Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 6: tuoksua itsenäisyyspäivään + arvonta

6.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Oikein mahtavaa itsenäisyyspäivää! Tämä on Glitz & Glamin joulukalenteri 2017. Tänä vuonna blogikalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Availen blogissani elevenin kosmetiikkajoulukalenterin luukkuja ja kirjoitan sisältöä, joka on saanut inspiraationsa päivittäisistä luukuistaan. Sen lisäksi järjestän päivittäin arvontoja aina 25. päivään asti. Toivottavasti viihdyt seurassani!

6. luukku

Gucci Bamboo EdP* löytyi eleven-kalenterin tämänpäiväisestä luukusta. Tälle päivälle olisin kovasti toivonut jotain suomalaisuuteen viittaavaa, koska täyttäähän rakas kotimaamme 100 vuotta. Noh, ehkä ruotsalaiset eivät muistaneet, että 6.12. on juhlapäivä naapurissa.

Guccilla on ihania tuoksuja! Minun yksi suuri tuoksusuosikkini on Gucci II. Ensimmäisen ostin vuonna 2004. Nykyään minulla on kolmas meneillään. Nyt viime vuosina en enää ole ollut ahkera sen tuoksun käyttäjä, mutta edelleen sitä rakastan.

Minulle tulee Gucci Bamboo EdP:stä mieleen eräs nuori ja ihanan eloisa näyttelijätär Kotkan kaupunginteatterin ajoilta. Tuoksu oli selkeästi hänen luonnettaan kuvaava. Tämä kalenterista tullut Gucci Bamboo EdP on kivan pirskahteleva. Tuoksussa on kukkaismaisuutta ja heleyttä. Kuitenkin Gucci vangitsee keveisiin tuoksuihin syvyyksiäkin. Tässäkin tuoksussa on hyvin nopeasti havaittavissa mielenkiintoisia kerroksia sekä syvyyttä. Tuoksu avautuu aika sitruksisena, mutta muuttuu hyvin pian kukkaismaisempaan suuntaan. Pohjalla tuntuu alusta asti santelipuun antamaa ryhtiä. Vaniljan lempeys tulee pienellä viiveellä ja antaa tuoksulle makeampaa vivahdetta.

Alkutuoksu
Bergamotti

Sydäntuoksu
Ylang ylang, appelsiininkukka, lilja

Pohjatuoksu
Vanilja, santelipuu

Suomen eleven on huomioinut tämän juhlapäivän, joka tänään on. Siksi heillä on tänään Lumenen tuotteet -20%!

Koska tänään Suomi täyttää 100 vuotta, niin haluan jollain tavalla ujuttaa tänne suomalaista kosmetiikkaa. Lumene on maailmalla yksi tunnetuimpia suomalaisia kosmetiikkamerkkejä ja kuuluu minun suosikkibrändien joukkoon. Erityisesti ihonhoitopuoli on Lumenella huippuluokkaista. Eipä siis ihme, että Lumene on Suomen suosituin kosmetiikkabrändi.

Lumene koki melkoisen uudistuksen. Uutuustuotteita tulee markkinoille todella nopealla tahdilla. Niin nopealla, että mukana on hankalaa pysyä. Yksi mistä erityisesti kiittelisin Lumenea, ovat nämä hoitovedet ja erilaiset seerumit. Rakastuin jo ennen uudistusta tähän kuvassa näkyvään Lumene Valo Glow Boost Essenceen*. Tuote on hyaluronihappotiiviste. Tämä tuote on siitä erilainen, että se on seerumin ja hoitoveden välimuoto. Seerumimaisesti pakattu, mutta hoitoveden tyylinen, eli ”essence”.

Lumenelle on tullut näitä hoitovesiä. Olen hieman testaillut Valo Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion* -hoitovettä. Enemmän olen testaillut Sisu Urban Defense Lumenessence Beauty Lotion -hoitovettä. Valo -hoitovesi on ihoa kirkastava, kun taas Sisu -hoitovedellä on suojaavampia ominaisuuksia. Edullisempi mahdollisuus tutustua hoitovesiin. Vaikka Lumene ohjeistaa Valo -hoitoveden pyyhkimään vanulapun avulla, niin itse olen tuotteen imeyttänyt iholleni käsin painelemalla. Tällä tavoin tuote on pitkäikäisempi, kun ei mene ainetta hukkaan vanulapulle.

Tiedättekö mitä? Minä haluan epävirallisesti nimetä Suomi 100 -seerumin. Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum* olisi mielestäni täydellinen Suomi 100 -seerumi.

Pohjoista lähdevettä, koivumahlaa, pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Vaikka Lumene onkin raaka-aineiltaan kuin pala suomalaista luontoa, on tässä Lähde -seerumissa niin paljon suomalaisuuteen viittaavia vivahteita. Sininen pullo, valkoiset tekstit ja nimi Lähde. Rakastan tätä Lumenen kosteuttavaa seerumia! Jos tuntui, että Lumene Valo Glow Boost Essenceen* on liian vetinen koostumukseltaan sinun makuusi, niin tässä Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum* -seerumissa on geelimäisempi koostumus. Eli ei yhtä juokseva, vaan enemmän seerumimainen. Ja mikä plussaa, on Lähde -seerumi hieman edullisempi kuin Valo -hyaluronitiiviste. En ole huomannut eroa kosteustehossa, sillä molemmat tuntuvat huippukosteuttavilta. Koostumuksissa on eroavaisuuksia.

Oletteko samaa mieltä, että Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum* on loistava Suomi 100 -seerumiksi?

Koska Lumene ei kuitenkaan ollut elevenin kalenterin sisällössä, niin tänään minulla on teille arvottavana Gucci Bamboo EdP* -tuoksu (30 ml), joka on arvoltaan 68,90 €. Aika hulppea palkinto tämäkin, vai mitä? 😉

Tämän ihanan tuoksun arvonnan osallistumisohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun mielestäsi paras Suomi 100 -tuote tai vaihtoehtoisesti mistä ja mikä olisi ollut hyvä Suomi 100 -tuote? Tänään minä maistan yhtä Suomi 100 -leivosta, jotka ovat meidän perheen illallisen jälkiruokana. 🙂
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Kysyin eilisessä postauksessa teidän itsenäisyyspäivän suunnitelmia. Ihanan moni pääsee päivää juhlistamaan. Ihanaa huomata, miten tärkeä ko. päivä meille on. Erityisen paljon minua liikuttivat ne vastaukset, joissa kerrottiin olevan töissä heidän parissa, jotka mahdollistivat meille vapauden ja kaiken sen mitä saamme olla. Katsoin Tuntemattoman sotilaan 2. version Teemalta. Muistui jälleen mieleeni, miten emme edes pysty käsittämään, kuinka asiat voisivat olla toisin. Sotaa ja tappamista en ihannoi, päinvastoin. Ajat olivat toiset ja kaikki ne hirveydet välttämättömiä, en voi muuta kuin nöyränä kiittää. Keväällä poisnukkunut vaaripuoleni oli rintamalla 17-vuotiaana. Mitä minä tein siinä iässä? Minkälaisessa Suomessa itse sain elää? Hyvin erilaisessa. Suomessa, jossa tyyliin suurimmat murheeni olivat vielä siihen aikaan riidat poikaystäväni (joka on nykyään mieheni) kanssa. Vaikka viestini ei tavoita heitä, joille kiitokseni kuuluvat, niin haluan silti lausua ääneen kiitos.

Minulla varmistui tämän illan meiningit. Kävimme miehen kanssa eilen Kouvolan kauppahallissa. Kalamyyjältä ostimme savunieriää ja yhden savunahkiaisen. Näistä syntyy alkuruoka. Pääruoaksi paistan poronpaistin, kanttarelleja ja puikulaperunaa. Jälkkäriksi sitten Suomi 100 -leivokset. Nams! Vähän jännittää se paisti, sillä en ole valmistanut poronpaistia aikaisemmin. Illalla meillä syödään hyvin ja katsellaan Linnan juhlia. Päivällä lapset ovat mummon ja isomummon luona leipomassa pipareita, minä vietän päiväni kouluhommia tehden, joten illalla on aika olla vain perheen parissa.

Mahtavaa Suomen 100-vuotispäivää kaikille ja kaikkialle missä olettekin!

Rakkaudella,

Glitz & Glamin Minna

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

 

Kommentit (248)

Kiitos tiedosta. En tiennytkään kenenkään käyttävän kuvaani luvatta. Nyt, kiitos sinun, tiedän.

Lumenen Lähde tai keltainen Hyalyroni seerumi.

Suklaa on ollut hyvä juhlatuote. Salmiakki olisi voinut olla myös sopiva juhlatuote.

Pidän Iittalan Suomi100-saarjan mukista Suomen kukka.
Hyvää itsenäisyyspäivää! ??

Minusta parhaita Suomi 100 -tuotteita oli Iittalalla. Kyllä suomalainen muotoilu on jotenkin niin perinteikästä joka kodissa astioiden saralla. 🙂

Mielestäni hyvä Suomi 100-juhlatuote on lempisuklaani, eli Fazerin sininen maitosuklaa, jonka kääreessä juhlavuoden kunniaksi lukee osuvasti ”Pieni pala Suomea.” Suklaa on ilmestynyt markkinoille vuonna 1922, eli ei ihan sata vuotta sitten, mutta melkein. Se on ollut Suomen suosituin makeistuote vuonna 2016, kuten ilmeisesti monena vuonna aiemminkin. Itsekin sitä juuri eilen illalla maistelin. 🙂

Kaikki Lumenelta sopisi!

Lakkaöljy

Niitä tuotteita on tullut vastaan jo niin paljon että vaikea valita parasta tai sanoa mitä ei löytyisi vielä 😀

Hyvää Itsenäisyyspäivää!! minun Suomi 100 lempituotteeni on kahden kpl boxissa myytävä mustikkamunkkit, ja tuo Lumeneseerumin nimeäminen on huippuloistava idea, sen syvänsininen pullonvärikin on jo aivan huikaisevan kaunis, kuin Suomineito katsahtaisi suomalaiseen lampeen tai järveen,siniset on veet Suomen etc. Minäkin nimeän sen Suomi100 tuotteeksi:)heti ostoslistalle!!Hyvä Suomi!!

Tuo Lumenen seerumi on kyllä ehdoton Suomi 100 -tuote ulkonäöltään ja toki Lumene on suomalainen. 🙂

Ensimmäisenä tuli mieleen Fazerin Sininen 🙂

Lumene tuli heti mieleen myös minulle. Jos otetaan mukaan muutkin tuotteet kuin kosmetiikka niin kyllä suomalainen desing on kyllä kova juttu..esim Yo Zenin joutsenkorut symboloivat aika upeasti kansallislintuamme.?

Kieltämättä Lumenelta kyllä sopisi Suomi 100 tuotteeksi valitsemasi seerumi ja moni muukin. Valitsen kuitenkin toisen suomalaisuuteen liittyvän tuotteen: Dermosilin after sauna voide.

En ole ostanut mitään Suomi100-teemalla. Mun mielestä juhlimiseen ei tarvita materiaalia, mutta elämyksenä kaikki nuo hienot valoshowt ovat sykähdyttäneet.

Hyvää itsenäisyyspäivää! Vaikea nimetä tuotetta, mutta liitän kielon tuoksun suomalaisuuteen vahvasti,

Pidin arabia suomi100 juhlamukeista, isotätini antoi miulle sen myrnan ja se upposi sydämeen, sillä edesmenneellä mummollani oli se astiasto ja hän tulee mieleen aina mukista <3

Kosmetiikkamaailmassa Lumene kyllä edustaa suomalaisuutta ylpeydellä, taidolla ja tähän mahtavaan luontoon tukeutuen. Olen samaa mieltä noista seerumeista, ne on loistavia! Kyllähän tuo sininen puteli voisi olla suomi100-tuote 🙂

Yksi minun suosikeistani on Kalevalakorun hehku, joka käsittääkseni on Suomi 100- juhlakoru

Ehdotuksesi saa minun ääneni. Värikin on niin meidän väri. Kahvikin olisi ollut vaihtoehto, se ei vaan kasva täällä. Mutta Suomalainen kahvi on vvan niin mun makuuni.

Iittalan aalto maljakko sekä Arabian mukit ☺Niistä tulee edesmenneet isomummut mieleen

Lumene Lähde- seerumi on aivan nappi valinta Suomi 100- tuotteeksi! Suomalaisuuden värit ja raaka-aineet luonnosta 🙂
Hyvää itsenäisyyspäivää! 🙂

Suomi 100 suklaat ja leivonnaiset ovat mielestäni olleet parhaita.

fazerin sininen 🙂

ruisleipä

Fazerin sininen, maailman paras suklaa!

Kyllä! Minunkin mielestäni Lumenen Lähde-seerumi ansaitsee Suomi 100-tittelin. Guccin Bamboo-tuoksusta tuli suosikkini ensi nuhkaisulla! Nyt iso pulloni lakaa loppumaan, joten uusi on tarkoitus hankkia tilalle. Ja siis, todella harva tuoksu tulee uudelleen ostetuksi!

Fazerin sininen 🙂

Kaikki tuotteet ovat olleet hauskoja ja sopivia mutta ehkä sitten se suklaa!

Suomi100-tuotteiden pitäisi ehdottomasti olla täysin Suomessa tehtyjä. Minun puolestani mikä tahansa täysin suomalainen tuote voi olla Suomi100-tuote.

Fazerin sininen.

Kalevala koruista tai Iittalasta löytyy mielestäni paras Suomi100-tuote. Jotakin sellaista mikä säilyy läpi vuosikymmenien. Suklaa tai kosmetiikka ei kauaa säily, joten en pitäisi niitä parhaina tuotteina. No, Fazerin Sininen on kai reseptinä säilynyt vuosikymmeniä, mutta eipä se kotona kauaa säily 🙂 Paras tuote on sellainen, mikä pölyyntyy, tummuu tms. ja sen voi ottaa aina uudelleen ja uudelleen käyttöön. Ja sen kanssa voi palata joihinkin tiettyihin fiiliksiin. Aika materialistista ajattelua, mutta olkoon vaan!

En keksi mitään erityistä tuotetta, joka sopisi Suomi 100 -tuotteeksi. Monet tuotteet ovat sellaisia, mutta vaikea nimetä yhtä. Esimerkiksi juuri tuo Lumenen seerumi tai Fazerin sininen.

Fazerin sininen.

Täytyy sanoa, että itsekin toivoin, että elevenin kalenterista olisi jotain Suomeen viittaavaa juhlapäivän kunniaksi löytynyt ja sen vuoksi olinkin hieman pettynyt 😀

Tuo mainitsemasi Lumenen seerumi olisi kyllä ehdottomasti mitä parhain Suomi 100 -tuote 🙂

Sanoisin että Fazerin sininen maitosuklaa tai Fazerin salmiakit.

Yhdyn edelliseen kommentiin eli fazerin sininen. Isäni on fazerilla ollut koko ikänsä töissä, tosin nyt eläkkeellä. Joten lapsesta saakka fazerin karkkeja tullut syötyä paljon. Muistan lapsena joulut kun fazer tarjosi työntekijöiden lapsille ison laatikon makeisia, voi sitä onnen päivää ☺? näin taisi olla 16 v asti ☺

Fazerin sininen ja tuo Lumenen Lähde-seerumi ovat kyllä parhaimmat vaihtoehdot.

Ruisleipä ehdottomasti!

Mullekin tuli heti mieleen Fazerin Sininen<3. Maailman paras suklaa!
Hyvää satavuotispäivää meille kaikille!

Monesti tätä on tämän vuoden aikana mietitty ja aina ekana kun Suomi 100 tuotetta ajattelen niin mieleen tulee Fazerin sininen ?
Ihanaa itsenäisyyspäivää ??

Hyvä oivallus tuo Lumenen seerumi. Aalto maljakko on suomalaista ja Fazerin sininen sitä ei voita mikään muu suklaa.

Hyvää itsenäisyyspäivää.

Minä ihastuin Arabian 100-vuotis astioihin 🙂

Fazerin sininen! Mutta kosmetiikan puolelta ehdottomasti tuo Lumenen seerumi olisi sopinut, sen pullokin on niin upean värinen!

Me leivotaan tänään juustokakku mustikoilla, sinivalkoinen kakku Suomi100 kunniaksi 🙂

Voi, miten vaikeaa valita paras tuote. Suomalainen ruoka kaikkinensa on yksi parhaita ja kosmetiikassa luottotuotteeni Lumene.
Ihana palkinto, haluan!
Leppoisaa itsenäisyyspäivää!

Fazerin sininen

Fazerin sininen 🙂

Salmiakki tuotteet ? Dermosilillä oli ihana Lakritsi käsisaippua ja -voide, lähes salmiakkimainen?

Pitää olla iloinen, että on aika mahdoton valita yhtä parasta tuotetta. Hyvin täällä Suomessa osataan. 🙂 Mutta sanon nyt yhden suosikkini, mikä on Fiskars-sakset. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Huvittaa toi kun lumenen lähde on käännetty englanniksi source. 😀 Fountain olis ollu parempi.

Ruisleipä olisi siinä mielessä hyvä Suomi 100, että sitäon ollutkin varmaan se 100 vuotta ja enemmänkin.

Täytyy myöntää, että alusta asti Suomi satasen tuotteistaminen ja kaupallistaminen on lähinnä ärsyttänyt.

Lumene seerumi upea ulkoa ja sisältä,kuten me ja meidän maamme:-)
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Puhtaat suomalaiset kalat ja marjat!

Ekaksi tuli mieleen Fazerin sininen, sitten Fiskarssin keittiösakset millä itse leikkasin hiuskia 😀

Todella vaikea valita yhtä. On hirmu paljon hyviä suomalaisia tuotteita! Ihastuin muuten Lumenen harmonia-sarjaan. Ruoista keliaakikkona kaipaan ruisleipää! Marimekko, Iittala.. En pysty valitsemaan! Ihana Suomi! ❤️

Fazerin sininen, ruisleipä ja karjalanpaisti. Suomalaista ja äärettömän hyviä kaikki! Kosmetiikkapuolelta ajatellen Lumenen tuotteet olisivat hyviä Suomi 100 tuotteita ? Hyvää itsenäisyyspäivää!

Suklaa tietysti 😀

Hieman meinaa tulla jo korvista kaikki Suomi100-hömpötykset, kun niitä on kalsareista jääraappoihin… Eli nostaisin ennemminkin isompia asioita kuten luonto, vapaus ja täällä asuvat ihmiset.

Salmiakki, ruisleipä, fazerin sininen (vaikken sitä syödä voikaan) ja ehdottomasti Lumene, varmasti myös monia muita hyviä ehdokkaita jäi luettelematta ?

Fazerin sininen ehdottomasti 🙂

Suosikkisuklaani Fazerin valkosuklaa-maitosuklaakonvehti Suomi 100- kääreessä, jonka värikin on sopivasti sinivalkoinen.

ruisleipä

Kosmetiikan suhteen ei mikään voisi olla enempää suomi 100 -tuote kuin Orionin Aqualan L.

Jokin ihana salmiakkisekoitus. Erittäin suomalaista 🙂

Paljon kauniita ja hyviä Suomi100 tuotteita on , vaikea valita. Ehkä sanoisin kuitenkin Fazerin sinisen, se on kyllä niin suomalaista ettei tosikaan 🙂
Hyvää itsenäisyyspäivää.

Kyllä se on salmiakki. Maailman paras karkki!

Pakko kyllä olla samaa mieltä ,että tuo Lumenen arctic dew seerumi sopii Suomi 100- tuotteeksi. Fazerin sinistä ostin eilen kaupasta ihan itsenäisyyspäivän kunniaksi,mutta tuli sekin syötyä jo eilen.

Arabialta on tullut Suomi 100 vuotta-teemalla useampaankin sarjaan sinisiä astioita ja ainakin kastehelmi sinisenä oli kaunis!

Kyllä mä sanoisin että Fazerin sininen! 🙂

Fazerin sininen! Ja kosmetiikkapuolelta Lumenen seerumit. 🙂

Poikani ylioppilasksipääsy eilen on minun paras Suomi 100-juttuni. Kakkuna oli sinivalkoinen mustikka-valkosuklaakakku eli nämä kaksi?

Lumene tai Marimekko tuotteet

Iittalan Suomi 100 maljakot ovat olleet kauneimmat ”Suomi 100” -tuotteet, jotka ovat vastaan tulleet.

Ehdottomasti Kalevala korut olisivat arvonsa ansainneet .Niissä on sitä aitoa suomalaisuutta.

Hyvää itsenäisyyspäivää! Fiskarsin sinivalkoiset sakset ovat hienot.

Iittalan tuotteet, varsinkin aalto maljakko 🙂

Olen tykännyt Iittalan Suomi100-mukeista. Harmi vaan, että niitä ei ole valmistettu Suomessa.

Suklaa on ihanaa herkkua sinivalkoiseen kääreeseen käärittynä.
Ja ruisleipä ♥

Kastehelmen siniset astiat.

Paras Suomi100-tuote on mielestäni veteraanien muistonauha. Heidän ansiostaan saamme tänään juhlia.

Lumenen tuotteet

Kaikki kotimaiset tuotteet, erityisesti ne joissa hyödynnetty meidän erityisiä omia raaka-aineita kuten tyrniä, lakkaa tai mustikkaa? Eli niin suomalaista kuin olla voi!

Lumenen lakkaseerumi

Fazerinsininen?

Fazerin sininen suklaa

Suomi100 tuotteita on jo pilvin pimein mutta tänään kaupasta saatu Pandan(?) mustikkatäytteinen suklaakonvehti oli kyllä maultaan tosi hyvä ja hyvin Suomea kuvaava ?

Suklaa ja ruisleipä <3

Fazerin sininen suklaa

Fazerin suklaat tuli ensimmäiseksi mieleen..

Minun mielestäni Suomi100-tuotteilla olisi voinut olla enemmän hyväntekeväisyystaustaa tai -tarkoitusta. Näin olisi saatu rahaa vaikka pakolaisille, veteraaneille, köyhille lapsiperheille, mielenterveystyöhön, luonnonsuojeluun yms. En tiedä kuinka monen tuotteen tuotoista on tarkoitus lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, mutta itse en ole nähnyt muistaakseni yhtäkään. :/

Lumenen tuotteet 🙂

Lumenen tuotteet ja tuo Arctic-seerumi on loistava Suomi 100-tuote! Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinne. Oma pappani lähti sotaan 18-vuotiaana. Häntä ajattelen tänään ja muita sotaan joutuneita sukulaisiani.

Paljon ollut tarjolla kaikkia ihania Suomi100-suklaita ^_^

Kyllä paras Suomi-tuote olisi ilmainen ja laadukas peruskoulutus. Sen kun saisikin markkinoitua maailmalle. Koulutus ja ymmärrys maailmasta ja historiasta voisi mahdollisesti ehkäistä edes osan konflikteista ja katastrofeista.

Kaikki Lumenen tuotteet, nyt heillä on kyllä onnistunt tuo brändäys! Aivan älyttömän ihanat tuotelinjat ihonhoidossa.

Kyllä se on Fazerin sininen! ??

Mukana! En ole erityisemmin tutustunut juhlavuoden tuotteisiin.

Olen samaa mieltä lumenen seerumeista , joten hyväksyn ehdottomasi tuotteen mielihyvin Suomi100 -tuotteeksi. Fazerin sininen suklaa klassikkoma voisi olla kakkossijalla.
Ihanaa Itsenäisyyspäivää!

Fazerin tai HK:n sininen ?

Suomi 100- leivokset, eli hangenkierät. Simppelin kaunis ja fiksusti saatu monia suomalaisuuden elementtejä mukaan. Ja melko helppo valmistaakin!

Arabian Suomi100-mukisarja 🙂

Suomi 100 -mukit ovat ainakin kauniita 🙂

Fazerin sininen! ?

Fazerin sininen tai Fazerin valkosuklaa & maitosuklaa -konvehdit

Sumalaisena ja turkulaisena täytyy mainita aurajuusto, mitä löytyykin tänn juustolautaselta 🙂

Suomi 100- tuote voisi olla vaikka Arabian juhlamuumimuki sopivalla teemalla.

Mun Suomi 100 tuotteet tänään on ollu suppilovahverot ja mustikat. Suppilopizzaa ja jälkkäriksi mustikkapiirakkaa ?

Fazerin sininen.

Itse tykkäsin Iittalan Suomi 100 -vuoden kupista. Myös Pieni Pala Suomea on tullut syötyä tässä jo useampaan otteeseen 😀

Itselle aiheuttanut lähinnä silmienpyöräytyksiä, kun joku kurkkukin on Suomi 100! Toisaalta kun miettii niin se kurkku on ihan hyvä vastaus tähän kysymykseen 😀 Tai sitten se erittäin hieno suomalainen shampoo sinisessä pullossa.

Tuo on ihana tuoksu!
Kyllä tuo Fazerin Sininen on minusta onnistunein Suomi100- brändäys.

Fazerin sininen:)

Kyllä tuo Lumenen tuote sopii hyvin Suomi100-teemaan. Mukaan kivaan arvontaan. Toivottavasti poropaistisi onnistuu 🙂

Ensimmäisenä tulee mieleen Fazerin (pala) Suomea-maitosuklaa.

Fazerin sininen :3

Suklaa on hyvä 🙂

Fazerin sininen ehdottomasti 🙂

Juuri tuo sinun mainitsema Lumenen seerumi kyllä ansaitsisi Suomi100 tittelin, ovat siksi hyviä tuotteita! Sopivasti Suomen väritkin tuotteella on.
Minulla on muutama Guccin tuoksu, en yhteenkään ole pettynyt. Herkullinen lienee tämä Bamboo myös?
mussuha@gmail.com

Ehdottomasti Fazerin sininen

Fazerin sininen. Must tuote aina ulkomaille viemisenä.

En ole kauheasti tutustunut näihin Suomi100-tuotteisiin, kai se oli jokin perinteinen desing-esine

Mustikkasuklaa 😛

Suomalainen Hieno- shampoot.

Ensin tuntui etten keksi yhtikäs mitään, sitten alkoikin tulla mieleen vaikka mitä. Nämä eivät ole virallisia Suomi 100-juttuja mutta muumimukit tuntuvat jotenkin tosi kodikkailta ja eritoten hyvänmielenjutuilta, muumeilla on pitkä historia ja puhuttelevat sekä lapsia että aikuisia, suomalaisia ja ulkomaalaisia. Mutta haluaisin nimetä myös kuoluruoan ja äitiyspakkauksen. Itsekin olen ensiuniani nukkunut siinä laatikossa puettuna niihin vaatteisiin ja kouluruoka tarjosi (useimmiten) maittavat luonaat vuosikaudet. Vaikeaa 🙂

Bongasin lumenen ig.storyssa että he työllistävät 350 ihmistä suomessa ja ite olin ajatellut että määrä ois isompi,siis heittämällä isompi mutta ilmeisesti se että tuotantoa on ulkoistettu muualle on tähän syy. Jotenkin mälsää toi. En keksinyt mitään mikä ois Suomi100 tuote, keittelin tosi mainiot siirapit tänään sekä lakasta että kuusenkerkästä, niissä oli sellasta suomi perkele fiilistä 😀

Lumene ja Fazerin Sininen, joka on niin kliseinen, mutta varma valinta.

Kyllä tuo seerumi sopii hyvin Suomen nimikkoseerumiksi. En oikein osaa sanoa, mikä tuote olisi sopiva Suomi 100 -tuote. Ehkä Marimekon Unikko-kuosi sinisenä vaikka laukussa.

Minun mielestäni Suomi 100-teemaan sopii brändeinä Kalevala Koru, Fazer ja Iittala. Yksittäisenä tuotteena voisi mainita Mika Tarkkasen kauniin Monument-korusarjan <3

Fazerin sininen

Kyllä se on Fazerin sininen.

En ole kyllä perehtynyt aiheeseen. Hyviä tuotteita olisi vaikka sisustustuotteet sinivalkoisina.

Kukat 🙂

Sanon että Valion maito 🙂

Iittalan aalto-maljakko 🙂

Suomea edustaa mielestäni lumenen tuotteet, lisäksi on tullut paljon syötyä sitä suomi 100 suklaata, joten sekin on pakko mainita, nam!

Vaikea kysymys. Niitä on niin monta. Vastaan heijastin.

Tuo Lähde-seerumi olisi kyllä hyvä Suomi 100 tuote!

Kyllä miusta on suomi 100 tuote niin on lumenelta. Oliko se uutuus suomelta niin sisu niminen.

Iittalan koboltinsiniset ja valkoiset astiat

Lumene tuotteet minäkin nostaisin suomi100 tuotteiksi.

Arabian mukit on ihania 🙂

suomi 100 suklaa!

Suomi 100-suklaa on ainut,joka tulee heti mieleen ?

Nyhtökaura tai Härkis. Merkittäviä suomalaisia keksintöjä maapallon hyväksi 🙂

Jotakin sinivalkoista tietty… joku saunatuote olis ollut kova juttu! Vaikka jokin saunanaamio.

Kyllä se on just tuo Lumene, eli samaa mieltä Minna sinun kanssa!

Fazerin sininen suklaa!

Fazerin sininen suklaalevy paras minusta. 🙂

Iittalan astiat 🙂

Mieleeni tuli Kalevala-korun Lumihiutale-sarja ja erityisesti hopeinen riipus. ❄️

Ei kyllä tule mitään tiettyä tuotetta mieleen… Sanoisin että Sibeliuksen musiikkiin voisi laittaa sellaisen Suomi-100-leiman 😀

Salmiakki.

Arabian Suomi 100 Pastoraali -muki on ihana, samaten Iittalan Suomi 100 Aalto -maljakko 🙂

Lumenen tuotteet sopisivat, luonto hyvin edustettuna.

Mietin vähän pidemmän kaavan kautta mikä kuvastaa Suomea ja suomalaisuutta. Suomalainen arvostaa hyvää kahvia. Ja sen kautta sitten kahvikuppeja joista on hyvä juoda kahvia. Arabian astiat on tärkeä osa Suomea ja suomalaisuutta. Joten Arabian juhlamukit kuvastaa aika hyvin eri vuosikymmeniä. Niitäkään tosin ei taideta enää Suomessa valmistaa,vaan Thaimaassa.

Kaikki Lumenen tuotteet ! Niin puhdasta suomalaista.

Minun Suomi100-”tuotteeni” olivat pitkään haudutettu lihapata perunamuusin kera ja perinteinen pannukakku.

Lumenen kaikki tuotteet ! Kauneinta,puhdasta Suomea.

Lumene turvenaamio olisi niin suomi 100 teemaan sopiva

Iittalan suomi-100 sarjan mukit

En olekaan ihan hirveästi muihin Suomi 100 -tuotteisiin tutustunut, mutta Fazerin Sininen & Valkoinen suklaa ainakin maistuu itselleni ?.

ehkä 5 kpl

Iittalalla on kivoja mutta ehkä joku suklaa olisi hyvä

Nyt on paha kysymys, paras Suomi100 tuote… se voisi olla jokin suomalainen käsityö, hopeasta tai puusta

Iittalalla oli kauniita Suomi100 juhlatuotteita!

fazerin sininen!

Onkohan olemassa Suomi 100 -kahvia? Olemmehan ilmeisesti maailman kahvikissa-kansa! 🙂

Fazerin sininen suklaalevy 🙂 Lumenen tuotteet sopisi myös hyvin.

Fazerin sininen tietty 🙂

Olen ylpeä jokaisesta tuotteesta joka on oikeasti alusta loppuun asti tehty Suomessa. Suomi 100-merkki pitäisi olla vain niillä tuotteilla. Itsekin pitäisi kiinnittää vielä enemmän huomiota siihen että tukisi ostopäätöksissään kotimaista.

Paras Suomi100-tuote on kaikki tekeminen, valmistaminen, ostaminen jne, josta jää raha Suomeen esimerkiksi yrittäjälle.

Ääni Fasun siniselle

Iittalan siniset Kastehelmi-astiat ovat omaan makuuni mieleisin Suomi100-tuote.

Näissä Suomi 100-tuotteissahan on runsaasti ulkomailla valmistettuja tuotteita, joten maku mennyt näihin tuotteisiin.

Fazerin sininen tietenkin:p

Ehkäpä se olisi Fazerin sininen suklaa. Jos kosmetiikasta pitäisi valita, niin jokin Lumenen tuote.

Lumenen Sisu tuotteet aivan mahtavia. Ja nimikin on mitä parhain tälle juhlavuodelle.

Minusta tämän vuoden paras Suomi100-”tuote” on olleet sinivalkoiset villasukat ja pipot, joita on jaettu kaikille tänä vuonna syntyneille lapsille <3 Meidänkin poika sai sairaalasta keväällä mukaan sinivalkoiset villasukat 🙂

Mielestäni paras Suomi100-tuote on Fazerin sininen, se vaan löytyy joka ikisestä suomalaiskodista jossain muodossa niin jouluna kuin pitkin vuottakin. Kosmetiikasta sen sijaan ehkäpä juurikin ehdottamasi Lumene.

Tämän vuoden paras tai kaunein Suomi100-tuote on ollut Iittalan siniset astiat joita olen kerännyt:)

Paras tai kaunein Suomi100- tuote on ollut Iittalan astiat joita olen kerännyt:)

Yksi kauneimmista tuotteista on Silvanin timanttisormus.

Kyllä Suomi 100 konvehdit maistui

Fazerin sininen, pala Suomea

Nyt en ole varma, et kommentoiko jo tätä. Tuo tuoksu on aivan ihana. Suomikonvehteja söin. Ja jotain sinivalkoista tai sinistä pidän Suomi-tuotteena esim.juuri Lumenen kosmetiikkaa.

Noh ostin iittalan sininsen kastehelmituikun, ”suomi 100”. Myös ne siniset lautaset olisi olleet ihania.

Toki Fazerin sininen kuvaa Suomea hyvin.

Sain lahjaksi Arabia Suomi100 Huvila-mukit ja ne ovat kyllä aivan ihanat.

Fazerin sininen <3

Herkuista, kun tykkään, niin Fazerin sininen.

Fazerin sininen on tietysti todella ikoninen. Toisaalta Suomesta löytyy paljon upeita käsitöitä valmistavia yrityksiä, joita olisi ollut ihana nostaa esiin juhlavuoden kunniaksi. Itse omistan mm. huopapannulappuja, pellavakaitaliinan ja punottuja pajukoreja. Lumene tekee myös aivan mieletöntä työtä tuotekehityksensä parissa paraikaa. Nykyisin voi ylpeänä kertoa muillekkin sen olevan suomalainen yritys.

Fazerin sininen ja ruisleipä 🙂

Fazerin sininen ja kosmetiikkatuotteista Lumenen meikit 🙂

En osaa tähän hätään eritellä, mutta tuote, joka on valmistettu Suomessa, ihan puhtaasti kotimaisista raaka-aineista. Harmikseni olen nähnyt kaupattavan Suomi100-tuotteita, jotka täällä kyllä suunniteltuja, mutta valmistus viety ulkomaille.

Upean kuuloisia nuotteja tuossa tuoksussa! Kuulostaa aivan omalta. Tuo Lumenen seerumi todellakin henkii Suomi100:aa. 🙂 Olen samoilla linjoilla monien kommentoijien kanssa: parhaita Suomi100-tuotteita ovat Fazerin sininen ja Iittalan lasituotteet.

Fatzerin sininen olisi paras suomi 100 tuote!

Iittalan teema lasi. Iso lasi värinä sininen. Ja tietysti Fazerin sininen suklaa

Suklaa-addiktin mielestä ihan ehdoton Suomi 100 tuote on tietenkin Fazerin sininen!

Mielestäni parhaat Suomi 100 -tuotteet ovat olleet Arabian eri Suomen itsenäisyyden vuosikymmenten teemoilla koristetut mukit, ne ovat kauniitä käyttöesineitä, jotka tuovat nykyisyyttä ja historiaa esille.

Hmm.. Fazerin Sini-valkoiset suklaat 🙂

Minustakin Suomi leivokset ovat parhaat.

Fazerin sini-valkoiset suklaakonvehdit kääreessä.

Suomi 100 tuoksu olisi ollut sopiva naiselle sekä oma miehelle.

Fazerin suklaa on hyvä.

Fazerin Sini-valkoiset suklaat =). Mukaan arvontaan!

Mielestäni myös sopiva sarja on tämä Lumenen Lähde tähän juhlavuoteen.

Makea sini/valkoienen on suosikkini.
Tuntui maistuvan koko perheelle = )

Suomi 100 – tuotteita tuntuu olevan joka lähtöön. Itse ihastuin Arabian Suomi 100- mukeihin.

Arabian Suomi 100-mukit olivat mielestäni mielenkiintoisimmat Suomi 100-tuotteet 🙂

Aivan ihanan kuuloinen itsenäisyyspäivän ilta teillä ollut, toivottavasti se sujui suunnitelmien mukaan ja poropaistista tuli maistuvaa! ♥ Itsehän tein koko itsenäisyyspäivän ajan kouluhommia 😀

Yksi Suomi100-tuoteista on Fazer:n sininen suklaa, perso suklaalle kun olen. Kometiikassa Lumenen tuotteet, niissä käytettty meidän pohjoisen luonnon arvokkaita raaka-aineita.

Minä olen ihastunut Iittalan Suomi100-sarjan mukeihin. Etenkin se Suomen kukka. Mutta kyllä tuo seerumipullokin PN ihana ja jippii, tuli Bette Boxista! Hyvä Minna!!!

Fazerin sininen oli ainakin maistuvin tuote

Itse tykkäsin kovasti arabian suomi 100 muki kokoelmasta

Fazerin Sininen on ainakin sellainen tosi ikoninen ja siksi sopiva Suomi 100 -tuote 🙂

En tiedä, onko Suomi 100 -ruisleipää, mutta se ainakin olisi hyvä.

No hyviä Suomi 100 -tuotteita ovat tietenkin ne jotka jo tuoteryhmänsä puolesta liittyvät kotimaahamme jollain lailla. Esimerkiksi Fazerin sininen suklaa, Marimekon kuosit… Jokaisesta tällaisesta klassikkotuotteesta on luultavasti jo julkaistukin jokin Suomi 100 -versio, ja mielestäni ne ovat kyllä oikeutetusti parhaita juhlatuotteita 🙂

Lumenen Sisu on kaikinpuolin suomalainen tuoksua myöten.

Pihkavoide =D

Hassua, just ajattelin tuon uuden Lumenen seerumin nähdessäni, että ompa tosiaan suomalaisen näköinen tuote. Ja aivan huippuhyvä muutenkin. Tuo pullo on niin kaunis että pidän sitä itse esillä kylppärissä, vaikka muut tuotteet onkin säilötty kaappeihin?. Eli mää sanoisin että tuo Lumene Lähde seerumi on Suomi100 tuote?

Ruisleipä :=)

Kallistuisinpa melkein joko Fazerin sinisen tai Iittalan puoleen! ?

Olisko se joku Lumenen tuote.

Kynttilät !

Fiskarsin sakset 🙂

Arabian ihanat ihanat mukit

Arabian mukit, sekä tottakai fazerin konvehdit 🙂

Fazerin sininen ehdottomasti!

Mua ei ole kiinnostaneet Suomi100-tuotteet. Mutta kyllä esim. tää Lumenen seerumi ihan hyvin siihen joukkoon sujahtaa 😉

Paras Suomi100-tuote on mikä tahansa Suomessa valmistettu käyttötuote, jota ei osteta vain varastontäytteeksi kun juhlavuosi on ohi. 🙂

Lumenen tuotteet sopivat kyllä mainiosti Suomi100-tuotteiksi.

Ehkäpä Kalevalan korut ?

Papu-tuotteet.

Niitä on useita. Kalevala-korut ja Aalto-maljakko ovat suosikkeja.

Fazerin sininen 🙂

Fazerin sininen

Mielestäni paras Suomi 100 tuote oli Iittalan upeat siniset Aalto-maljakot!

Suomi 100 -tuote voisi olla hyvinkin jokin pitkään säilyvä, kaunis esine, joka kestäisi sen 100 vuotta 😉 Kunnon puusta tehdyt huonekalut tai vaikka koriste-esineet.

Aalto-malja

Fazerin sininen virtaa suonissa! ❤

Täytyy sanoa että arabian juhlamukit. Mies hamstraa puoltatusinaa, itse tyydyn 2 eri vuosimukiin.

Paras ja ehkäpä jollain tavalla aidoin, koska joka tavalla tätä satavuotiasta suomea on yritetty kaupallistaa koko vuoden, on Fazerin sininen suklaa. Teemaan sopivassa k ääressä tietty ?

Mustikka

Paras Suomi 100 -tuote on Fazerin maitosuklaa-valkosuklaakonvehdit.

Suomi 100 -puun taimi.

Kaikki suomalaiset tuotteet.

Iittalan kymmenen mukin sarja on hauska, ja yhden niistä olen ostanut itselleni – pari muutakin on ostoslistalla.

niilo22 käyttää sun kuvaa videonsa thumbnailissa. Ei tarvii ottaa hernettä nenään. Kun se on Googlen kuvahausta vaivalla etitty ja tommosta ja muuten ei se oo sulta pois vaikka rikkoiskin tekiänoikeuksiasi… näin. Se, että lainaa toisen kuvaa ilman lupaa on ihan oikein siinä missä naapurin perunapellon kyntäminen. Se on voi voi, jos menee tunteisii! https://www.youtube.com/watch?v=LM4lwFxhwIA

Kiitos tiedosta. En tiennytkään kenenkään käyttävän kuvaani luvatta. Nyt, kiitos sinun, tiedän.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *