Glitz & Glam

Lookfantastic joulukalenteri 2018 - kolmas vuosi peräkkäin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin Tuote saatu Lookfantasticilta

Elokuussa ajatuksiini hiipivät joulukalenterit. Olin jo syyskuun alussa ilmaissut kanssani kalentereista täpinöiville, että ostan tälle vuodelle Lookfantasticin joulukalenterin* ja sen lisäksi elevenin joulukalenterin, jos sellainen tulee. Ei mennyt pitkään siitä, kun sain Lookfantasticilta sähköpostia, että haluaisinko testata heidän joulukalenteriaan? Noh, ööö… Kiva yhteensattuma, kun tosiaan olen sitä ostamassa, kun vaan tulee myyntiin! Joten sain tänä vuonna PR-kalenterin.

Minä olen jossain määrin ikuinen lapsi. Minulla on ollut oma joulukalenteri aikuisiällä jo silloin, kun ne eivät olleet muodissa. Joskus minulla oli suklaakalenteri ja joskus karkkikalenteri. Yhtenä vuonna, 2000-luvun alkupuolella, minulla oli mieheni tekemä joulukalenteri. Olen itsekin kova tekemään joulukalentereja muille. Miehelleni tein ainakin kerran, ellen kaksi kertaa, olutkalenterin. Olen tehnyt äidilleni ja ystävälleni kosmetiikkakalenterin ja viime vuonna teimme miehen kanssa lapsillemme kalenterit. Aivan meinasin unohtaa, että teinhän minä jo 9-vuotiaana itselleni ja ystävälleni karkkikalenterin. Leikkasin ja liimasin kankaiset kalenterit ja täytin ne syysloman risteilyltä ostetuilla karkeilla. Niin, ja olenhan minä tehnyt Glitz & Glamissa joulukalentereita. On ollut fyysistä että virtuaalista. Elän siis mahtavia aikoja, kun meille lapsenmielisille aikuisille on nykyään vaihtoehtoja. Voi tehdä itse tai ostaa valmiin. Vaihtoehtoja on!

Haluatteko, että teen pikakelauksen parin edellisen vuoden Lookfantastic-joulukalentereista?

2016

Syksyllä 2016 tilasin ensimmäistä kertaa niin paljon kehutun Lookfantasticin joulukalenterin. Olisin jo aikaisempana vuonna tilannut, mutta silloin ne loppuivat kesken ennen kun älysin olla leikissä mukana. Syksyllä 2016 olin ensimmäistä kertaa valppaana ja valmiina.

Kalenteri oli niin kaunis! Valkoinen, jota tehosti upea ruusukulta. Kalenteri oli tuolloin kirja, joka kätki sisälleen kauneuden salat, the Beauty Secret. Luukut olivat perinteisiä luukkuja. Sisältö oli muovisessa kehikossa. Muistaakseni oli hieman ongelmaa luukkujen sisältöjen liikkumisella vääriin luukkuihin. Lookfantastic 2016 oli upea ulkoisesti ja sisäisesti.

Täältä voit kurkata vuoden 2016 kalenterin sisältöön.

2017

Vuosi sitten Lookfantastic joulukalenteri näytti tällaiselta. Huh! Tämä Beauty in Wonderland oli jotain niin upeaa ja jännittävää.

Minna todella oli Ihmemaassa, kun tätä joulukalenteria tutki. Erona vuoden 2016 kalenteriin, tämän 2017 kalenterin pystyi säästää. Tänä vuonna siihen tulee tyttäreni joulukalenteri. Täytän sen esiteini-ikäisen tyttäreni mieltymysten mukaan. Osakseen vielä lasten juttuja, mutta myös jo nuorisoa kiinnostavaa. Jännä tämä vaihe, kun lapseni ei ole pikkulapsi, mutta ei kuitenkaan vielä nuorisoonkaan kuuluva. Kovasti kaikki teinimaailman asiat kiinnostavat, mutta vähän myös vielä ne pienempienkin lasten jutut.

Jos haluat katsoa mitä mahtavaa viime vuoden Lookfantasticin joulukalenterista löytyi, kurkkaa tähän postaukseeni!

2018

Tänä vuonna Lookfantastic näyttää tältä! Punainen! Ihanaa, kun tulee tällainen perinteisempi väri välillä. Vaikka väri on punainen, teema vaikuttaa olevan sirkus/tivoli.

Ovien takaa löytyy 25 luukkua!

Lookfantasticin joulukalentereissa on aina 25 luukkua. Kirsikka kakun päälle on aina se 25. luukku.

Siihen kiinnitin huomiota, että luukkujen 3, 12, 14 ja 25 fontti on erilainen. Miksiköhän? Onkohan sille syynsä? Jos tiedät syyn, eikä se paljasta olennaisesti sisältöä, niin kerro jooko minulle.

Tämänkin vuoden kalenteri on sellainen, että sen voi uusiokäyttää! Jee!

Pakko myöntää, että tekisi mieli kurkistaa sisältöä, mutta maltan mieleni. Minä tykkään yllätyksistä. Siksi olen tällainen joulukalenteri- ja boxi-ihminen.

Mutta jos sinä et malta mieltäsi ja haluat etukäteen tietää mitä saat, niin se on mahdollista. Täältä löydät* kalenterin sisällön. Minä meinasin vahingossa spoilaantua, kun löysin tuon sivun. Jätinpä kesken sen lukemisen.

Tästä tulee kiva joulun odottelu, vaikka vähän stressaavaa aikaa onkin tiedossa. Joulukalenterit tekevät odottelusta hauskempaa. Onpahan joku, joka vetää minut nopeammin sängystä aamuisin – innolla avaamaan joulukalenterin luukkua.

Lookfantastic 2018 joulukalenterin voit tilata täältä*. Kalenterin arvoksi on ilmoitettu 325 €. Hinnaltaan se on 109 €, mutta koodilla LFGOLDEN, SYKSY tai OLETKAUNIS, saa 20% alennusta kalenteristakin! Eli jos ehtii kampanjan aikana tehdä tilauksen, saa Lookfantasticin joulukalenterin hintaan 87,20 €. Nykyään tilaaminen ei vaadi luottokorttia tai PayPalia. Saa näköjään jopa Klarnan laskulle tai maksaa pankkikortilla Paytraylin kautta, jos niin haluaa.

Sanokaas hep, jotka olette tilanneet tai nyt tilaatte Lookfantasticin joulukalenterin? Ketkä meistä pääsee kalenterin sisällöstä yhdessä keskustelemaan?

 

X