Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 22: tuoksuvat hiukset ja vähän muutakin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri tältä vuodelta vetelee jo viimeisiään. Tämä on kolmanneksi viimeinen luukku. Yli huomenna on jo jouluaatto, mutta kalenteri avautuu vielä joulupäivänäkin!

Mitä jos puhuisin muutaman sanan tästä tämän vuoden Glitz & Glamin joulukalenterista? Miksi päädyin tekemään blogikalenterin yhden tahon kanssa? Miksi blogikalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa? Saanko tällä kertaa tehdä niin, että kirjoitan ensin vapaamuotoisesti, ja vasta sitten tulisi päivän luukku ja arvonta. Olisiko ok?

Jo kesällä pähkäilin, että mitä uutta keksisin blogijoulukalenteriini? Toteutanko sitä edes? Halusin sen kuitenkin toteuttaa. Syyskuussa sain vihiä, että eleveniltä tulee oma joulukalenteri ja sain tietää, että he haluavat lähettää Glitz & Glam -blogille PR-kalenterin. Siinä vaiheessa keksin. Kysyn eleveniä tähän yhteistyöhön. Minulla oli oma lehmä ojassa. Halusin helpotusta blogikalenterin järjestämiseen. Luotin, että elevenin kalenterissa on minun blogiini sopivia tuotteita – sellaisia Glitz & Glamin Minnan tyylisiä. He kiinnostuivat yhteistyöstä. Siinä on valtava homma, kun miettii ensin, että mitä haluaa blogikalenterinsa 24 luukkuun? Sitten se kaikki kontaktointi maahantuojiin, verkkokauppoihin, PR-toimistoihin ja valmistajiin. Sitten sen kaiken tavaran vastaanotto. Siivosin syksyllä ”meikkiluolaani”. Minulla vaan oli sellainen tunne, että en halua valtavaa määrää tuotteita, joille pitäisi keksiä paikat. Joulukalentereissa on aina paljon matka- ja näytekokoja. Joten tämä oli minulle tänä vuonna täysosuma! Palkinnoiksi tietenkin haluan täysikokoisia, mutta eleven olikin niin kiva, että laittoi arvontojen palkintoihin myös erilaisia settejä, jotka ainakin minusta ovat parempia, kuin yksi täysikokoinen huulituote tai maskara. Setti, jossa on muutakin, on ilahduttavampi voittajalle. Oletteko samaa mieltä?

Tämä, että olen yhteistyössä elevenin kanssa, ei tarkoita, että minulle olisi saneltu postauksien sisältöä. Se ei koskaan, ikinä, missään tapauksissa ole mahdollista miltään taholta. En muista, että koskaan mikään yhteistyökumppani olisi yrittänyt saada minua julkaisemaan heidän omaa sisältöä. Itse aina tutkin ja testaan. Vaikka postauksien alussa onkin teksti: ”*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä”, en saa postauksista rahaa. Tämä on Otavamedian käytäntö, että affiliate-linkkejä (mainoslinkkejä) käyttäessä tulee käyttää tuollaista tekstiä heti postauksen alussa, jotta lukija tietää välittömästi asiasta. Tosin, juuri eilen ohjeistus postauksien alkuun laitettavan tekstin osalta muuttuikin tällaiseksi: ”Postaus sisältää kaupallisia linkkejä”. Affiliate-linkit, eli mainoslinkit ovat tyypillisiä blogeissa. Bloggaaja saa linkkien kautta tehdyistä ostoksista pienen komission, mutta pelkkä linkkien klikkailu ei tuo bloggaajalle rahaa. Koska olen aina laittanut postauksiini linkkejä, niin ei tämä muuta asiaa mitenkään muuten kuin sillä, että linkkien lisäämisestä on enemmän ”vaivaa”, kun teen niistä affiliate-linkkejä. Jos joku tekee ostoksen linkin kautta tai seuranta-aikana, saan siitä ostoksesta muutaman euron komission. Ajattelin nyt kertoa ja avata tätä asiaa vähän, kun tajusin etten ole siitä sanonut mitään. Olen vain merkannut *-merkillä affiliate-linkit ja kertonut, jos niitä on postauksissa.

Minulla on ollut hirmu hauskaa tämän blogikalenterini parissa. On ollut äärimmäisen hauskaa tehdä omaan blogiin joulukalenteria tuotteista, joita ei ole itse pitkään ja hartaasti suunnitellut. Kun Glitz & Glamin joulukalenterin luukut määräytyvät elevenin kalenterin mukaan, joka löytyy joiltakin teiltä lukijoiltakin, on tähän syntynyt minua inspiroiva tuntuma. Pakko sanoa, että tämä kalenterin toteutus on lisännyt minun tietämystäni jälleen. elevenin kalenterissa on ollut tuotteita, joita en ole ennestään tuntenut. Ehkä brändin tiennyt, mutta ei ole ollut mitään aikaisempaa kokemusta. Joistakin sitten taas on ollut. Tämä on ollut hauskaa.

Pakko kertoa, että minä olen nyt viime päivät käyttänyt 10. luukusta löytynyttä Akademikliniken Glow Oil -kasvoöljyä meikin alla! Voi elämä, kun on loistava tuote! Postauksessa sanoin, että en ole tykännyt öljyistä meikin alla, koska oma ihoni myös rasvoittuu. Tuo öljy ei ole saanut Lumenen CC-voidetta tai Estée Lauderin Double Wear -meikkivoidetta liejuuntumaan. Hitsi miten nätti meikkipohja tuleekaan, kun alla on tuollainen riittävän kuiva kasvoöljy. Vaikka kalenterista tuli vain 5 ml:n pullo, niin se on riittänyt pitkään. Nyt alkaa olla öljy lopuillaan. Sillä on vaan aika kirvelevä hinta, niin se vähän jarrailee täysikokoisen hankinnassa.

Mutta tiedättekö mikä on kanssa ollut ihan parasta? On todella mielenkiintoista lukea teidän arvontojen vastauksia. Pahoittelen, että laitan teitä töihin kaikenlaisiin kysymyksiini vastailemalla, mutta minusta se vaan on niin kiehtovaa lukea muista. Haluan oikeasti tietää lukijoista, haluan tietää sinusta. Olen saanut vastauksienne perusteella paljon ajattelemisen aiheita itselleni. Eilisen postauksen stressinhallintaan tuli paljon hyviä juttuja. Myös ne paremmat valinnat olivat ihan lempiaiheeni. On myös todella kiva lukea ihan siitäkin, miten eri tavalla ihmiset asioita kokee, havainnoi ja näkee. Esimerkkinä Elizabeth Arden ja syntyneet mielikuvat siitä brändistä. Kukaan ei ole täysin oikeassa tai väärässä, meistä jokainen kokee ja näkee omalla tavallaan.

Kuka muuten luuli minun olevan tuossa kuvassa? Nyt tulee paljastus: kuvassa on mieheni minun talvitakissa! 😀 Mieheni halusi selvitä nopeasti, joten hänestä oli käytännöllisempää, että hän seisoo minun takissa pihalla, kun vaimo kuvaa. Hänen ottamat kuvat eivät kuulemma olisi kelvanneet vaimolle (eli minulle). Nooh, olisihan siinä saattanut mennä pidempään, kun olisin käskenyt ottamaan siitä ja tuosta kulmasta, lisäämään ISO-arvoa ja vähentämään sen vuoksi kirkkautta.

Mutta nyt siihen päivän luukkuun. Olen jo niin pitkään jaaritellut.

22. luukku

Balmain Paris Silk Perfume -hiussuihke löytyi tämän päivän luukusta. Tämä on tällainen superylellinen tuote hiuksille. Onko Balmain tuttu? Kyseessähän on muotitalo, jolla on myös hiustuotteita, kuten pidennyksiä ja hiustenhoitotuotteita. Balmain on sellainen luksusmerkki. Olen esitellyt Balmainin tuotteita aikaisemmin. Oikeastaan siitä on aika tarkalleen kolme vuotta aikaa. Tässä linkki tuohon vanhaan postaukseeni.

Balmain Silk Perfume on hiuksia kosteuttava hoitosuihke, joka jätetään hiuksiin. Ei ollenkaan raskas, vaan hyvin keveä. Siksi sopii erinomaisesti myös liukkaalle hiukselle. Talvella hiukset kuivahtavat ja muuttuvat sähköisemmiksi. Kosteuttavat suihkeet voivat auttaa sähköisyyteen, ainakin ne lisäävät hiuksen kosteuspitoisuutta. Silk Perfume on myös hiusparfyymi. Jos tykkäät tuoksuvista hiuksista, mutta et välttämättä ole hajuvesien ystävä, niin tämä! Balmain Silk Perfume tuoksuu ihanan ylelliselle. Minulle itselleni vähän turha tuote, koska käytän hajuvesiä, niin en oikein voi käyttää hiustuoksua. Tulee liikaa hajuja ja hajusteita. Mutta onhan tämä jotenkin niin ihana, vaikka käyttö on jäänyt aika vähäiselle. Enää en työskentele ravintola-alalla, kuten vielä 10 vuotta sitten. Silloin rasvankäryisenä oli ärsyttävää lähteä baari-iltaa viettämään, jos ei ehtinyt suihkuun. Silloin tälle tuotteelle olisi ollut kysyntää. Hiuksiin tarttuu hajut aika helposti. Vaikka muut eivät haistaisi rasvankäryä tai savua, niin sen itse tiedostaa, kun hiukset lemuaa pahalle.

Koska Balmain ei kuulu Suomen elevenin valikoimaan, mutta Ruotsin eleveniltä se löytyy, niin tälle päivälle on jälleen lahjakorttiarvonta. Arvonnan voittaja pääsee shoppailemaan 40 eurolla eleven.fi* -verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää mihin itse haluaa.

Jos et ole vielä päässyt riittävästi shoppailemaan joulutohinoissa ja haluat lahjakortin voittaa, niin tässä osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä olet pitänyt Glitz & Glamin joulukalenterista? Vai etkö ole pitänyt? En tosiaan valikoi minua miellyttäviä vastauksia. Kyllä minulle saa rehellinen olla, sillä itsekin olen. Random.org päättää voittajan.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua! Vielä 2 yötä jouluun!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X