Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 9: oikean shampoon valinta + arvonta

9.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Tämä on Glitz & Glamin ja eleven.fi* -verkkokaupan yhteistyössä toteutettu joulukalenteri. Tänä vuonna on ideana se, että Glitz & Glamin joulukalenterin sisältö ja arvontapalkinnot perustuvat sekä mukailevat elevenin kosmetiikkakalenteria. Joulukalenterin luukkuja availlaan aina 25. päivään asti. Joka päivä on uusi aihe ja uusi arvonta. Välillä kirjoitan tuote-esittelyn luukun sisällöstä, joskus teen tutoriaalin ja toisinaan sitten puhutaan yleismaailmallisesti jostain tietystä kauneudenhoitoon liittyvästä asiasta.

Ensimmäisten luukkujen arvonnat on nyt suoritettu ja voittajille sähköpostia laitettu.

1. luukun palkinnon voitti Snttu

2. luukun palkinnon voitti annaootmeikannut

3. luukun palkinnon voitti Tove

Oikein paljon onnea voittajille ja tsemiä tasapuolisesti kaikille tuleviin arvontoihin! Ensi viikolla on sitten enemmän arvontoja, kun on kokonainen viikko arvottavana.

9. luukku

Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoo* löytyi elevenin kalenterin 9. luukusta. Kyseessä on hintavan salonkimerkin shampoo, joka on tarkoitettu todella vaurioituneille hiuksille. Vaikka olen tyyliin puolet elämästäni suosinut salonkimerkkejä, eli ammattilaismerkkejä, Kérastase ei ole minulle tutuimpia brändejä. Muutamia tuotteita olen käyttänyt, mutta silti tämä varsin tunnettu ja maineikas brändi on jäänyt minulle vähän tuntemattomaksi.

Koska juuri tämä vaurioituneiden hiusten shampoo ei välttämättä ole jokaiselle postausta lukevalle osuva, ajattelin puhua shampoon valinnasta. Minkälainen ja minkä tyyppinen shampoo kannattaa hankkia? Shampoiden valikoima on valtaisa, eikä ole mikään ihme, että joskus tulee hutiostoksia.

Hiuslaatuja on monenlaisia. Kuitenkaan shampoota ei tulisi ensisijaisesti valita hiusten mukaan, vaan hiuspohjan mukaan. Hoitoaine sitten taas valitaan hiusten mukaan. Kuitenkaan aina ei voida tätä ”nyrkkisääntöä” noudattaa täysin orjallisesti. Otan nyt esimerkiksi oman hiuspohjan ja omat hiukseni.

Ennen

Silloin ”vanhaan aikaan” hiukseni eivät olleet voimakkaasti käsitellyt. Hius oli vahva, vaikka hiuslaatuni on aina ollut helposti takkuuntuva. Hiuspohja on kuitenkin rasvoittuva. Tämän vuoksi valitsin shampooni hiuspohjan mukaan. Valitsin pesevämpiä shampoita, joissa on vähemmän silottavia silikoneja, eikä öljyjä. Hiukset ja hiuspohja eivät rasvoittuneet tai näyttäneet rasvaiselta aivan välittömästi. Jos tuohon aikaan käytin vaurioituneiden hiusten shampoota, hiuksia oli hankala saada koholleen tyvestä. Tämän seurauksena hiukset myös rasvoittuivat nopeammin.

Nyt

Nykyään hiuspohjani on samanlainen kuin ennenkin, mutta hiukseni ovat aivan muuttuneet. Ne eivät ole yhtä vahvat, ne katkeilevat herkemmin ja takkuuntuvat voimakkaista pesuaineista. Tästä syystä teen poikkeuksen shampoovalinnan ”nyrkkisääntöön” – valitsen shampoon hiusten kunnon mukaan. Hopeashampoot ja syväpuhdistavat ovat aika tymäköitä. Onneksi jotkut hopeashampoot eivät ole niin voimakkaasti peseviä ja hiusta kuivattavia. Silti niitäkään en suosi ihan joka pesussa. Sen vuoksi suosin todella pigmenttistä hopeashampoota, niin voin välillä pestä hiukseni vaurioituneiden hiusten shampoolla. Tässä on se hyöty, että hius selviintyy paremmin, eikä tunnu kovalta ja rahisevalta.

Vinkkejä shampoon valintaan

Normaalit hiukset

Jos hiukset ovat aika normaalikunnossa, niin shampoo tulisi valita hiuspohjan mukaan. Rasvoittuville hiuksille tehokkaampi pesijä ja vähemmän silottavia ainesosia. Volyymia ja tekstuuria lupaavat sekä syväpuhdistavat shampoot ovat parempia vaihtoehtoja. Hennot hiukset voivat myös kuulua volyymishampoiden ryhmään.

Vaurioituneet hiukset

Jos taas hius on voimakkaasti käsitelty ja vaurioitunut, saattaa olla hyväksi suosia vaurioituneiden ja voimakkaasti käsiteltyjen hiusten shampoota.

Kuivat hiukset

Tämä on siitä jännä ryhmä, että kuiva hius voi olla myös vaurioitunut, hento tai normaali. Kosteuttavat shampoot eivät välttämättä ole tarpeen normaaleilla ja hennoilla hiuksilla, jos tuntuu, että tyvestä tulee liian raskas ja päänmyötäinen. Tällöin volyymishampoot sopivat hyvin, mutta hoitoaineissa kannattaa suosia kosteuttavia tuotteita.

Hennot hiukset

Aika usein hennoille hiuksille suunnatut tuotteet ovat volyymia antavia. Hento hius voi myös olla kuiva tai vaurioitunut. Kannattaa miettiä hiustenhoidon kokonaisuutta. Mitä hoitoaineita käytät? Jotkut hentohiuksiset kokevat rakennepaikkaavat tuotteet toimiviksi. Kuulostaa kaukaa haetulta, mutta kerronpa syyn. Hento hius on ohut ja heikko, joskus hyvin huokoinen. Rakennepaikkaavat tuotteet tekevät suojan hiuksen ympärille. Usein ne sisältävät keratiinia, joka kiinnittyy huokosiin kohtiin hiusta ja hiuksen pintaan. Tämän vuoksi hentoinen hius muuttuu vahvemmalta ja paksummalta tuntuvaksi. Hentoinen hius herkästi leijailee sähköisenä. Toisilla voi rakennepaikkaava parantaa hiusten hallittavuutta. Se, onko rakennepaikkaavuus tärkeää myös shampoolta, on aika usein monen makuasia. Ainakin rakennepaikkaavan shampoon ja hoitoaineen yhteiskäyttö vahvistaa niiden ominaisuuksia.

Kiharat hiukset

Kiharaa on erilaista. On luonnonkiharaa ja permanentattua. Tässäkin jälleen valinta hiuspohjan mukaan, jos hius on hyväkuntoinen. Jos taas todella kuiva, karhea ja/tai vaurioitunut, kannattaa valita shampoo hiuksen tarpeen mukaan. Permanentattu hius on usein kuiva. Jotta kihara ei latistuisi liian nopeasti, kannattaa suosia keveitä kosteuttavia shampoita. Liian raskaat ja hoitavat shampoot hankaloittavat kiharan napakkuuden säilyttämisessä. Jos kiharasta halutaan helpommin suoristettava (permanentti tai luonnonkihara), kannattaa tällöin suosia shampoota, jolla on sileyttäviä ominaisuuksia.

Ongelmallinen hiuspohja

Varsinkin hiuspohjan ongelmissa kannattaa valita shampoo hiuspohjan mukaan. Jos ongelma on esimerkiksi rasvainen hilse, valitaan sille soveltuva shampoo. Jos taas kuiva hilse tai muuten herkkä päänahka, mieto ja kosteuttava shampoo on ideaali. Usein valmistajilla on tuotelinja erityisesti hiuspohjan ongelmiin. Apteekkien shampoovalikoimasta löytyy usein ongelmatilanteiden hoitoon tai ennalta ehkäisyyn apuja.

Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoo* on tosiaan vaurioituneille hiuksille, ja siksi erittäin hoitava. Koska tämä shampoo ei kaikille soveltuisi, on päivän arvonnan palkinto omavalinnainen tuote Kérastase Resistance -tuotelinjasta. Voittaja saa itse valita haluaako hän Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoon*, Kérastase Resistance Masque Thérapiste* -hiusnaamion vai Kérastase Thérapiste Dual Treatment Serum* -hiusseerumin. Hiusnaamiot ja -seerumit ovat oikeastaan kaikille sopivia – toisille jatkuvassa käytössä, toisille vain silloin tällöin.

Jos haluat voittaa hiuksillesi hemmottelua, niin osallistu arvontaan seuraavilla ohjeilla:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro minkä näistä kolmesta valitsisit? Tämän ei tarvitse olla lopullinen vastaus, sillä voiton osuessa, kysyn asiaa uudelleen. 🙂
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Oikein ihanaa lauantaita!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (265)

Seerumi ,koska hiuksissa on paljon käsittelyitä ?

Haa. Olenko eka.. Dual treatmentin ☺

Ottaisin serumin. Luonnonkiharalla hiuksella tuntuu, että nuo hiukseen jätettävät aineet tekee suurimman eron hiusten ulkonäköön. 🙂

Varmaankin valitsisin tuon shampoon. Hiukset ovat kärsineet monista käsittelyistä ja olisi ihana antaa niille vaihteeksi vähän hemmottelua!

Seerumia kokeilisin

Valitsisin naamion

Naamio ja seerumi kumpikin kuulostaisivat hyvältä, mutta varmaankin päätyisin naamioon 🙂

Seerumi,kaikille näille olisi kyllä tarvetta mutta seerumi on juuri loppumassa 😀

Jos voitto osuisi kohdalleni valitsisin hennoille hiuksilleni tuon hiusseerumin.

Hiusseerumiin olisi ihana tutustua!

Hiusten laitto ja värjäys kuluttaa hiuksia ja hiukseni kaipaavaat hemmottelua, iso plussa seerumille tuota lämpökäsittely suojasta.

Haluaisin kokeilla hiusnaamiota. On aika kuivat hiukset.

Hiusseerumi kuulostaa lupaavalta, joten se olis valintani. Mukana.

Voiton napsahtaessa kohdalle valitsisin joko seerumin tai naamion ? Naamiota tulisi kuitenkin varmemmin käytettyä kuin seerumia, joten naamio se olisi ?

Seerumi.

Seerumi olisi minun valintani

voiton osuessa kohdalle valitsisin saman shampoon vaurioituneille hiuksille kuin luukussa joulukalenterissa:)

Seerumi tai naamio, molemmat tarpeen.
Ehkä seerumi valintani tällä kertaa.

valitsisin naamion 🙂

Valitsisi naamion, jos voitto osuisi kohdalle 🙂 näin talviaikaan käytän hiusnaamioita säännöllisesti. Muuten hiukset kuivuvat ikävästi.

Hiusnaamio! Kuivat hauraat haituvat kiittää.

Valitsisin tuon shampoon vauriutuneille hiuksille kun omat hiukset on niin huonossa kunnossa. ?

Hiusnaamio olisi kiva!

Todnäk valitsisin hiusseerumin.

Valitsisin tämän vaurioituneille hiuksille tarkoitetun shampoon 🙂

Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoo, hiukseni ovat vaurioituneet, kuivat ja karheat luonnonkiharat joten sopisi varmasti hiuksilleni

Jos niin onnellisesti kävisi, että arpaonni suosisi, olisi valinta
Kerastase Resistance Masque Therapiste.

Hiusseerumi olisi mukava uutuus kokeilla ?

Olisi ihana voittaa tuo maski! Välillä on ihana hemmotella hiuksiaan jollain tuommoisella hoitomaskilla. 🙂

Naamio voisi olla mielenkiintoinen 🙂

ehkä tämä, Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoo,

Naamion, niitä on aina mukava käyttää ja hiukset tykkää ?

Hiusseerumia en ole kokeillut, siksi valitsisin varmaankin sen!

Seerumi tai naamio, sanotaan vaikka… Naamio 🙂

Seerumi on kiinnostavin.

Hiusseerumin valkkaisin:)

Onpas vaikeaa, varmaan tuo esittelemäsi, aika kärsinyt tää Pehko on…

Shampoo, tai naamio. Vaikea sanoa, kun molemmat kuulostivat sellaiselle, mitä itse voisi tarvita.

Seerumi kuullostaisi minun hiuksilleni parhaalta.

Valkkaisin seerumin!

Hiusseerumi kiinnostaisi minua.

kerastase-resistance-bain-therapiste-balm-in-shampoon otteisiin oikein mielelläni.

Hiusnaamio tulisi tarpeeseen 🙂

Hiusnaamion

Valitsisin varmaankin tuon naamion 🙂

Maski kiinnostaa eniten 🙂

Ehkä hiusseerumin

Minä taitaisin valita tuon seerumin. Sitä on helpompi käyttää pelkästään latvaan ja pituuksiin, joissa käsittelyt näkyvät minulla kovastikin.

Itse valitsisin näistä hiusnaamion 🙂

Itse valitsisin hiusnaamion. En ole sellaista koskaan kokeillut enkä myöskään hiusseerumia.

Valitsisin hiusnaamion

Valintani on shampoo vaurioituneille hiuksille.

Ottaisin sen seerumin, koska sellaisesta ei ole aiemaa kokemusta

Hiusnaamion 🙂

Valitsisin seerumin.

Ottaisin naamion!

Minä valitsisin seerumin, koska en ole sellaista hiuksiin koskaan kokeillut.

Minä ottaisin hiusnaamion tai seerumin

Hiusnaamio olisi ihana

Minä ottaisin hiusnaamion tai seerumin.

Valitsisin naamion ?

Seerumi ois mun valinta 🙂

Testailisin mielelläni seerumia.

Hiusnaamio! 🙂

Hiusnaamio olisi kiva.

Valitsisin luultavasti hiusnaamion ?

Tuo hiusnaamio tulisi kyllä tarpeeseen, koska hiusten vaalennuksen takia ne ovat kärsineet aika kovia. 🙂

Mä valitsisin naamion.

Seerumi!

Toivoisin voittavani seerumin

Naamio vaikuttaa kivalta!

Valitsisin naamion! 🙂

Valitsisin näistä tuon naamion 🙂

Valitsisin tuon naamion 🙂

Hiusseerumin.

Kiinnostaisi kokeilla seerumia luonnonkiharaani. Kerastase on kyllä hyvä!

Hiusseerumi.

Naamio kiinnostaa minua eniten! 🙂

Kérastase Resistance Masque Thérapiste.

Valitsisin shampoon.

Kérastase Resistance Masque Thérapiste

Ehkä Naamion?

Kyllä tuon shampoon ottaisin vaikuttaa niin hyvältä tuotteelta!

Valitsisin naamion

Shampoo!

Seerumia haluaisin päästä testaamaan!

Näistä valitsisin hiusnaamion 🙂

Shampoo ehdottomasti!

Ottaisin shampoon ja antaisin sen äidille.

Hiusnaamion 🙂

Tuo masque jotakin… eli naamio! Nää hiukset todellakin tarvitsee HOITOA. Päänahka on kyllä rasvoittuva mut muuten kuivaa heinää koko tukka! Ja paljon olen värjäillyt… Luulisin että naamiosta hiukseni hyötyisivät eniten!

Valitsisin joko naamion tai seerumin. Hiukseni on nykyään tosi takkuuntuvat ja kuivat niin toi shampoo olis siksi hyvä, mutta koska käytän paljon kuivashampoota ja voluumisprayta ym. niin noin hoitavat ei kunnolla pese 🙁

Hiusnaamio!

Shampoon valitsen

Hiusseerumin ?

Hiusnaamio

Hiusnaamio sopisi hiuksilleni varmaan parhaiten!

Hiusnaamio tekisi hyvää hiuksilleni 🙂

Valitsisin naamion 🙂

Varmaankin seerumin, koska sen tyylisiä tuotteita käytän lähes päivittäin.

Hiusseerumi vois olla just se mitä tarvin 🙂

Shampoon valitsisin varmaankin

Näistä valitsisin hiusnaamion!

Hiusnaamio!

Naamion varmaan valitsisin 🙂

Kérastase Thérapiste Dual Treatment Serum

Valitsisin Kérastase Resistance Masque Thérapiste* -hiusnaamion. Hiusnaamiota en ole vielä kokeillut, niin se olisi tuotteena uusi tuttavuus.

Valitsisin seerumin 🙂

Hiusnaamio

Kyllä haluaisin naamiota kokeilla

Haluisin tuon seerumin 🙂

Sekä naamio että seerumi kuulostavat hyviltä.

Valitsen seerumin.

Ottaisin naamion. Tykkään laittaa naamiota kerran viikossa saunan yhteydessä, kuivat hiukseni tarvitsevat välillä tehohoitoa.

Vaikkapa shampoo, kun yksi pitää valita.

Ottaisin hiusseerumin!

Valintani olisi hiusnaamio.

Valitsisin ehkä naamion:-)
Hauskaa lauantaita!

Hiusnaamion!

Haluaisin mieluiten seerumin 🙂

Ihania tuotteita ^_^ Valintani olisi Resistance Masque Thérapiste-naamio.

Valintani olisi kyllä tuo shampoo, hiukset kun on kovilla jatkuvan värjäämisen ja suoristamisen takia. Suoristamista olen yrittänyt vähentää, mutta oma tukkani on siitä ärsyttävä, että se ei kiharru kauniisti. Helposti sitten turvautuu suoristamiseen, jos meinaa jättää hiukset auki.

Seerumi tai naamio 🙂

Valitsen shampoon, jos arpaonni osuu kohdalle 🙂

Seerumi kuullostaa näistä parhaiten minulle sopivalta. Käytän arkiaamuisin harjakiharrinta silottamaan hiukset ja nostamaan niitä päänahasta.

Seerumin ?

hiusseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

seerumi

Hiusseerumi on uusi tuttavuus eli valinta on seerumi.

Valintani olisi shampoo 🙂

Valitsisin hiusseerumin…

Kérastase Resistance Masque Thérapiste -hiusnaamio

Vaalennan hiuksia ja leikkautan usein , hiukset joutuvat kovalle koitukselle, niin ajattelin että tuo Keraste resistance Bain Therapiste Balm in shampoo olisi hyvä.

Naamiota olisi kiva kokeilla!

Itselläni on itsepäiset, käsittelystä haurastuneet hiukset, joten luulen, että seerumi tai naamio olisi sopiva ?

Mukana arvonnassa! Naamiota olisi kiva kokeilla ?

Hiusnaamio olisi mahtava, enpäs ole ennen testannutkaan!

Valitsisin hiusnaamion, olen niiden suurkuluttaja.

Shampoo olisi valintani, jos voittaisin ☺️

Valinta osuisi tuohon hiusseerumiin 🙂

Valitsisin Kérastase Resistance Masque Thérapiste -hiusnaamion.

Hiukseni todellakin kaipaisivat tuollaista hoitavaa shampoota, joten Bain therapiste balm in shampoo olisi minun valintani.

Minulla on luonnonkiharat hiukset ja seerumia voisin kokeilla

Tuo shampoo kuulostaisi kokeilun arvoiselta. Rajoituksen jälkeen hiukset ovat kuin purkkaa.. ?

Valitsisin hiusseerumin, ihan kokeilunhalusta, koska en ole hiusseerumia vielä koskaan kokeillut!

Therapiste Balm shampoo 😉

Valitsisin shampoon 🙂

Kérastase Resistance Masque Thérapiste olis mun valinta

Shampoon valitsisin vaikka mielellään kyllä ottaisin kaikki kolme 😀

Seerumi 🙂

Shampoon

Shampoo ?

Kaikki kolme kiinnostavat, hiusnaamio eniten.

Varmasti kaikki ihania tuotteita, mutta valitsisin ehkä shampoon.

Kérastase Resistance Masque Thérapiste* -hiusnaamio olisi valintani. 🙂

hiusnaamion!

Hiusnaamio olisi valintani ☺️

Hiusseerumi olisi minun valintani. 🙂

Kyllä ottaisin shampoon.

Shampoo olisi valintani.

Hiusseerumi olisi myös minun valintani☺

Hiusnaamio olisi mun valinta! Kérataselta olen muutaman shampoon, hoitoaineen, seerumin ja hiuksiin jätettävän hoidon kokeillut (kampaaja-käynneiltä yleensä ostanut) ja yleisesti ottaen tosi hyvin on merkki sopinut mun hiuksille! Naamioita ei ole vielä tullut ostettua mistään sarjasta kokeiluun, joten sekin puoli olisi kiva testata ^_^. Saapa nähdä, millainen on tuo kalenterista tullut shampoo, iloinen olin kyllä sen nähdessäni avattuani luukun!

Kuivat hiukset olisi valintani

Valitsisin varmaankin hiusnaamion, vaikka seerumikin kuulostaa hyvälle. 🙂

Hiusseerumi 🙂

Naamio olisi mun valinta, jos onni suosii 🙂

Onnettaren suosiessa shampoo olisi valintani .

Naamio kiinnostaa 🙂 Hiukset on kuollu 🙁

Valitsisin hiusseerumin.

seerumi

Haluaisin kokeilla seerumia!

Valitsisin seerumin ?

Ehkäpä naamio 🙂

Naamio kiinnostaisi eniten 🙂

Luulen että seerumi tekisi terää mun omin käsin blondatuille hiuksilleni..jotka kyllä ovat ihmeen hyvässä kunnossa olosuhteisiin nähden.

Tällä hetkellä naamio voisi olla hyvä valinta

Naamio olis paras☺

Hiusseerumi:)

Hiusnaamion!

Valitsisin hiusnaamion. Itselläni on hyviä kokemuksia Kerätään hiusnaamioista.

Hiusseerumi kuulostaa kiinnostavalta, joten varmaankin valitsisin sen. 🙂

Hiusnaamio olisi paras. 🙂

Kérastase Resistance Masque Thérapiste. 🙂

Kérastase Resistance Masque Thérapiste.

Hiusnaamion 🙂

Hiusnaamio olis kiva ???

Hiusseerumi soveltuis mun hiuksille.

Hiusseerumi.

Seerumin?

Hiusnaamio olisi varmaan mulle sopivin 🙂

Mulla vähän sama, välillä tulee kuorittua säänöllisemmin ja välillä taas sitten tulee pitempiä taukoja. Kesällä yleensä tulee paremmin kuorittua 🙂

Valitsisin tämän: Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoo

Valitsisin todennäköisesti hiusseerumin tuon lämpösuojan vuoksi. Lyhyissä hiuksissa korostuu hyvin se omin hiuslaatu ja omat kuivuneet kutrini leikattua oikein ihmettelen tervettä, kiiltävää ja paksua hiustani. On se ihmeellistä kun ikänsä on saanut lotrata kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita hiuksiin, mutta nyt on niin helppoa!

Valitsisin hiusnaamion, sillä minulla ei ole sellaista tällä hetkellä.

Seerumi 🙂

Naamio ehdottomasti olisi valintani.:)

Tuo Kerastasen hiusnaamio olisi valintani 🙂

Ottaisin ehdottomasti ton seerumin!

Seerumin, koska sellaista minulla ei vielä ole ☺️

Shampoon

Hiusseerumi

Jos voitan, valitsen hiusseerumin.

Seerumin valitsisin.

Hiusnaamio olisi huippu!

Seerumi 🙂

Hius naamion. Minulla on todella käsitellyt ja vaurioituneet hiukset. Tuo shampoo kuulostaa myös hyvältä, mutta sisältääkö sulfaatteja kun niitä en voi käyttää kun vie keratiinisuoristuksen pois.

Seerumi tulisi tarpeeseen!

Seerumi kuulostaa kivalta 🙂

Hiusnaamio tulisi tarpeeseen:)

Balm in shampoo tulisi tarpeeseen ?

Luultavasti shampoon, ei tule hoitoaineita kauheasti käytettyä, kun hiukset ovat rastoilla.

Varmaan valitsisin seerumin ?

Hiusnaamio

En oikein tiedä..naamio vai seerumi??

Hiusnaamio 🙂

Valitsisin hiusnaamion 🙂

Hiusseerumi kuulostaisi ihanalta. 🙂

Hoitoaine 🙂

Hiusnaamio kiinnostaisi näistä eniten.

Hiusnaamion 🙂

Näistä tuo naamio kiinnostaisi eniten. Varsinki talvella tuntuu että naamiot todellakin on tarpeellisia käyttää?

Hiusnaamio 🙂

Hiusnaamio olisi valintani 🙂

Varmaankin dual treatmentin ottaisin.

Naamio tulisi tarpeeseen!

Tuota shampoota olisi kiva kokeilla.

Naamio!

Seerumi 🙂

naamio!

Naamion valitsisin 🙂

Dual treatment! Pojalle antaisin kun on pitkät hiukset (aika magee) ja mun mielestä hamppulatvat 🙂

Valitsisin Dual Treatmentin! Hiukseni ovat niin kärsineet jatkuvasta suoristamisesta, että tuo tulisi tarpeeseen 😀

Seerumia kokeilisinmielellään.

Seerumi kiinnostaa minua!

Kérastase Thérapiste Dual Treatment Serum* -hiusseerumi olisi minun valintani. Kiitos arvonnoista!

Valitsisin naamion, sille olisi minulla eniten käyttöä!

Valitsisin seerumin, sillä talven kuivattamat hiukseni kaipaisivat tehohoitoa!

Olenkin etsinyt blogia joka esittelisi Elevenin kalenteria (itse en ehtinyt ostamaan), niin ihana kun tätä kautta pääsee mukaan availemaan luukkuja! ?

Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoo on valintani.

Kérastase Resistance Masque Thérapiste olisi valintani. Hyvälle hiusmaskille olisi käyttöä!

Shampoo kuulostaa ihanalta joten se!

Shampoon valitsisin 🙂

Hiusnaamion valitsisin 🙂

Hei. Hiusnaamio kiinnostaisi eniten. Hiukseni ovat ainakin näin talvella sähköiset ja lennokkaat, mutta hiuspohja rasvoittuva.

Hiusseerumi on valintani.

Mä taisin ostaa itselleni liian hoitavat shampoo ja hoitoaineen… Hiukset tuntuu rasvottuneilta jo lähes seuraavana päivänä pesusta. No, seuraavalla kerralla parempi onni!

Ottaisin näistä hiusseerumin, koska en oo sellaista kokeillut.

Naamion varmaankin. Mun hiukset on tikkusuorat, paksut ja ihan hyvä kuntoiset, mutta talvella kuivat.

Hiusseerumi vaikuttaa mielenkiintoiselta eli sen valitsisin.

Valitsisin näin alkuperehtymisen perusteella luultavasti hiusnaamion. Shampoo ei ole omalle hiuspohjalleni soveltuva ja naamio vaikuttaa paremmalta kuin seerumi.

Minun valintani vaaleille käsitellyille olisi Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-Shampoo

Seerumi :)!

Seerumi

Seerumi olisi omille hiuksille paras vaihtoehto!

Hiusnaamio, rakastan kaikenlaisia naamioita!

Vaikea valita, mutta ottaisin naamion.

Hiusseerumin

Balm-in-shampoo kuulosti hyvältä vaihtoehdolta.

Naamioon taitaisin kallistua.

Tällä hetkellä luulen että kallistuisin naamioon..

Oon seerumityttöjä selkeästi

Seerumille ois tarvetta

Seerumi olisi näistä varmaan mieluisin 🙂

Hiusseerumin, sellaista en olekaan ennen kokeillut.

Shampoo

Oi, tuo seerumi olis <3

Shampoo, sillä omat vaalennetut hiukseni muistuttavat paikoin leijonanharjaa. Voluumia ei siis puutu, mutta ehdottomasti jokin hyvä silottava tuote tulisi tarpeeseen.

Seerumi ,koska hiuksissa on paljon käsittelyitä ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *