Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 4: hoitovesien ihanuus + arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Saatan kuulostaa vähän toitottajalta, koska kerron samoja asioita useaan kertaan. Kerron, koska joka päivä blogissani vierailee täysin uusia kävijöitä. Jotta hekin pääsevät jyvälle, toistan asioita. Tämä on tosiaan Glitz & Glamin joulukalenteri 2017. Tänä vuonna joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Glitz & Glamissa availlaan elevenin kalenteria, jonka mukaan tuotan sisältöä päivän postauksiin ja järjestän arvonnan, joka mukailee sisältöä. Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 kestää aina joulupäivään asti, sillä elevenin joulukalenterissa on 25 luukkua!

4. luukku

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) on 4. luukun tuote. Sensai saattaa olla vähän yllättävä brändi elevenin joulukalenterista. Paremmin eleven.fin* valikoimaa tuntevat varmaan tietävätkin, että heillä ei ole (ainakaan vielä) Sensaita myynnissä. Ruotsin elevenillä on, eli eleven.sellä. elevenin joulukalenteri ei ollut yksistään Suomessa myynnissä, joten sen sisällöstä löytyy brändejä, jotka eivät ole Suomen verkkokaupan valikoimassa.

Kerronpa ensin Sensaista. Monille tuttu, mutta kuinka moni tietää miten Sensai sai alkunsa ja mistä Sensai on? Kyseessä on japanilainen brändi. Oikeastaan Sensai on japanilaista kauneutta länsimaisille naisille. Tästä syystä brändi on hyvin hillitty ja konservatiivisen hienostunut. Sensain ydin on silkissä ja sen hyödyntämisessä kauneudenhoidossa. Huomattiin, että silkkiä kehräävien naisten kädet olivat uskomattoman kauniissa kunnossa. Tiedemiehet löysivät syyksi silkin. Tästä syystä silkkiä alettiin hyödyntämään ihonhoidossa. Sensai käyttää tuotteissaan kallisarvoista Koishimarun silkkiä.

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) on yksi osanen Sensain ihonhoitorutiinin vaiheista. Se on osanen Sensain Sahoa, joka on kuin japanilainen teeseremonia ihonhoidon muodossa. Sensain ydin on siinä, että kaikki tehdään tuplasti. Kaksoispuhdistus, kaksoiskosteutus, kaksoislevitys. Kurkkaa vanhat postaukseni Sensain Sahosta täältä ja täältä.

Haluan tänään kertoa hoitoveden hyödyistä ihonhoidossa. Sensai on tuonut länsimaihin tätä ihonhoitorituaalia ja sen sanomaa. Vasta nyt huomaan suurempien massojen kiinnostuneen hoitovesien kosteutuksista. Sensain Lotion II (Moist) ei ole suoranaisesti kasvovesi, vaan enemmänkin hoitovesi. Me suomalaiset olemme omaksuneet tavan, jossa vanulapulla pyyhitään kasvot kasvovedellä. Niitä löytyy erilaisia, mutta idea ei kuitenkaan ole aivan sama, kuin aasialaisessa kauneudenhoidossa. Hoitovesi on tavallaan kosteuttava kasvovesi ja kosteusbuusteri. Hoitovesi imeytetään ihoon, jolloin siitä tulee pehmeämpi, vastaanottavampi ja tätä kautta hyvinvoivempi.

Tiesitkö, että aasialaisnainen kerrostaa hoitovesiä ihollensa?

Kyllä, siinä missä moni suomalaisnainen pyyhkäisee saunan jälkeen kerroksen paksua voidetta kasvoille, aasialainen nainen kerrostaa hoitovesiä useamman kerroksen – siis oikeasti monen monta! Päälle vielä muut seerumit ja kosteusvoiteet. Kosteus iholla on yksi olennaisimpia juttuja. Mitä parempi kosteus ihossa on, sen sileämpänä se pysyy. Toki on lukuisia muuttuvia tekijöitä yksilöiden välillä, mutta mutkia suoristamalla asia on näin. Siksi vedenjuonti on äärimmäisen tärkeää ihonkin hoidossa.

Kokeile hoitovesiä!

Ei todellakaan tarvitse lähteä aasialaiseen trendiin, jossa pelkästään hoitovettä kerrostetaan lukuisia kertoja. Riittää, että ylipäänsä kokeilet yhtä kerrosta. Jos kosteusköyhyys vaivaa, niin taputtele ensin kasvoille hoitovesi. Sen jälkeen lisätään seerumit ja voiteet. Huomaat, että sen minkä menetät taloudellisesti ylimääräisen tuotteen kohdalla, säästät seerumeissa ja voiteissa. Pystyt laskemaan niiden annostelukokoa. Iho ei vastaanota määräänsä enempää, joten muiden tuotteiden annostelun määrä laskee. Riittääkin pienempi painallus seerumia ja pikkuruinen nökerö voidetta. Itse olen huomannut, että olen voinut vaihtaa keveämpiin voiteisiin talvellakin, kun käytän hoitovesiä ja kosteusbuustereita seerumien ja voiteiden lisäksi.

Hoitovedet kulkevat usein nimellä essence tai lotion. Meidän kotimaisella Lumenellakin on mm. VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion*. Ei yhtä hienostunut kuin Sensai, eikä yhtä täyteläinen koostumus, mutta ajaa myös asiaansa – edullisemmalla hinnalla! Olen tuota Lumenen melko uutta tuotetta käyttänyt samalla tavalla kuin Sensain Cellular Performance Lotion II (Moist) -hoitovettä. Annostelen käsille ja painelen hoitoveden kasvoilleni. Lumene neuvoo vanulapun käyttöä, mutta se ei ole tarpeen. Olen kokenut ihoni hyötyvän enemmän tuotteen käsin painelusta.

Koska Sensai ei ainakaan vielä ole elevenin valikoimassa, arvon yhdelle 40 euron lahjakortin eleven.fille* Voittaja saa käyttää lahjakorttinsa mihin vain, mutta lämmin suositus jollekin hoitovedelle, jos ei ole aikaisemmin kuulunut rutiineihin. Uskon, että huomaat eron!

Lahjakorttiarvonnan ohjeet ovat seuraavat: 

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mihin käyttäisit lahjakortin?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X