Joulukalenteri

Lookfantastic Advent Calendar 2017 – on se vaan hieno joulukalenteri

25.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Eikös vaan, että nyt ollaan jo sen verran lähellä joulua, että saa aloittaa joulukalentereista täpinöinnin?

Beauty in Wonderland

Oikeasti olen aloittanut täpinöinnit jo syyskuussa. Täytyyhän sitä aikuisen lapsen saada hyvissä ajoin riemuita ja tutkia tämän vuoden vaihtoehtoja. Tulen tänä vuonna esittelemään kaksi minua eniten kiinnostanutta joulukalenteria. Se, jota eniten odotan, en ole vielä saanut. Sitä odotellessa voinkin hyvin esitellä tämän, minulle jo saapuneen joulukalenterin.

Tämä upeus on Lookfantasticin tämän vuoden joulukalenteri! Lookfantastic Advent Calendar 2017 on nimeltään Beauty in Wonderland. Meille kosmetiikasta intoileville Liisoille oikea Ihmemaa. Uusia brändejä, kiinnostavia tuotteita ja paljon erilaista kokeiltavaa.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Kun kompaktin kalenterin ovet avataan, sisältä paljastuu kosme-Liisojen maailma.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Lookfantasticilla ollaan oltu kekseliäitä. He ovat laittaneet yksittäisten luukkujen sijaan vetolaatikoita.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Vetolaatikoista löytyy pieniä numeroituja paketteja. Tämä on nerokas ratkaisu!

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Mutta ei siinä vielä kaikki. Tässä upeassa kalenterissa on myös aukeava kansi, jonka alta paljastuu säilytystilaa sekä peili. Tämän joulukalenterin ulkokuoresta on iloa vielä pitkään joulun jälkeenkin. Tästä saa säilytystilaa meikeilleen tai sen voi jemmata laatikkoineen seuraavaa joulukuuta varten. Vinkiksi vaan, jos haluaa joskus tehdä jollekin läheiselleen joulukalenterin tai pyytää sitä läheistään täyttämään sen sinua varten. 😉

Peili ei tosin ole lasia. Enemmänkin vain sellainen kaunis lisä pakkaukseen. Siitä ei ehkä ole ihan meikkauspeiliksi jatkossa. Kuka bongaa meidän nukkuvan ”leijonan” kuvasta?

Minulla oli viime vuonnakin Lookfantasticin joulukalenteri, joka oli silloin nimeltään The Beauty Secret. Riemuitsin kalenterista teille täältä löytyvässä postauksessa. Tänä vuonna kalenteri on kalliimpi.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Tämä koko upeus on arvokas. Hinnaltaan kalenteri on 90 £, verkkokaupassa euroina katsottuna 100 €. Arvoltaan kalenterin sisältö on Lookfantasticin mukaan 300 £. Tässä kun ottaa huomioon maamme hintatason kalenterin sisällöstä, niin meille suomalaisille sisältö on arvokkaampi, kuin kääntämällä 300 £ euroiksi. Jos siis vertaamme siihen, että ostaisimme sisältöä Suomesta. Toki on siinä sekin, että sisällön tuotteita ei välttämättä myydä missään erikseen, eikä kaikkia brändejä ole saatavilla Suomesta. Lookfantastic Advent Calendar 2017 sisältää 9 täysikokoista tuotetta ja 16 ”delux samplea”, eli miten tuon suomentaisimmekaan? Parempia, suurempia, arvokkaampia näytteitä? 19 tuotetta on yksinoikeudella Lookfantasticille valmistettuja. Niin ja, huomasitte varmasti, että 9 ja 16 tuotetta. Eli joulukalenterissa on 25 luukkua. Ou jeah!

Tämän Lookfantastic Advent Calendar 2017 -kosmetiikkajoulukalenterin voi tilata Lookfantastic.com -verkkokaupasta.

Mieheni tämän minulle osti. Minä vastaavasti ostin hänelle olutjoulukalenterin. Sitä saikin metsästää, sillä myyjät eivät enää toimita Suomeen alkoholikalentereita. Syy on ilmeisesti verotussyistä – joutuvat maksaa Suomeen siitä, jos myyjä järjestää tuotteelle kuljetuksen. Anyway, lopulta löytyi Amazonista.

Nooh, ehkä minä nyt vielä vilautan kuvia siitä toisesta kalenterista, jota odotan vielä enemmän…

eleven is christmas advent calendar

Vihdoin eleven.fi on tehnyt oman joulukalenterin. Viime vuonna vihjailin heille Glitz & Glamin joulukalenterin yhteistyön merkeissä, että voisikos ensi vuonna tulla elevenille joulukalenteri? Alkusyksystä sitten sain epävirallisesti kuulla, että he ovat tehneet joulukalenterin! En meinannut pysyä pöksyissäni.

Tämäkin joulukalenteri sisältää 25 luukkua ja on arvoltaan enemmän, kuin myyntihinta. Hinnaltaan kalenteri on 145 €, mutta arvoltaan 500 €. Tämä kalenteri alkaa päästä samoihin hintoihin, kuin se Glitz & Glamin joulukalenteri vuonna 2015. Silloin rakensin joulukalenterin, jonka arvoin yhdelle. Toki kuukauden aikana oli lukijoillekin arvontoja.

Kalenteri tulee myyntiin alustavien suunnitelmien mukaan tänään! Voit tilata kalenterin eleven.fin* verkkokaupasta. Jos ei ole vielä tänään myynnissä, niin lisäämällä sähköpostinsa kenttään, saa tiedotteen heti kun kalenteri tulee myyntiin. Palaan elevenin joulukalenteriin tarkemmin, kun saan omani.

elevenin joulukalenteri

Nyt täytyy sanoa, että joulun odottelu ei ole koskaan ollut yhtä jännää – ainakaan näin aikuisiällä. Rakastan joulukalentereita. Tämä on varmasti tullut selväksi teille pidempään Glitz & Glamia lukeneille. Olen jouluhöperö ja rakastan kaikkea siihen liittyvää – jopa sitä saamarin joulustressiä! 😀 Tosin, pakko sanoa, että joulu ei yleensä aiheuta sellaista oikeaa stressiä. Se on vain sellaista, että muut arjen asiat aiheuttavat stressiä ja haittaavat joulujärjestelyissä. 😀 Se on vaan niin siitä kiinni, että kuinka asioita katsoo. Vai mitä?

Tuleeko sinulle joulukalenteri? Mikä?

Vai mietitkö vielä? Onhan tässä vielä aikaa. Tietty parhaimmat yleensä loppuvat kesken. Siksi olen ajoissa asialla, jotta saan just haluamani.

Kommentit (29)

Kuulin, tai siis luin, että Essence ei saanut kalentereita Suomeen niin paljon kun oli tilattu. Joku moka käynyt Saksassa tmv. En sitten tiedä, mutta Suomeen niitä ei saatu niin paljon, kun olisi haluttu. Harmi! 🙁

Kiitos tsemeistä! <3 Jaksaa, jaksaa vielä... Tämän marraskuun kun painan, niin alkaa helpottaa. 🙂

Odotan tässä malttamattomana, että elevenin kalenteri tulisi myyntiin ja saisi sen napattua itselleen 😀 Eilen itseasiassa katsoin Youtubesta mitä tuo LF-kalenteri sisältää ja totesin ettei ehkä ole minulle niin must-have koska vaikutti sisältävän aika paljon tuotteita, joita minulta jo löytyy, mutta onhan tuo ihan mielettömän kaunis ja ilman elevenin kalenteria olisin itsekin varmaan tuon jo aikaisemmin tilaukseen laittanut 😀

Ouh nou! Minä en ole spoilannut itseäni LF:n osalta, mutta lähellä oli. Menin Instassa katsomaan kuvia hashtagien kautta ja siellä vahingossa meinasin spoilata itseni. Joulukuussa sitten näen, että osuiko sisältö minulle. 🙂 Viime vuonna se oli kiva. Vaikka osa tuotteista ei osunnut, niin suurin osa on päässyt käyttöön. 🙂

Hei ihana Minna!
Nuo joulukalenterit vaikuttavat aivan ihanilta, mutta minun budjettiini aivan liian kalliita 🙁
Siksi onkin mukavaa, kun esittelet luukusta löytyviä ihanuuksia, jotta edes jollakin tavalla pääsee nauttimaan näistä 🙂
Harmi, kun eivät esim. I love me-messuille osallistuvat näytteilleasettajat ole keksineet siellä myydä kalentereita (Kultajousella tosin oli siellä korukalenteri). Eiväthän ne näin upeita olisi, mutta edes jotain tämän tyyppisiä ja ehkäpä edullisempia…

Tuo on muuten totta! Miksi kalentereita ei tuoda jo messuille? Ehkä ne myyvät niin hyvin, että niitä ei tarvita messuille. Ehkä… Siellä varmaan keskitytään muuhun promoamiseen. Mutta joku voisi ottaa onkeensa ja esitellä kalenteriaan ensi vuonna. 🙂 Idea on meinaan hyvä.

Mää aion hommata teejoulukalenterin. Ehkä myös auon sitä jo marraskuussa, kuten viime vuonnakin. Jännitystä pitempään ku vaan joulukuun ajan, ku ei aukaise luukkua joka ilta.

Ihana! 🙂 Niin, jokuhan voisi tehdä kalenterin, jota saisi aukoa jo marraskuussa. 😀 Jännitys on kivaa. On niin mahtavaa, kun näitä aikuisten kalentereita on tullut markkinoille. Minullahan oli mieheni tekemä joulukalenteri jo vuonna 2003 vai 2004. Itse tein hänelle olutkalenterin. Eli minulla tämä villitys on ollut jo vuosia sitten. Siksi olen tällainen kalenterihöperö. 😀

Osaatko sanoa onko olutjoulukalenteria vielä saatavilla? En ainakaan löytänyt ?

Siis voi apua! Olin seiskan aikoihin tässä tilaamassa Elevenin kalenteria (en aiemmin kerennyt) ja siis mitä, se oli jo loppu!! Nyyh…!!

Olin laivalla, kun luin kommenttisi. Siitä sitten sainkin tietää, että nämä myytiin loppuun. 🙁 Olipa nopeaa. Huhhuh! Tätä minä pelkäsin, mutta ihan muutamassa tunnissa! Oho!

Tämä samainen Ihmemaa löytyy lipaston päältä odottelemassa 🙂
Kun hain kalenterin ja availin pakettia, niin en hetkeen edes tajunnut tuota nousevaa kantta, niin häkellyksissäni olin jo pelkästään näistä vetolaatikoista paketteineen. En kyllä tiedä miten ihmeessä pystyn odottelemaan joulukuun alkuun, mietin jopa, jos tästä ottaisi marraskuun kalenterin 😀 Voihan niin tehdä, voihan?
Mulla on Elevenin kalenteri vielä harkinnassa, en oikein innostu noista selektiiviisistä merkeistä. Nyt on jo miehillekin omia kosmetiikkakalentereita, ainakin erilaisin partatuottein 🙂
Mutta ehkä eniten odotan Glitz & Glamin jo perinteeksi muodostunutta kalenteria!

Joko on paketit availtu, vai oletko malttanut mielesi? 😀 Kyllä minuakin syyhyttää, kun makuuhuoneessa odottelevat elevenin ja Lookfantasticin kalenterit. Ei ole helppoa odotella. 😀 Joo, noita miesten kalentereita on nyt tullut. Oma rakkaani ei niistä ajatuksena lämmennyt yhtä paljon, kuin juotavasta kalenterista. Yllääääätyyyys! 😀 Me ostettiin meidän kissalapselle kalenteri. Laivalla osui silmiin ja maksoi vain 3,90 €. Joten saa meidän Erkkakin oman kalenterin. Lapsille tosiaan tehdään itse. Tulee joulusukka, jonne ilmestyy sisältö. 🙂 Fyysiset kalenterit olivat luukuiltaan niin pieniä, että emme saisi niihin mahtumaan. 🙁 Ensi vuonna sitten elevenin kalenteriin ainakin voi tehdä toiselle lapselle sisällön. En vielä tiedä raaskinko LF:n kalenteria käyttää lasten kalenteriksi ensi vuonna. 😀

Ensi viikolla kerron tulevasta. 😉

Kiva lukea mitä kalenterista tulee, vaikkei oma budjetti taivukaan tänä vuonna muuhun kuin partiolaisten joulukalenteriin.

Sitten osallistumaan Glitz & Glamin joulukalenteriin. 😉 Ensi viikolla kerron tästä virallisesti.

En hanki mitään joulukalenteria, budjetti ei vain yksinkertaisesti salli ylimääräisiä hankintoja.

Voi 🙁 No, mutta Glitz & Glamin joulukalenteri ei maksa mitään. 🙂 Ensi viikolla kerron virallisemmin asiasta.

LookFantastic ja Lumene valikoituivat tänä vuonna. Ja TBS:n välipäiväkalenteri, mutta sehän on aivan eri asia, eli oikeutettu hankinta! ?
Minulla on ollut tapana hankkia kaksi kalenteria, vaan eipä ole vielä tullut vastaan vuoden 2014 kalenteria – sinun tekemää kalenteria. ?❤️

Minä katselin sitä Lumenen kalenteriakin. Se houkuttaa edelleen. 😀 No joo, eihän tuollaista välipäiväkalenteria lasketa, se on vaan kiva lisä. 😉 🙂 😀

Ooo, kiitos! 🙂 <3

Kun esim. tämä Look Fantasticin kalenteri tulee Englannista, mitenkäs käy verojen ja tullien kanssa, kun menee yli sen 22 €:n rajan?
Minäkin tilasin miehelleni olutjoulukalenterin Saksasta. 🙂

Ei veroja, eikä tulleja, koska Britit ovat EU:ssa (vielä) ja tuotteet ovat kosmetiikkaa. 🙂

Mistä tilasit? Olisiko sinulla linkkiä muidenkin iloksi?

Mistä olutjoulukalenterin saa tilattua?

Ei Englanti vielä ole eronnut Eu:sta, joten veroja tai tulleja ei tule.

Sinä olitkin jo vastannut. Hyvä! 🙂

Samat kaksi valitsin itsekin tänä jouluna. LF:n kalenterin avasinkin jo ja Elevenin kalenteria tässä odottelen! Senkin kyllä avaan heti, kun se tulee 😉

AVASIT?! Eikä! 😀 Älä kerro sisältöä, mutta kummasta pidit enemmän kokonaisuutena?

Oi mitä upeuksia. On kyllä varmasti ihanaa jännitellä, mitä luukuista ilmestyy 🙂

Ajattelin että tytärtä olisi voinut piristää joulukalenterilla. Ovat vaan hieman hintavia…mutta varmasti olisivat sen arvoisia 🙂

Jään odotelemaan mitä sinun kalentereistasi tupsahtaa 🙂 Kuukauden päästä jo tietääkin kaksi luukkua 😀 Äkkiä se aika menee!

Oletko tietoinen Essencen kalenterista? En löytänyt hintatietoa tämän vuoden mallista, mutta se on vähän huokeampi, kuin nämä tällaiset kalenterit. Itse ainakin tykkään Essencestä paljon. 🙂

No sanos muuta! Kohta on joulukuu! Tää syksy on mennyt niin vauhdilla. On vaan koko ajan kiire, niin ei ehdi edes tajuta. Tänään on pakko kirjoittaa yksi koulutehtävä, joka on vaivaiset 5-sivuinen raportti. Mä niin hajoan! Joulukuuta odotellessa, meinaan sitten alkaa opiskeluissa helpottaa. Marraskuu on yhtä rysistä.

Meille päin Tokmannille ei tule kuulemma kuin 3 kalenteria ja ne ovat varattuna jo olleet viime kuun alusta. Höh! Essence on kiva ja huokeakin merkki.

Tsemppia ihan hurjasti sulle koulutehtäviin <3

Kuulin, tai siis luin, että Essence ei saanut kalentereita Suomeen niin paljon kun oli tilattu. Joku moka käynyt Saksassa tmv. En sitten tiedä, mutta Suomeen niitä ei saatu niin paljon, kun olisi haluttu. Harmi! 🙁

Kiitos tsemeistä! <3 Jaksaa, jaksaa vielä... Tämän marraskuun kun painan, niin alkaa helpottaa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *