Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 25: Efva Attling Freedom & Fortune

25.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Kaikki kiva loppuu aikanaan! Tämä on Glitz & Glamin joulukalenterin viimeinen luukku tältä vuodelta. Tänä vuonna näitä olikin aina joulupäivälle asti. Tämän vuoden joulukalenterin toteutin yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Kysyin heitä tähän yhteistyöhön, koska halusin jälleen toteuttaa uudenlaista konseptia tässä perinteeksi muodostuneessa joulukalenterissa. Kun sain tietää elevenin joulukalenterista, keksin, että tämän vuoden juttu voisi olla siinä. Päivittäiset luukut olisivat heidän myynnissä olleen joulukalenterin sisällöstä arvontoineen. Tämä helpotti minua ihan valtavasti, sillä siviilissä minulla on jälleen ollut kova syksy. Niin kova, että elämäntaparemontti koki notkahduksen ja stressitasot ovat taas hetkittäin korkealla. Onneksi opiskeluajan hektisyydet ovat vain syklejä. Niistä selviää lopulta, kun vaan jaksaa puurtaa. Sellaiset pari kuukautta oli yhtä sumaa ja deadlineja toisensa perään. Kun minulla on aika työllistävä blogi sekä perhe, niin ei todellakaan ole tarvinnut miettiä vapaa-ajan viettoaan. Sille kyllä on löytynyt tekemistä. 😀

Kiitän jokaista teistä, jotka olette viettäneet aikaanne Glitz & Glamin joulukalenterin parissa. Kiitän myös eleveniä tästä yhteistyöstä. Ihan parhautta on ollut lukea kommenttejanne arvontoihin. Ok, myönnetään, että se on kanssa ollut yksi aikasyöppöni. Kun osallistumisia tulee satoja päivässä, niin on niissä muuten lukemistakin. Ihanaa, kiitos kaikista niistä! Vielä muutaman päivän pääsen niistä nauttimaan, mutta sittenhän tämä kiva loppuu minultakin.

KIITOS! 

25. luukku

Tämän viimeisen luukun tuote on nimekkään suunnittelijan luomus. Suunnittelija ei ole ihan kuka tahansa, vaan itse Efva Attling!

Ymmärrän, että kosmetiikkajoulukalenterin ostaneissa on saattanut olla pettymyksiä tästä viimeisestä luukusta. Minä itse pidin tästä luukusta ja sen ideasta. Toki Efva Attlingilla olisi upeampiakin koruja, mutta ihan kiva tämäkin. Ei täysin minun tyylinen, mutta kivan arkinen ja rento. Jännä nyt sitten kuulla ja lukea, että olenko vähemmistöä vai onko meitä luukusta pitäneitä enemmänkin?

Efva Attling on ruotsalainen korusuunnittelija, mutta hänet tunnetaan muustakin. Efva oli suosittu ja menestynyt malli. Hän on myös tehnyt uraa laulajana ja musiikintekijänä sekä suunnitellut mallistoja H&M:lle ja Levikselle. Efva on tehnyt paljon kaikkea. Korusuunnittelijan ura lähti siitä, kun hän suunnitteli ja valmisti vihkisormuksen puolisolleen Eva Dahlgrenille. Nykyään Efva Attlingin korut ovat hyvin arvostettuja ja suosittuja. Hänen juttunsa on erilaiset ilmaisut ja sanat koruissa.

Olen ihastellut Efva Attling -koruja. Ne ovat hyvin kauniita ja juuri sellaisia skandinaavisia. Herkkiä, upeaa muotoilua, näyttävyyttä, mutta ei yliampuvaa. Hinnat ovat vaan aikamoiset, kun kyseessä on laatu ja nimekäs suunnittelija.

Kyseessä on Freedom & Fortune Brace -rannekoru. Tämän piti käsittääkseni olla vain elevenin kalenterista saatava, mutta löysin Suomesta ja Ruotsista verkkokauppoja, joissa tämä koru on myynnissä. Hintaa korulla näytti olevan 165-180 € ja 1400-1500 SEK. Huh, aika hintava! Mitä nimekkäämpi designer, sen kovemmat hinnat.

Nahkasta ja hopeasta valmistettu Freedom & Fortune Brace -rannekoru kuvastaa toivoa ja vapautta. Efva Attlingin oma ajatus Freedom & Fortune -korusarjalle kuuluu:

”The anchor stands for hope and longing for freedom.”

Pidän tästä ajatuksesta. Niin kauan kun on elämää, on toivoa. Niin kauan kun on toivoa, on mahdollisuuksia. Tämä on yksi mottoni, jota yritän pitää mielessäni ja vaalia. On valitettavasti asioita, joita haluaisin, mutta toivo niihin on menetetty. Minulla on 17. joulu ilman isää ja 8. joulu ilman pikkuveljeäni. Toivo yhteisiin jouluihin on menetetty lopullisesti, mutta onneksi muut läheiseni ja omat lapseni varsinkin tuovat toivoa elämääni.

Kun säilytän toivon sydämessäni, en koskaan eksy. Toivo auttaa selviytymään, se pitää järjissään, se antaa voimaa. Jos toivonsa menettää, menettää käytännössä kaiken.

Tiesittekö, että elevenillä on valikoima upeita Efva Attlingin tuoksuja? Tuoksut ovat kuin koruja. Jokaisen tuoksun korkki on Efva Attlingin korumallistosta. Nämä ovat niin upeita! Olen ihastellut näitä jo pitkään.

Yksi onnekas pääsee valitsemaan mieleisensä näistä kuudesta vaihtoehdosta. Täällä* pääset tutustumaan lähemmin Efva Attlingin upeisiin tuoksuihin. Tästäkin palkinnosta olen vähän kateellinen. Hieno!

Jos haluaisit voittaa Efva Attlingin tuoksun, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro minkä tuoksun valitsisit?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59. (Huomaa lyhyt osallistumisaika!)

Kiitän suurella lämmöllä mukana olostasi Glitz & Glamin joulukalenterissa!

Nyt blogi hiljenee muutamaksi päiväksi. Viettäkää oikein ihana joulu ja muistakaa säilyttää toivo sydämessänne.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Amor Vincit Omnia No 1 kuulosti ihanalta!

Kommentit

Kenties minun makuuni/hajuuni olisi tuo Butterfly ?
Tämän päivän luukku oli kakkaa, ennemmin oisin ottanut naisellisempaa arvotonta rihkamaa. Koru on vielä niin suuri, että tippuu ranteestani eikä säätö-mahdollissuutta ole.

Valitsisin Amor vincit omnia no 1 -tuoksun.

Miss Butter tuoksu kuulostaa ihanalta 🙂

Kaboom

Amoriini vincit omnia no 1 🙂

Kaboom! Tuossa on minun tuoksuni.

Täytyy sanoa, että itse en muista koskaan ko.suunnittelijasta kuulleeni ja veikkaanpa etten ole ainokainen – tämäkin saattaa olla yksi syy miksi ihmiset ovat ehkä pettyneet tämän päivän luukun avattuaan. Ja kieltämättä kyllä itsekin odotin jotain uniikkia luomiväripalettia tms. Ajatuksena kiva, että mukana on jotain pysyvää, mutta valitettavasti tuo ei ole lainkaan minun tyyliseni enkä kyllä muutenkaan rannekoruja kovinkaan usein käytä, varsinkaan arkena eikä tuo ehkä kuitenkaan juhlakoru ole..

Myös ko.suunnittelijan tuoksut ovat minulle täysin vieraita, mutta mielenkiintoista olisi testata esim. Miss Butterfly:ta (https://eleven.fi/efva-attling-miss-butterfly-perfume)

Valitsen tuoksun Amor Vincit Omnia No 1

Rose Petals ?

Näitä olisi kiva tuoksutella luonnossa, mutta kuvauksen perusteella valitsisin Rose Petals -tuoksun.

Unisex kuulostaa kiinnostavalta

valitsin Efva Attling tuoksuista AMOR VINCIT OMNIA NO1 /”Rakkaus voittaa aina!”; kiitos upeasta joulukalenterista ja toivottavasti tästä tulee jouluperinne, jossa olet mukanamme meidän lukijoiden iloksi ja opiksi<3!Upeata uutta vuotta 2018 Sinulle!

Kaboom kuulosti mahtavalta 😀

Human parfyymi

Ottaisin minkä tahansa tuoksun

Human Candlen valitsisin.

En ole mitään näistä ikinä päässyt tuoksuttelemaan mutta Rose Petals kuulostaa ja näyttää hyvältä 🙂

Kaboom vaikuttaa niin jännältä, että sitä olisi kiva päästä kokeilemaan.

Nättejä pulloja, ihan mikä tahansa kelpaisi:)

Valitsisin Rose Petals tupksun. Kiitos vielä upeasta joulukalenterista ja mukavaa joulunaikaa sulle! 🙂

Efva Attling Rose Petals Perfume

Amor Vincit Omnia No 1 olisi valintani. Vaniljan ja myskin tuoksu ovat suosikkejani.

Valitsisin varmaan tuon Amor Vincit Omnian. Vaikea valinta kyllä, useampikin kiinnostava tuoksu. Tuo rannekoru ei ihan minun makuuni ole, olisi ollut kalenterista kyllä hieman pettymys. Attlingilla on paljon kauniimpiakin koruja.

Tämä oli vaikea valinta. Mulla ei oo minkäänlaista kokemusta näistä, mutta valitsen Miss Butterfly Perfumen.
Tuo koru on kyllä sievä, mutta en osaisi sitä käyttää. Nahkakorut ei oo mun juttu.
Kiitos upeasta joulukalenterista! Olet taas tehnyt meille lukijoille valtavan työn ja se näkyy upeana toteutuksena. Kadehdin tuota sinun organisointikykyäsi ja innokkuuttasi toteuttaa valtavia produktioita. Sulla tuntuu olevan aina monta rautaa tulessa. ja saat paljon aikaiseksi.
Tämän joulukalenterin loputtua olet todella leposi ansainnut. Nauti joulutauosta ja vietä ihanaa aikaa läheisiesi kanssa. Kiitos tästä vuodesta!
Itse olen ollut töissä jouluna ja tulen olemaan muutaman päivän ja sitten alkaa mun lomani ja vietän sen perheeni kanssa, joka on onneksi vielä lomilla.

Valitsisin Efva Attling Miss Butterfly Perfume -tuoksun.

Amor vincit omnia nro 1 olisi valintani. En tiennytkään että Efvalla on tuoksujakin.

Korut kosmetiikkakalenterissa on vaikea juttu. Ne ovat mielestäni erittäin kivoja, jos sattuu mieleinen koru ja tosi keljuja, jos taas koru ei sovi tyyliin. Enpä tiennytkään, että Efvalla on parfyymejäkin! Aivan upeat pullot! Kuvauksen (ja pullonkin) perusteella valitsisin Kaboomin.

Arpoisin butterflyn ja twosomen välillä jos voittaisin. Merkki on minulle ihan uusi, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta.
Nauti pienestä lomastasi, tekee varmasti hyvää raskaan syksyn jäljiltä. Itsekin vietän joululomaa rakkaiden ihmisten kanssa reissaten.

Valkkaisin rose petals tuoksun ?

Nopeasti katsottuna näyttäisi miss butterfly kiinnostavimmalta vaihtoehdolta, jos heti pitäisi valita

Amor tai miss buttefly noin kuvauksen perusteella, mut hankala minun hahmottaa tuoksuja ilman testaamista. Jasmiinia rakastan.

Itse olisin pettynyt tuohon koruun vaikka onkin arvokas. Clarinsin kalenterissa oli 5 luukkua tilpehööriä… jopa mainospakettikortit. Yksi koru vielä menee.

Kiitos tästä kalenterista ❤️ Koru on kaunis, mutta minä en hopeaa voi käyttää, menee siis lahjaksi eteenpäin!
Tuoksuista voisin kyllä huolia minkä vaan, kauniita ovat kaikki ja luultavasti myös hyvän tuoksuisia ?

Rose Petals olis mun suosikkini. Ihana arvonta?Mukana.

Miss Butterfly Perfume

Vaikea valita pelkkien kuvausten perusteella mutta Rose Petals vaikutti mielenkiintoisimmalta. Pullot ovat kyllä kauniita.

Valitsisin tuon Miss Butterfly Perfumen 🙂

Kaboom perfume.

Taitaisin ottaa tuon Human parfyymin..

Valintani on Amor Vincit Omnia No 1, koska kaikki myskintuoksuiset hajuvedet vetoavat minuun.

Human Kuulostaa hyvältä ?

Efva Attling on minulle ennestään tuntematon suunnittelija. Piti oikein käydä lukemassa lisää, ja nimen takaa paljastuikin aikamoinen nainen! Kauniita hänen hajuvesipullonsa ainakin ovat. Minusta hajuveden valinta sitä haistamatta on lähes mahdoton tehtävä, mutta Kaboom kuulosti kuvauksensa puolesta todella mielenkiintoiselta.

Kiitos itsellesi tästä joulukalenterista!
Jos voittaisin, valintani olisi Amor Vincit Omnia No 1.

Rose petals olisi minun valintani!

Twosome-tuoksu kuulostaa hyvälle! Kiitos sinulle tästä kalenterista ja rauhaisaa joulun jatkoa:)!

Mä valitsisin ton amor vincit omnia no 1, kuulosti ihanalta 🙂

Nättejä pulloja! Ehkä tuo Kaboom-tuoksu, pullo on upea, tuoksunuotit ehkä erikoisia. Toinen voisi olla Human, joka vähäeleisempi, mutta unisex-tuoksu joita rakastan.

Yllättäen kaikki tuoksut kuulostivat mielenkiintoisilta. Taidan ottaa ”riskin” ja valitsisin Humanin, se kuulostaa niin mielenkiintoiselta, vaikka en tiedä sitten onko se ollenkaan minunlainen.

Makea vanilja <3 Ehdoton valinta on tietenkin Amor Vincit Omnia <3 Kaikki missä on vaniljaa, on mun juttuni eli se ois mun valinta 🙂 Efvan kauniita pulloja ja koruja oon ihastellu jo vuosia. Kuten sanoit niin hinnat on vaan niin korkeat, et lompakko ei oo taipunut niihin. No nyt sain ekan Efvan korun Elevenin kalenterista 😀 Harmi vain et pettymys oli aikamoinen: yks rannekkeen hihna lähti heti irti ku kiinnitin sitä ranteeseen, tarkastelu osoitti et se on lii-mat-tu kiinni lukkosysteemiin. En voi sanoa kuin pettynyt ja tyrmistynyt olen. No tällaista on elämä ja onhan laatikoiden avaamisen jännitys kiva, mutta tästä kalenterista jäi pakostikin huono maku suuhun 🙁 ihana ja hyvä asia on ollu sun postausrupeama kalenterin ja joulun ympärille, sait jopa luukusta 11 (floppien floppi) hyvän postauksen aikaiseksi, munkin asenne lauhtui hieman sen jälkeen ku luin sen <3 Kaunis kiitos tästä ja oot vapaasi ansainnut <3 Hyvää joulun jatkoa ja ihanaa tulevaa vuotta 🙂

Amor Vincit Omnia No 1 vetosi nimen vuoksi minuun. Tuoksut eivät ole minulle ennestään tuttuja.

Rose petals-tuoksun

Amor vincit omnia no1 vaikutti juuri minun tuoksultani!
Onnea vuodelle 2018 ja kiitos blogistasi ?

En tiedä, en osaa valita tuoksuja sen perusteella mitä niissä on, vaan olen aina nuuhkimatuntumalla mennyt. Eli jos voittaisin, niin kertoisin sulle tuoksuja mistä pidän ja sä saisit kertoa mikä luultavasti olis mulle mieleen. 😀

Valitsisin tämän tuoksun:Efva Attling Amor Vincit Omnia No 1 .Tuossa luukussakin ois saanut olla hajuvesi!

Ai että, vaikea valita! Kaboom tai Amor Vincit Omnia kuulostaisivat kivoilta. Ja tuo unisex-tuoksu olisi kiinnostava myös. Ihanaa joulun aikaa! 🙂

Valitsisin Rose Petals Perfumen; kuulostaa hurmaavalta!

Twosome-tuoksun ottaisin ja toivon, että se osuisi paremmin tyyliini kuin koru. Koru ei osunut tyyliini ja makuuni lainkaan, harmittavaa.

Valitsisin noottien perusteella tuon
AMOR VINCIT OMNIA NO 1 -tuoksun. En ole näihin tuoksuihin kummemmin tutustunut, joten aika arvalla menisi. Koru ei myöskään ollut mieleeni, joten ei varsinaisesti harmita vaikka elevenin kalenteri jäi ostamatta. Toisaalta en käytä mitään koruja kuin juhlissa, silloinkin yleensä yksinkertaisia kaula- ja korvakoruja.

Amor vincit omnia no1 olisi minun valinta 🙂

Miss Butterfly kuulostaa minun nenälleni sopivimmalta tuoksulta ja lisäksi perhosilla sattuu olemaan myös henkilökohtainen merkitys <3

Valitsisin
AMOR VINCIT OMNIA NO 1- tuoksun.

Kaboom perfume kuulostaa ihanalle, valitsisin sen.

Kiitos joulukalenterista! Tämä on ollut kiva piristys keskellä jouluhärdelliä!

Suloista joulun aikaa! 🙂

Amor vincit omnia

Kaboon perfume

Hajuvesituntemus on kyllä itellä tosi nolla. Siis tuoksunuottien perusteella. Siihen tarvii siis todennäköisesti perehtyä seuraavaksi. 😉 Näistä valitsisin Rose petalsin nuottien perusteella.

Kaboom! Kiitos kalenterista, on ollut ilo seurata!

Kuvausten perusteella valitsisin Twosome-tuoksun.

Valintani olisi Miss Butterfly ?

Ottaisin varmaan Amor vincit omnia tuoksun, kuulostaa ihanalta!

Valintani olisi Kaboom,ihan vain uskomattoman kauniin pullon takia:-)

Halusin tulla toivottamaan lämmintä ja rauhallista joulua bloginaapurilleni – postauksiasi on aina ihana lukea ja tämä joulukalenterikin oli upeasti toteutettu! Kiitos siis, että jaksat aina vaan tuottaa näin laadukasta sisältöä 🙂

Jenni Ukkonen

Miss Butterfly. Efvan korut ovat minulle tuttuja, tuoksut ihan uusi juttu.

Upeita pulloja! Valintani olisi Amor Vincit Omnia No 1.
Ihanaa joululomaa! 🙂

Amor vincit..

Kiitos hienosta kirjoitussarjasta! Upeat kalenterituotteiden esittelyt ja niihin liittyvät kosmetiikan luonnehdinnat ja käyttöideat (kosteuttamisen porrastus jne.) ovat olleet kiinnostavaa ja hyödyllistä luettavaa. Olen viihtynyt!

Oma valintani tuoksuista on Twosome, joka kuulostaa ihan oman makuni mukaiselta tuoksulta ja sen ajatuskin on kertakaikkiaan suloinen.

Ihanaa joulun ja uudenvuoden pyhien aikaa sinulle ja kotijoukoillesi! Heille (ja etenkin miehellesi!) varmasti lankeaa osakiitos siitä, että yleensä ehdit ja voit pitää tätä blogia hurjan kuuloisessa pyörityksessäsi. Jaksamisia!

Hmmmm…ehkäpä Omnia 2

Miss Butterfly

Valintani olisi Kaboom. 🙂 Ihanaa joulua Minna!

Mä hetken mietin silloin kun tuli elevenin kalenteri ilmi että oisin hankkinut sen, onneksi en, mulle joka en ole kovin brändi tietoinen kalenteri olisi ollut todella pettymys. Korukin on mitään sanomattoman näköinen, sekoittaisin sen auttamatta johonkin halppiskoruihin.

Tuoksuista on vaikea valita, ihanan kuuloisia kaikki. Kiinnostavimmalta kuulostaa Human Perfume.

Oon tosi huono valkkaamaan tuoksuja pelkän kuvauksen perusteella, mutta ehkäpä tuo butterfly olisi valintani

Miss butterfly olisi valintani

Miss Butterfly !

Valitsisin Miss Butterflyn. Tuoksu vaikuttaa ihanan raikkaalta varsinkin kevättä ja kesää ajatellen ja pullokin on nätti kuin mikä ?. Oikein ihanaa joulun jatkoa sinulle!

Punnitsin rose petalsin ja twosomen välillä, kävin katsomassa mitä tuoksuja pari lempituoksua sisältää ja eniten samoja vivahteita olikin amor vincit omniassa 😀 Onko pakko valita vaan yksi?

Valitsisin Efva Attling Amor Vincit Omnia No 1 ❤

Varmaan pitäisi tarkemmin vielä tutustua valikoimaan mutta näin ensisilmäykseltä toi human vaikutti kivalta!?

Rose petals ?

Miss Butterfly vaikuttaa minulle sopivalta.

Efva Attling Kaboom Perfume, olisi minun valintani.

Miss butterfly!

Miss Butterfly kuulostaa hyvältä!

Miss butterfly olisi valintani ?

En ole päässyt tuoksuttelemaan mitään näistä tuoksuista, mutta ottaisin Amor Vincit Omnia No 1, sen iskevän kuvauksen vuoksi: ”Hajuvesi on omiaan feminiiniselle ja nykyaikaiselle naiselle, joka on täynnä aistillisuutta ja vetovoimaa.”

Valitsisin Twosome -parfyymin.

Kiitos taas tämän vuoden joulukalenterista 🙂 valitsisin persoonalliselta kuulostavan kaboom-tuoksun!

Rose petal perfume ?

Heipähei!
Valintani olisi ehkäpä Human Perfume. En ole koskaan haistellut, joten ihan tekstin pohjalta mennään.

Rose petals!

Nuottien perusteella miss butterfly.

En ymmärrä mitään noista tuoksukuvauksista, mutta valitsisin Rose Petals-tuoksun. Täytyy sanoa, että jos minulla olisi ollut elevenin kalenteri, olisin ollut todella pettynyt viimeiseen luukkuun, en pidä tosta korusta yhtään, se ei mielestäni ole naisellinen, eikä yhtään mun tyyliä. Olen kai joskus kuullut ton suunnittelijan nimen, mut ei mitään hajua millaisia se suunnittelee tai muutenkaan tietoa ko. henkilöstä. Itse kuvittelin, että tulisi luomiväripaletti tai joku muu fiinimpi kosmetiikkatuote joka räjäyttäisi pankin. Kun olen näitä luukkujen esittelyjä seurannut, oon kyllä ollut tyytyväinen etten kalenteria hankkinut, koska sisältö ilmaisnäytteineen, minikokoineen, pinsseineen, kasseineen ja tämän viimeisen luukun takia olisi ollut mulle pettymys, ja olisi harmittanut, että olisin käyttänyt siihen niin paljon rahaa. Kalenterit ja yllätysboksit ei vaan taida olla mua varten, oon liian nirso. Mutta sun tän kalenterin ympärille rakennettu blogikalenteri oli ihan mahtava, koska palkinnot olivat onneksi parempia kuin kalenterin tuotteet. Ihanaa joulua ja nauti lomasta!

Efva Attling Twosome Perfume

Luin tuoksukuvaukset läpi ja Amor Vincit Omnia No 1 kuulosti heti omalta: vanilja, jasmiini ja myski <3

Human

Minulle kelpaisi noista kaikki.

Ihanan kuuloisia, hankala valita 😀 Ja haluaisi tietenkin ensin tuoksutella
Mutta sanotaan ROSE PETALS PERFUME

Onpas vaikeaa, kun ei pääse nuuskimaan. Varmaan Miss Butterfly?

Miss butterfly perfume olisi valintani sen sisältämän freesian vuoksi 🙂

Amor vincia omnit

Valitsisin Rose Petals -tuoksun.

Kaboom!

Twosome kuulostaa herkulliselta ! En tiennytkään että Attlingilla on tuoksujakin. Silmälasipuolelta tullut eniten tutuksi.

Oijoi, twosome perfume! Kuulostais niin multa 🙂

Amor vincit omnia no 1 , muodostuu juuri omista lemppareista ?

Amor Vincit Omnia kuulostaa kuvailun perusteella aivan omalta! Rauhallista loppuvuotta! 🙂

Vaikea sanoa ilman tuoksuttamista, mutta varmaankin valinta olisi tuo Amor vincit omnia.

Amoe vincit omnia nro 1.

Miss Butterfly on ihanan raikkaan kuuloinen

Amor vincit omnia no 1

Amor Vincit Omnia No 1 🙂

Rose petals!

Miss Butterfly.

Miss Butterfly vaikuttaa mieleiseltäni. Ihanat pullot.

Amor vincit omnia no 1 kuulostaa minun tuoksultani. 🙂

Valitsisin miss butterflyn

Varmaankin tuo Miss Butterfly!

Human Perfume

Miss butterfly 🙂

Efva Attling Rose Petals Perfume

Amor Vincit Omnia No 1

Rose jotakin ellen ehdi tuoksuttamaan livenä ja sattuisin voittamaan.

Efva Attling Amor Vincit Omnia No 1 olisi valintani 🙂

Miss Butterfly 🙂

Odotin elevenin kalenterin loppuhuipennuksesta enemmän aikaisempien luukkujen perusteella :(. Kuinka moni olisi ottanut foreon tai vastaavan samalla hinnalla korun sijaan?!?

Kokeillaan jos kuitenkin nyt arvonnassa onni suosisi, Amor Vincit Omnia -tuoksu kiinnostaa eniten.

Minun valintani olisi Kaboom-tuoksu.

Twosome olisi mieluinen?

Valintani olisi Amor Vinvit Omia No

Valitsisin Amor Vincit Omnia No 1 -tuoksun 🙂

Amor vincit omnia kuulostais ihanalta:)

Amor Vincit Omnia No 1!

Amor vincit omnia no 1

Twosome-parfyymi olisi mieluisin ?

Miss Butterfly tuoksu olisi valintani

Amor vincit omnia no 1 kuulostaa ihanalta!

Amor vincit omnia olisi valintani

Rose Petals on valintani.

Varmaankin sensuellin kuuloinen Amor Vincit Omnia. Luulen että tämä voisi sopia lahjaksi äidilleni.

Amor vincit omnia no1 vaikuttaisi niin hienolta.

Kaboom kuulostaa erittäin jännältä, se vois olla kiva yllätys ?

Tuoksukuvausten perusteella valitsisin Amor Vincit Omnia No 1. Minulla on muutama Efvan koru ja toivelistallakin niitä on. Nahka ja hopea ovat suosikkimateriaalejani, mutta tuo koru ei ole mieleinen.

Rose Petals! 🙂

Tuo twosome vaikuttaa sellaiselta, minkä voisin kotiuttaa.

Twosome-tuoksu.

Kiitos tämän kalenterin laajasta esittelystä. Oikein mukavia välipäiviä sinulle. 🙂

Amor vincit Omnia No 1, kuulostaa sopivan pehmeältä talvituoksulta.
Efva Attling on suosikkisuunnittelijoitani, mutta valitettavasti hintavuutensa takia vain yksi kaulakoru on päässyt koristamaan koruvalikoimaani, sekin sattuu olemaan juurikin Amor vincit Omnia sarjaa 🙂

Kylläpäs oli melkoinen pettymys viimeinen luukku. Kalenterin arvokkain tuote, jolla ”arvo” saatiin hilattua ylös, oli tuollainen. Kosmetiikkakalenterin ostin ja tää koru oli sit se loppuhuipennus. Just, hiukan hölmöö huijattiin..
Noista tuoksuista en osaa tälleen arvioida, mikä itselle sopis. Ehkä joku mahdollisimman raikas 🙂

Amor Vincit Omnia

Kaboom Perfume on näistä tuttu minulle jo ennestään ainoastaan joten valitsen sen jos voitan.

Amor Vincit Omnia No 1!

Vaikea valita noin lyhyiden kuvausten perusteella! Päädyin perhosiin 🙂 Efva Attling Miss Butterfly Perfume

Kuvausten perusteella voisi olla Amor Vincit Omnia No 1

Rose Petals Perfume voisi olla mieleinen 🙂

Miss Butterfly

Valintani olisi rose petals tuoksu!

Rose petals!

Tykkäsin paljon Elevenin kalenterista mutta tämä Efvan koru ei kyllä tule omaan käyttöön, niin paljon kuin pidänkin sen toivo-ajatuksesta, katsoessani korua tulee mieleen vain piraatit ja merimiehet..! 😀 Ehkä voin antaa tämän lahjaksi jollekin.

Valitsisin Rose petals-tuoksun, jos voittaisin ?

Vaikea valita, mutta ehkä tämä Amor Vincit Omnia No 1!

Amor Vincit Omnia No 1

Amor Vincit Omnia No 1 kuulosti ihanalta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *