Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 25: Efva Attling Freedom & Fortune

Teksti: Minna / Glitz & Glam

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Kaikki kiva loppuu aikanaan! Tämä on Glitz & Glamin joulukalenterin viimeinen luukku tältä vuodelta. Tänä vuonna näitä olikin aina joulupäivälle asti. Tämän vuoden joulukalenterin toteutin yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Kysyin heitä tähän yhteistyöhön, koska halusin jälleen toteuttaa uudenlaista konseptia tässä perinteeksi muodostuneessa joulukalenterissa. Kun sain tietää elevenin joulukalenterista, keksin, että tämän vuoden juttu voisi olla siinä. Päivittäiset luukut olisivat heidän myynnissä olleen joulukalenterin sisällöstä arvontoineen. Tämä helpotti minua ihan valtavasti, sillä siviilissä minulla on jälleen ollut kova syksy. Niin kova, että elämäntaparemontti koki notkahduksen ja stressitasot ovat taas hetkittäin korkealla. Onneksi opiskeluajan hektisyydet ovat vain syklejä. Niistä selviää lopulta, kun vaan jaksaa puurtaa. Sellaiset pari kuukautta oli yhtä sumaa ja deadlineja toisensa perään. Kun minulla on aika työllistävä blogi sekä perhe, niin ei todellakaan ole tarvinnut miettiä vapaa-ajan viettoaan. Sille kyllä on löytynyt tekemistä. 😀

Kiitän jokaista teistä, jotka olette viettäneet aikaanne Glitz & Glamin joulukalenterin parissa. Kiitän myös eleveniä tästä yhteistyöstä. Ihan parhautta on ollut lukea kommenttejanne arvontoihin. Ok, myönnetään, että se on kanssa ollut yksi aikasyöppöni. Kun osallistumisia tulee satoja päivässä, niin on niissä muuten lukemistakin. Ihanaa, kiitos kaikista niistä! Vielä muutaman päivän pääsen niistä nauttimaan, mutta sittenhän tämä kiva loppuu minultakin.

KIITOS! 

25. luukku

Tämän viimeisen luukun tuote on nimekkään suunnittelijan luomus. Suunnittelija ei ole ihan kuka tahansa, vaan itse Efva Attling!

Ymmärrän, että kosmetiikkajoulukalenterin ostaneissa on saattanut olla pettymyksiä tästä viimeisestä luukusta. Minä itse pidin tästä luukusta ja sen ideasta. Toki Efva Attlingilla olisi upeampiakin koruja, mutta ihan kiva tämäkin. Ei täysin minun tyylinen, mutta kivan arkinen ja rento. Jännä nyt sitten kuulla ja lukea, että olenko vähemmistöä vai onko meitä luukusta pitäneitä enemmänkin?

Efva Attling on ruotsalainen korusuunnittelija, mutta hänet tunnetaan muustakin. Efva oli suosittu ja menestynyt malli. Hän on myös tehnyt uraa laulajana ja musiikintekijänä sekä suunnitellut mallistoja H&M:lle ja Levikselle. Efva on tehnyt paljon kaikkea. Korusuunnittelijan ura lähti siitä, kun hän suunnitteli ja valmisti vihkisormuksen puolisolleen Eva Dahlgrenille. Nykyään Efva Attlingin korut ovat hyvin arvostettuja ja suosittuja. Hänen juttunsa on erilaiset ilmaisut ja sanat koruissa.

Olen ihastellut Efva Attling -koruja. Ne ovat hyvin kauniita ja juuri sellaisia skandinaavisia. Herkkiä, upeaa muotoilua, näyttävyyttä, mutta ei yliampuvaa. Hinnat ovat vaan aikamoiset, kun kyseessä on laatu ja nimekäs suunnittelija.

Kyseessä on Freedom & Fortune Brace -rannekoru. Tämän piti käsittääkseni olla vain elevenin kalenterista saatava, mutta löysin Suomesta ja Ruotsista verkkokauppoja, joissa tämä koru on myynnissä. Hintaa korulla näytti olevan 165-180 € ja 1400-1500 SEK. Huh, aika hintava! Mitä nimekkäämpi designer, sen kovemmat hinnat.

Nahkasta ja hopeasta valmistettu Freedom & Fortune Brace -rannekoru kuvastaa toivoa ja vapautta. Efva Attlingin oma ajatus Freedom & Fortune -korusarjalle kuuluu:

”The anchor stands for hope and longing for freedom.”

Pidän tästä ajatuksesta. Niin kauan kun on elämää, on toivoa. Niin kauan kun on toivoa, on mahdollisuuksia. Tämä on yksi mottoni, jota yritän pitää mielessäni ja vaalia. On valitettavasti asioita, joita haluaisin, mutta toivo niihin on menetetty. Minulla on 17. joulu ilman isää ja 8. joulu ilman pikkuveljeäni. Toivo yhteisiin jouluihin on menetetty lopullisesti, mutta onneksi muut läheiseni ja omat lapseni varsinkin tuovat toivoa elämääni.

Kun säilytän toivon sydämessäni, en koskaan eksy. Toivo auttaa selviytymään, se pitää järjissään, se antaa voimaa. Jos toivonsa menettää, menettää käytännössä kaiken.

Tiesittekö, että elevenillä on valikoima upeita Efva Attlingin tuoksuja? Tuoksut ovat kuin koruja. Jokaisen tuoksun korkki on Efva Attlingin korumallistosta. Nämä ovat niin upeita! Olen ihastellut näitä jo pitkään.

Yksi onnekas pääsee valitsemaan mieleisensä näistä kuudesta vaihtoehdosta. Täällä* pääset tutustumaan lähemmin Efva Attlingin upeisiin tuoksuihin. Tästäkin palkinnosta olen vähän kateellinen. Hieno!

Jos haluaisit voittaa Efva Attlingin tuoksun, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro minkä tuoksun valitsisit?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59. (Huomaa lyhyt osallistumisaika!)

Kiitän suurella lämmöllä mukana olostasi Glitz & Glamin joulukalenterissa!

Nyt blogi hiljenee muutamaksi päiväksi. Viettäkää oikein ihana joulu ja muistakaa säilyttää toivo sydämessänne.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X