Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 6: tuoksua itsenäisyyspäivään + arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Oikein mahtavaa itsenäisyyspäivää! Tämä on Glitz & Glamin joulukalenteri 2017. Tänä vuonna blogikalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Availen blogissani elevenin kosmetiikkajoulukalenterin luukkuja ja kirjoitan sisältöä, joka on saanut inspiraationsa päivittäisistä luukuistaan. Sen lisäksi järjestän päivittäin arvontoja aina 25. päivään asti. Toivottavasti viihdyt seurassani!

6. luukku

Gucci Bamboo EdP* löytyi eleven-kalenterin tämänpäiväisestä luukusta. Tälle päivälle olisin kovasti toivonut jotain suomalaisuuteen viittaavaa, koska täyttäähän rakas kotimaamme 100 vuotta. Noh, ehkä ruotsalaiset eivät muistaneet, että 6.12. on juhlapäivä naapurissa.

Guccilla on ihania tuoksuja! Minun yksi suuri tuoksusuosikkini on Gucci II. Ensimmäisen ostin vuonna 2004. Nykyään minulla on kolmas meneillään. Nyt viime vuosina en enää ole ollut ahkera sen tuoksun käyttäjä, mutta edelleen sitä rakastan.

Minulle tulee Gucci Bamboo EdP:stä mieleen eräs nuori ja ihanan eloisa näyttelijätär Kotkan kaupunginteatterin ajoilta. Tuoksu oli selkeästi hänen luonnettaan kuvaava. Tämä kalenterista tullut Gucci Bamboo EdP on kivan pirskahteleva. Tuoksussa on kukkaismaisuutta ja heleyttä. Kuitenkin Gucci vangitsee keveisiin tuoksuihin syvyyksiäkin. Tässäkin tuoksussa on hyvin nopeasti havaittavissa mielenkiintoisia kerroksia sekä syvyyttä. Tuoksu avautuu aika sitruksisena, mutta muuttuu hyvin pian kukkaismaisempaan suuntaan. Pohjalla tuntuu alusta asti santelipuun antamaa ryhtiä. Vaniljan lempeys tulee pienellä viiveellä ja antaa tuoksulle makeampaa vivahdetta.

Alkutuoksu
Bergamotti

Sydäntuoksu
Ylang ylang, appelsiininkukka, lilja

Pohjatuoksu
Vanilja, santelipuu

Suomen eleven on huomioinut tämän juhlapäivän, joka tänään on. Siksi heillä on tänään Lumenen tuotteet -20%!

Koska tänään Suomi täyttää 100 vuotta, niin haluan jollain tavalla ujuttaa tänne suomalaista kosmetiikkaa. Lumene on maailmalla yksi tunnetuimpia suomalaisia kosmetiikkamerkkejä ja kuuluu minun suosikkibrändien joukkoon. Erityisesti ihonhoitopuoli on Lumenella huippuluokkaista. Eipä siis ihme, että Lumene on Suomen suosituin kosmetiikkabrändi.

Lumene koki melkoisen uudistuksen. Uutuustuotteita tulee markkinoille todella nopealla tahdilla. Niin nopealla, että mukana on hankalaa pysyä. Yksi mistä erityisesti kiittelisin Lumenea, ovat nämä hoitovedet ja erilaiset seerumit. Rakastuin jo ennen uudistusta tähän kuvassa näkyvään Lumene Valo Glow Boost Essenceen*. Tuote on hyaluronihappotiiviste. Tämä tuote on siitä erilainen, että se on seerumin ja hoitoveden välimuoto. Seerumimaisesti pakattu, mutta hoitoveden tyylinen, eli ”essence”.

Lumenelle on tullut näitä hoitovesiä. Olen hieman testaillut Valo Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion* -hoitovettä. Enemmän olen testaillut Sisu Urban Defense Lumenessence Beauty Lotion -hoitovettä. Valo -hoitovesi on ihoa kirkastava, kun taas Sisu -hoitovedellä on suojaavampia ominaisuuksia. Edullisempi mahdollisuus tutustua hoitovesiin. Vaikka Lumene ohjeistaa Valo -hoitoveden pyyhkimään vanulapun avulla, niin itse olen tuotteen imeyttänyt iholleni käsin painelemalla. Tällä tavoin tuote on pitkäikäisempi, kun ei mene ainetta hukkaan vanulapulle.

Tiedättekö mitä? Minä haluan epävirallisesti nimetä Suomi 100 -seerumin. Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum* olisi mielestäni täydellinen Suomi 100 -seerumi.

Pohjoista lähdevettä, koivumahlaa, pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Vaikka Lumene onkin raaka-aineiltaan kuin pala suomalaista luontoa, on tässä Lähde -seerumissa niin paljon suomalaisuuteen viittaavia vivahteita. Sininen pullo, valkoiset tekstit ja nimi Lähde. Rakastan tätä Lumenen kosteuttavaa seerumia! Jos tuntui, että Lumene Valo Glow Boost Essenceen* on liian vetinen koostumukseltaan sinun makuusi, niin tässä Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum* -seerumissa on geelimäisempi koostumus. Eli ei yhtä juokseva, vaan enemmän seerumimainen. Ja mikä plussaa, on Lähde -seerumi hieman edullisempi kuin Valo -hyaluronitiiviste. En ole huomannut eroa kosteustehossa, sillä molemmat tuntuvat huippukosteuttavilta. Koostumuksissa on eroavaisuuksia.

Oletteko samaa mieltä, että Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum* on loistava Suomi 100 -seerumiksi?

Koska Lumene ei kuitenkaan ollut elevenin kalenterin sisällössä, niin tänään minulla on teille arvottavana Gucci Bamboo EdP* -tuoksu (30 ml), joka on arvoltaan 68,90 €. Aika hulppea palkinto tämäkin, vai mitä? 😉

Tämän ihanan tuoksun arvonnan osallistumisohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun mielestäsi paras Suomi 100 -tuote tai vaihtoehtoisesti mistä ja mikä olisi ollut hyvä Suomi 100 -tuote? Tänään minä maistan yhtä Suomi 100 -leivosta, jotka ovat meidän perheen illallisen jälkiruokana. 🙂
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Kysyin eilisessä postauksessa teidän itsenäisyyspäivän suunnitelmia. Ihanan moni pääsee päivää juhlistamaan. Ihanaa huomata, miten tärkeä ko. päivä meille on. Erityisen paljon minua liikuttivat ne vastaukset, joissa kerrottiin olevan töissä heidän parissa, jotka mahdollistivat meille vapauden ja kaiken sen mitä saamme olla. Katsoin Tuntemattoman sotilaan 2. version Teemalta. Muistui jälleen mieleeni, miten emme edes pysty käsittämään, kuinka asiat voisivat olla toisin. Sotaa ja tappamista en ihannoi, päinvastoin. Ajat olivat toiset ja kaikki ne hirveydet välttämättömiä, en voi muuta kuin nöyränä kiittää. Keväällä poisnukkunut vaaripuoleni oli rintamalla 17-vuotiaana. Mitä minä tein siinä iässä? Minkälaisessa Suomessa itse sain elää? Hyvin erilaisessa. Suomessa, jossa tyyliin suurimmat murheeni olivat vielä siihen aikaan riidat poikaystäväni (joka on nykyään mieheni) kanssa. Vaikka viestini ei tavoita heitä, joille kiitokseni kuuluvat, niin haluan silti lausua ääneen kiitos.

Minulla varmistui tämän illan meiningit. Kävimme miehen kanssa eilen Kouvolan kauppahallissa. Kalamyyjältä ostimme savunieriää ja yhden savunahkiaisen. Näistä syntyy alkuruoka. Pääruoaksi paistan poronpaistin, kanttarelleja ja puikulaperunaa. Jälkkäriksi sitten Suomi 100 -leivokset. Nams! Vähän jännittää se paisti, sillä en ole valmistanut poronpaistia aikaisemmin. Illalla meillä syödään hyvin ja katsellaan Linnan juhlia. Päivällä lapset ovat mummon ja isomummon luona leipomassa pipareita, minä vietän päiväni kouluhommia tehden, joten illalla on aika olla vain perheen parissa.

Mahtavaa Suomen 100-vuotispäivää kaikille ja kaikkialle missä olettekin!

Rakkaudella,

Glitz & Glamin Minna

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

 

Lue myös

X