Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 3: Clarins-meikkitutoriaali + arvonta

3.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenterin kolmas luukku avautuu! Tänä vuonna blogini joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Postauksieni aiheet ovat saaneet inspiraationsa elevenin joulukalenterista, joka loppuunmyytiin tunneissa silloin lokakuussa. Nyt joulukuussa pääsette tutustumaan mitä kalenteri piti sisällään sekä osallistumaan kalenterin sisältöä mukaileviin arvontoihin. Olethan jo käynyt osallistumassa ensimmäisen ja toisen luukun arvontoihin?

On ollut todella kiva kuulla, että te elevenin kalenterin itsellenne tilanneet, olette hyötyneet parista aikaisemmasta postauksestani. Tosiaan, en minäkään kaikkea tuotteista tiedä pelkästään pakkauksen perusteella. Tarvitsen itsekin ulkopuolista tietoa, jotta saan käsityksen sen toiminnasta, ideasta ja soveltuvuudesta itselleni. Onkin siis kiva tietää, että olen ollut hyödyksi tuotteita tarkemmin avaavilla aiheillani.

3. luukku

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector* saattaa olla monelle tuttu tuote. Veikkaan, että Clarins on brändinäkin niin tuttu, että jätän sen esittelyn väliin. Minulle ainakin on, sillä olen käyttänyt lukuisia Clarinsin tuotteita. Yksistään näitä Lip Perfector -huulituotteita olen käyttänyt kolme täysikokoista tuubia ja yhden tällaisen minikokoisen. Clarinsin Lip Perfectorit ovat siitä ihania, että ne on helppo sipaista huulille. Ne antavat kevyesti sävyä, mutta kosteuttavat runsaasti. Tällainen on kätevä käsilaukussa. Clarins Instant Natural Lip Perfector nimensä mukaisesti kaunistaa huulia.

Tuubi on siitä hauska, että sen päässä, korkin alla, on pehmeä applikaattori. Tuubia puristetaan, jolloin sisällä oleva huulituote tulee applikaattoriin.

Clarinsin Lip Perfector on hennosti vaniljainen ja makea tuoksultaan. Itse tykkään tuoksusta todella paljon. Koostumus on keveä, mutta silti kosteuttava. Tykkään näistä Clarinsin huulikaunistajista myös sen vuoksi, että ne jotenkin täyteläistävät huulia. Suosikkisävyni on ollut vähän tummempi 08 Plum Shimmer*.

Sen sijaan, että höpöttelisin pelkästään huulituotteesta josta pidän, ajattelin tehdä meikkitutoriaalin. Ajattelin käyttää tutoriaalissa elevenin kalenterista tullutta huulituotetta, mutta sen lisäksi viittä muuta Clarinsin suosikkiani meikkien puolelta.

Olen jo tehnyt meikkipohjan ja kulmat valmiiksi. Tällä kertaa en käytä silmämeikinpohjustajaa, jotta näette Clarinsin luomivärien hyvän pigmenttisyyden. Voit tietenkin käyttää silmämeikinpohjustajaa, jos tarvitset ja haluat.

Levitä keskiruskeaa sävyä luomivaolle ja hieman sen yläpuolelle. Käytä pehmeää häivytyssivellintä, jotta saat jäljestä valmiiksi häivytellyn näköisen.

Varjosta ulkonurkka ja halutessasi luomivako. Käytä tummanruskeaa sävyä ja tarkempaa sivellintä. Hieman litteä sivellin on tässä hyvä, koska se tekee tarkempaa jälkeä. Tuo tummanruskea yläluomella iiriksen reunalle asti.

Meikkaa samalla sävyllä alaluomi. Levitä tummanruskea paksumpana alaluomen ulkonurkan alueelle ja vie sävyä häivyttyen alaluomen keskiosalle asti.

Levitä litteällä siveltimellä tai sormella hohtavaa vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle, aina tummanruskean varjostuksen reunaan asti.

Kirkasta silmien seutua lisäämällä samaa hohtavaa vaaleaa sävyä silmän sisänurkkaan.

Jos tummanruskean ja hohtavan luomivärin raja on selkeä, häivytä rajaa siveltimellä.

Ota häivytyssiveltimelle vaaleaa mattasävyä ja korosta sillä kulmaluuta ja häivytä mahdollisia varjostuksen rajoja kulmaluun seudulla.

Rajaa yläluomi pehmeällä, hieman puuterisella kajal-kynällä. Rajaa myös alaluomen ripsirajaa ulkonurkasta. Käytä kajalia vain iiriksen reunaan asti alaluomella.

Jos haluat kissamaisuutta katseeseen, tee kynällä hahmotelma siipirajauksesta. Ei tarvitse olla supertarkka tässä meikissä, sillä rajausta häivytellään.

Sitten rajauksen häivyttely. Pehmennä rajausta siveltimen avulla. Jos rajauksesi ei ollut täydellinen ja skarppi, se ei haittaa. Häivytys tasoittaa ja pehmentää rajausta.

Harjaa maskara ripsiin ja liimaa halutessasi tekoripset.

Jos kaipaat katseeseen vielä kirkkautta tai aistikkuutta, tee alaluomen sisärajaus. Käytän mustaa tässä meikissä, mutta ihan yhtä hyvin tässä voi käyttää harmaata, ruskeaa tai jotain vaaleaa, joka avartaa katsetta. Tummat värit kirkastavat silmien valkuaisia.

Silmämeikki valmis!

Eikö olekin upea hohde tässä luomivärissä?

Kun kasvoille on lisätty varjostukset (jos haluaa) ja poskipuna, niin luodaan luonnollista heleyttä ja muotoillaan kasvoja lisää valon avulla.

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base on tuttu tuote täällä Glitz & Glamissa. En edes tiedä miten monta kertaa olen tätä kehunut. Käytetään tätä valovoidetta tällä kertaa meikin päälle. Taputtele hehkua antavaa voidetta poskipäille, nenänpäähän ja amorinkaarelle. Ihan huipputuote nuorekasta ja freesiä ilmettä antamaan. Sopii äärimmäisen hyvin kuivalle iholle!

Viimeistele look sipaisemalla Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectoria.

Sitten vielä viimeinen vinkki: suihkauta kasvosuihketta meikin päälle. Näin iho saa kosteutta, meikkikerrokset sulautuvat yhteen ja saat mahdollisesti kestoa meikille. Liiallinen puuterisuus poistuu ja kasvot syttyvät upeaan hehkuun. Ihan ehdoton juttu kuivaihoisille. Talvella kasvoista haihtuu paljon kosteutta. Siksi meikki saattaa näyttää kuivakalta ja pakkeloituneelta päivän aikana. Suihkeet freesaavat meikkiä päivän aikana.

Meikkilook valmis!

Tässä meikissä käyttämäni suosikkini Clarinsilta:

Clarins 4-Colour Eye Shadow* (käyttämäni paletti 03 Brown)
Clarins Ombre Iridescente* (käyttämäni sävy 04 Silver Ivory)
Clarins Crayon Kohl Long-Lasting Eye Pencil with Brush* (käyttämäni sävy 01 Carbon Black)
Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base* (käyttämäni sävy 01 Rose)
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector* (käyttämäni sävy 01 Rose Shimmer)
Clarins Fix’ Make-Up*

Vinkiksi: elevenillä on vain tänään 50 euron meikkiostoksista -20%. 

elevenin kalenterista tuli tänään Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulituote. Koska sellainen olisi tylsää arpoa ihan yksinään, antoi eleven tämän päivän arvontaan Clarinsin ihanan lahjasetin. Gift Set 2017 Multi-Active Collection* sisältää:

Tämän setin arvo on yli 80 euroa! Sen myyntihintaa en pääse tarkistamaan, joten laskin yhden täysikokoisen ja kahden matka-/minikokoisen tuotteen yhteisarvon.

Jos haluat voittaa tämän Clarinsin kahta ihanaa kasvovoidetta ja huultenkaunistajaa sisältävän tuotesetin, ohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun suosikkisi Clarinsilta. Minä kerroin nyt vain meikkituotteiden puolelta, mutta ihan yhtä hyvin voit kertoa ihonhoidon puolelta. Jos sinulla ei ole suosikkeja, niin ei haittaa. Voit kertoa vaikkapa, että mitä haluaisit Clarinsilta kokeilla?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 5.12. klo 23.59. (Huomaathan lyhyen osallistumisajan?!)

Mielettömän ihanaa sunnuntaita!

P.s. Olethan osallistunut Glitz & Glamin Facebook-sivuilla olevaan Ecotoolsin arvontaan, jonka järjestin tuhannen seuraajan/tykkääjän ylittymisen kunniaksi. Sen osallistumisaika päättyy tänään klo 20.00!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (300)

Clarinsin roll-on deodorantti on todella hyvä.

Suosikkini on Clarinsin Eye contour gel silmänympärysvoide! Ihanan kevyt ja tekee silmänympärysihosta heti tasaisemman ja kauniimman.

Clarinsilta olen kokeillut ainoastaan kasvoöljyä sekä näyte(?) kokoisen 3-step ihonhoitopaketin epäpuhtaalle iholle ja molemmista pidin kyllä. Merkki jäänyt muilta osin tuntemattomaksi, harvoin tulee kuultua merkin tuotteista kommentteja joten ovat jääneet kauppaan hinnakkaiden hutiostosten välttämiseksi.

Kiitos meikkitutoriaalista! Tämän ohjeen kanssa lähden opettelemaan, näyttää upealta! Clarinsin tuotteet ovat minulle vielä vieraita. Tuotemerkki on tuttu ja olen niitä usein ihastellut, mutta liekö hinta vai mikä sitten, etten ole malttanut vielä ostaa. Tuo huulten kaunistaja antaisi varmasti potkua ostopäätökseen 🙂

Olipa kiva meikkitutoriaali. Oma lempparini on erisävyiset Lip Perfectorit. Haluaisin testata myös kehuttuja huulipunia.

Clarins on jäänyt mulle ihan vieraaksi merkiksi, en oikeastaan tiedä siitä mitään. Lähtisin mieluiten tutustumaan sarjaan puhdistustuotteiden kautta.

Clarinsilta olen aiemmin testannut silmänrajaustussia, joka ei valitettavasti ollut minulle se paras mahdollinen. Tänään kalenterista tullut tuote oli ihana ja olin sitä katsellut jo aieminkin. Kaunis kiilto ja hyvä tuoksu. Aion ostaa täysikokoisenkin. Muut huolituotteet kiinnosta myös ?

Oma suosikkini Clarinsilta on todella tylsästi heidän roll-on deodorantti. Olen ollut sen tyytyväinen käyttäjä jo viitisen vuotta! Muttei merkin meikitkään ole pettymystä koskaan tuottaneet 🙂

Kaunis meikki! 🙂
En ole Clarinsin tuotteita pahemmin käyttänyt, mutta tykkäsin kovasti merkin Gentle Peeling Smooth away -voiteesta 🙂

Ei ole suosikkia, mutta kasvovoidetta haluaisin päästä kokeilemaan 🙂

Olen kokeillut Clarinsilta ainoastaan Beauty Flash Balmia (tulikohan jostain Liv/BetteBoksista tai LF boksista tai kalenterista). Ja jotenkin olen mieltänyt Clarinsin enemmän ihonhoitotuotteita edustavaksi brändiksi kuin värikoskemetiikkaa. Ihanat perussävyt tossa luomiväripaletissakin.

Tämä Brown paletti on ihanasti samanlainen, kun se minun melkein loppuun rakastettu Skin Tone paletti. Muistatko?

En ole Clarinsia käyttänyt, eli voisin kokeilla kaikkea!

Juurikin tuo huulirasva/kiilto Clarinsilta on ihan mun lemppari! Ihana tuote. 🙂

En ole kokeillu yhtään tuotteita Clarinsilta mutta ehdottomasti haluaisin kokeilla tuota Lip Perfectoria.
Ihana toi sun tutoriaali, pakko kokeilla sitä.

Lip Perfectoria olen aiemmin käyttänyt. Sävynä taisi olla myös Plum.

Clarin on mulle uusi ihonhoidontuootteiden osalta. Punia ja kiiltoja olen kokeillut aiemminkin.

Olen aina pitänyt Clarinsin luomiväreistä; niin ihanan pigmenttisiä ja kauniita sävyjä! Yksi kaikkien aikojen suosikkejani on kuitenkin ihonhoitopuolelta, se kasvovesi, missä on nro 2… en muista mikä sen nimi on, mutta sitä olen käyttänyt aina kun on ollut rahaa ostaa Sokokselta tai laivalta… niin ihanan puhdistava ja virkistävä!

Kiva tutoriaali, kiitos siitä! Clarinsia en ole juurikaan käyttänyt, joten suosikkeja ei ole. Lip Perfectoria sekä Light Radiance- valovoidetta kiinnostaisi kokeilla.

Lemppari on Clarinsin Everlasting Foundation ? muutamaa muutakin meikkituotetta olen käyttänyt ja tykännyt, olisi mielenkiintoista testata myös ihonhoitopuolta.

En muista kokeilleeni Clarinsin tuotteita koskaan, mutta tuo Lip Perfector on kyllä keikkunut ostoslistalla pitkään.

Haluaisin kokeilla tuota luomiväripalettia!

En ole kokeillut Clarinsilta juuri muuta kuin huulituotteita jotka kyllä ovat olleet loistavia. Kiinnostaisi tietää yltääkö merkki muillakin alueilla samaan laatuun 🙂

En juurikaan ole clarinsin tuotteita käyttänyt, mutta meikkivoiteet kiinnostaa ainakin.

Lip Perfector on ehdottomasti yksi suosikeistani, vuosia sitten käytin myös useamman kappaleen silmänympärysgeeliä – sitä voisikin joskus uudemman kerran hankkia testiin 🙂

Yövoidetta haaveilen saavani lahjaksi

Suosikkini lienee käsivoide ja deodorantti, toki monta muutakin hyvää tuotetta on.
Ehdottomasti arvonnassa mukana, laadukas palkinto.

Clarinsin poskipunat on olleet suosikkejani pitkään. Kiva tutorial!

Minulla on kaksi suosikkia. Toinen on jossain vuosien takaisessa kausikokoelmassa julkaistu poskipuna sävyssä lovely rose. Itkettää jo valmiiksi, kun se loppuuu :(. Toinen on instant light lip balm sävyssä my pink. Ihana tuoksu ja ihana sävy!

Oikein mukava tutoriaali. En ole kokeillut kuin jotain tuotetta joka kerran tuli Liv-boxista. Näitä kyllä kokeilisin mielelläni.

Kosteusvoiteita ja seerumia olisi kiva kokeilla.

Voi kun osaisikin tehdä noin upean meikin. Huokaus.
Luomivärit kiinnostaisi eniten ja mukana ihanassa arvonnassa.

Kaunis, heleä meikki. Clarins on jäänyt tuntemattomaksi merkiksi. Olen kokeillut vain sen Beauty Flash Balmin, joka tuli LivBoksista. Enkä pitänyt tuotteesta. Mua kiinnostaa aina kaikki ihotuotteet.

Suosikkini on deodorantti.

Suosikkeja on paljon, meikin pohjustaja ehkä kaikkein parhain ?

Olen käyttänyt muutamia Clarinsin huulipunia. Kovasti kiinnostaisi tutustua myös ihonhoitotuotteisiin!

Raskausaikana käytin Clarinsin raskausarpia ehkäisevää kosteusvoidetta, nimi ei nyt muistu mieleen. En tiedä oliko siitä varsinaisesti apua arpien ehkäisyssä, mutta ainakin muuten oli tosi kiva ja hyvin kosteuttava tuote. 🙂

En ole tainnut ikinä kyseistä brändiä kokeilla, kuullut toki olen ? jotain ihonhoitotuotetta olisi kiva testata. Arvonnassa mukana ?

Clarinsilta olen käyttänyt vain yhtä meikkivoidetta johon olenkin ollut tyytyväinen. Mielelläni testaisin myös muita merkin tuotteita.

Suosikkini Clarinsilta on juurikin postauksessasi vilahtama kajal-kynä. Helppokäyttöinen tällaiselle tumpelolle silmienrajaajalle 🙂

Ihanan ,laadukkaan oloinen palkinto. Suosikkina kasvorasvat.

En ole käyttänyt mitään Clarinsilta.

Hirveästi en ole noita tuotteita kokeillut, mutta käsi- tai vartalovoide voisi olla suosikkini!

Olen käyttänyt Clarinsilta vain silmänympärysvoidetta, olisi ihana voittaa arvonnassa niin pääsisi kokeilemaan myös näitä palkintona olevia tuotteita.

Voiteista ykkönen on Multi-Active! Mitä haluaisin kokeilla on Double Serum, mitenkähän toimisi rutikuivaihoiselle? 🙂 Mukana arvonnassa!

Mulle Clarins on hiipinyt huomaamatta vuosien saatossa. Ensin on tullut Deo roll on, sitten Double serum, Fix Make up ym. Nuo ovatkin ehdottomasti lempparini. Ja yksi iso harmitus on pari (?) kesää sitten ohi mennyt kokoelma, jossa oli ihana luomiväripaletti vihreitä ja vaaleanpunaisia sävyjä. Muistaakseni sinäkin kyseisen paletin esittelit. 🙂 Huokailin sen perään mutta ajattelin olla järkevä ja säästäväinen, kun en nyt juuri _tarvitse_ sellaista. No huokailenpa sen perään edelleenkin! Harmittaa vietävästi, että en siihen silloin tarttunut. Eipä ole mikään muu meikkituote jäänyt näin mieleen kummittelemaan, joten siitä asti olen toteuttanut suurimmat himotukset ilomielin. 😀

Merkin tuotteet ei ole ennestään tuttuja, mutta juuri tuota huulituotetta olisi kiva kokeilla. Normi punat jäävät yleensä laatikkoon, mutta tuollaista samalla kosteuttavaa olisi helppo käyttää arjessa.

Clarins on aika vieras mutta luomiväripaletti löytyy ja se on kyllä tosi hyvä! Colour quartet 110 nudes.

Luomivärit,niitä löytyy useampi kappale.

Suosikkini on juuri tuo lip perfector,todellinen luottotuote.

Multi-Active Night-yövoide on ollut kovassa käytössä. Mukana arvonnassa!

Oi hypistelin tätä pakkausta eilen Sokoksella, muistaakseni 64.90 oli hinta. Minulla on juuri käytössä molemmat voiteet, kylläkin kuivalle iholle. On jotenkin ihanaa hemmottelua aamulla levittää täyteläinen kasvovoide joka ravitsee ihoa mutta jonka päälle meikki levittyy tasaisesti. Pidän itse enemmän niistä puikkomaisista lip perfectoreista mutta tämäkin on kyllä kiva. Kahta sävyä olen testannut, rose ja orange shimmeriä. Omiin suosikkeihin kuuluu ehdottomasti myös Clarinsin kosteuttava seerumi.

Minulla ei ole kokemusta Clarinsin tuotteista joten mielelläni testaisin ja tutustuisin.

Ehdottomasti juuri tuo Lip Perfector on suosikkini.

Olen käyttänyt clarinsin deoskua joskus ja naama rasvaa.

Clarinsia ei ole suuremmin tullut kokeiltua, mutta aina liikkeissä hypistelen merkin oranssista kuivan ihon kasvovettä joka kuulostaa ihan taivaalliselta. Vielä joskus rohkaistun ostamaan!

Kuulun niihin lukijoihin joka on todella kiitollinen tästä blogista kalenterin kanssa. Ensin avaan luukun, katson tuotteen, avaan blogin ja tutustun tuotteeseen. Tämä oli ensi kosketukseni Clarinssiin ja täytyy tämä siis nimetä suosikiksi. Hyvältähän tämä tuntuu ja tuoksu on mieltä piristävä.

Clarins-suosikkini on jo vuosien ajan ollut Golden glow booster. Ihana tuote, tuo valoa harmauteen!

Juurikin tämä esittelyssä oleva huulikiilto löytyy minun käsilaukusta. Toinen suosikki on kiinteyttävä kasvovoide, joka antaa hyvän pohjan meikille. Paljon on kivoja tuotteita clarinsilta vuosien varrella vastaan tullut.

Clarinsin Lip Perfectoria haluaisin kokeilla. En ole aiemmin Clarinsin tuotteita käyttänyt.

En ole kokeillut merkkiä, mutta tuo lippu perfector kuulostaa ihanalle ?

En ole kokeillut, mut haluaisin kokeilla Clarinsin ihonhoitotuotteita. 🙂

En ole koskaan kokeillut Clarinsin tuotteita, joten suosikkeja ei löydy. Ihonhoitotuotteet kiinnostaa kyllä aina joten niitä mielellään kokeilisin 🙂

Kasvovoide on jo kauan ollut suosikkini!

Mukana arvonnassa! Clarinsilta olen joitakin ihovoiteita käyttänyt, ainakin silmänympärysgeeli on ollut mieluinen.

Beauty Flash Balm on huulituotteiden lisäksi mielituotteita Clarinsilta.

En ole kokeillut yhtään tuotteita Clarinsilta, mutta minua kiinnostaisi kokeilla tuota Lip Perfectoria. 🙂

Clarinsin deodorantti ehdoton ykkönen ?

Lip perfectorit, ihania ????

Clarinsilta en ole tainnut kokeilla entuudestaan mitään tuotetta, mutta ehdottomasti luomivärit alkoivat eniten kiinnostamaan.

olen kokeillut moniakin tuotteita clarinsilta.meikkivoiteista olen tykännyt paljon.

Ehdoton suosikkini on Clarinsin Wonder Perfect Maskara.
Intensiivinen mustaakin mustempi väri, antaa tuuheutta, pidentää ja tekee omat hötöset ripseni vielä muhkean kaareviksi. Täydellinen ripsari!

Clarinsilta on tuttu ainoastaan pohjustustote joka tuli näytteenä joskus silloisesta Livboxista. Pisin kovasti ja sen voi joskus hankkia täysikokoisenakin koska antoi hienoa heleyttä iholle. Kauniin meikin teit☺

Kiitos tutoriaalista! Vaikkei minulla juuri näitä meikkejä ole, niin inspiraatiota sain!
En muista olenko kokeillut Clarinsilta mitään tuotteita. Tänä vuonna haaveilin Clarinsin joulukalenterista mutta en tiedä mitä oikein tapahtui ja sen sijaan minulla onkin Essencen meikki-, Nyxin huulimeikki- ja Nordqvistin teekalenteri. Noh, ehkä ensi vuonna.
Clarinsilta haluaisin ensisijaisesti testailla ihonhoitotuotteita mutta uskon että meikitkin pääsisisvät kovaan käyttöön. Todella pigmenttisiä nuo luomivärit!

Everlasting foundation+ olisi huippu, mutta ostamani sävy paljastuikin liian tummaksi 🙁 Huulipunat ovat myös ihania ja haluaisin päästä kokeilemaan noita Lip perfectoreita!

Clarinsia on pitänyt pistää ostoskoriin monesti, mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen merkki varmasti ! Selaillut olet juurikin voiteita jotka olisivat talvella hyviä.

Ehdottomasti lempparituote on joko rajauskynät tai luomivärit. Meikkivoiteetkin ovat olleet hyviä, vaikeaa siis päättää! 🙂

Olipa ihana tutoriaali, jonka jopa tällainen kömpelömpikin meikkaaja saattaa hyvien kuvien perusteella osata toteuttaa! Clarinsin tuotteita tulee harvemmin käytettyä, mutta lip perfector herätti kyllä mielenkiinnon!

Minä tykkään juurikin tuosta lip perfectorista, todella hyvä tuote!

Viime jouluna sain clarinsin kasvovoiteen ja kasvoveden lahjaksi ja pidin niistä, olisi kiva päästä muitakin clarinsin tuotteita testaamaan ?

En hirveesti oo clarinsin tuotteita testaillut, mutta mun lemppari on ollut clarinsin energy booster 🙂

En ole päässyt vielä kokeilemaan mitään Clarinsin tuotetta, arvontapalkinto siis kiinnostaisi 🙂

Tykkään Clarinskn huuliöljystä! Käytän sitä usein iltaisin ja jätän vaikuttamaan yöksi.

En ole vielä kokeillut yhtään Clarinsin tuotetta, mutta kaikki meikkituotteet kiinnostavat 🙂

Clarinsilta olen kokeillut ainoastaan tuota Lip Perfectoria mutta sitä onkin mennyt useampi tuubi useammassa sävyssä. Se on siis suosikkini.

Jumalaisen kaunis meikki, taas kerran. Mulla on kyllä vielä totaalisen iso matka että saan yhtä siistiä, mutta pikku hiljaa 🙂
Mukaan arvontaan 🙂
Clarins on kyllä nimeltään tuttu 🙂

Ei ole suosikkia, mutta erityisesti meikit kiinnostavat! (ihonhoidon puolelta olen omistanut kuorinnan, mutta se ei sopinut iholleni)

Olen joskus testannut meikki opastuksessa clarinsilta hyvää cc-voidetta joka oli aivan mahtava ja monesti sitä hamuilin halvemmalla laivalta mutta aina se oli loppu silloin kun menin sitä hakemaan. Näyttää herkullisen väriseltä toi huulivoide ☺.

Daily exfoliating cleanser on mun suosikkini Clarinssilta. Oikeastaan kaikki ihonhoitotuotteet em merkiltä on ihania!

Minulla on ollut Clarinsilta ainoastaan käsivoide, ja se oli kyllä todella hyvä. Itse asiassa Clarins on kiinnostava merkki ihan kokonaisuudessaan, eli olen oikein mielelläni mukana arvonnassa 🙂

En ole Clarinsin tuotteita koskaan kokeillut, mutta tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta, kasvovoiteet erityisesti.

Clarinsia en itse ole vielä päässyt kokeilemaan, nimenomaan tuo huulituote on kyllä kiinnostanut jo pitkään! Sitä olisikin ihana päästä kokeilemaan, ja samalla saisin kosketuksen muutamaan muuhunkin clarinsin tuotteeseen!✨

Suosikki on juurikin tuo lip perfector.

Lempituotteitani Clarinsilta ovat Jolie Rouge -huulipunat ja voidemainen poskipuna Multi-Blush.

Ihonhoitotuotteita olen käyttänyt enemmänkin, meikkejä en yhtään. Ehkä olisi jo aika tutustua ?

En muista kokeilleeni ikäväkyllä yhtään clarinsin tuotteita 🙁 olisi kyllä aika korjata tilanne! 🙂

En ole kokeillut Clarinsin tuotteita ennen. Olen kyllä lukenut arvosteluitasi niistä ja halunnut kokeilla jo pitkään.

Lempituotteitani Clarinsilta taitaa olla vartalovoiteet, tehokkaita ja miellyttävät kosstumukset.

Clarins beauty flash balm on suosikki! Ja huulivoide öljyt.

Mun suosikki Clarinsilta on ehdottomasti Clarinsin kosteusvoide joka kosteuttaa todella hyvin??

Clarinsin fix make-up suihke on ihanaa!

En ole tainnut kokeilla mitään, hyvin monia tuotteita haaveillut kokeilevani vuosien aikana. Tuo huulituote olisi varmasti näppärä.

On ehkä hieman noloa tunnustaa, että en ole aiemmin käyttänyt Clarinsin tuotteita. Sen sijaan hypistelemässä käynyt heidän pakkauksiaan monta kertaa ja halunnut esimerkiksi testata Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25 BB-voidetta. ?

En ole käyttänyt vielä mitään tämän merkin tuotteista mutta olen etsinyt huulille jotain missä olisi hyvä kosteutus ja kiva sävy yhdessä.

En ole tutustunut lähemmin Clarinsin tuotteisiin mutta bb-voidetta olisi mielenkiintoista kokeilla.

Clarins on mulle muuten aika tuntematon merkki (menee hyvin usein sekaisin cliniquen kanssa :D) mutta paljon hyvää oon kuullut heidän seerumeista, joten sellaista haluaisin kyllä kokeilla!!

Kaunis meikki! Lip Perfector on suosikkini ja käytössä lähes päivittäin, sävyä vaihdellen.

En ole käyttänyt Clarinsia, eikä mulla ole mitään ennakkokäsitystä merkistä. Ehkä joku talviaikaan sopiva ihonhoituote olisi kiva kokeilla. Tämän postauksen myötä alkoi kiinnostaa myös meikit.

Clarinsin luomivärit ovat olleet kovassa käytössä!

Tuo Lip Perfector vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta 🙂

Minun suosikkituote on juuri tuo Instant Light Natural Lip Perfector.

En ole kokeillut paljoakaan clarinsin tuotteita, mutta tuosta meikinkiinnityssuihkeesta pidän paljon, ainoa huono puoli siinä mielestäni on voimakas tuoksu..

Kosteusvoidetta olen käyttänyt, mutta meikit on vielä kokeilematta!

Tuota luukusta tupsahtanutta Clarinsin huulivoidetta olen itsekin muutaman käyttänyt ja se on hyvä tuote.Clarins on aika kallis merkki,että harvemmin ostan.Sitä kaksifaasista seerumia himoitsen,mutta vielä en ole sortunut.

Double serum on aivan parasta.

Tahtoisin kokeilla voiteita.

Minulla on vain yksi tuote Clarinssilta ja se on se kuuluisa meikinpohjustustuote punaisessa purkissa. On ihan älyttömän hyvä, mutta käytän sitä vain juhlatilanteissa ja muuten käytän markettimerkkien pohjustustuotteita. Olen aina halunnut kokeilla huulituotteita ja puutereita Clarinssilta, mutta tällä hetkellä hinta on iso este.

en ole tainnut testata yhtään Clarinsin tuotetta, ikinä! esim. tässä setissä näkyviä tuotteita olisi kyllä kiva kokeilla 🙂

Ei ole tuttu merkki itselle.

En ole kokeillut Clarinsilta vielä mitään.

Mun suosikki on se väriä huulilla vaihtava huulirasva, daily energizer lip balm. Kaksi menee vuodessa. Paras ikinä. Ostin meidän sokkarin muuttoalesta niitä kaksi kympillä! Toinen ehkä pukin konttiin

Clarinsin vaahtoava putsari on lemppari.

Clarinsin vartalovoidetta ja yövoidetta olen joskus käyttänyt, kun sain lahjaksi. Mukana upeassa arvonnassa.

Minulla on tosi vähän käyttökokemusta kyseisen merkin tuotteista..Ehdottomasti tuo huulituote kiinnostaa. Alan aina nuukailemaan huulimeikkien suhteen ja meikkipussista löytyy vain markettihuulijuttuja..?

En ole kokeillut mitään, mutta haluaisin kyllä 🙂

En ole kokeillut mutta tuo luomimeikki on upea!❤

Clarinsin ihania huulituotteita olen käyttänyt, mutta muita en ole vielä kokeillut.

Clarins on ihana merkki! Talvihuulten lemppari taitaa olla toffeen tuoksuinen sävyllinen huulivoide (lip balm perfector). Sen jämäkkä ja ohut pakkaus kestää hyvin laukussa mukana olemista ja voidetta on helppo lisätä ilman peiliäkin huulille.

Olen ääärimmäisen tyytyäinen Clarinsin huulipuniin! 🙂

Suosikkia ei ole, mutta juuri noita huulivoiteita olen halunnut kokeilla.

Clarinsilta kokeiluun kiinnostaisi ottaa kasvojen puhdistus. Cliniquen tuotteet ovat tuttuja, ostan aina sen vihreän jättipullon kun edellinen loppuu. Nyt haluaisin kokeilla jotain muuta. Olen huomannut että talvisin pitäisi ehdottomasti vaihtaa myös puhdistus.

Meikkivoide on lemppari 🙂

Mieleeni ei tule yhtään tuotetta jota olisin kokeillut Clarinsilta. Joulukalenteri olis varmaan ollut ihana!! Tosiaan varmaan moni tuote on kyl hyvä. Tuo silmäpalettikin näyttää houkuttavalta ja olisi näppärän kokoinen matkoille mukaan!! 🙂

Meikinkiinnityssuihke pitää meikin pidempään mattaisena ja ehkäisee kiiltelyä. Moneltakaan merkiltä ei löydy silmänympärysnaamiota. Käytän naamiota aina samalla, kun levitän kasvonaamion kasvoille. Silmänrajauskynät ovat hyviä ja erittäin pitkäkestoisia. Huulikiilto punat ovat aivan ihania! Double fix mascarasta on tullut must-have-tuotteeni. Sillä saa vesiliukoisesta mascarasta vedenkestävän. Testattu pitkässä hammaslääkärin ”istunnossa”! 🙂

Kasvosuihketta haluaisin kokeilla, pelkästään pullokin on niin hieno!

Meikinkiinnityssuihke on minullakin käytössä Clarinsilta 🙂

Skin illusion meikkivoide on huippu hyvä! Koska iho on niin pintakuiva talvella, naamioita olisi huippua päästä kokeilemaan!

Skin Illusion meikkivoide on suosikkini. SOS comfort mask on ostoslistalla! 🙂

Clarins merkkinä aika tuntemon minulle..joskus ollut juurikin tämä huulituote:-)

Lip Perfector 🙂

Ehdottomasti Clarinsin ”tuhkimovoide” Beauty Balm. Vuosien suosikki!

Olen saanut joskus Livboxista tuon Lip Perfector huulivoiteen ja pidin siitä kyllä. Jonkin verran olen käyttänyt myös Clarinsin puhdistustuotteita, kuten puhdistusmaitoa.

Minulla ei ole tällä hetkellä mitään tuotteita Clarinsilta. Joskus testasin baume beaute eclaira, mutta se ei vaon jotenkin toiminut minulla.

Tämän merkin tuotteita minulla ei ole ollut käytössä, mutta luomiväriä haluaisin ehdottomasti kokeilla.

En juurikaan clarinsin tuotteita ole käyttänyt, joten täytyy vastata tuo huulivoide 🙂 mulla on myös clarinsin kalenteri joten nyt pääsen kokeilemaan kaikkea 🙂

Gentle foaming cleanser on ihan lemppari, tulee sellainen kunnon natisevan puhdas olo! Ja tuoksuu ihanalta 🙂

Huulipunat ovat minunsuosikkeja ja huulien oohjustustuote on aivan mieletön, en tule toimeen ilman sitä. Myös seerumi kiinnostaisi kokeilla.

Minun suosikkini Clarinsilta on kasvosuihke!

Samaa mieltä! Tää Clarinsin huulituote on myös mun ihan lemppareita! 🙂

Oma suosikkini on Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base. Se kun on vielä toistaiseksi ainoa tuote, jota olen kokeillut. Tosin se on aivan ihana ja päivittäisessä käytössä.

Clarinsin instant light Lip balm perfector on ollut jo vuosia oma suosikkini. Oman ihon sävyyn mukautuva ”My pink” on ollut mieluinen ”voidemaisesta” versiosta, kun taas näitä huulikiiltoja tullut käytettyä useampi persikkainen/nude-versio. Tykkään!<3

Clarinsin meikkivoidetta olen aiemmin käyttänyt, se oli kivan kevyt iholla 🙂

Tuo Clarinsin meikinkiinnityssuihke on ihan parasta! Aivan ihana setti olis tuossa. ❤

Varsinaisesti suosikkeja ei ole, kun en oikeastaan Clarinsin tuotteita käytä, mutta haluaisin kokeilla meikinkiinnityssuihketta ja noita huulivoiteita. Clarins taisi muuten olla ensimmäisiä selektiivisen kosmetiikan yrityksiä, jonka tuotteita ostin. Lukio-ikäisenä, eli lähes kaksikymmentä vuotta sitten ostin Clarinsin meikkivoiteen ja kivipuuterin, joista jälkimmäinen tuli ylellisessä punaisessa samettipussukassa. Tuntui silloin niin fiiniltä, mutta näin jälkeenpäin hieman kyseenalaistan nuoren minäni päätöstä käyttää niin paljon rahaa meikkeihin 🙂

Ei oikeastaan ole mitään suosikkia, kun ei hirveästi ole tullut Clarinsin tuotteita testailtua. Heidän ihonhoitotuotteista olen kuullut paljon kehuja!

mun suosikit clarinsilta on vähän vastaavat huulikiillot/voiteet kun tässä esittelemäsi, eli Instant Light Lip Balm Perfector. mulla on niitä kolme ja tuoksu niissäkin aivan ihana ja makea.

Olen kokeillut Clarinsilta joskus aikoinaan vedenkestävää kajalia. Oli erittäin hyvä. Tuo mikä nyt on arvonnassa on todella hyvä paketti. Kiitos, et saan osallistua näihin arvontoihin.

Meikkivoide.

Beauty flash balm 🙂

Olen kokeillut vain huulikiiltoa. Pidin kyllä ?

Clarinsin meikkivoidetta olen käyttänyt juhlissa ja se on ihan huippu, tosin ei toimi yksinään minulla. Siis sitä superpeittävää, mutta sekoitan siihen aina jotain kevyempää mukaan.

Haluaisin kokeilla Lip Perfectoria. Clarinsin ihonhoitotuotteet ovat ok.

Ehdottomasti Beauty Flash Balm ????

Ehdottomasti lemppari on juurikin tämä huulivoide :)!

En muista, että olenko käyttänyt Clarinsin tuotteita, mutta kasvovoiteita ja seerumeja haikailen. Esim. Clarins Double Serum seerumi kuulostaisi minun naamaan sopivalle tuotteelle. Hintaa vain on liikaa.

En ole mitään clarinsin tuotteita kokeillut niin olisi mukava päästä testailemaan !

tykkään Clarinsin mattahuulipunista,kaikista nudesävyisistä tai likipitäen, samoin beauty flash balm on kovin hyvä:)

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base kuulostaa sopivan meikkiini hyvin. En ole vielä kokeillut. 🙂

Clarinsin tuotteita en ole käyttänyt mutta nyt Mission Perfection Serum odottaa korkkausta.

Haluaisin kokeilla niitä clarinsin seerumeita tai boostaajia mitä ne nyt olikaan ?

Repair booster ❤️

Clarinsin deodorantti!

Ei ole hirveän paljoa kokemusta Clarinsin tuotteista, mutta nyt käytössä oleva instant light lip balm perfector on hyvä. Olisi mukava kokeilla muitakin tuotteita ?

Instant Light Natural Lip Perfector kuulostaa kivalta

Clarins on minulle vieras brändi joten olisi kiva tutustua.

Olen kokeillut Clarinsilta ainoastaan kasvovoidetta, mutta tahtoisin kokeilla myös putsaria sekä meikkejä. 🙂

Boosterit kiinnostaa!

Clarisnsin body lift cellulite control

Kaikki tuotteet kiinnostaa, ihan uus merkki miulle 🙂

Meikkejä haluaisin testata. En ole koskaan käyttänyt mitään Clarinsillta.

Clarinsilta pidän kasvovoiteista, hyvin imeytyviä ja hoitavat hommansa

Tykkään ihonhoidosta, joten haluaisin kokeilla clarinsilta ihonhoitotuotteita 🙂 mitään yksittäistä tuotetta en osaa sanoa, sille en ole tutustunut kyseisen merkin valikoimaan kuim sinun blogisi kautta

Minulla on käytössä everlasting foundation tykkään kovasti 🙂

Tuo kyseinen huulikiilto juurikin tuossa sävyssä on suosikkini, sekä mahtava primeri Instant Smooth, joka taikoo kaikki rypyt pois 🙂

En oo vielä kokeillut mutt haluisin kokeilla meikinkiinnityssuihketta

Suosikkini Clarinsilta on juurikin tuo Lip Perfector. Harmi kun taas lopussa..

Tällä hetkellä ei ole suosikkia, mutta aikoinaan käytin Clairins selluliitti voidetta ahkeraan…nimeä en enää muista.

Clarinsin deo roll on on paras. Luomivärejä haluaisin kokeilla.

En ole kokeillut moniin vuosiin Clarinsia mutta kaikkea mielelläni kokeilen,

Ihan vaan kosteusvoiteita haluaisin testata.

Silmänympärysnaamio.

Clarinsin contour paletti

Lempparini on Clarinsin silmänympärysvoide 🙂

Merkin tuotteet eivät ole entuudestaan tuttuja, mutta tuo lip perfector kuulostaa hyvälle 🙂

Haluaisin kokeilla kasvosuihketta ja kasvovoiteita!✨

Clarkson Deo Stick on ollut käytössä ja meikkituotteitakin ja olen joskus ostanut.

En ole kokeillut tuotteita, mutta clarinsin ihonhoitotuotteita haluaisin kokeilla!

Clarinsin huulipuna 🙂

Haluaisin kokeilla tuota Radiance Boosting Basea. Kuulostaa hyvältä ?.

Haluaisin kokeilla kasvosuihketta ja kasvovoiteita! ✨

Mitään en ole testannut, mutta Clarinsin uoeat aurinkopuuterit on houkuttaneet jo vuosia!

Itse olen käyttänyt jo vuosia Clarinsin Ever matte foundationia, se on suosikkini! Ystäväni on kehunut tuota Clarinsin Lip Perfectoria, joten mielelläni kokeilisin sitä itsekin!

Juurikin suosikki tuo Lip perfector. Haluaisin päästä kokeilemaan merkin meikkivoidetta.

Seerumit ovat ihania. Hiukan hintavia vain.

Itse tykkään Clarinsin Multi-Active Nuit -yövoiteesta. Mulla on muuten tuo Plum Shimmer -huulituote, mutta olen varastoinut sen niin hyvään talteen, etten löydä sitä. Harmittaa, kun nyt olisi hyvä aika sitä käyttää.

Ykkössuosikkini tällä hetkellä Daily energizer wake-Up booster ?? Ihan paras!

Luomivärit kiinnostaisivat….

Merkin tuotteet eivät ole entuudestaan tuttuja, mutta tuota Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base valovoidetta haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan, sillä pidän jos kasvoissa on hehkua ja freesiyttä!

En ole koskaan käyttänyt Clarinsin tuotteita, mutta haluaisin kokeilla merkin roll-on deodoranttia.

En ole koskaan päässyt käyttämään Clarinsin tuotteita mutta kasvojen kosteusvoiteet, varsinkin sy-voide on kuulemma hyvä! Ne kiinnostaa.

Mulla ei ole varsinaista suosikkia, mutta olen valmis testaamaan ja löytämään uusia suosikkeja.

Ei ole juurikaan kokemusta. Tuo Lip Perfector houkuttaa erityisesti.

Haluaisin kokeilla kuivalle iholle tarkoitettua Face Treatment Oil Santalia

Juurikin kyseinen huulituote, viides tuubi menossa?

Seerumit ovat parhaita…haluaisin koittaa myös muita tuotteita

Suosikkini tähän mennessä kokeilemistani Clarinsin tuotteista oli bb-voide, jota tuli kesällä käytettyä päivittäin! Nyt vaan ihon taas kalvettua jäi liian tummaksi.. 🙂

Mulla on ollut Clarinsilta semmoinen meikinpohjustusvoide jossa on vähän pihmenttiä ja se oli ihan paras ❤️ En ole vaan raaskinut ostaa uutta.

Kiva kokoelma! Varsinaista suosikkia ei ole mutta Fix-suihke on ollut kiinnostuslistalla pitkään.

Silmänympärysvoide! En tiedä enää mikä sopisi ja auttaisi kun aina vaan silmät vuotaa ja kivelee ja tuntuu kuin ois silmäkulmat auki suorastaan. Nyt oon kokeillut hoitaa Bepanthenilla..

En ole ikinä käyttänyt enkä kuulluut kyseisestä tuotessarjasta. Kuulostaa todella mielenkiintoiseöta?

En ole koskaan käyttänyt Clarinssin tuotteita. Olisi mukava päästä kokeilemaan 🙂

Lip Perfector.

Hei,

Clarinsin lempparit ovat huulipunat ja kasvoöljyt. Heidän tuotteet ovat ihania ja laadukkaita.

Suosikkini Clarinsin tuotteista on Moisture-Rich Body Lotion.

Haluaisin kokeilla ihonhoitotuotteita ainakin 🙂

En ole käyttänyt Clarinsin tuotteita, mutta tutustuisin erityisen mielelläni heidän kasvovoiteisiinsa ja meikkivoiteisiinsa, sillä olen kuullut niistä hyvää. 🙂

Mä haluaisin itseasiassa kokeilla just tätä huulituotetta! Se on niin kovasti vuosien mittaan kehuttu, mutta jostain syystä en oo sitä siltikään saanut aikaiseksi ostaa 😮

Clarinsilta tykkään siitä sinisestä kosteuttavasta hoitolinjasta, Hydro Quench tms sekä Everlasting-meikkivoiteesta 🙂 Luomiväripaletit on myös tosi kauniita..!

Enpäs okkaan vielä päässyt testaamaan clarinsia joten ei oo suosikkia!

Minulla on ollut erittäin vähän clarinsin tuotteita, mutta tuo meikinkiinnityssuihke on kiinnostanut kovasti samoin kuin luomiväri mitä sinulla on tutorialissa on todella kaunis!
Joskus minulla on ollut Clarinsilta puuteri ja jotain kasvojenpesutuotteita ja kasvovettä, mutta nämä eivät ole jääneet mitenkään erityisinä mieleen.

Olen testannut Clarinssilta vain juurikin tätä käyttämääsi huulituotetta ja se löytyy multa aina laukusta arkena! Täydellinen niin kouluun kuin töihin, kun huulet ovat kuivat ja ei jaksa huolehtia siitä onko huulipuna levinnyt tai kulunut pois <3

Suosikkia ei ole, mutta haluaisin kokeilla luomivärejä.

Mulla on ihan sama juttu, olen vasta nyt kesällä löytänyt Clarinsilta tämän huulituotteen, ja se todella tekee huulista aivan ihanan pehmeät. Tuoksukin on juuri mulle sopiva. Muita tuotteita en ole kokeillut, mutta pitäisi varmaan!

Clarinsin kasvoputsari valkoisessa tuubissa on parasta ikinä, jopa tiukimmatkin silmämeikit saa sillä pois!

Olen tykännyt Joli Baume-huulivoiteesta joka sävyttää, ja irtopuuteri on myös käytössä.

Ei ole kokemusta, mutta nään huulituotteet kiinnostaa

Ei ole kokemusta, mutta nämä huulituotteet kiinnostaisi

Suosikkini on ehdottomasti merkin itseruskettavat tipat! Beauty Flash balmia taas haluaisin kyllä kokeilla, sillä olen kuullut siitä hyvää.

Joli Rouge huulipunat on hyviä.

Huulivoide on suosikkini!

Tällä hetkellä on käytössä meikinkiinnityssuihke.

Mun suosikki Clarinsilta on ollut jo pitkään Beauty Flash Balm, toimii. Toki löytyy paljon muitakin tuotteita.

Tällä hetkellä käytössä Clarinsin korostuspaletti.

En ole vielä kokeillut mitään Clarinsin tuotetta, mutta tuo Lip Perfector näyttää niin ihanan väriseltä, että sitä olisi kiva kokeilla.

Lempparituote Clarinsilta on sävyttävä kosteusvoide 🙂

En ole kokeillut clarinsilta yhtäkään tuotetta mutta luomivärit kiinnostaisi eniten 🙂

Olen erilaisia näytteitä kokeillut, eikä vielä huonoja ole eteen tullut. Ihan täysikokoisen kiinnitys suihkeen olen tyhjentänyt ( arvaatko kenen suosituksesta) 🙂 luomivärejä olisi kiva kokeilla.

Mun täytyy tunnustaa ettei tämän merkin tuotteet ole mulle lainkaan tuttuja, siis muuten kuin nimenä ja bloggaajien postauksista. Huulipunia ja luomivärejä olen monesti miettinyt kokeilevani.

Mielestäni Clarinsin luomivärit ovat mahtavia. Niissä on todella hyvä pigmentti, tuntuvat silkkisiltä ja kestävät kauan käytössä.

En ole kokeillut kuin yhtä meikkivoidetta, ja siitäkin on aikaa kymmenen vuotta… Olisi mielenkiintoista kokeilla jotain super-kosteuttavaa kasvovoidetta.

Olen kokeillut Clarinsilta vain yhtä ihonhoitotuotteitta (kuoriva puhdistusvoide tms.)
Meikkejä en muistaakseni lainkaan, luomivärejä olisi kiva päästä testaamaan 🙂

En ole vielä Clarinsia käyttänyt, joten olisi kiva päästä kokeilemaan.

Muutama vuosi sitten käytin yhtä meikkivoidetta (en saa päähän nimeä). Iho oli silloin huonossa kunnossa, mutta se peitti kaikki näpyt täysin. Oli kyllä paras mitä olen käyttänyt.

Minun huulimeikki lemppareitani ovat juurikin nuo instanssi liput perfectorit. Muita en sitten huulillani käytäkään… Miksiköhän ei ole tullut kokeiltua muita clarinsin tuotteita…?

Clarinsia tullut käytettyä todella vähän. En tiedä miksi, koska kaikki mitä olen kokeillut on kyllä ollut ihan huippuhyviä. Noita lip perfektoreita on mennyt useampi tuubi, vuosia olen jo käyttänyt ja aina vaan tulee ostettua uusi, koska vastaavaa muilta merkeiltä on hyvin vähän. Myös yksi luomiväripaletti löytyy joka on sekin huippuhyvä. Ihonhoidon puolelta en juurikaan ole clarinsia käyttänyt, yksi bodylotion löytyy?

En muistaakseni ole kokeillut Clarinsin tuotteita, mutta juuri tuo Instant Light Natural Lip Perfector on kiinnostanut jo pitkään. Myös nuo tutoriaalissa käyttämäsi luomivärit vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta.

Kiinnostanut kokeilla Clarinsin kosteusvoiteita, mutta enpä ole vielä saanut aikaiseksi.

Clarins tuntuisi kovinkin kosteuttavalta.. sitä vailla…

En ole ikinä kokeillut yhtään clarinsin tuotetta, mutta ihanilta näyttävät ja haluaisin todellakin kokeilla.

Hei!
En ole kokeillut, mutta kiva olisi, varsinkin meikkivoiteita.

Etsin pitkään sopivaa meikkivoidetta ja kaikenlaista tuli kokeiltua, mutta paras löytyi nimenomaan Clarinsin valikoimasta, nimittäin Clarinsin Everlasting Foundation. Sitä en enää vaihtaisi toiseen vaikka se onkin hiukan kalliimman puoleinen meikkivoide.

Kajaalit 🙂

Tämä onkin paha, kun Clarinsilla on monia hyviä tuotteita. Huulituotteista tykkään eniten, tuo tuubissa oleva on tosi hyvä, niitä on tullut useita ostettua

En ole Clarinsin tuotteita viime vuosina juuri käyttänyt, jotenkin olen unohtanut koko merkin. Tuo huulikiilto kuulostaa juuri sellaiselta tuotteelta, jota nyt kaipaan eli jos arvonnassa ei onnista, niin täytyypä kipaista ostoksille.

Minun lempparini Clarinsilta oli luomiväripaletti, sellainen duo jossa oli vaalea helmiäisväri ja ruskea varjostusväri. Harmikseni juuri se minun suosikkini lopetettiin jossain välissä, ja täsmälleen samanlaista sävyä en ole löytänyt :/

Tuon meikin kiinnittävän kasvosuihkeen ostin ihan vasta ja olen sitä vasta pari kertaa testaillut, tykkään kovasti. Lip perfector tuli minulle Meikkipäiden boxista ja on jokapäiväisessä käytössä töissä. Helppo lisätä päivänmittaan ilman peiliä ja kosteuttaa ja antaa kivasti sävyä 🙂

Clarinsin parasta tuotetta ei tarvinnut kahta kertaa miettiä: roll-on deodorantti <3 Tähän siirryttyä en ole kertaakaan enää haissut hielle tai tunkkaiselle 😀

Kymmenisen vuotta sitten käytin paljonkin Clarinssia. Suosikkeja oli silloin deodorantti, ja meikkipuuteri. Olisi kiva päästä kokeilemaan merkin huulituotteita ja ihonhoitotuotteita.

Mukana arvonnassa

Clarins ei ole tuttu merkki, mutta tuo meikinkiinnityssuihke olisi mielenkiintoinen testattava 🙂

Clarinsin BB-voide on hyvä, samoin tuo huulihoide.

Clarins ei ole tuttu, mutta tämän jutun pohjalta alkoi kyllä merkin luomivärit kiinnostaa!

En ole tainnut kyseistä merkkiä ikinä testata. Muun muuassa huulipunat ja luomivärit kiinnostaa. 🙂

Se tummempi lip perfector vois olla enemmän mun mieleen.

Tykkään Clarinsin meikinpohjustajasta, nimeä en tietenkään nyt muista 🙂

Pure mask on ollut sellainen suosikkini Clarinsista, mutta muitakin tuotteita kokeilisin ilomielin!

luomivärit

Clarinsin Hand And Nail Treatment -käsivoide on yksi päiväkäytössä olevista suosikkikäsivoiteistani. Clarinsilla on muitakin hyviä tuotteita 🙂

Clarins on vieraampi merkki minulle, mutta joku meikkivoide minulla on niiltä ollut, tykkäsin kyllä siitä. Ja livboxista saatu silmänympärys voide.

Clarins <3 Lähes kaikki ihonhoito- ja meikkituotteeni ovat Clarinsilta, joten vain yhtä suosikkia on kyllä vaikea valita 😀 Kolme aivan korvaamatonta tuotetta minulle ovat klassikko Beauty Flash Balm, vuoden aikana uudistunut nykyään Hydra-Essentiel sarjaa edustava kaksifaasinen maailman paras seerumi ja deodorantti, jonka veroista en ole muilta merkeiltä löytänyt.
Peukkua ylöspäin ehdottomasti myös blogisi kautta voittamalleni contourpaletille ja hauskalle 4in1 meikkikynälle!

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulituote on minulle tuttu ja käytän sitä.

Juurikin tuo tässä postauksessa esitelty Lip Perfector on todella hyvä. Kuuluu vakkareihin.

Haluaisin kokeilla huulituotteita ja tuota meikinkiinnityssuihketta

Clarinsin Everlasting foundation meikkivoide.Ihana !

Meikinkiinnityssuihketta en ole kokeillut.

näistä clarinsin tuotteista oon kuullut nyt niin paljon hyvää että olisi mahtava päästä kokeilemaan! varsinkin huulituotteet houkuttelee 🙂

Mulla ei ole kauheasti kokemusta clarinsin tuotteista, mutta puhdistustuotteet, jotka mulla aiemmin oli, olivat kyllä hyvin toimivia. Tällä hetkellä käytössä on vielä clarinsin meikkivoide, joka koostumukseltaan ei ehkä kestävyydeltään mun iholle ole paras, mutta tuoksultaan niin ihana, että tulee kuitenkin käytettyä loppuun.

Olisipa tarpeellinen kolmikko =)

Tuo Lip perfector kuulostaa ihanalta tuotteelta kyllä. Sitä olisi mukava kokeilla.

Clarinsin beauty Flash balm on yksi lempi tuotteistani, se vaan on niin hyvä!

Clarinsin beauty Flash balm on yksi lempi tuotteistani ❤️

ei ole vielä suosikkia Clarinsilta.

Ei ole suosikkia ja en ole ikinä testannut Clarinsia

Clarinsilta olen käyttänyt lähinnä huulikiiltoja ja tykännyt kovasti. Lip Perfector taitaa tulla joka tapauksessa testaukseen, vaikkei arvonnassa tärppäisikään 🙂

Tykkään tuosta Lip Perfectorista, tosi miellyttävän tuntuinen huulilla 🙂

Kosteuttava kasvonaamio kuulostaa hyvältä.

En ole vielä päässyt Clarinsin tuotteita kokeilemaan, todella laadukkailta vaikuttaa, yllämainituista kiinnostaisi erityisesti huulituote ja luomivärit.

Clarinsin tuotteita en entuudesta tunne, erityisesti kiinnosta ihonhoitotuotteet.

En ole moniin vuosiin käyttänyt Clarinsin tuotteita, mutta olen kuullut kehuja merkin ihonhoitotuotteista, joten niitä erityisesti olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

Clarinsin vartalovoiteesta olen tykännyt.

Clarinsin Double Serum on luottotuote

Clarinsin roll-on deodorantti on todella hyvä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *