostellun kaltainen tuote on vain plussaa. Olen aikaisempinakin vuosina lukenut kaikki joulupostauksesi, ihanaa, kun kaiken joulukiireen keskellä jaksat paneutua kirjoittamiseen näin huolella.

Kiva on ollut katsoa mitä kosmetiikka kalentereissa on koska itselläni ei sellaista ollut!

Pidän tosi paljon tekemästäsi joulukalenterista. Itsellänikin on siis Elevenin kalenteri ja on mukava kun saan tuotteista enempi tietoa luettuani blogia 🙂

Olen tykännyt! Kivoja postauksia tullut ja uusia vinkkejä, kiitos 🙂 minna1995@gmail.com

Joka päivä olen tainnut olla mukana, eiköhän se kerro että olen pitänyt kovasti kalenteristasi.

Tämä sinun joulukalenteri on tullut totisesti tarpeeseen! Aina kun aamulla olen avannut luukun elevenin kalenterista tulen tänne jotta saan tuotteesta enemmän tietoja ja miten käytetään ym. Tosi hyvä juttu siis!!

Ihan huippu kalenteri! Olisin ollut aivan pulassa muutaman tuotteen kanssa, ei olisi ollut aavistustakaan miten niitä olisin käyttänyt ? Kiitos ❤️

Nyt on helppo olla rehellinen: tämä on ollut ihana, kiinnostava, informatiivinen ja erilainen joulukalenteri ? Mahtava kaikenkaikkiaan ? Tämä päivä oli hyvä esimerkki: aamulla Elevenin kalenteria aukaistessa en tiennyt mikä tuote oli kyseessä Balmainilta! Mutta ei hätiämitiä, sun blogi kyllä kertoo sen ? Kiitos siis, et olet jaksanut panostaa näin hienoon kalenteriin ?

Oikein kiva kalenteri! Tykkään! Jännityksellä olen aina odottanut seuraavaa luukkua!

Kiva kalenteri, ja mielenkiimtoisia tuotteitakin on ollut. Toivottavasti arpa-onni suosisi tänä vuonnakin, viime jouluna voitin Caroline Herreran hajuveden sun kalenterista. 🙂

Joulukalenterissasi on ollut kiinnostavia tuotteita, vaikka kaikkia en itse pystyisikään käyttämään esim. väärän ihotyypin takia.

No on kyllä ollut aivan upea joulukalenteri! Kiitos näistä päivien piristyksistä! Ihanaa joulun odotusta! ❤️

Kalenteri on ollut kivaa seurattavaa, on ollut mukava saada tarkempaa selvitystä tuotteista ja niiden käytöstä. Tämän pohjalta voi itsekin uskaltautua testailemaan uusia juttuja 🙂

Kalenterin luukkuja on ollut todella kiva aukaista ja nähdä päivän yllätys ja lukea kuvauksesi siitä. Arvontoihin olen osallistunut silloin, kun olen kovasti halunnut voittaa 🙂 Tuotteet ovat olleet kiinnostavia ja monipuolisia. Mielestäni ennakkokohu kalenterista paisui kohtuuttomaksi. Kiitos muuten elevenillekin, että ovat panostaneet arvontapalkintoihin.

Tää joulukalenteri on ollut mun aamujen kohokohtia, harmittaa että kohta on taas ”paluu arkeen” 🙂

Hauska idea!

On ollu hyvä kalenteri! On kiva kun olet kirjottanut kunnon postauksen luukun sisällöstä tai siihen liittyvästä aiheesta.

tämä ollut adventin ajan kohokohtia, ihana lukea tämän kosmekalenterin postauksia ja osallistua itsekin,itsellänihän on siis tuo samainen kalenteri kotona ja ihmetys suuri kun ei ollut mitään selittäviä lappusia mukana niin sinun blogisi oli napakymppi löytö, on ollut aivan ihanaa jokaaamutoimena osallistua kalenterin ”syynäykseen” blogisi kanssa. Tuhannet kiitokset tämän arvokkaan ja ihanan kalenterin syvempimerkitykselliseen tutkimiseen, olen oppinut sinulta valtavasti uutta kosmetiikan saralta ja elevenin verkkokauppa tutkittua tarkasti ja tullut tutummaksi, kiitos kiitos ihan oikeasti<3!ps. toivotaan täältä päin että ensi vuonna tulee vastaava( hajuvedet olisi kyllä saanut olla normikokoja..<3!)!

mulle tämä on ollut tosi kiva ja hyödyllinen. en osaa sanoa mitään negatiivista mutta on ollut kiva tulla avaamaan luukkuja ja lukea vinkkejä ja tuotteista.

Oon tykänny! Kiva, kun on luettavaa aamuisin

Sinun joulukalenterissasi kalenterituotteiden esittelyn kautta olen arvostanut niitä enemmän. Ja tietenkin tuotearvonnat ovat aina ihania <3

Oikein onnistunut joulukalenteri ja on ollut mukava kun elevenin kalenterista tulleista tuotteista on näin helposti saanut lukea kokemuksia 🙂

Olen pitänyt. Arvontapalkintoihin on vielä sattunut tosi monia suosikkejanikin!

Oikein kiva kalenteri ja arvonnat on aina mukavia, olisi mukavaa jos joskus voitto osuisi! 🙂 hyvää joulua!

Ihan mahtava joulukalenteri! Kiinnostavia tuotearvosteluja ja loistavat arvonnat!

Oon tykännyt kun saa tietoa tuotteista ja sitä kautta ne on myös lisännyt arvostusta elevenin kalenteria kohtaan. Mulla on se ja oon tykännyt. Tykkään myös että sun blogissa on tarkkaa tietoa ja taustoja.

Sinä nyt saisit kerrottua viihdyttävästi vaikka varpaankynnen kasvusta 🙂 Eli olen kovasti tykännyt ja viihtynyt! Hyviä postauksia ja mielenkiintoisia tuotteita. Upealta tuo elevenin kalenteri vaikutti jo alunperinkin ja on näiden postaustesi myötä sellaiseksi myös osoittautunut. En onnistunut saamaan kalenteria itse, mutta se on varmasti ilahduttanut saajia ihan älyttömästi 🙂

Tykkään, on ollut kiva saada joka päivä päivän luukun sisällöstä tarkempi postaus mikä tuote on ja kuinka sitä käytetään.

Hep, tykätty on! Tykkäisin varmasti lähes millaisesta Glitz & Glamin joulukalenterista tahansa, koska näet paljon vaivaa sen eteen ja olet selvittänyt asioita ja kerrot tuotteista ja niiden käyttötavoista paljon. Arvostan sitä suuresti. 🙂 Kosmenörttinä monenlaiset tuotteet kiinnostavat ja kivaa tietysti on sekin, että saa arvontojen myötä mahdollisuuden päästä itse kokeilemaan tuotteita. Eli kyllä arvonnat vaan on kivoja vaikka niiden järjestämisessä varmasti on työtä. 😉 Ja mä olen tykännyt, kun kysyt asioita meiltä lukijoilta. On kiva hetkeksi itsekin pysähtyä miettimään kulloistakin kysymystä ja haluaisin myös ehtiä lukemaan muidenkin ajatuksia kommenteista. Työt vähän ovat häirinneet tätä harrastusta mutta nyt alkoi onneksi joululoma ja voisi ehkä ”hetkeksi” uppoutua netin syövereihin. 😀

joulukalenteri on ollut tosi kiva, ja tietysti erityisesti mieltä lämmittää arvonnat – ikinä ei voi saada liikaa joululahjoja, jos vaikka voitto sattuisi osumaan jostain luukusta kohdalle 😉 toivottavasti jaksat taas ensi vuonna nähdä yhtä paljon vaivaa!

Oon tykänny sun kalenterista. On hauskaa aamuisin aukaista tietokone ja mennä Bloggeriin ja kattoa, että mitäs kalenterista nyt löytyy. Se on kivaa, vaikka itellä kosmetiikan käyttö on rajoittunut astman myötä tuoksuttomiin ja lähes tuoksuttomiin tuotteisiin. Kiitos kovasti tästä ilosta taas, Minna! <3

Olen tykännyt joulukalenterista! ?

Tämä on ollut kiva kalenteri ja koska mulla on toi kans, niin saan paljon tärkeätä infoo tuotteista. Tämä suihke oli ihan outo enkä ikinä olis hoksannut sen olevan hiuksille 🙂

Olen pitänyt kovasti joulukalenteristasi! Kerrot selkesti eri tuotteista. Arvostan sitä, että esittelet yhtä lailla edullisempiakin kuin vähän kalliimpiakin tuotteita. Se taspainoittaa, ettei joulukalenteri ole liian elitistinen. Olen itsekin saanut vinkkiä viisaammalle kirjoitustesi pohjalta. Toivottavasti teet tämän tulevinakin vuonna. 🙂

Olen pitänyt! Uskomatok panostus sinulta värkätä joka päivälle laaja postaus ja arvonta (!!!) ja pitäähän sun vielä huolehtia tuotteiden postituksesta voittajille… huhhuh, arvostan! 😀

Joulukalenteri on ollut todella mukava, on ollut kiva saada lisää tietoa itselle uusista tuotteista. Arvonnat on myös aina kivoja!

Minusta joulukalenteri on ollut todella kiva ! Tykkään kovasti ! ❤

Olen tykännyt kalenterista, se on ollut monipuolinen, ja samalla olen saanut vinkin jos toisenkin tuotteista ja niiden käytöstä.

Täytyy sanoa että olen todella nauttinut näiden postausten lukemisesta. Itselläni ei tuota kalenteria ole, joten on ollut kiva tulla tänne päivittäin kurkistamaan mitä sieltä on tullut ja tietenkin kivaa on että myös minulla on mahdollisuus voittaa kyseisiä tuotteita. Arvostan myös sitä, miten hyvin olet perehtynyt merkkeihin ja tuotteisiin. Ensi vuonna jos Eleven päättää tuoda samantapaisen kosmetiikkakalenterin markkinoille niin aion harkita sitä vakavasti. Olisin todella nauttinut näistä tämän vuoden tuotteista.

Olen ekaa joulua seuraamassa blogiasi ja tämä kalenteri ylitti kaikki odotukseni! Tulee kyllä ikävä kun tämä päättyy ja pitkä odotus mahdolliseen seuraavaan kalenteriin ?
Minulle muodostui tapa, että joka aamu kun kello soi, niin rauhassa sängyssä heräilin samalla kun luin päivän luukun, täydellistä! (Harmillisia ne aamut kun piti nousta ja lähteä ennen seitsemää). Sinun kalenteri ohitti kiinnostavuudessa ne kalenterit mitkä minulla fyysisesti on, NYXin huulipuna-kalenterin, Essencen ja Nordqvistin teekalenterin sekä kalenterin jonka siskoni teki minulle.
”Tehtävät” jotka olet antanut meille arvontoihin, ovat olleet mielekkäitä ja on ollut kiva vastailla. Joskus on vaatinut että olen päivän pohtinutkin asiaa, enkä heti aamulla ole vastannut. Arvonnatkin ovat olleet todella upeita ja olen lähestulkoon jokaiseen osallistunut.
Joten vilpitön suuri kiitos tästä, olet laittanut paljon aikaa työtä meidän iloksemme <3

Mun mielestä tän vuoden joulukalenteri on tähän asti huonoin, valitettavasti. Osallistuin tänä vuonna muutamaan arvontaan, kun menneinä vuosina lähes jokainen päivä on ollut minulle mieleinen. Se ei missään nimessä ole sun vika, vaan olen todella pettynyt eleveniin, joka on uskomaton kosmetiikkakauppa, mutta kasasi joulukalenterin mielestäni hyvin marginaaliselle kohderyhmälle, onneksi en erehtynyt sitä ostamaan. Varmasti on ihmisiä, joille selektiivinen ihonhoito ja satunnaiset värikosmetiikan tuotteet on just se, mitä kaipaa kalenterilta, mutta todellisuudessa uskon, että useammat värikosmetiikan tuotteet eri hintaluokista, olisi ollut laajempaa yleisöä palveleva.

Mitä nyt olet tehnyt päässäni vertailua eleven vs LF, niin elevenin kalenteri on selkeästi aikuisemmalle kohderyhmälle. Tämä näkyy tuotteissa, joita se sisältää. Jos meikit ovat se juttu itselleen, niin ei varmaan vastannut odotuksia. Jos taas ihonhoito tuntuu läheisimmältä, niin sitten hyvä skaala ylellisiä ja tehoon perustuvia tuotteita.

Se mitä Bette Boxien palautteita olen lukenut, niin meikeissä mennään usein metsään. Niissä kun värit ovat hankalat saada kaikille mieluisaksi. Minusta paras olisi laittaa kalenterien kuviin sisältö esille. Niin ettei vahingossa spoilaannu, mutta jos joku haluaa tietää tarkasti mitä sisältää, niin voisi sisällön tutkia. ? Itse en haluaisi tietää etukäteen, mutta moni muu haluaisi, joten se olisi hyvä käytäntö.

Täysin samaa mieltä ja toki on hyvä, että kalentereita on eri kohderyhmille, mutta jostain syystä odotin eleveniltä jotain erilaista.

Se on toki toinen ongelma, että saa sävyt sopimaan valtaosalle asiakkaista. Ehkäpä tulevaisuudessa olisi kosmetiikkakalenteri, josta saisi ostaessaan valita sävymaailman! Aina voi unelmoida 😉

Mutta, älä tosiaan huoli, sun blogi on edelleen mun aamuinen ”sanomalehti” kun varsinaisia lehtiä en tilaa, vaikka tän vuotinen kalenteri ei minua niin innostanutkaan 🙂 Hyvät joulut teidän perheelle! Meillä ensimmäinen joulu esikoistyttären kanssa, enkä malta odottaa! Vaikkei tuo 5 kuinen paljon taida ymmärtää 😀

Ihanaa! Voi muistan miten ensimmäinen joulu lapsen kanssa oli niin erilainen aikaisempiin jouluihin verrattuna. ? Ensi vuonna teillä onkin jo ihan erilaista, kun lahjoja availlaan. Voi sitä lasten riemua ja heidän taian kokemista. ❤️ Meillä on enää vähän aikaa tätä joulupukkiin uskomista, kun kuopus täyttää joulupäivänä viisi. Ehkä vielä ensi vuonna, mutta sitten se siitä loppuu. Ei uskotakaan joulupukkiin. Mutta onhan isompienkin lasten riemu ja odotus ihanaa. ?

Ihanaa joulua teidän perheelle! ❤️

Olet kirjoittanut hyvin informatiovisedti jokaisesta aiheesta ja siitä olen tykännyt. Harmi vaan että useat tuotteet eivät ole oikeestaan ollut minun mieleen ja sen takia välillä en ole lukenut postausta kokonaan :/

Joulukalenterista on saanut hyvin tietoa itseään kiinnostavista tuotteista. Osallistun tänäänkin mielelläni arvontaan.

Olen kyllä tykännyt, vaikka mukana onkin tuotteita, joita en itse hinnan vuoksi ostaisi. Saihan tässä kuitenkin mahdollisuuden sellaisiakin voittaa! Itse en myöskään ole koskaan tilannut Eleveniltä mitään. Lahjakortilla voisi syventyä valikoimaan tarkemmin, vaikka kauppa onkin tullut nyt tutummaksi.

Olen tykännyt paljon. Etenkin meikkivideot on ollut loistavia kun on nähnyt mitä tuotteella kannattaa tehdä. Hyvää joulua ja kiitos!

Olen kyllä tykännyt 🙂 Ja olet jälleen tehnyt ison työn, iso kiitos siitä sinulle! 🙂

Olen pitänyt kalenterista kovasti vaikka itse tuotteet eivät ole olleet aina minua varten. Tähän vaikuttaa paljon se, että yritän siirtyä luonnonkosmetiikkaan, joten en halua haalia itselleni tuotteita, jotka eivät luonnonkosmetiikkaa ole tai kiinnosta minua muuten erityisesti (vaikka eihän se mikään tae ole, että mitään voittaa kun osallistuu, mutta ymmärrät varmaan mitä haen takaa :D). On kuitenkin ollut mielenkiintoista lukea tuotteista vaikka en niitä itselle ole haaveillutkaan 🙂

Kyllä olen pitänyt. Kerrot selkeästi kaikista tuotteista. Hyviä arvontoja ollut. 🙂

Aivan mahtava, kiitos 🙂

Tilasin itselleni Elevenin kalenterin ja olen koka päivä lukenut blogistasi kalenterista tulevan tuotteen tiedot. Ei ole muualta tarvinnut etsiä tietoa . Helppoa.

Oon pitänyt todella paljon tästä kalenterista ja lukenut joka postauksen!
Koska itsellänikin on elevenin kalenteri, niin on ollut kiva lukea tarkempia tietoja luukuista löytyneistä tuotteista!
Itse asiassa, kun tänään avasin luukun, niin olin hieman hölmistynyt, kun pullossa ei mitään tarkempaa lukenut tuotteesta :D. Tietysti suuntasin tänne lukemaan mikä tämä on, vaikka arvelinkin Balmainin tuotteen olevan varmasti hiuksiin liittyvää ja todennäköisesti jokin hiustuoksu nimestä päätellen. Hyvä tietää, että tämä on myös hoitava tuote!
Itse kun yritän (epätoivoisesti) vähentää kosmetiikkavarastojani (siihenhän ei varmasti auttanut 2 kalenterin hankinta ;D…), niin kaikkia tuotteita en viitsi heti avata kokeiluun, vaan yritän vanhempia ensin käytellä pois. Myös sen takia on ollut mukava lukea sinun arvioita ja kokemuksia elevenin kalenterista tulleista tuotteista jo ennakkoon <3.
Ja vaikka varastoja yritänkin vähentää, niin onhan sitä ollut pakko muutamaan arvontaankin osallistua ja kokeilla onnea, jos olenkin tuotetta testannut ja hyväksi todennut :).
Kiitos siis todella paljon tästä mahtavasta joulukalenterista <3

Olen pitänyt kalenterista sillä olen päässyt tutustumaan tuotteisiin, joista en ole ennen tiennyt

Tykännyt oon 🙂

Kiitos, olen tykännyt joulukalenterista. Hyvää joulua.

Olen tykännyt kovasti! vähän on välillä pitkiä juttuja, jos nyt jotain negatiivista haluaa sanoa.
Ihanaa joulua Minna sinulle!

Tykännyt olen, tullut huimasti uusia merkkejä tutummaksi.

Musta tää on ollut ihan huippu kalenteri! Jotenkin erilainen 🙂 Eli olen tykännyt.

Kiva lukea aina luukkuja 🙂

Todellakin olen, nää sun joulukalenterit on ehdottomasti Suomen blogisfäärin parhaimmat! Siis aina oot nähnyt niin paljon vaivaa näiden eteen, ja mahtavat arvonnat tietenkin, oon ollut nyt useamman joulukalenterin jo mukana lukijana. Tästä voisi muut bloggaajat ottaa oppia, näin oikeasti panostetaan lukijoihin 🙂 Tietenkään kovin pieni blogi ei tälläistä voi järjestää, mutta onpa joku isompikin jossa ei ole ollut joulukalenteria ollenkaan, ei edes mitään miniversiota.

Olen pitänyt ja rehellisesti sen sanon. Olen saanut paljon tuotteista infoa ja vaikka varaa minulla ei olekkaan niitä hankkia, niin silti olen ihastuksesta huokaillut. Tutoriaalit ovat olleet kivoja. Niistä olen oikeasti oppinut tekemään itselleni kulmat. Toki on harjoiteltavaa vielä 😀

Kirjoitat ja esittelet tuotteen aina perusteellisesti. SE on minusta aivan loistavaa. Ettei ole vain hutiloiden tehty postaus ”Tässä tällänen palkinto, otappa osaa!” Alusta asti luen tekstin ja haaveilen että voi kun voittaisi edes jotain arjen murheita piristämään.

Kiitos siis kovasti joulukalenterista. Oikein odottaa sitä mitä kivaa olet keksinyt taas.

Oikein rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi!

Sekö oli hiussuihke?

Tilasin kalenterin itselleni. Odotin kyllä toisenlaista sisältöä. Osa tuotteista on ollut kivoja, osa liian pieniä (hypetyksen ja kalenterin kokoon nähden), kangaskassi oli riman alitus (vertaa pakkausmateriaali ja kulutushysteria kalenterissa) ja luukku 25 pettymys ja täysi turhake. Avasin kalenterin loppuun jo aiemmin, koska se ei mahtunut mihinkään!!! Toivottavasti joku muu tykkää kuitenkin kalenterista! Avasin juuri Lookfantasticin kolme viimeistä luukkua ja yhdessä aiemman kokonaisuuden kanssa olen erittäin tyytyväinen. Ja pakkauksella Lookfantastic lunasti pisteet kotiin, se tulee jäämään käyttöön!

On kiva kun kosmetiikkavarastoni täydentyivät isolla läjällä uusia tuotteita. Tulen testaamaan kaikkia ajan kanssa ja nauttimaan siitä 🙂

Olen tykännyt 🙂 Vielä kivempi ois kun se voitto sattuisi kohdalle 😀

Olen tykännyt paljon, toivottavasti teet ensivuonna samanlaisen.

Oon tykännyt tästä.

Kiva idea kalenteriin, aika freesi. Tykkäsin!

On ollut kiva kalenteri, kun esittelyssä niin monenlaisia tuotteita. Vielä kun jotain joskus voittaisikin, tykkäisin vielä enemmän ^^

On ollut tosi kiva ja paljon mieluisia tuotteita arvonnassa, itselläni kun on tapana skipata sellaiset arvonnat, joiden palkinto ei itseä kiinosta.

On ollu hyvä kalenteri:)

On ollut todella ihana kalenteri. Oikein nautin näistä sun jutuista. Olet todella ihana ihminen. Pysy sellaisena kuin olet. ❤❤❤

Sun joulukalenterit on kyllä aina olleet takuuvarmoja. Ja ihan oikein, että pistät lukijatkin töihin, varmistuu ainakin että lukevat postaukset, joiden eteen olet nähnyt vaivaa niin paljon.

Kalenterihan ollut ihan mahtava!
Kaikenlaista ihanaa ollut joka päivä.

Voi, olen pitänyt kalenterista hyvin paljon

Kalenteri on ollut tosi hyvä. Mielettömän monipuolinen. Kiitos! 🙂 Hyvää joulua teidän perheelle! 🙂

Hyvä kalenteri, en omista elevenin kalenteria, joten tässä on päässyt seuramaan mitä siinä on ollut tarjolla.

Oon tykännyt! Muutama tuote on ollut ihan uusia tuttavuuksia, ja oon ollut vähän pihalla miten ne toimivat ja miten käytetään. Täältä on ollut sit helppo lukea että mikä on homman nimi 🙂

Sun tyylisi esitella joulukalenterista paljastuvat tuotetteet on mahtava, elevenin kalenterista en tosin tykannyt. Sisallon paljastuminen oli pettymys, mutta LF pelasti kalenteri-joulun 🙂

Mukava on ollut seurailla päivän luukkuja, ja tottakai arvonnat on aina kivoja! 🙂

Olen tykännyt paljon, arvonnatkin on kivoja. En olisi varmasti ikinä blogiisi eksynyt ilman tätä joulukalenteria ja aion vierailla kyllä jatkossakin.

Muutaman luukun kurkannut, en kovin innokas ole ollut..

Oon kyllä tykännyt tosi paljon tavastasi kertoa tuotteista. Itsellänikin on elevenin kalenteri niin pakko tulla joka päivä tänne kurkkaamaan mitä olet tuotteesta höpötellyt. Täältä on saanut paljon tietoa kalenterin jutuista 🙂

Mielestäni kalenteri on tänänkin vuonna ollut mahtava ? Kiitos,kun jaksat ahertaa näiden parissa vuodesta toiseen!

Olen tykännyt. On kiva että keksit tälle vuodelle tällaisen twistin tähän ? Ihailtavan kattavasti jaksat kertoa tuotteista vaikka olisivat sullekin uusia, kiitos siitä. Paljon onkin tullut uusia tuotteita ja muutama uus tuotemerkkikin tän myötä tutuksi.

Olen tykännyt tosi paljon. Helpompi metriä onko itselle sopiva kun lukee kuvauksia.

Aivan huipuhyvä kalenteri ollut, vielä ei ole arpaonni osunut omalle kohdalle, mutta vielähän tässä toivoa on kun muutama luukku vielä avattavana?

Tämä joulukalenteri oli kiva idea, myös he, joilla tuo Elevenin kalenteri jo on, saavat varmasti uutta tietoa:) On myös kivaa, kun aina jaksat huomioida meitä lukijoita ja järjestää tällaisia! ❤️

Olen tykännyt tosi paljon tavastasi järjestää joulukalenteri ja kertoa tuotteista 🙂

Hieno kalenteri sinulla.hyvää joulua.ja mukaan hienoon arvontaan.

Olen tykännyt! Elevenin kalenterin sisältö itsessään kiinnostaa, sillä kalenterin hankinta oli myös itsellä harkinnassa. Ja siihen lisäksi vielä avaavat kuvaukset tuotteista ja omat kokemuksesi! 🙂

Kalenteri on ollut todella kiva ja tosiaan ihan uusia tuotteita ja merkkejä on tullut minullekkin vastaan! Huippuhyvin olet jaksanut perehtyä jokaiseen luukkuun ?. Kiva ollut lueskella.

Pidän tästä aivan niin kuin viimevuodenkin joulukalenterista! Mielenkiintoisinta on se, että kerrot aina päivän tuotteesta. Harmikseni en tuota elevenin kalenteria omista, että pääsisin hyödyntämään vinkkejä/tietoa, vaikka LF:n kalenterin omistan ja olen koostepostauksia katellut, jos vaikka saisin jotain irti. Mutta pitänyt olen kovasti!

Kalenteri on ollut monipuolinen ja tuotteet sellaisia että mitä vaan olisi kiva voittaa?

Olen tykännyt, näkee uusia tuotteita mitkä voisi kiinnostaa 🙂

Kiva joulukalenteri ja postauksiin on nähty vaivaa. Koko blogi tullut itselle samalla enemmän tutuksi

Löysin blogisi vasta sitten kuussa, joulukalenteria on ollut mielenkiintoista seurata. Kerrot hyvin asiantuntevasti kaikista tuotteista, joka on valtava plussa. Paljon on tullut vastaan uusia asioita ja tuotteita, olen vakuuttunut! 🙂

Olen tykännyt arvontojen palkinnoista

Olen tykännyt?

Olen tykännyt, kun vielä voittaisi jotain ja pääsisi tutustumaan tuotteisiin paremmin. ?

Olen kyllä tykännyt mutta osallistujia taitaa olla turhan paljon että olisi todennäköistä jotain itse voittaa..

Olen tykännyt. Melkein kaikki sisältö on ollut itseäkin kiinnostavaa.

Oon tykännyt kalenterista kovasti. On ollut kiva lukea tuotteista jotka on ollu kaikki itselle ihan vieraita 🙂 Hyvää joulua! 🙂

Tykkään ja voi kun tulisi voitto joku päivä! 😀 ihanaa joulunaikaa.

Kiva kalenteri ja voittoja odotellaan 😀

Ei valittamista, ihania tuotteita ja lahjakortteja arvottavina ja mielenkiintoiset tuote-esittelyt laidasta laitaan. 🙂

Jo monta vuotta olen tykännyt sun joulukalenterista. Ihanaa kun haluat ilahduttaa sun lukijoita arvonnoilla. <3

Joulukalenteri on ollut aivan ihana ja sisältänyt kivoja palkintoja

Todellakin tykännyt 🙂

Olen pitänyt

Kiva idea ja kaikki tuotteet eivät voi kiinnostaa kaikkia mutta ovat silti informatiivisia.

Tää sun joulukalenteri on ollut tosi hyvä ,koska tosiaan on ollut noita settejä ja isompia kokoja arvottuna.Elevenin kalenteri oli mielestäni ylihypetetty ja hinta olis voinut olla pienempi,kun kuitenekin ajattelee sisältöä.25. luukku kai lähinnä suututti,mutta se on yhä edessä,oi ei:) Balmainia mulla ei ole ikinä ollut,se kyllä kiinnostaa,tuoksuuko hyvälle jne.?????Kyllä tää sun kalenteri on sekä palkinnoillaan,että jutuillaan ollut loistava, pointsit etenkin sulle:) ja Hyvää joulua!

Olen tykännyt ja osallistunut lähes jokaiseen arvontaan 🙂

Aion siirtyä näihin tuotteisiin jatkossa blogisi myötä.

Enimmäistä kertaa seuraan tätä ja olen tykännyt todella paljon, on tullut tietoon uusia tuotteita?

Olen tykännyt kovasti! Kiva kun saa tietoa kalenterista tulleista tuotteista, koska itsellä on tämä kalenteri ?

Ihan ok kalenteri.

Tää on ihan jees, mutta ei päihitä sun itse kokoamaa superkalenteria. Tosin siinä oli se ’huono’ juttu että yksi sai sen kaiken, tässä hyvää että monella on mahikset 🙂

Infoa näissä kalenteripostauksissa on myös, se on kiva 🙂

Mä oon tykänny tästä tosi paljon! Tuotteitten ”syvällisempiä”tietoja on ollu kiva lukee.

Olen tykännyt tästäkin, mutta minusta viime vuotisen kalenterin toteutustapa oli vielä kiinnostavampi. Todella ihanaa, kun haluat ja jaksat tehdä lukijoille näin hyvät joulukalenterit ja ihanat arvonnat 🙂
Oikein hyvää joulua! 🙂

Olen tykännyt tästäkin, mutta minusta viime vuotisen kalenterin toteutustapa oli vielä kiinnostavampi. Todella ihanaa, kun haluat ja jaksat tehdä lukijoille näin hyvät joulukalenterit ja ihanat arvonnat, kiitos siitä! 🙂
Oikein hyvää joulua! 🙂

Olen tykännyt tästä kalenterista kovasti. 🙂 Harkitsin itsekin Elevenin kalenterin ostoa, mutta päädyin kuitenkin Look Fantasticin kalenteriin. Hyvä niin, koska ainakin tähän astiset LF:n luukut ovat olleet mieleeni enemmän kuin Elevenin luukut. Tämän sinun kalenterisi avulla on kuitenkin ollut mielenkiintoista kurkistaa myös Elevenin kalenteriin tarkemmin ja osa tuotteista on auennut postaustesi myötä paremmin.

Olen tykännyt joulukalenterista, kun tuotteet ovat olleet monipuolisia ja olet kertonut niistä laajasti 🙂

Tää on ollut erilainen kalenteri

Balmain on tuttu merkki ja suolasuihketta olen käytellyt, parhaimman tuoksuinen salt spray. Tämä Silk kiinnostaa myös, kuulostaa hyvältä tällaiselle ”tuoreelle tuoksuyliherkälle”. Aiemmin pidin kaikesta tuoksuvasta, mutta nyt osa (etenkin hajuvesistä ja pesuaineista) jopa ärsyttää. Siksi en esimerkiksi osallistunut ollenkaan tuoksun arvontaan.

Glitz&Glamin kalenteri on ollut hyvä, etenkin luukkujen tarjoaman lisäinfon, tutoriaalien yms. myötä. Elevenin kalenterista sitä vastoin en ole ollut niin innoissani. Eli enää ei harmitakaan, vaikka jäin ilman tätä 150 euron kalenteria. Etenkin Elevenin oma mainoskassi olisi ollut itselle ainakin täydellinen turn down selektiivista kosmetiikkaa luvanneelta kalenterilta. Onneksi oli LF ja Lumene pelastamassa 🙂

Hyvin olet kertonut kokeilemistasi ja arvottavista tuotteista. Olen myös saanut tutustua tekstien kautta useaan minulle uuteen kosmetiikkatuotteeseen.
Kiitos

Ainut joulukalneteri, jota olen seurannut päivittäin. Aivan mahtava panostus sinulta, laadukkaita tekstejä ja kuvia joka luukussa, kiitos ^_^

Kiva kalenteri. Kaikki tuotteet eivät ole minua kiinnostaneet, mutta näinhän on aina muutenkin. Minusta on hyvä, että postauksessa on aina kysymys. Helpottaa kommentoimista. (Etkä ole kysellyt mitään mahdottomia. :D)

Hieno kalenteri! Olet kyllä nähnyt vaivaa tämän eteen. Suurin osa tuotteista ennalta tuntemattomia joten sitä jännempää osallistua arvontoihin.

Itse olen vasta joulukalenterin myötä tutustunut blogiisi ja pidän tyylistäsi ja tavasta kirjoittaa. Kalenterissa on ollut lähes joka luukussa tuotteita, joita oikeasti tahtoisin kokeilla.

Minä olen tykännyt kovastikin 🙂

Tämä on ollut paras nettijoulukalenteri tänä vuonna. Olen seurannut tosi mielellään.

Monipuolinen ja mielenkiintoinen. Kaikki tuotteet eivät ole olleet itselleni sopivia, mutta eipä se menoa ole haitannut 🙂 Ensi vuonna hankittava joku kiva kosmetiikkakalenteri itsellekin!

Tykkään kovasti,tää on ollut kiva kalenteri.

Mukavaa on ollut. Olet kirjoittanut tuotteista paljon, et vain kuitannut lyhyesti että tämmöinen tuote ja osallistu arvontaan.Muuta miinusta en keksi kuin sen että en ole voittanut 😀

Taisin jo eilen vastata tuohon. Siispä uudestaan. Tosi kiva kun kerrot mihin käyttöön päivän yllätys on tarkoitettu. Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinulle. Lähden tästä huomenna aamulla reissuun ja unohdan koko netin seuraamisen. Kaikille lukijoille Hyvää Joulua.

Kalenteri postauksista on ollut hyötyä. Juuri nyt sain uusimman vinkin! Kuivaöljyä ennen meikkiä. Joskus olen tipauttanut pisaran öljyä meikkivoiteen joukkoon ja kämmenselällä sekoittanut ne yhteeen. Mutta nyt tarttee kokeilla vinkkaamallasi tavalla. Olen malttanut olla lukematta postaustasi, jos en heti aamusta ole voinut luukkua aukaista. Tämä on tosiaan huippuhyvä idea! Ens vuonna uudelleen…?

Positiivisesti yllättynyt. Aiempina vuosina olet toteuttanut kalenterin hieman eri tavalla, mutta olen tykännyt kyllä myös tämän vuoden kalenterista tosi paljon. Luukkujen sisällöt ovat olleet mielenkiintoisia ja vaihtelevia.

Paljon tuli uusia tuotteita, joista en ole koskaan kuullut tai joita en ole itse kokeillut. Tykkäsin kalenterista. Toivottavasti tämä on ensi vuonna uudestaan 🙂

Olen kyllä ehdottomasti tykännyt kalenterista! Tosi kiva, että kaikista tuotteista on myös kerrottu enemmän ja omia kokemuksia yms 🙂

Mielenkiintoinen! Kalenterin tuotteiden esittelyn kautta olen hankkinut jo pari tuotetta testiin itselleni ja olen todennut hyviksi 🙂

Olen pitänyt todella paljon. Täällä olen saanut paljon tietoa tuntemattomistani tuotteista sekä opetusta esim. silmien meikkaamiseen.

Jännittävä kalenteri, josta on putkahdellut esiin monia itselleni uusia tuotemerkkejä ja kiinnostavia tuotteita!

Olen tykännyt tosi paljon. Saanut tietää sellaisista merkeistä mistä ei ole koskaan kuullutkaan ja sen lisäksi tykkään sun tavasta kirjoittaa.

Tämä oli oikein kiva, ihan oikeesti 🙂

Aloin seurata blogiasi aktiivisesti noin puoli vuotta sitten ja olen saanut paljon tietoa ja vinkkejä kosmetiikasta, ihonhoidosta ja meikkaamisesta. Joulukalenterista olen tykännyt kovasti, niin tuotteiden esittelystä kuin arvonnoistakin. Ja kaiken huippu oli tietenkin arpajaisvoitto, jonka sain. Clarinsin päivävoiteesta taitaa tulla uusi luottotuotteeni, se on niin ihana meikin alla. Annan arvoa perusteellisille tuote-esittelyillesi ja ohjeillesi ja lisäksi arvostan hyvää kieltä, sillä huonoa suomen kieltä en suostu lukemaan.

Ihania yllätyksiä täynnä 🙂

Hauska rutiini joka päivälle! Itsellä myös samainen kalenteri ja on kyllä tosi kiva kun ei tarvitse itse jäädä ihmettelemään/googlailemaan mitä milläkin tuotteella oikein tehdään 😀

Oon tykänny ☺️

Tämä on ollut NiiN upea juttu, että! Kiitos sinulle! On ollut jännitettävää joka päivälle! Mahtavat palkinnotkin vielä.

Olen pitänyt blogin joulukalenterista. Samoin pidin viime vuoden versiosta. Isot kosmetiikkajoulukalenterit kiinnostavat ja joku vuosi vielä hankin omani. Sitä ennen on mielenkiintoista lukea millaisia ne ovat olleet, jotta tiedän mikä niistä voisi sopia minulle. Toki arvonnatkin ovat kiva juttu.

Minulla on Elevenin kalenteri, joten olen tykännyt todella paljon! Olen saanut paljon tietoa tuotteista, eikä ole tarvinnut googletella, miten mikäkin oikein toimii ja mihin tarkoitukseen. Hyvä sinä. 🙂

Olen vannoutunut luonnonkosmetiikan käyttäjä niin sinänsä tuotteet eivät ole oikein kiinnostaneet mutta kun elevenin kalenterin kohdalla on ollut hypeä suuntaan jos toiseenkin, on kiinnostanut mitä se oikein on syönyt sisäänsä 🙂
Tuotteet on hyvin esitelty, en vaan ole asiakaskuntaa.

Oon tykännyt, kiitos! Uskaltaa hommata ensvuonna vaikka itelleenki

Tykkään! Toki luen blogiasi mielelläni muutenkin, ja onhan arvontoihin osallistuminen aina jännittävää 😛

Olen tykännyt, mukavan vaihtelevaa sisältöä ollut. 🙂

Joulukalenteri on ollut hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Eikä ollut mitään mielistelyä, vaan rehellinen mielipide. 🙂

Ihan mahtava joulukalenteri jälleen. Kiitos paljon.

Voi pojat, mikä joulukalenteri! Olet nähnyt ihan hirveästi vaivaa ja kirjoittanut pitkästi tuotteita. Miinuspuoli: saattaa aiheuttaa pakottavaa ostohalua 😉

Olen tykännyt kovasti tästä joulukalenteristasi.

Voi olen tykännyt paljonkin! Ihania arvontoja tietenkin ja lisäksi luukuissa on ollut älyttömän paljon kaikenlaista mielenkiintoista tietoa meikkauksesta ja ihonhoidosta jne.

Olen tykännyt todella paljon, sillä luukuista on paljastunut lähes järjestään minulle tuntemattomia, mutta mielenkiintoisia tuotteita! Ensi vuonna aion itse olla ajoissa liikenteessä oman kosmetiikkakalenterin (mikä tahansa) hankkimiseksi!

Olen tykännyt paljon! Kalenterista näkee, että siihen on oikeasti nähty vaivaa ja panostettu, sekä oma mielenkiintosi tuotteita kohtaan.

Olen tykännyt hurjasti ? Tietysti jotkut tuotteet miellyttävät enemmän kun toiset.

olen pitänyt 🙂

Kalenteri on ollut ihan huippu! Olet kyllä nähnyt paljon vaivaa tämän eteen ja sen todellakin huomaa! 🙂

Olen kyllä tykännyt! Tosi paljon on tullut tietoa uusista tuotteista ja merkeistä 🙂 Ja on ollut ihania arvontapalkintoja myös 😉

Pidän koska itse en viitsinyt kalenteria ostaa ja näin saan tietää ja ihastella sen sisältöä 🙂

Ihana joulukalenteri! Paljon ihania arvontoja sekä mielenkiintoista tietoa ? kiitos sinulle kun olet nähnyt niin paljon vaivaa joulukalenterin eteen!

Tykkään joulukalenteristasi paljon ?! Tosi paljon olet jaksanut nähdä vaivaa esittelyjen eteen. Arvonnat on aina myös kivoja, vaikka itse en mitään ikinä voitakaan… Monessa luukussa on ollut voittona laajempi paketti kuin Elevenin kalenterissa. Mielestäni on myös kiva, että osallistuakseen pitää kommenttia vähän laajemmin.

Olen pitänyt paljon ja saanut tietoa uusista tuotteista 🙂 Tuo hoitosuihke/hiusparfyymi olisi tarpeellinen, kun itsekin ravintolassa työskentelen ?

olen joka aamu käynyt kurkkaamassa aamukahvin kanssa täällä kalenterin,heti sen jälkeen, kun olen omani avannut.olen siis tykännyt ja harmittaa,kun kohta tämä ilo loppuu.

Olen tykännyt, paljon on taas ollut minulle entuudestaan outoja tuotteita ja kiinnostus on herännyt moniin. 🙂

Olen tykännyt, tuntuu ihanalta olla etänä mukana kalenterin availussa, vaikka ei hinnan takia tullut itselle tänä vuonna hankittua. Mukavaa myös, että kerrot jokaisesta tuotteesta hivenen enemmän, kuin vain pienen esittelyn.

Ihana kalenteri on ollut, ihania palkintoja ja mielenkiintoisia tuotteita! 🙂

On ollut kiva joulukalenteri ja monipuolinen!

Olen tykännyt, tosi kivoja tuotteita on ollut arvonnassa! 🙂

Olen tykännyt ja samalla on ollut mielenkiintoista nähdä, mitä Elevenin joulukalenterin luukuista on paljastunut 🙂

oon tykännyt, ihana että oot jaksanut tätä pyörittää!

Laventeli on yksi lempituoksuistani.

Ehkä viime vuoden kalenterista pidin enemmän. Mutta ethän sinä ole valinnut tuotteita tämän vuoden kalenteriin, van olet esitelllyt niitä tuotteita joita kalenterista on putkahtanut. Idea siis hyvä, mutt tämän vuoden tuotteet eivät jostain syystä ole niin iskeneet, kuin mitä viime vuonna esittelit. Varmaan sen vuoksi, kun vähän tuntemattomampia merkkejä/tuotteita tullut vastaan.

Ihan hyvä kalenteri, tiety riippuu mihin vertaan. Lookfantastic vetää pidemmän korren. Kicksin oli puolestaaan ihan kakka. Tässä paljon tuotteita, joita en ole kokeillut. Oikeastaan kaikki tuotteet taitaa olla uusia.

Mielestäni kalenteri on ollut erinomainen.

Olen tykännyt! On mielenkiintoista nähdä mitä elevenin kalenterin luukuista löytyy. Plussaa myös siitä, että osallistumisaikaa on enemmän kuin päivä, koska ei sitä joka päivä ehdi blogeja lukemaan.

Olen tykännyt kalenterista ja on ollut mielenkiintoista lukea mitä olet keksinyt kertoa Elevenin kalenterin tuotteista. Kovan vaivan olet nähnyt kirjoituksissa. Kiitos tästä kalenterista. Olisi ollut hyvä kalenteri ilman arvontojakin.

Tämä on ollut hyvä idea, koska kalenterissa oli paljon tuotteita, joista ei ollut aiemmin kuullutkaan 🙂

Olen pitänyt joulukalenterista, koska siinä on paljon uusia tuotteita itselleni ja on mukava lukea jonkin laista suuntaa antavia ”arvosteluita” niistä, vaikka et ole postausta varten kerennyt hirveästi testailla tuotteita. Onko tulossa jonkinlaitas postausta kalenterin tuotteista, että mitä pidit niistä kunnolla testattuasi?

Kiitos toiveesta! Laitan muistiin. Voisin vähän loppukoostettakin tehdä. ?

Jotenkin eksyin joulukuun alussa tähän blogiin ja jäin heti koukkuun kalenteripostauksiin. Tosi huolellisesti ja hyvin tehty, kun kirjoitat vähän laajemminkin kunkin päivän tuotteesta ja merkistä. Saa nähdä, tuleeko joulun jälkeen vieroitusoireita.

Pidän todella tästä joulukalenterista. Tämä on ollut joulunajan huippuhetkiä joka päivä.

Tää oli ihan hauska toteutus, vaikka en niinkään ole tuon elevenin kalenterin fani 🙂 Sulla oli paljon paremmat sisällöt luukuissa! 😀

Joulukalenteri on ollut kiva idea ja ollut monia minulle uusia tuotteita, joista kiinnostuin vaikka arpaonni ei kohdalle osuisikaan 😀 toivottavasti ensi vuonnakin joulukalenteri toteutuu 🙂

Ihan Ok.

Ihan hyvä.

Olen tykännyt kalenterista. Tuotteet ovat mielenkiintoisia ja niitä olisi kiva testata. Tutoriaalit ovat myös hyviä.

Sun vaivannäölle annan taas jättimäisen peukun! Tykkäsin kyllä viime vuoden kalenterista vähän enemmän, mutta oli kyllä mielenkiintoista lukea näib perusteellisesti tästä elevenin kalenterista, kun niin hehkutettiin ja sit osa pettyi. Itse en kosmetiikkakalentereista niin piittaa, ostan tarpeen mukaan.

Olen tykännyt, tosin osa postauksista on makuuni vähän turhan pitkiä

Viimevuoden joulukalenteri oli mieluisampi.

On ollut kiva päästä näkemään tämänkin hehkutetun kalenterin sisältöä joka päivä aina aikaisin niin tietää mistä on jäänyt paitsi. Ja palkinnot on olleet todella hyviä joka päivä. Kiitos kovasti vaivannäöstä!

Pidän kovasti 🙂

Olen pitänyt, palkinnot on hyvät ja olet kiinnostavasti esitellyt tuoteet. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

Minusta joulukalenteri on ollut mielenkiintoinen. Meinasin ostaa elevenin kalenterin, mutta ne oli myyty loppuun. Jotenkin odotin elevenin kalenterista enemmän, niin nyt olen ihan tyytyväinen kun rahat säästyi. Mutta kiva kun joka vuosi järjestät lukijoille joulukalenterin!

Hiukan pettynyt kyllä näin hinnakkaaseen kalenterin sisältöön , mutta nämä sinun postauksesi ovat olleet kyllä mukavat , selkeyttäneet mitä mikäkin tuote on ja miten toimii ????

Olen tykännyt kovasti tästä kalenterista.

Ainakin itselleni uusia tuotteita on ollut esittelyssä.

Oikein hyvä joulukalenteri.

Hyvä kalenteri, olen saanut tutustua moneen sellaiseen tuotteeseen, joista en ole tiennyt ennen mitään.

Olen tykännyt, monipuolisesti on ollut minulle tuntemattomia tuotteita esittelyssä. Kivat palkinnot myös 🙂

Näin mielettömillä arvonnoilla on mahdoton sanoa, ettei olisi pitänyt! 😀 Mutta lisäksi on oikeasti ollut kiva lukea tuotteista laajat esittelyt ja meikkivinkkejä. Eli on ollut mahtava. Kiitos suuresti!

Olen pitänyt kovasti ja saanut hyviä vinkkejä itselleni. Arvostan myös näkemääsi vaivaa joulukalenterin eteen !

Olen pitänyt. Kaikkia luukkuja en ole niin tarkasti kyllä lukenut.

Olen tykännyt. Normaalisti en hirveästi seuraa blogeja, joten en ole kauhean perillä muista merkeistä ja tuotteista kuin vain niistä, joita itse käytän. Joulukalenteria seuratessa on tullut tutustuttua minulle uusiin tuotteisiin. Jotkut niistä ovat olleet todella kiinnostavia, toiset sitten vähän vähemmän, mutta mielestäni joulukalenteri on ollut oikein onnistunut.

Jälleen ihana kalenteri,mukavan erilainen:-)

On ollut tosi mielenkiintoinen. Kiva lukea uusien tuotteiden käyttöohjeita ja omiasi kokemuksia tuotteista. Ensi Jouluna uudestaan!

Olen tykännyt kalenterista! Kivan monipuolinen, ja samalla on saanut tutustua uusiin merkkeihin sekä seurata, mitä Elevenin kalenteri piti sisällään.

Kalenterisi on ollut kiva 🙂 tosi hyvä ja ihanan erilainen idea laittaa se vastaamaan omaa joulukalenteriasi 😀

Olen tykännyt kovasti! Aina kauniita kuvia, hyviä vinkkejä ja inspiraatiotakin olen saanut. Kaikkia luukkuja en ome päivittäin ehtinyt avata ja kommentoimisenkin jätin tänne joulunpyhille, koska nyt on aikaa lukea ja keskittyä. 🙂

Tykkäsin kyllä! Oli kiva lukea kalenterista jota ei itse ostanut 🙂

Mielenkiintoinen, monipuolinen!

Olen kovasti pitänyt kalenteristasi. Niin kuin aiemminkin se on ollut hyvin monipuolinen ja olen saanut hyviä tuotevinkkejä ja tietoa tuotteista. Kiitos että näit vaivaa ja toteutit kalenterin näin. ☺?

Tykkään kovasti kalenterista. Näkee, että olet panostanut sen tekemiseen. Olen myös oppinut paljon uutta tietoa kosmetiikasta.

Olen kyllä pitänyt kalenterista. Huomaa että olet nähnyt vaivaa tutustumalla uusiin bändeihin ja kerrot meille sitten niistä sopivan tiiviissä paketissa. Ainoa miinus on se kun joissain luukuissa oli niin lyhyt osallistumisaika, etten välttämättä ehtinyt niihin osallistua. En itse lue joka päivä blogeja tai välillä voi mennä montakin päivää ettei vaan ehdi lukea niitä.

Kyllä olen tykännyt. Tämä oli kiva, kun oli taas erilainen kalenteri.

Joka vuosi ehdottomasti suosikki kalenterini! Jakasat nähdä vaivaa ja ilahduttaa lukijoita arvonnoilla joiden järkkääminen on kuitenkin myös oma hommansa 🙂

Tämän vuoden joulukalenteri oli mielestäni onnistunut. Oli myös kiva lukea omia tuntemuksiasi joulukalenterin teosta ja ilahduin siitä, että sait tällä yhteistyöllä sekä innostusta itsellesi että helpotusta järjestelyihin.
Panostuksesi postausten tekoon on ainakin minulle välittynyt. On ollut kiva lukea tutoriaaleja päivän teemaan liittyen, niin ettei esittelyssä ole ollut vain päivän kalenteriluukun tuotteen esitely.

Olen tykännyt, todella! Nää on just ihania <3

Tämän vuoden kalenteri on onnistunut, kalenterin perusteella itseasiassa päädyin lukijaksi ja mielenkiinnolla olen taaksekkinpäin selaillut postauksia!

Joulukalenteri on ollut hyvin onnistunut…panostuksesi välittyy ja olen saanut paljon uusia vinkkejä! Kiitos!

On ollut tosi kiva kalenteri. Joka pàivà olen kàynyt lukemassa.

Olen pitänyt kalenterista kovasti ? Itselläni on elevenin kalenteri myös ja on ollut mielenkiintoista lukea tuotteista myös täällä blogin puolella. Tuli sellainem extra elementti tuohon kalenterin avaamiseen ?

Olen tykännyt, tosi kivasti toteutettu ja arvonnat on toki aina kivoja 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *