Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 7: Sigman meikkisiveltimiä + arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Huhheijaa! Ensimmäinen viikko Glitz & Glamin joulukalenteria takana! Vähänkö aika menee nopeasti! Oletteko kanssani samaa mieltä?

Tämä joulukuu on 25. päivään asti joulukalenteria. Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Joka päivä availlaan luukkuja, joiden aiheet syntyvät elevenin kosmetiikkakalenterin mukaisesti. Joka päivä on kalenterin sisältöä mukaileva arvonta.

7. luukku

Sigma Travel Brush Collection löytyi tämän päivän luukusta. Siveltimet ovatkin aika tärkeässä asemassa meikkauksessa. Joo, toki meikkaamisen voi hoitaa sormin, mutta kuinka helppoa niillä on tehdä huoliteltua silmämeikkiä, jos käytössä ei ole ensimmäistäkään sivellintä? Siveltimet helpottavat meikkaamista.

Luukusta saadut Sigman minisiveltimet, eli matkakokoiset siveltimet ovat E47, E65 ja E56. Nämä kaikki kolme sivellintä löytyvät myös täysimittaisella varrella. Minulla on ollut jo vuosia pari Sigman matkasivellintä. Ostin ne aikoinaan Mustaa Kajalia -blogin Heidiltä.

Viime vuoden Glitz & Glamin joulukalenterissa esittelin Sigman Most Wanted Set* -sivellinsetin. Ihastuin entisestään Sigmaan. Nyt reilun vuoden näitä käytettyäni voin kertoa, että siveltimet ovat todella laadukkaita. Ovat kestäneet moitteettomina.

Tässä ovat minun suosikkini tuosta Sigma Most Wanted Set -sivellinsetistä. Hyvät työvälineet helpottavat työskentelyä. Meikkaaminen on vähän välineurheilua. Opiskellessani meikkaaja-maskeeraajakoulussa minulla ei ollut kovin ihmeellisiä siveltimiä. Olen siis opetellut meikkaamista aika heikoilla välineillä. Kun vihdoin alkoi olla rahaa parempiin välineisiin, avautui uusi maailma. Nykyään Suomesta saa edullisesti huippusiveltimiä. Jos taas haluaa 20-50 euron siveltimiä, niin minulla on vinkki. Ostaa sen yhden kuukaudessa tai vain 1-2 vuodessa. Aika äkkiä niitä sitten kuitenkin kertyy. Siksi neuvon, että osta heti hyvä. Älä osta halpaa (tai kallistakaan), jos tiedät ettet tule mieltymään siihen siveltimeen.

Sigma Flat Kabuki Brush*

Ihan ässä sivellin silmien alle käytettävien valotuotteiden kanssa. Sopii loistavasti myös meikkivoidesiveltimeksi. Mahtava!

Sigma Tapered Blending Brush E40*

No tämän siveltimen olettekin nähneet näissä tutoriaalikuvissani lukuisat kerrat. Paras mahdollinen minun tapaani meikata ensin keveästi varjostus, jota lähdetään kerrostamalla tummentamaan vaaleammasta sävystä tummimpaan. Tekee valmiiksi niin häivyteltyä jälkeä. Ah, mun lemppari!

Sigma Blending Brush E25*

Tämä Sigman E25 on aika samanlainen MAC 217 -siveltimen kanssa, mutta silti erilainen. Sigman E25 on on napakampi, koska harjakset ovat synteettistä harjasta. MACin 217 on luonnonharjasta. Sigma on tehokkaampi liikuttelemaan luomiväriä. Se on aika hyvä myös voidemaisten luomivärien reunan häivyttelyyn, koska synteettinen harjas saa sen liikkumaan paremmin. Jos on tarvetta häivytyssiveltimelle, joka kanssa liikuttaa sitä luomiväriä runsaasti häivytellessä, niin tämä!

Tänään minulla on huippusetti arvottavana! eleven.fi tarjosi tähän luukkuun Sigma Basic Eyes Kit* -sivellinsetin, arvo 67,50 €. Wau! Olen ihan kateellinen! Tosin, onneksi minulla on noista E40, E30 ja nyt matkakokoisena E65. Ei tarvitse koko setin edestä kadehtia.

Jos haluat voittaa nämä huippusiveltimet, niin onnea kokeilemaan seuraavilla ohjeilla:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro siveltimiesi määrä. Arvio riittää, sillä en itsekään pysty vastaamaan tarkasti. Minulla määrä on jossain sadan luokkaa. Lahjoitin joitakin vuosia sitten about 50-60 sivellintä nuorisoteatterille. Minulle jäi siveltimiä ja niiden määrä on lisääntynyt sen jälkeen. Enää en tee päivätyökseni meikkauksia, joten ehkä vähän turhaa omistaa niitä niin hirveästi. En kuitenkaan suostu kaikkia ”ylimääräisiä” hävittämään, kun eihän sitä koskaan tiedä…
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Toivottavasti olette viihtyneet joulukalenterin ensimmäisen viikon parissa.

P.s. Tänään illalla postaan pikaisen postauksen Lookfantasticin joulukalenterin ensimmäisen viikon sisällöstä. 

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X