Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 7: Sigman meikkisiveltimiä + arvonta

7.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Huhheijaa! Ensimmäinen viikko Glitz & Glamin joulukalenteria takana! Vähänkö aika menee nopeasti! Oletteko kanssani samaa mieltä?

Tämä joulukuu on 25. päivään asti joulukalenteria. Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Joka päivä availlaan luukkuja, joiden aiheet syntyvät elevenin kosmetiikkakalenterin mukaisesti. Joka päivä on kalenterin sisältöä mukaileva arvonta.

7. luukku

Sigma Travel Brush Collection löytyi tämän päivän luukusta. Siveltimet ovatkin aika tärkeässä asemassa meikkauksessa. Joo, toki meikkaamisen voi hoitaa sormin, mutta kuinka helppoa niillä on tehdä huoliteltua silmämeikkiä, jos käytössä ei ole ensimmäistäkään sivellintä? Siveltimet helpottavat meikkaamista.

Luukusta saadut Sigman minisiveltimet, eli matkakokoiset siveltimet ovat E47, E65 ja E56. Nämä kaikki kolme sivellintä löytyvät myös täysimittaisella varrella. Minulla on ollut jo vuosia pari Sigman matkasivellintä. Ostin ne aikoinaan Mustaa Kajalia -blogin Heidiltä.

Viime vuoden Glitz & Glamin joulukalenterissa esittelin Sigman Most Wanted Set* -sivellinsetin. Ihastuin entisestään Sigmaan. Nyt reilun vuoden näitä käytettyäni voin kertoa, että siveltimet ovat todella laadukkaita. Ovat kestäneet moitteettomina.

Tässä ovat minun suosikkini tuosta Sigma Most Wanted Set -sivellinsetistä. Hyvät työvälineet helpottavat työskentelyä. Meikkaaminen on vähän välineurheilua. Opiskellessani meikkaaja-maskeeraajakoulussa minulla ei ollut kovin ihmeellisiä siveltimiä. Olen siis opetellut meikkaamista aika heikoilla välineillä. Kun vihdoin alkoi olla rahaa parempiin välineisiin, avautui uusi maailma. Nykyään Suomesta saa edullisesti huippusiveltimiä. Jos taas haluaa 20-50 euron siveltimiä, niin minulla on vinkki. Ostaa sen yhden kuukaudessa tai vain 1-2 vuodessa. Aika äkkiä niitä sitten kuitenkin kertyy. Siksi neuvon, että osta heti hyvä. Älä osta halpaa (tai kallistakaan), jos tiedät ettet tule mieltymään siihen siveltimeen.

Sigma Flat Kabuki Brush*

Ihan ässä sivellin silmien alle käytettävien valotuotteiden kanssa. Sopii loistavasti myös meikkivoidesiveltimeksi. Mahtava!

Sigma Tapered Blending Brush E40*

No tämän siveltimen olettekin nähneet näissä tutoriaalikuvissani lukuisat kerrat. Paras mahdollinen minun tapaani meikata ensin keveästi varjostus, jota lähdetään kerrostamalla tummentamaan vaaleammasta sävystä tummimpaan. Tekee valmiiksi niin häivyteltyä jälkeä. Ah, mun lemppari!

Sigma Blending Brush E25*

Tämä Sigman E25 on aika samanlainen MAC 217 -siveltimen kanssa, mutta silti erilainen. Sigman E25 on on napakampi, koska harjakset ovat synteettistä harjasta. MACin 217 on luonnonharjasta. Sigma on tehokkaampi liikuttelemaan luomiväriä. Se on aika hyvä myös voidemaisten luomivärien reunan häivyttelyyn, koska synteettinen harjas saa sen liikkumaan paremmin. Jos on tarvetta häivytyssiveltimelle, joka kanssa liikuttaa sitä luomiväriä runsaasti häivytellessä, niin tämä!

Tänään minulla on huippusetti arvottavana! eleven.fi tarjosi tähän luukkuun Sigma Basic Eyes Kit* -sivellinsetin, arvo 67,50 €. Wau! Olen ihan kateellinen! Tosin, onneksi minulla on noista E40, E30 ja nyt matkakokoisena E65. Ei tarvitse koko setin edestä kadehtia.

Jos haluat voittaa nämä huippusiveltimet, niin onnea kokeilemaan seuraavilla ohjeilla:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro siveltimiesi määrä. Arvio riittää, sillä en itsekään pysty vastaamaan tarkasti. Minulla määrä on jossain sadan luokkaa. Lahjoitin joitakin vuosia sitten about 50-60 sivellintä nuorisoteatterille. Minulle jäi siveltimiä ja niiden määrä on lisääntynyt sen jälkeen. Enää en tee päivätyökseni meikkauksia, joten ehkä vähän turhaa omistaa niitä niin hirveästi. En kuitenkaan suostu kaikkia ”ylimääräisiä” hävittämään, kun eihän sitä koskaan tiedä…
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Toivottavasti olette viihtyneet joulukalenterin ensimmäisen viikon parissa.

P.s. Tänään illalla postaan pikaisen postauksen Lookfantasticin joulukalenterin ensimmäisen viikon sisällöstä. 

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (367)

Arvioisin, että minulla on siveltimiä 20-25 kappaletta.

Apua, onhan noita kertynyt. Viimeksi kun pesin, taisin laskea 60. Yksityiskäyttöön ehkä turhan paljon, mutta puolustaudun sillä, että kosmetiikka on mun rakas harrastus 😀

Noin 10 sivellintä. Nyt on kyllä upea palkinto! ?

Wow, nyt on mahtava palkinto! Minun amatöörin sivellinkokoelmani on ehkä 20-30 sivellintä, joista moni sivellin on vaihtamisen tarpeessa. Olen oppinut laatuun panostamisen jälkijunassa. Ehkä onnetar suosisi noiden siveltimien kanssa ?

Mulla ei oo kovin montaa sivellintä, mutta lisää kyllä pitäisi saada. Ehkä viisi sellaista hyvää sivellintä käytössä, muut on jotain kylkiäisenä tulleita, periaatteessa käyttökelvottomia…

N. 10kpl eikä mitään näin laadukasta kuin tässä arvonnassa joten tämä setti kyllä kelpais ?

Huh huh, sata sivellintä. Ei lopu heti kesken. 😀 Mulla niitä on suurinpiirtein kymmenen.

Minulla on noin 40 sivellintä. Tilasin ebaysta ison paketin niitä eikä ne niin hyviä ole joten ne on jäänyt suurimmaks osaks käyttämättömänä kaappiin.

10-15, tarvetta siis olisi kunnollisille siveltimille!

Minulla on n. 10 sivellintä, mutta käytän niistä viittä. Olisi mahtavaa saada hyviä siveltimiä, kun nykyisistä ne loput viisi ovat käytössä vain pakosta…. Olisi mahtavaa voittaa tämä luukku!!

Siveltimiä löytyy noin 10, ostan vain hyviä. Laadun kyllä huomaa jo amatöörimeikkaajakin. Huonot jäävät käyttämättä, ne siirtyvät lapsen leikkeihin/maalaukseen..

Minun meikkivälineeni kyllä kaipaisivat päivitystä! Minulla on noin 10 sivellintä.

Minulla on kymmenen sivellintä. Sen verran, että saan pestyä koko satsin sunnuntaisin alkavaa viikkoa varten.

Mulla taitaa olla jotain 30-40 sivellintä. Päivittäisessä käytössä ehkä 10 sivellintä.
Silti välillä tuntuu, että ei löydy sopivaa , kun yrittää jotain arjesta poikkeavaa meikkiä tehdä.
Tällä hetkellä kaipaisin ns. kynäsivellintä jolla saisi tarkempaa jälkeä luomivärillä.
Zoevan sivuilla olen käynyt kurkkimassa, ja ehkä jossain vaiheessa sieltä muutaman siveltimen tilaan.

Siveltimiä löytyy noin 15kpl, osa huonoja ja muutama parempi. Tarkoitus olisi pikkuhiljaa kerätä parempia huonojen tilalle. Sitä vasta huomaa sen hyvän siveltimen löydettyä että kuinka on voinut edes onnistua niin huonolla sudilla tekemään mitään. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa!

Mulla ei oo kauheesti, ehkä 30. Joista käytän ehkä puolia ?

Omistan vain ja ainoastaan 3 sivellintä tällähetkellä! Yhden luomivärisiveltimen, kulmasiveltimen ja puuterisiveltimen. En käytä luomivärejä niin paljon että olisin kokenut tarpeelliseksi ostaa uusia/montaa eri sivellintä ja varsinkin kun hyvät siveltimet maksaa. Olen näillä pärjännyt tähän asti mutta olisi aika hommata jo uudet tilalle ja saada myös muutama sivellin lisää ?

Aaa… Niitä on, ehkä 70 mutta alle 100? En mitenkään tarvitse niin paljon tietenkään, mutta niitä on kertynyt, kun etsin omiani niin sanotusti. Joitakin en ole vielä koskaan käyttänyt, olen ehkä ostanut alennuksesta jonkin omituisen muotoisen siveltimen sillä ajatuksella, että joskus saattaisin käyttää sitä johonkin tai jokin setissä tullut sivellin on ollut sellainen ettei sille vaan ole vielä tullut tarvetta. Mainitsen yhden edullisen lempparin: NYXin 08. Pigmenttisiä kasvotuotteita on sillä helppo käyttää, sellainen tuplakuitu, ’skunkki’, muodoltaan mulle mieluisampi kuin vastaavat tasapäiset.

Minulla ei siveltimiä ole kyllä tota luokkaa kun sinulla. Ehkä joku kymmenisen löytyy ☺ nekin on vanhoja niin olisi kyllä uusille käyttöä

Mulla taitaa olla noin kymmenen sivellintä. Ahdistun kauheasta tavaranmäärästä, joten siksi pysyy kokoelma pienenä. 😀

Käytössä on vaan n. 8 sivellintä.:D

Noin 50 🙂

Varmaan ”vain” 20 sivellintä löytyy.

Mulla on siveltimiä ihan liikaa, varmaan siinä sadan paikkeilla.. syksyn aikana olen tutustunut Sigman siveltimiin ja olen iloisesti yllättynyt niiden laadusta! ?

Siveltimiä on ehkä kymmenen. Tosi vähän, mutta itselleni riittävästi.

Alta kymmenen sivellintä.

Jaa-a, montakohan noita sivellintä olisi… Veikkaisin, että 10 on lähellä totuutta. 🙂 Kieltämättä luomivärisiveltimeni ja puuterisiveltimeni ovat aika halpiksia, mutta niiden kanssa on pärjännyt. Yleensä niiden kanssa ongelmana on, että se metallinen harjasosa irtoaa varresta tai harjakset menevät karkeiksi. Yleensä itse harjakset ovat pysyneet siinä metallisessa osassa kiinni.

Siveltimiähän mulla on aivan järjetön määrä, mutta siltikin Sigman siveltimiä himoitsisin 😀 Onneksi noita minejä nyt elevenin joulukalenterin luukusta paljastuikin.

Mikähän voisi olla karkea-arvio sivellinten määrästä.. Kyllä se voi sinne lähemmäs sataa mennä – pitäisikin itsekin asiassa tsekata siveltimet lävitse ja heittää sieltä huonompia menemään 🙂

n 20 mutta aina käytän samoja jotka alkavat olla jo uusimisen tarpeessa.

Apua, ei niitä varmaan yli kymmentä ainakaan ole! 😀 Käytän VÄÄRIN samoja siveltimiä monien eri meikkien levittämiseen. Haaveissa olisi tuollainen kokoelma!

Minulla on noin parisen kymmentä sivellintä.

Minulla on n. 20 sivellintä ja joukossa paljon hyviä mm. Zoevan silmämeikkisiveltimiä. Lisää kuitenkin tarvitaan ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan Sigmaa 🙂

Ehkä jotain 10kpl eri siveltimiä on. On ollut tosi kiva kalenteria seurata.

Näin päästä heitettynä laskin 9 sivellintä ja sen lisäksi joitain palettien mukana tulleita kämyisiä, joita en ikinä käytä. Kauan on tehnyt mieli ostaa joku hienompi sivellin Sigmalta, mutta tähän mennessä oon pihistellyt siveltimissä.
Vau, yli 100 sivellintä kuulostaa mun näkökulmasta tosi paljolta. 😀 Mutta kai ihan järkeenkäypää, jos on työskennellyt alalla. Voisitko muuten joskus esitellä sun meikkikokoelman (ellet oo jo joskus esitellyt ja multa on mennyt ohi)?

10

Mulla on n. 10 sivellintä. 🙂

35-40 sivellintä, eli ei mikään ihan tolkuton määrä. Juuri silmämeikkisiveltimiä tarvitsisin lisää, joten tämä olisi kiva voittaa. 🙂

Määrä on jotain 10-15 välillä. Nuo näyttävät tosi laadukkailta siveltimiltä 🙂

Siveltimiä taitaa olla alle kymmenen ja vähän mitä sattuu ?. Olisi kyllä kiva päästä meikkailemaan laatuvälineillä.

Minulla on n. 20-25 sivellintä. Sigman siveltimiä ei olekaan tullut kokeiltua koskaan. Lempimerkkini siveltimissä tällä hetkellä on Ecotools. 🙂

En kyllä itekkään tiedä tarkkaa määrää, mut heittäisin että noin 20.

Heipähei!
Rakastan meikkisiveltimiä! Mutta itselläni ei ole kuin 12. Katselen siveltimiä aina kaupoissa ja netissä, mutta sitten iskee pihiys ja ostokset jäävät tekemättä.

Mulla on varmaan joku max 50 sivellintä, en tiedä tarkkaa määrää. Tilaa olis kyllä vielä yhdelle setille:)

Omistan ehkä kymmenen, mutten taida käyttää kuin yhtä – en tiedä missä loput ovat! ?

Kyllä niitä toistakymmentä löytyy, jos ihan kaikki rupeaa laskemaan. Mutta vakituisessa käytössä ehkä noin 5 sivellintä

No enhän mä ole niitä kunnolla laskenut. Varmaan 30-50 kappaletta 😀

Minulla on siveltimiä ehkä kuusi kappaletta ja olisi ihana saada käyttöön jotain vähän laadukkaampia 🙂

ehkä n.15 kpl.

Siveltimiä minulla on noin 20 ja osa niistä ihan turhia. Joten muutama uusi sivellin olisi aivan ihana yllätys.

Siveltimiä löytyy noin 10-20 kappaletta, mutta ne ovat niitä ei niin laadukkaita. Näitä kyseisiä siveltimiä olen ihaillut Elevenin verkkokaupassa monesti joista teit postauksen

Minulla on siveltimiä noin 20, suurin osa Ecotoolsin. Sisleyn kabuki taitaa olla arvokkain.

n. 15 kpl

olisikohan 5 sivellintä ja niistäkin osa uusimisen tarpeessa

Alle 10. Noloa myöntää että niin vähän vaikka meikkaan päivittäin.

5 sivellintä löytyy meikkipöydältä ja kovassa käytössä on kaikki ! ✨

Mulla on siveltimiä arviolta 30-40 kpl. Olen niin laiska pesemään niitä, että niitä on kertynyt reilummasti 😀

noin kymmenen, joista tärkeimmät myös matkakokoisina 🙂

noin ehkä 20-30kpl 😀 mulla on useempi samanlainen koska oon laiska pesijä

Minulla on siveltimiä noin 20 kpl 🙂

Uuuu, mikä arvonta! Sivellinhaukka ilmoittautuu 😀 tällä hetkellä siveltimiä on n. 50 kpl ja aina uusia hyviä mahtuu mukaan…

Ehkä noin 50kpl ?

Muutama löytyy ja nekin pitäisi uusia.?

Omistan 2 sivellintä. Muutama saattaisi vielä mahtua joukkoon 😀

Kaksi 🙂

Mulla taitaa olla noin 40 sivellintä 🙂 Oon myös ylimääräisiä myynyt kirpparille, kun parin ostamani sivellinsetin mukana on tullut itselleni turhia siveltimiä.

7

Siveltimiä mulla taitaa olla 12 kpl. Osa pitäisi jo uusia. 🙂

Luultavasti n. 25-30 kpl. Mistä näitä siveltimiä oikein tulee 😀

Ehkä noin 10 kpl mutta siveltimeni eivät ole hirveän laadukkaita joten olisi ihanaa voittaa kunnon siveltimet joilla meikki onnistuisi varmasti paremmin

Minulla siveltimiä on tasan 12 eli olen ostanut vain yhden täyden setin. Halppiksia, tietenkin. *nolo*

Löytyy vain 5-8kpl. Ajatuksena ollut alkaa panostamaan siveltimiin vaan raha ollut esteenä. Nautin meikkaamisesta ja toivottavasti onni nyt suosii,niin saa vermeetkin kondikseen 🙂

Omistan siveltimiä aika maltillisen määrän. 20-30? Edelleen tuntuu, että etenkin silmämeikin teossa pari lisäsivellintä olisivat ihan paikallaan.

Siveltimiä on varmaan n. 30, mutta laatu on mitä on.. äkkisälteen mietittynä 5kpl on käytössä. Uudet kunnon siveltimet kyllä olisivat tarpeen!

Minulla on 17 sivellintä, joista 8 on lähes päivittäisessä käytössä. Sigman siveltimet ovat pitkään olleet toivelistalla!

N. 35-40kpl. 🙂

Ehkä joku viitisen kappaletta. Tarvis varmaan olla enemmän. Luomivärisiveltimiäkin on vaan yks

Siveltimiä on noi 20 kpl ja olen vasta nyt alkanut herätä siihen, kuinka paljon hyvät siveltimet auttaa meikkaamista!

Piti oikein käydä laskemassa, 26 kappalettahan niitä on. Osa ehkä kaipaisi hieman päivitystä kun ovat jo kulkeneet mukanani sen verran pitkän aikaa 😀

Siveltimiä on 16 + aiemmin mainitsemani mininuolija 🙂 Jos olisi enemmän esim. tällaisen arvontavoiton myötä, saattaisi vasta huomata tarvinneensa enemmän.

Siveltimiä taitaa löytyä vain viisi, eivätkä nekään ole laadultaan kovin kummoisia. Päivitykselle olisi siis tarvetta.

Mä oon tosi huono sivellinihminen eli alle 10 löytyy. Näille taitaisi siis olla tarvetta. : D

Siveltimiä on kertynyt viimeisen parin vuoden aikana aika kasa.. Arvioilta niitä on noin 30, mihinkään kalliisiin merkkeihin en ole vielä raaskinut panostaa vaan omani on Morphea, Cailapia ja Real techniquesia. Useimpiin olen ollut myös tyytyväinen, mutta tottakai kiinnostaisi kokeilla kulttimaineessa olevaa Sigmaa, hurahtaisikohan sitä ihan täysin? 😀

Oma sivellinkokoelma ei ole hääppöinen, ehkä 10 kpl. Lähinnä Eco Toolsia ja Real Techicsiä. Nämä olisivat kyllä tervetullut lisä!

Minulta löytyy noin 30 sivellintä.

Siveltimiä löytyy vain reilu kymmenen kpl. Olen ymmärtänyt niiden tärkeyden vasta vähän aikaa sitten.

Mulla on 3 sivellintä. Kicksistä ostettuja ja taitaa niissä lukea kaupan nimikin. Luomivärille tarkoitettu sivellin on kyllä ollut hyvä. Nuo tulisi tarpeeseen kyllä.

Ehkä 10, mutta niistäkin muutama kunnollisia. Tulisi todellakin tarpeeseen!

Mulla on ehkä arviolta 20-30 sivellintä ?

Minulla on ollut Ecotoolsin puuteri”huiska” vuosia käytössä. Ja sen lisäksi halppis siveltimiä on noin 9 käytössä,joita joutuu tasaisin väliajoin heittämään roskiin,kun harjakset lähtee tai ei saa enää putsattua.

Nyt on tunnustettava että hävettävän vähän ! Pari sivellintä löytyy käytöstä.
Muuton yhteydessä vanhoja siveltimiä lensi roskiin, ihan hyvin kahdellakin on pärjännyt mutta kaipaisin toki lisää.

Mulla on tasan 13 sivellintä. On kyllä niin, että mieluummin käytän yhtä hyvää, kuin kolmea ”kelvollista”. Tuo setti <3

Onhan niitä. 😀 Olen vähän muokannut meikkirutiiniani ja huomannut tarvitsevani uusia ja vähän erilaisia siveltimiä. On siis tullut tässä hankittua lisääkin vaikka taitaa niitä nyt olla noin viitisenkymmentä. Ei ehkä niin paljon ihan. Osa ei ole käytössä, kun en joko osaa käyttää tai en koe niin laadukkaiksi. Uusi sivellinmerkki, mistä olen innostunut ja ihastunut laatuun, on Smashbox. Syksyn aikana olen hankkinut fanbrushin, sheer powder brushin ja ohuen linerin. Todella laadukkaita ja monikäyttöisiä. Hintaakin kyllä on mutta tutustumisvinkkinä. 😉

Minulla on siveltimiä n. 15, joista aktiivisessa (arki)käytössä 4-5.

Siveltimeni ovat laskettavissa yhden käden sormilla, eivätkä ole mitään laadukkaita. Olen siis tosiaankin mukana arvonnassa 😀

Minulla taitaa olla siveltimiä noin 20, joista alle puolet ovat laadukkaampia ja loput sellaisia vähitellen hävitettäviä tippuvien harjasten vuoksi.

Vau mikä setti! Minun siveltimeni voi laskea lähes yhden käden sormilla.
-Ecotoolsin kabuki mineraalipohjaa varten,
-ikivanha Lancômen puuterisivellin irtopuuterille (oikeasti yli 15 vuotta vanha, mutta näköjään laadukas kun kestää. Nyt alkaa tosin olla vähän karhean tuntuinen),
-napakka Bare Mineralsin pikkusivellin silmänalusia varten,
-Sephoran poskipunasivellin, osastoa ajaa asiansa mutta en oikein tykkää
-Kaksi Ecotoolsin kaksipäistä luomivärisivellintä (joista ehkä haluan eroon, en tykkää kun se toinen pää lytistyy sivellinpurkin pohjaa vasten)

Listalta puuttuu ripsi/kulmaharja jonka olen jonnekin onnistunut hukkaamaan.

Kulmakarva sivellin ainoastaan 🙂

Mulla on varmaan aika maltillinen määrä siveltimiä tällaiseksi arkimeikkaajaksi, noin 50-60. Haluan käyttää usein puhtaita siveltimiä, joten varaa pitää olla mistä ottaa ettei päntiönnään tarvitse olla pesemässä niitä! 😀

Päivittäisessä käytössä pärjään noin viidellä siveltimellä mutta kyllä kaapeista löytyy ehkä parikymmentä kappaletta.

Kokoelmaani kuuluu arviolta noin 30 sivellintä? etenkin silmämeikkiä varten siveltimiä löytyy monia

Kymmenisen taitaa olla eli tarvetta uusille olisi!

omistan vain 3 sivellintä (puuteri-, luomiväri-, ja kulmakarvasivellin)

Kasvoille käytössä 4 ja silmille ehkä saman verran. Lisäksi muutamia jotka eivät ole niin aktiivisessa käytössä. Paremmista silmömeikkisiveltimistä olen jo haaveillut ja niinpä juuri nyt on kolme Sigmaa postin kuljetettavana 🙂 mutta tuossa setissä olisi vielä monta ihanaa lisäksi!

Suurinosa siveltimistäni on kaikenlaisia halpiksia mitä on tullut jostain kaupanpäällisiksi tai muutamalla eurolla olen jostain ostanut. Osa on melko surkeita mutta en ole raaskinut heittää pois. Muutamia laadukkaampiakin onneksi löytyy.. Olisikohan noita yhteensä joku 30-40.

Hmm yli 20 taitaa löytyä mutta muutamasta varakappale ? Tämän setin jo omistan joten arpaonnen suosiessa hemmottelisin ystävääni ?

Viisi kpl

Kolme sivellintä 😀 🙁

Omistan noin 13 sivellintä, joista suurin osa on halppiksia.

Jaa, eipäs ole tullut ikinä laskettua. Veikkaisin, että siinä 20-25 tienoilla, tosin yleensä käytössä on vain ne muutamat parhaat yksilöt. 😀

Joku viitisentoista kappaletta

Siveltimiä on toista kymmentä. Pesen niitä sitten useampia aina kerralla, siksi hyvä olla useita.

Pitääpä laskea, ei ole tullut koskaan mieleen… arvaan että niitä on 17.

20-30 sivellistä omiston. Vain osa aktiivikäytössä.

Olisiko parisenkymmentä sivellintä. Tykkään MACin, Real Tecniquesin ja Zoevan siveltimistä.

Reilu kymmenen

Heh, oisko neljä? Ja niitäkään en kaikkia ”osaa” käyttää 😀
Ja ihan halpoaa markettikamaa 🙁

Alle viis varmaan 😀 Tulis siis tarpeeseen nämä…

Huh, oliskos joku 40, joista käytössä n. 4-5. Isoin osa on juuri noita halpiksia jotka jäävät sitten vain kaappiin pyörimään kun niillä ei tee oikein mitään. Pari suosikki-luomivärisivellintä on löytynyt joita tulee sitten käytettyä aikalailla pelkästään. Yllätys yllätys ovat juuri noita hivenen kalliimpia.

Veikkaisin että joku 30-40 löytyy. Suurin osa kuitenkin halpissettejä, jokunen Real Techniquesin sivellin löytyy ja tarkoitus olisikin hankkia lisää laadukkaita siveltimiä. 🙂

Löytyy varmaan 20-30kpl

Ei kovin montaa… Ehkä kymmenkunta eikä nekään kaikki aktiivisessa käytössä. Uusille olisi tosin tilausta koska näistä vain muutama on oikeasti hyviä.

Arvioisin, että jotain 30 ja 50 välillä. Mulla on huono tapa levitellä meikkauspisteitä ympäri kämppää, joten siveltimiäkin on siellä täällä…

Varmaankin noin 13. Kaikki halpoja ja pitäisikin panostaa seuraavaksi parempiin siveltimiin!

Meitsiltä löytyy noin 10sivellintä.

Hmmm joku 40 voisi olla aika lähellä. Olen siveltimien suhteen hirveän kausittainen, esimerkiksi meikkivoiteelle käytän jotain sivellintä kuukauden joka päivä ja sitten se saattaa lojua puoli vuotta käyttämättömänä ennen kun innostun taas 😀

5 löytyy.. krhm.. sekä ainakin 100 pumpulipuikkoa ?

Omistan alle 10 sivellintä, koska laadukkaat siveltimet ovat opiskelijalle hirmu kalliita 🙁

Jotain 15 luokkaa.

Tasan neljä sivellintä löytyy, kun nuo ovat niin kalliita, etten ole raaskinut ostaa kun opiskelen. Ehkä sitten joskus kun saisi enemmän rahaa jota voisi käyttää.

Vain viitisen kappaletta löytyy

Multa löytyy noin 10 sivellintä, joista suht laadukkaita vain 4. Eli nää siveltimet olis kyllä loistavat voittaa, koska laadukkaita siveltimiä en raaski ostaa..

Ehkä 5 kappaletta ?

Ehkä kymmenkunta sivellintä omistan kaikkineen, niin että lisäkään ei pahaa tekisi 🙂

Mulla on aktiivisessa käytössä 5 sivellintä. Olis kyllä aika päivittää, ne ei nimittäin ole kovin laadukkaita… ?

Laatikosta löytyy noin 10 sivellintä

Noloa tunnustaa, mutta mulla on varmaan vain 3 sivellintä. Tekisi mieli opetella käyttämään niitä kunnolla ja panostaa kerrankin laadukkaaseen settiin.

Mulla ei ole kuin pari kolme sivellintä, jotenkaa en ole niihin ikinä raaskinut panostaa ja levitellyt sitten aina luomivärit niillä mukana tulleilla yms. Joten olisi kyllä mulle osuva palkinto 🙂

Ou nou..heittelin juur pois jäljelle jäi ehkä 5….

Taitaa olla siinä reilu 10.

Noin 30 sivellintä taidan omistaa, mutta lisää mahtuisi! Varsinkin kun olen vähän laiskemmanpuoleinen pesijä…

Omistan noin 15 ja kaikki ei ole käytössä
Ei ole koskaan ollut tällaisia laadukkaita niin olisi kiva kokeilla.

Mulla on noin 10 sivellintä ja etsin juuri hyvää perussettiä.

Siveltimiä löytyy varmaankin alle 50, mutta oikeasti hyviä 7 kpl. Ei vain raaski muka heittää poiskaan noita muita. 😀

Oho, oliko niitä tosiaaan 40kpl. ja kaksi kierreharjaa kulmille päälle. Ja nyt tuli kalenterista kolme lisää. Odotin, että olisit kertonut juuri näistä siveltimistä. Pari kuvaa ei olisi ollut pahitteeksi. Mutta, siis, WAU, miten ihanan pehmoisia harjakset ovat!

Siveltimiä on ehkä 40 ja tulossa on lisää. Sigman siveltimiä olen nyt hankkinut viimeksi. Lisäksi on MAC:in siveltimiä Real Techniquesin, EcoToolsin ja yksi Zoevan.

Siveltimiä on ehkä 7 kappaletta yhteensä jos mukaan laskee (ja miksei laskisi) kabukit.

Kaikkiaan siveltimiä on ehkä joku 25-30 kpl, mutta aktiivisessa käytössä vain ne muutamat (1 peitevoide, 2 meikkivoide, 1 luomiväri, 1 silmänrajaus , 1 korostus + kabuki)

Oliskohan 8kpl,pari laadukkaampaa ja loput ei niin hyviä.

Noin 16… uudet tulisi niin tarpeeseen ja näitä olen halunnut aina kokeilla! 🙂

Kymmenkunta sivellintä on nyt.

Noin 20 sivellintä löytyy tuolta kaapista. Osa käytössä osaa mietin miten käyttää.

Yhteensä mulla on noin kolmisenkymmentä sivellintä, joista arkipäivisin käytän neljää/viittä.

10-12 ehkä? Päivittäisessä käytössä on vähintään rajaussivellin geelimäiselle silmänrajausvärille.

Wishiltä tilattu 17 siveltimen setti eurolla. Kuten hinnasta voi päätellä ei laatu päätä huimaa. Aina saa meikin seasta kaivella karvoja, etsiä irronneita sivellinpäitä ja muutenkin yrittää levittää tasaisesti. Tuntuu vain opiskelijana pahalta pistää näinkin ns.tarpeettomaan useita kymppejä mutta hetki on vielä kestettävä ennenkuin valmistuu ja työt alkavat.

Minulla on käytössä kahdeksan sivellintä.

Siveltimiä lienee joku nelisenkymmentä sivellintä. Niin harvasta pidän, että pitäisi suosiolla konmarittaa ne.

Minulla on arviolta 20 sivellintä, joista muutama on jokapäiväisessä käytössä.

Ihanaa Sigman siveltimiä?itselläni on yksi häivytyssivellin Sigmalta ja olen hyvin tyytyväinen. Siveltimiä löytyy parisenkymmentä eri merkeiltä.

Minun luukussa ei ollut kuin kaksi sivellintä! Pitää ottaa eleveniin yhteyttä. Näitä siveltimiä ennen minulla oli noin kymmenen sivellintä: pari meikkivoiteelle, silmämeikkisiveltimiä, poskipunalle, puuterille ja kulmille. Päivitys on ollut suunnitelmissa ja nämä tulisi tarpeeseen!

No nyt pistit pahan. Olisko joku 20kpl?

Omistan 11 sivellintä. Niillä kyllä pärjää mutta Kabuki sivellin olisi vielä haaveissa.

Siveltimillä löytyy vain reilu 5 kpl.

Minulla on n. 10-15 sivellintä. Osa ihan surkeita, jotka pitäisi oikeastaan jo heittää pois.

Joo..kaveri (nainen)kerran ihmetteli silmät suurena siveltimeni määrää ja totesi ettei hänellä ole yhtään sutia..johon sanoin et ja sen kyllä huomaa,no ei vaiskaa et siis jonkin verran..olen kuolannut kyllä Sigman valikoimaa,joten mukana ollaan:-)

20-30 väliltä 🙂

Minulla taitaa olla vain viisi sivellintä, ja olenkin pitkään haaveillut uusista ja paremmista siveltimistä. Kyllähän noillakin nyt joten kuten pärjää, mutta osa alkaa olla jo vähän kulahtaneita.

Yhtäkään Sigmaa ei ole:( Siveltimiä löytyy varmaan joku 30 kpl,mutta osa on kyllä sellaisia ,että pitäis heittäää roskiin.

Sain mahtavan oivalluksen, syy luomivärin kökköisyyteen luomillani (hivenen ruttuset) onkin sivellinten vääränlaisesta laadusta, halpaa eikä niin hyvää tulosta, kuin toivoisi. Nyt tuli täyslaidallinen oppia.

Siveltimiä löytyy noin 10-15. Kunnon siveltimiä rajausten ja ylipäänsä silmämeikin tekoon ei ole ja niitä pitäisikin hankkia lisää.

Arvioisin, että erilaisia siveltimiä löytyy n. 30-40 🙂 Sigmoja en olekaan vielä kokeillut, lukenut vain paljon kehuja.

Siveltimiä löytyy noin 30 kappaletta tällä hetkellä. Ei siis ihan hirveän suuri määrä vielä! Toki eihän niistäkään kaikkia tarvitsisi..

Minulla on 21 sivellintä, joista pari lojuu käyttämättömänä, koska niitä ei enää tarvita tai en ole löytänyt hyvää tuotetta joka tarvitsisi kyseistä sivellintä.

Omistan noin 15 sivellintä ja uusille laadukkaille siveltimille kyllä olisi tarvetta

Mulla on ehkä 10 ? Useammalle olis tarve!

Tämä on ehkä noloa, mutta omistan vain luomiväripalettien omat ”siveltimet”.

Mukana arvonnassa! Minulla on vähintään parikymmentä sivellintä, joista kuitenkin käytän vain paria…

Noin 10 sivellintä löytyy eli aika minimi-määrällä taidan mennä.

Noin 10-20 🙂

Oli pakko laskea. 48 kpl, joista suuri osa on erittäin halpaa laatua. Muutama ecotools edustavat parasta laatua mitä omistan… Saattaisin paremmilla välineillä jopa innostua jälleen silmämeikeistä.

Omistan vain kymmenkunta sivellintä. Olen meikkaajana melkoinen noviisi ja vasta hiljattain päässyt kunnolla laatusiveltimien makuun. Nämä olisi mahtavat saada kokeiluun! 🙂

Yksi löytyy…. Mikä on liiiiiiian vähän!

varmaan n. 15 kpl, joista 3 kpl aktiivisessa käytössä 😀

Omistan 4 sivellintä : irtopuuteri,aurinkopuuteri,poskipuna ja yks luomivärisivellin. Tulisi ehdottomasti tarpeeseen koska siveltimiä ei voi olla liikaa!

Mulla on varmaan noin 25 sivellintä, nyt en pysty tarkistamaan kun olen juuri töissä.

No luultavasti lähellä 50 😀 Osan olen myynyt ja uusia tekee aina mieli kokeilla hahha!

Arviolta ehkä 30 sivellintä ja kaikki ihan susia ? Paitsi Alima puren flat top sivellin mineraalimeikille – maksoin itseni kipeäksi siitä, mutta kyllä kannatti! siveltimissä ei vaan tulisi pihistää, siksi nämä tulisivat kyllä enemmän kuin tarpeeseen ?

Ohhoh mikä arvonta, tuota settiä on tullut kuolattua ikuisuus mutta en ole vieläkään raaskinut ostaa ? siveltimiä löytyy kotoa yhteensä hieman yli 30 kpl; 12 kasvomeikkiin ja loput silmämeikkiin. Ostin juuri BH Cosmeticsilta tämän Sigman setin ”dupen” ja täytyy sanoa että joidenkin siveltimien laatuun olin vähän pettynyt, vaikkei setti toki paljoa maksanutkaan. Täytynee siis vielä tuhlata tähän settiin joskus!

Muutama! Tarviis!

Täältä löytyy sekalainen setti halpoja ja vähän arvokkaampiakin siveltimiä, yhteensä n. 30-40 kpl.

Minulla siveltimiä ei ole hirveästi, 6kpl. Kaksi niistä on Sigman silmämeikkisiveltimiä 🙂

Itselläni siveltimiä on kolme, tyttärellä noin parikymmentä laadultaan erilaisia mm. Real Techniques, Essence, Cailap. Voispa ilostuttaa maskeerauksesta haaveilevaa ja harjoittelevaa tytärtä <3

Lipastosta löytyy noin 10 sivellintä, joista suurin osa on ikuisuuden vanhoja ja laatukin aika surkea. Päivitystä siis kaivattasiin!

Parisenkymmentä taitaa löytyä, mutta käytän aika suppeaa valikoimaa siitä. Pari hutiostosta, pari joiden käyttö on jäänyt parempien tullessa tilalle, muutama palettien mukana tullut ok-sivellin ja sitten on ne luottosiveltimet. Hauska, että vanhin siveltimeni on myös se eniten käytetty. Duroyn littana luomivärisivellin, jonka ostin vuosia sitten.

Joku 30 niitä taitaa olla, aika sekalainen kasa kylläkin ja osa ihan turhia… Laadukkaita siveltimiä tarvitaan aina!

Siveltimiä löytyy noin 70. Tällä hetkellä määrä korvaa laadun, eli suurin osa on halpiksia ja ei-niin-kestäviä, muutama on sentään hieman parempia ecotoolsin tai real techniquesin. Olisihan se kiva tietää, miltä ne oikeasti laadukkaat siveltimet tuntuvat 😀

Onhan noita siveltimiä kertynyt muutama… karkea arvio noin 30, josta käytän aktiivisesti noin kymmentä! MAC:n ja Ecotoolsin siveltimen on mun suosikkeja, mutta enemmän kun mielelläni ottaisin tuon Sigman setin testiin!

Siveltimeni on laskettavissa yhden käden sormilla. En tosiaan omista juurikaan siveltimiä, sillä en ole mestari niitä käyttämäänkään. Toki uudet laadukkaat siveltimet voisivat motivoida minuakin kokeilemaan kaikkea uutta! 🙂

Mulla on siveltimiä 40kpl, mut osa tosi vanhoja ja huonokuntoisia, tai muuten vaan huonoja. Pitäisi panostaa laadukkaisiin siveltimiin, Zoevan siveltimiä olenkin katsellut sillä silmällä. Silmämeikkisiveltimet olisivat etenkin tarpeen.

Meikkisiveltimiä on kertynyt ehkä 40-50 kappaletta. Opiskelen kosmetologiksi, ja panostinkin taannoin Zoevan kattavaan sivellinsettiin. Parhaat sivellinkokemukset minulle on kyllä tarjonnut toistaiseksi juurikin Sigma 🙂

Olisko ehkä 20, tällaisissa asioissa laskut saattaa kyllä heitellä pahastikin. Moni ei ole aktiivisessa käytössä mutta en silti heittäisi poiskaan. Ainahan niille voi tulla käyttöä! ?

Siveltimiä löytyy ehkä noin 10 kpl. Tuo sigman setti olis kyllä ihana ☺️

Taitaa siveltimiä olla yli 20 kipaletta. Kaikki tosin ei ole vielä käytössä, vaan odottaa vuoroaan.

About 10kpl, puuttuu monta! Lisää siis tarvitaan 🙂

Äkkiä laskettuna n. 35 sivellintä ja kaikki tarpeellisia.

Olen vasta vähän aikaa sitten havahtunut siveltimien käyttöön joten niitä on vasta muutama. Tämä palkinto tulisi tarpeeseen!

Kaapissa taitaa olla 10, käytössä n 4 kpl 🙂

Ehkä 40? Apua 😀

Minulla on kolmisenkymmentä sivellintä, osa matkakokoisia. Vain osaa käytän jatkuvasti ja muut on varalla, jos en ole ehtinyt/jaksanut käytettyjä pestä.

Hyviä siveltimiä ei ole koskaan liikaa

Minulla taitaa olla viitisentoista sivellintä, joista käytän aina samoja 5-7 😀 Tarkoitus on ollut laajentaa kokoelmaa, mutta hyvälaatuisten siveltimien hinnat ovat sellaisia, ettei niitä ostella tuosta noin vain, ainakaan montaa. Ja monta kertaa niille kympeille, jotka siveltimeen menisivät, on löytynyt akuutimpaa käyttöä.

Aina tarvii lisää, tällä hetkellä n. 10 sivellintä

Arviolta 30 sivellintä omistan, mutta ovat huonoja ja pitäisi päivittää siveltimet uusiin 🙂

elisajosefiina@gmail.com

Kuin noloa myöntää, mutta itsellä siveltimiä neljä ? Varmasti siis olisi käyttöä ?

Siis mulla ei ole kuin 6 sivellintä ja olisinpa aika onnellinen, jos voitto sattuisi kohdalleni.

Siveltimiä on kertynyt varmaan noin 30 kpl, ja vähitellen korvaan vanhoja halpissiveltimiä laadukkaammilla yksilöillä.

Kymmeniä… Muistan, kun ylä-asteikäisenä tajusin ”tarvitsevani” kunnon siveltimet, jos halusin loihtia parempia meikkejä. Ala-asteelta asti meikkiharrastus ja -kiinnostus oli ollut mukana, mutta palettien mukana tulleilla pikku-aplikaattoreilla ja köpöillä sudeilla ei kyllä todellisuudessa tehnyt yhtään mitään. Duroystä lähti kunnon siveltimien hankkiminen käyntiin ja voi, kuinka ne tuntuivat silloin kalliilta, mutta ah – niin laadukkailta! 🙂

30kpl noin, osa halpoja ja huonoja☹️

About 5. Etenkin Bb-voidesivellin ja peitevoidesivellin tulisivat tarpeeseen.

Omistan noin 15 sivellintä. Ne ovat riittävät minun tarpeisiin, mutta tietenkin haluan aina myös lisää :)!

Omistan vai muutaman siveltimen! Ja enimmäkseen poskipunan käyttöön. Nyt ostin juuri uudet luomiväripaletit ja haluaisin oppia tästä taiteenlajista enemmän, joten palkinto olisi mahtava! 🙂

Varmaan noin 6. Enemmänkin saisi olla.

Piti ihan laskea pikaisesti, että miten paljon niitä olisi – pikaisella tutkailulla ehkä reilut 20, mikä oli ehkä vähemmän kuin olisin ajatellut.. osa noistakin silti käyttämättä jääneet, kun ostaessa sitä on aina vähän vaikea arvioida, varsinkin settien kanssa tulee noita huteja..

Käytössä on noin 4 ja yhteensä noita on 21 kpl. Ihan maltillisesti siis. Osa on matkakäyttöön tarkoitettuja ja osa on käyttämättömiä. Taidankin käydä noi läpi sillä osa on myös vanhoja ja jotkut voisi uusia. Sen verran joissain harjakset hapsottavat.

Aika vähän taitaa olla, ehkä jotain 20 🙂

Luulen, että siveltimiä on kertynyt jotain 30 kappaletta vuosien aikana. Osasta olen hankkinut tuplakappaleet niin ei tarvitse olla niin usein pesemässä niitä. Suurin osa taitaa olla EcoToolsin, niiden hinta-laatusuhde on mielestäni ihan loistava. 🙂

Sellanen pari kymmentä löytyy 🙂

Varmaan on noin 20, joista päivittäin käytössä 6-7

Noin 12 kpl taidan olla säälittävä. Pitäisi olla 0 perässä

Ehkä noin 10, josta käytän kahta. Vasta harjoittelun asteella meikkisiveltimien käyttö siis minulla.

Ehkä 5 😀

muutama hassu sivellin on ja nekin jo aikansa eläneitä 🙂

Tjaa, siveltimieni määrä – enpä ole koskaan laskenut! Meikkipöydällä on yksi mukillinen, varastossa noin kaksi. Määrää en uskalla edes arvata, mutta kyllä varmasti 50 tulee täyteen 🙂

Mulla on alle 10 sivellintä eli tarvetta olisi 🙂

Hävettää myöntää, mutta siveltimiä on vain viisi 😀

Veikkaan siveltimiä löytyvän yhteensä noin 20 joista käytän vain murto-osaa säännöllisesti

Aktiivisessa käytössä noin kymmenkunta, joiden joukossa muutama Sigmakin. Tämä setti olisi ai-van täydellinen täydennys omaan sivellinkoteloon!!

Minulla siveltimiä noin 15, kaksi niistä käytössä päivittäin.

En osaa äkkiseltään sanoa mitään määrää mutta on niitä muutama kertynyt. Juuri eilen käytin ainakin 1,5 tuntia niitä pesten. Miksi sitä ei opi että pesee heti käytön jälkeen. Onneksi oli Netflix seurana! Mutta aina tuntuu että on tarvetta lisäsiveltimille koska kun jakaa ne siveltimet käyttöalueen mukaan, niin ei sitten olekaan kuin pari kolme puuterisivellintä, yksi kaksi poskipunasivellintä jne. Vai onko tämä vain selittelyä ?
Tämä taitaa olla minun ehdoton arvontasuosikki vaikka en tiedä mitä on tulossakaan!

Mulla on siveltimiä noin 10, enkä ihan kaikkia niistä käytä.

5 sivellinta, kaikki kovassa käytössä 🙂

Oiskohan kolme, aika vähän siis…

Ehkä 20 kpl, ostin kerran setin.

9 kpl.

Mulla on sellaiset parikymmentä sivellintä. Niistä päivittäisessä käytössä on vain neljä, sillä en yleensä arkisin tee silmämeikkiä vain sudin ainoastaan ripsaria. Luomiväriä laittaessa tulevatkin sitten monet muut jo käyttöön.

Onhan niitä aika paljon, varmaan jotain 30 ja 50 kappaleen välillä.

Mulla on sephorasta ostettu 3 sivellintä countour meikin tekoon ja sitten on sigman most wanted setti (muistaakseen 5 sivellintä?). Siinähän ne taitaa ollakkin… Ainiin yksi sivellin tuli kicksin joulukalenterista 🙂 Eli 9 sivellintä omistan.

Kyllähän niitä on kertynyt, arvioisin että n 25 yhteensä. Jatkuvasti on kyllä pulaa puhtaista, kun jokaisella on oma tietty tarkoituksensa! Sigman siveltimiä en ole vielä päässyt kokeilemaan, olisi haaveissa hankkia niitäkin joskus.

Mulla ei ihan hirveesti ole siveltimiä, varmaan kymmenen luokkaa. Eli uusia kyllä joukon jatkoksi mahtuisi.

Arvioisin noin 30 sivellintä löytyvän minulta. On niitä parempia mutta sorrun kyllä välillä ostelemaan halpojakin siveltimiä ulkonäön perusteella. Osa niistäkin on ollut ihan hyviä. 😀

Eipä ole tullut ikinä laskettua, lähemmäs sataa varmaan olisi oikea arvio.

Minulla on noin 20 sivellintä. Olen ennemmin panostanut laatuun kuin määrään. 🙂

4 🙂

Mulla ei ole hirveästi siveltimiä, ehkä noin 10-20.

Jokinaika ne järjestin ja ostin uusia huonojen tilalle ja jotain uusia mitä himoitsin. Siveltimiä taitaa olla nyt noin 20.

Noin 20 sivellintä. ☺️

Minulla on noin kymmenkunta sivellintä, joista suurin osa kyllä joutaisi jo vaihtoon 😀

Iiiiih miten ja ihana ja kaunis sivellinsetti! Mulla on ihan liikaa (muutama kymmenen ehkä..) siveltimiä, suurin osa käyttämättömiä=huonoja tai vanhoja.. Joutaisivat roskiin.

Tämä tulisi tarpeeseen ? Siveltimiä lie tällä hetkellä alle kymmenen ja ovat kyllä uusimisen tarpeessa, osa on jo varrettomia ?

Sigma on superkiinnostava merkki! Hirveästi on kuulunut kehuja, mutta vielä ei ole itse ehtinyt kokeilla. Omalla pöydälläni nököttää noin 30 sivellintä. Erityisesti silmämeikkisiveltimet on rakkaita. Kasvoille käytän useammin meikkimunaa ja vippaa.

Tarpeeseen tulisivat, koska omat siveltimet (noin 10 kpl) ovat jo vanhoja ja kuluneita.

Mulla on ehkä joku parikymmentä sivellintä. Nimenomaan silmämeikkisiveltimille olis tällä hetkellä tarvetta. 🙂

Aktiivisessa käytössä on kolme sivellintä :’D Yhteensä niitä taitaa olla alle kymmenen.

Siveltimiä on n. 20kpl. Toimimattomat tai rikkinäiset siveltimet olen antanut kissoille leluiksi. Samoin meikkisienet. Yksi kissoistani on aivan hysterinen sutien suhteen ja jos meikatessa silmä välttää niin suti ja kissa pyörivät pitkin kämppää.

Mää luulisin että mulla siveltimiä ois noin parisenkymmentä. Silmämeikkisiveltimiä kaipailen lisää.

Arviolta noin 30 sivellintä. Mutta kummallisinta on, että kunnon luomivärisiveltimet kuitenkin puuttuu 😀

Noin kymmenen.

Siveltimiä on parikymmentä, poislukien pakettien mukana tulleet. Tällä hetkellä käynnissä on niiden päivitys ja puuttuvien hankinta, Sigman siveltimiä en ole vielä kokeillut.

Siveltimiä on reilu 10 kpl.

Sanoisin että omistan noin 10 sivellintä, mikäli meikkien mukana tulleita aplikaattoreita tai siveltimiä ei lasketa mukaan.

Sigman siveltimiä löytyy hyllystä pari ja ne ovat aivan huippuja. Muita siveltimiä näyttää olevan 15 eli aivan liian vähän?

jotain 20

Reilu 10 kpl.

Aktiivisessa käytössä n. 8 kpl, mutta ”kätköissä” huonolaatuisia tai muuten turhempia siveltimiä varmaan lisäksi n. 8 kpl. Eli yhteensä 16, mutta niistä pari vain ihan täydellistä. Sigman siveltimet ovat kyllä kovin kehuttuja!

Siveltimiä lienee kertynyt noin 20-30 kpl jos kaikenlaiset siveltimet lasketaan. Tämä pakkaus kyllä näyttää upealta, ihana palkinto 🙂 Sigmaa ei olekaan tullut vielä kokeiltua.

Ihana palkinto, tulisi tarpeeseen koska omistan vain kaksi sivellintä.

Käytän herkiltä silmiltäni niin vähän ja niin harvoin luomiväriä, ettei minulla ole edes viittä (5) erilaista luomivärisivellintä. Olisi upeaa silti omistaa isompi luomivärisivellinarsenaali ja joskus kokeilla niillä meikkaamista.

Siveltimiä on vasta noin kymmenen, mutta lisää tuntuu tulevan koko ajan.

Ai,kamalaa…kun mulla niitä taitaa löytyä alle kymmenen. =)

Olisikohan kolmattakymmentä kasvosivellintä ja silmämeikeille tarkoitettuja löytyy varmaan lähemmäs 50 ja matkakokoisiakin löytyy jokunen näiden lisäksi :D.

Minulla on siveltimiä noin parikymmentä, mutta jokapäiväisessä käytössä niistä vain muutama. Siveltimet ovat aika halpoja, eivätkä kovin laadukkaita, varsia saa olla vähän väliä liimaamassa takaisin paikoilleen 😀 Uudet, laadukkaat siveltimet tulisivatkin siis tarpeeseen!

Yhdeksän 🙂

Tällä hetkellä minulla on kaiken kaikkiaan varmaankin noin 30 sivellintä, jotka vain lojuvat kaapin pohjalla. Minulta löytyy vain muutama kunnollinen, joita sitten käytänkin päivittäin!

Tuskin viittäkään,joten nuo tulisi tarpeeseen.

Oisko 10? Maltillinen määrä.

Minulta löytyy parikymmentä sivellintä. Osa kaipaisi pikkuhiljaa uusimista.

3 sivellintä.

About 10 kpl, laadukkaita niistä alle 5kpl.

Omistan parikymmentä sivellintä, pikkuhiljaa panostaen lisää ? Sigman siveltimiäkin löytyy muutama.

Jaaa oisko joku reilu kymmenen kappaletta aika sekalaista seurakuntaa..

Minulla taitaa olla alle 10 sivellintä, joten tarvetta olisi hyville siveltimille!

Noin 15 🙂

Noin 20 ja osa aika vanhojakin.

Eikku
Nyt kyllä hävettää tunnustaa.
Vain neljä.Teini tyttärellä taitaa olla kymmen kertainen määrä.
vappukarkelo@gmail.com

Omistan noin 10 sivellintä 🙂

10 🙂

Noin 10

Olisiko noin 30 sivellintä. Suurin osa alkaa olla jo 7 -8 vuotta vanhoja, mutta ovat pysyneet hyvällä hoidolla kunnossa. Joistakin alkaa liimaukset pettämään. Sigman siveltimiä ei ole vielä yhtään 🙂

Nämä tulisi todellakin tarpeeseen. Olen vasta nyt alkanut ymmärtää siveltimien käytön tarpeellisuuden. Tällä hetkellä minulla on ehkä vain noin 5 sivellintä.

Noin 20 sivellintä löytyy täältä!

Reilut 30 sivellintä löytyy, mutta tarkoitus olisi tosiaan kasvattaa ja muovata kokoelmaa vähän laadukkaammaksi 🙂 Sigman siveltimet vaikuttavat mielenkiintoisilta!

Omistan 15 sivellintä.

Taidan omistaa vain 6 sivellintä…

Minulla on vain n. 10 sivellintä.

Minulla on vain vaivaiset kolme sivellintä. Olen vasta nyt alkanut ymmärtämään siveltimien taijan, mutta en ole raskinut vielä ostaa enempää.

Minulla on kaksi sivellintä ja nekin on huonoja.

Täytyy myöntää että en taida omistaa yhtään.

Viisi löytyy, näistä ainakin yksi pikaisen uusimisen tarpeessa!

Minulla on 7 sivellintä.

Minulta löytyy 12 sivellintä. Silmämeikkisiveltimistäni vain kaksi on oikeasti käytössä, loput on huonoja tai sitten en osaa käyttää niitä.

20-25 kpl. Onhan niitä kertynyt tämmöiselle tavismeikkaajallekin ihan kiitettävästi. Huonoimmat otan muuhun käyttöön, esim. levitän niillä öljyä kynsien alapuolelle jne.

Siveltimiä löytyy noin 10, mutta laatu on mitä on. Olisi tosi kiva voittaa laadukas setti.

Siveltimiä löytyy noin 10 kappaletta, mutta Sigman siveltimistä minulla ei ole kokemusta.

5-10 sivellintä, joista lähes jokainen on rikki ?

En muista et kommentoinko jo tähän. Niitä siveltimiä ei todellakaan ole kuin alle 10 kappaletta eivätkä ole kunnollisia.

Ehkä arviolta n. 10-15 eli aika vähän vielä 😀 Suunnilleen yksi sivellin per käyttötarkoitus.

Minulla on vajaa 10 sivellintä. Vain poskipunasivellintä käytän melkein joka päivä.

Ehkä reilu 20 on tällä hetkellä mutta vain muutama aktiivisessa käytössä.

Varmaan noin 20 sivellintä. Silti silmämeikkien teko arjessa on hyytynyt sormiasteelle turhan paljon…

27 sivellintä! Uusia siveltimiä vois melkein itselleen joululahjaks ostaa jos ei nyt onni suosi 🙂

15 sivellintä

Ei montaa, taitaa olla yhteensä viisi, joita olen käyttänyt jo vuosia. Kääk. Palkinto tulisi ihan tarpeeseen.

Minulla taitaa olla joku viitisenkymmentä, luulisin.

Minulla siveltimiä on ehkä parisenkymmentä O.O Jään aina pohdiskelemaan miltä merkiltä seursavaksi hankkisin tai mikä olis laadukas niin en saa aikaiseksi hankkia mitään 😀

Mulla on varmaan jotai 20-30 sivellintä 🙂 Paljon sellaisia turhiakin mitä ehkä pitäisi heittää pois.

Noin 40 kpl 🙂

Noin 15 sivellintä. 🙂

Parikymmentä sivellintä löytyy. Olen omistanut niitä enemmänkin, mutta tytär tuntuu omivan osan itselleen =D

Multa löytyy noin parisenkymmentä sivellintä. 🙂

Omistan tällä hetkellä vain noin 10 sivellintä joten uuden tulisivat todellakin tarpeen 😀

Taitaa olla noin 10, tosin tuossa määrässä on puolet sellaisia, joita eituöe käytettyä, mutta silti jostain syystä niitä pitää säilyttää.

Vautsi mikä palkinto! Ei vaikuttaisi olevan mukana yhtäkään omaan käyttööni ns. turhaa sivellintä (niin kuin monissa sivellinseteissä), vaan kaikki tosi käyttiksiä ? Siispä mukana arvonnassa! Innostuin laskemaan ensimmäistä kertaa kaikki siveltimeni ja niitä on kertynyt näköjään 36 kpl.

N.10 sivellintä löytyy ja laadukkaille siveltimille olisi tarvetta ?

n. 20 kpl löytyy 🙂

Hei! Kolme löytyy, toivottavasti voitan 🙂

Apua, varmaan jotakin 10kappaletta ja niistäkin puolet pieniä luomivärisiveltimiä! Pitäisi varmaan kunnostautua siveltimeen käytössä – niiden putsaaminen vain tuntuu niin työläältä! Olisiko siveltimien putsaamiseen helppoa ja nopeaa vinkkiä?

Minulta löytyy noin 30-40 kpl. Iso osa on Coastal scents- setistä, osa Ecotoolsia ja loput vähän satunnaisia yksittäin ostettuja ja meikkien mukana tulleita.

Olisikohan 6 kappaletta. Juurikin Sigman siveltimien hankkiminen harkinnassa josko vaikka laadukkaammilla siveltimillä innostuisi useammin laittamaan luomiväriä.

Olisiko niitä 7-8 eli ei tarpeeksi.

N. 10

Siveltimiä on yhteensä noin 14.

Hmmm…meinasin ensin että eihän mulla ole kuin ehkä 8 mutta tarkemmin asiaa mietittyä niin vastaus lienee lähempänä 25 , niitä loppuja ei vaan tule ikinä käytettyä 😀

Tasan yksi.. ja sekin huono 😀 Haluaisin kyllä kovasti siveltimet, mutta rahatilanne harvoin antaa periksi kun usein muuta tärkeämpää hankittavaa. 🙂

öööyy varmaan joku n. 30kpl joista suurin osa kiinan ihmeitä 😀

Karkeasti arvioituna omistan n.30 sivellintä, joista suurin osa on ns. kiinalaatua eli ei kovinkaan loistavia vaikka halpoja olivatkin.

Kymmenisen sivellintä taitaa löytyä, uusille olisi tarvetta.

Tällä hetkellä 4, joita käytän melkein joka päivä ja joudun siis pesemään usein. Muutama lisää ei tekisi pahaa, mutta uusien ostaminen aina unohtuu tai en kaupassa osaa tehdä valintaa 😀

Hmm..olisikohan noin 5, joita käytän päivittäin. Uusille olisi kyllä tosiaan tarvetta 🙂

Minulla on kahdeksan sivellintä eli tämä lahja tulisi todella tarpeeseen?

Juuri kävin laskemassa ihan mielenkiinnosta, koska en ollut ennen laskenut. Meikkipöydän purkeissa on 30 sivellintä, mutta en ole varma, onko jotain matkakokoisia vielä meikkipussissa tms. Oon nyt kuitenkin miettinyt ostavani lisää silmämeikkisiveltimiä, koska välillä jotain monimutkaisempaa silmämeikkiä tehdessä tuntuu, ettei siveltimet riitä. Tämä paketti tulisi siis tarpeeseen! Sigman siveltimiä en ole vielä koskaa käyttänyt.

9 sivellintä mutta enemmälle olisi suurta tarvetta.

Noin 20 kpl

Alle 10

Siveltimiä löytyy noin 30 kappaletta.

Minulla on siveltimiä ehkä 5.. 😀 Ostan aina mieluummin meikkejä ja siveltimien osto on enemmänkin pakkopullaa.

Noin 30, tosin osa alkaa olla jo liian vanhoja ja setit kaipaisivat uusintaa

Arviolta noin 20 kpl

Minulla on vain noin 5 sivellintä, sillä olen opiskelija eikä rahaa ole ylimääräistä, jotta siveltimiä voisi uusia vaikka tarvetta olisi. Kirjoitat muuten ihanaa blogia, jota on mukava lukea arjen kiireiden keskellä.

15 sivellintä löytyy. En pidä itseäni minään meikkaajana joten en ole uskaltanu panostaa siveltimien laatuun. Essencen ja lidlin siveltimiä ainakin, osa mistälie kaupanpäällisinä tullut.

Siveltimiä löytyy parikymmentä. Sigman siveltimet olen löytänyt vasta tänä vuonna, ovat aivan huippuja! En taida muita enää hankkiakkaan. Tarkoituksena keräillä Sigman siveltimiä pikku hiljaa lisää.

Varmaan kolmisenkymmentä löytyy, osa tosin jo huonolaatuisina parempien tieltä laatikon pohjalle hylättyinä.. pitäisikin varmaan ottaa ja hävittää turhat.

Omistan ainoastaan 4 seveltinta, en ole koskaan oppinut käyttä kun kolmea ?

N. 30 löytyy

Itseltäni löytyy 4 sivellintä 🙂

Arvioisin noin 20 kpl siveltimiä omistavani.

Omistan ehkä noin 20 sivellintä. Osa parempia, osa huonompia.

Omistan yhden luomivärisiveltimen.

Arvioisin, että minulla on siveltimiä 20-25 kappaletta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *