Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 3: Clarins-meikkitutoriaali + arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenterin kolmas luukku avautuu! Tänä vuonna blogini joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Postauksieni aiheet ovat saaneet inspiraationsa elevenin joulukalenterista, joka loppuunmyytiin tunneissa silloin lokakuussa. Nyt joulukuussa pääsette tutustumaan mitä kalenteri piti sisällään sekä osallistumaan kalenterin sisältöä mukaileviin arvontoihin. Olethan jo käynyt osallistumassa ensimmäisen ja toisen luukun arvontoihin?

On ollut todella kiva kuulla, että te elevenin kalenterin itsellenne tilanneet, olette hyötyneet parista aikaisemmasta postauksestani. Tosiaan, en minäkään kaikkea tuotteista tiedä pelkästään pakkauksen perusteella. Tarvitsen itsekin ulkopuolista tietoa, jotta saan käsityksen sen toiminnasta, ideasta ja soveltuvuudesta itselleni. Onkin siis kiva tietää, että olen ollut hyödyksi tuotteita tarkemmin avaavilla aiheillani.

3. luukku

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector* saattaa olla monelle tuttu tuote. Veikkaan, että Clarins on brändinäkin niin tuttu, että jätän sen esittelyn väliin. Minulle ainakin on, sillä olen käyttänyt lukuisia Clarinsin tuotteita. Yksistään näitä Lip Perfector -huulituotteita olen käyttänyt kolme täysikokoista tuubia ja yhden tällaisen minikokoisen. Clarinsin Lip Perfectorit ovat siitä ihania, että ne on helppo sipaista huulille. Ne antavat kevyesti sävyä, mutta kosteuttavat runsaasti. Tällainen on kätevä käsilaukussa. Clarins Instant Natural Lip Perfector nimensä mukaisesti kaunistaa huulia.

Tuubi on siitä hauska, että sen päässä, korkin alla, on pehmeä applikaattori. Tuubia puristetaan, jolloin sisällä oleva huulituote tulee applikaattoriin.

Clarinsin Lip Perfector on hennosti vaniljainen ja makea tuoksultaan. Itse tykkään tuoksusta todella paljon. Koostumus on keveä, mutta silti kosteuttava. Tykkään näistä Clarinsin huulikaunistajista myös sen vuoksi, että ne jotenkin täyteläistävät huulia. Suosikkisävyni on ollut vähän tummempi 08 Plum Shimmer*.

Sen sijaan, että höpöttelisin pelkästään huulituotteesta josta pidän, ajattelin tehdä meikkitutoriaalin. Ajattelin käyttää tutoriaalissa elevenin kalenterista tullutta huulituotetta, mutta sen lisäksi viittä muuta Clarinsin suosikkiani meikkien puolelta.

Olen jo tehnyt meikkipohjan ja kulmat valmiiksi. Tällä kertaa en käytä silmämeikinpohjustajaa, jotta näette Clarinsin luomivärien hyvän pigmenttisyyden. Voit tietenkin käyttää silmämeikinpohjustajaa, jos tarvitset ja haluat.

Levitä keskiruskeaa sävyä luomivaolle ja hieman sen yläpuolelle. Käytä pehmeää häivytyssivellintä, jotta saat jäljestä valmiiksi häivytellyn näköisen.

Varjosta ulkonurkka ja halutessasi luomivako. Käytä tummanruskeaa sävyä ja tarkempaa sivellintä. Hieman litteä sivellin on tässä hyvä, koska se tekee tarkempaa jälkeä. Tuo tummanruskea yläluomella iiriksen reunalle asti.

Meikkaa samalla sävyllä alaluomi. Levitä tummanruskea paksumpana alaluomen ulkonurkan alueelle ja vie sävyä häivyttyen alaluomen keskiosalle asti.

Levitä litteällä siveltimellä tai sormella hohtavaa vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle, aina tummanruskean varjostuksen reunaan asti.

Kirkasta silmien seutua lisäämällä samaa hohtavaa vaaleaa sävyä silmän sisänurkkaan.

Jos tummanruskean ja hohtavan luomivärin raja on selkeä, häivytä rajaa siveltimellä.

Ota häivytyssiveltimelle vaaleaa mattasävyä ja korosta sillä kulmaluuta ja häivytä mahdollisia varjostuksen rajoja kulmaluun seudulla.

Rajaa yläluomi pehmeällä, hieman puuterisella kajal-kynällä. Rajaa myös alaluomen ripsirajaa ulkonurkasta. Käytä kajalia vain iiriksen reunaan asti alaluomella.

Jos haluat kissamaisuutta katseeseen, tee kynällä hahmotelma siipirajauksesta. Ei tarvitse olla supertarkka tässä meikissä, sillä rajausta häivytellään.

Sitten rajauksen häivyttely. Pehmennä rajausta siveltimen avulla. Jos rajauksesi ei ollut täydellinen ja skarppi, se ei haittaa. Häivytys tasoittaa ja pehmentää rajausta.

Harjaa maskara ripsiin ja liimaa halutessasi tekoripset.

Jos kaipaat katseeseen vielä kirkkautta tai aistikkuutta, tee alaluomen sisärajaus. Käytän mustaa tässä meikissä, mutta ihan yhtä hyvin tässä voi käyttää harmaata, ruskeaa tai jotain vaaleaa, joka avartaa katsetta. Tummat värit kirkastavat silmien valkuaisia.

Silmämeikki valmis!

Eikö olekin upea hohde tässä luomivärissä?

Kun kasvoille on lisätty varjostukset (jos haluaa) ja poskipuna, niin luodaan luonnollista heleyttä ja muotoillaan kasvoja lisää valon avulla.

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base on tuttu tuote täällä Glitz & Glamissa. En edes tiedä miten monta kertaa olen tätä kehunut. Käytetään tätä valovoidetta tällä kertaa meikin päälle. Taputtele hehkua antavaa voidetta poskipäille, nenänpäähän ja amorinkaarelle. Ihan huipputuote nuorekasta ja freesiä ilmettä antamaan. Sopii äärimmäisen hyvin kuivalle iholle!

Viimeistele look sipaisemalla Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectoria.

Sitten vielä viimeinen vinkki: suihkauta kasvosuihketta meikin päälle. Näin iho saa kosteutta, meikkikerrokset sulautuvat yhteen ja saat mahdollisesti kestoa meikille. Liiallinen puuterisuus poistuu ja kasvot syttyvät upeaan hehkuun. Ihan ehdoton juttu kuivaihoisille. Talvella kasvoista haihtuu paljon kosteutta. Siksi meikki saattaa näyttää kuivakalta ja pakkeloituneelta päivän aikana. Suihkeet freesaavat meikkiä päivän aikana.

Meikkilook valmis!

Tässä meikissä käyttämäni suosikkini Clarinsilta:

Clarins 4-Colour Eye Shadow* (käyttämäni paletti 03 Brown)
Clarins Ombre Iridescente* (käyttämäni sävy 04 Silver Ivory)
Clarins Crayon Kohl Long-Lasting Eye Pencil with Brush* (käyttämäni sävy 01 Carbon Black)
Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base* (käyttämäni sävy 01 Rose)
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector* (käyttämäni sävy 01 Rose Shimmer)
Clarins Fix’ Make-Up*

Vinkiksi: elevenillä on vain tänään 50 euron meikkiostoksista -20%. 

elevenin kalenterista tuli tänään Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulituote. Koska sellainen olisi tylsää arpoa ihan yksinään, antoi eleven tämän päivän arvontaan Clarinsin ihanan lahjasetin. Gift Set 2017 Multi-Active Collection* sisältää:

Tämän setin arvo on yli 80 euroa! Sen myyntihintaa en pääse tarkistamaan, joten laskin yhden täysikokoisen ja kahden matka-/minikokoisen tuotteen yhteisarvon.

Jos haluat voittaa tämän Clarinsin kahta ihanaa kasvovoidetta ja huultenkaunistajaa sisältävän tuotesetin, ohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun suosikkisi Clarinsilta. Minä kerroin nyt vain meikkituotteiden puolelta, mutta ihan yhtä hyvin voit kertoa ihonhoidon puolelta. Jos sinulla ei ole suosikkeja, niin ei haittaa. Voit kertoa vaikkapa, että mitä haluaisit Clarinsilta kokeilla?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 5.12. klo 23.59. (Huomaathan lyhyen osallistumisajan?!)

Mielettömän ihanaa sunnuntaita!

P.s. Olethan osallistunut Glitz & Glamin Facebook-sivuilla olevaan Ecotoolsin arvontaan, jonka järjestin tuhannen seuraajan/tykkääjän ylittymisen kunniaksi. Sen osallistumisaika päättyy tänään klo 20.00!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X