Joulukalenteri

Lookfantastic Advent Calendar 2017 – on se vaan hieno joulukalenteri

25.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Eikös vaan, että nyt ollaan jo sen verran lähellä joulua, että saa aloittaa joulukalentereista täpinöinnin?

Beauty in Wonderland

Oikeasti olen aloittanut täpinöinnit jo syyskuussa. Täytyyhän sitä aikuisen lapsen saada hyvissä ajoin riemuita ja tutkia tämän vuoden vaihtoehtoja. Tulen tänä vuonna esittelemään kaksi minua eniten kiinnostanutta joulukalenteria. Se, jota eniten odotan, en ole vielä saanut. Sitä odotellessa voinkin hyvin esitellä tämän, minulle jo saapuneen joulukalenterin.

Tämä upeus on Lookfantasticin tämän vuoden joulukalenteri! Lookfantastic Advent Calendar 2017 on nimeltään Beauty in Wonderland. Meille kosmetiikasta intoileville Liisoille oikea Ihmemaa. Uusia brändejä, kiinnostavia tuotteita ja paljon erilaista kokeiltavaa.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Kun kompaktin kalenterin ovet avataan, sisältä paljastuu kosme-Liisojen maailma.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Lookfantasticilla ollaan oltu kekseliäitä. He ovat laittaneet yksittäisten luukkujen sijaan vetolaatikoita.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Vetolaatikoista löytyy pieniä numeroituja paketteja. Tämä on nerokas ratkaisu!

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Mutta ei siinä vielä kaikki. Tässä upeassa kalenterissa on myös aukeava kansi, jonka alta paljastuu säilytystilaa sekä peili. Tämän joulukalenterin ulkokuoresta on iloa vielä pitkään joulun jälkeenkin. Tästä saa säilytystilaa meikeilleen tai sen voi jemmata laatikkoineen seuraavaa joulukuuta varten. Vinkiksi vaan, jos haluaa joskus tehdä jollekin läheiselleen joulukalenterin tai pyytää sitä läheistään täyttämään sen sinua varten. 😉

Peili ei tosin ole lasia. Enemmänkin vain sellainen kaunis lisä pakkaukseen. Siitä ei ehkä ole ihan meikkauspeiliksi jatkossa. Kuka bongaa meidän nukkuvan ”leijonan” kuvasta?

Minulla oli viime vuonnakin Lookfantasticin joulukalenteri, joka oli silloin nimeltään The Beauty Secret. Riemuitsin kalenterista teille täältä löytyvässä postauksessa. Tänä vuonna kalenteri on kalliimpi.

Lookfantastic Advent Calendar 2017

Tämä koko upeus on arvokas. Hinnaltaan kalenteri on 90 £, verkkokaupassa euroina katsottuna 100 €. Arvoltaan kalenterin sisältö on Lookfantasticin mukaan 300 £. Tässä kun ottaa huomioon maamme hintatason kalenterin sisällöstä, niin meille suomalaisille sisältö on arvokkaampi, kuin kääntämällä 300 £ euroiksi. Jos siis vertaamme siihen, että ostaisimme sisältöä Suomesta. Toki on siinä sekin, että sisällön tuotteita ei välttämättä myydä missään erikseen, eikä kaikkia brändejä ole saatavilla Suomesta. Lookfantastic Advent Calendar 2017 sisältää 9 täysikokoista tuotetta ja 16 ”delux samplea”, eli miten tuon suomentaisimmekaan? Parempia, suurempia, arvokkaampia näytteitä? 19 tuotetta on yksinoikeudella Lookfantasticille valmistettuja. Niin ja, huomasitte varmasti, että 9 ja 16 tuotetta. Eli joulukalenterissa on 25 luukkua. Ou jeah!

Tämän Lookfantastic Advent Calendar 2017 -kosmetiikkajoulukalenterin voi tilata Lookfantastic.com -verkkokaupasta.

Mieheni tämän minulle osti. Minä vastaavasti ostin hänelle olutjoulukalenterin. Sitä saikin metsästää, sillä myyjät eivät enää toimita Suomeen alkoholikalentereita. Syy on ilmeisesti verotussyistä – joutuvat maksaa Suomeen siitä, jos myyjä järjestää tuotteelle kuljetuksen. Anyway, lopulta löytyi Amazonista.

Nooh, ehkä minä nyt vielä vilautan kuvia siitä toisesta kalenterista, jota odotan vielä enemmän…

eleven is christmas advent calendar

Vihdoin eleven.fi on tehnyt oman joulukalenterin. Viime vuonna vihjailin heille Glitz & Glamin joulukalenterin yhteistyön merkeissä, että voisikos ensi vuonna tulla elevenille joulukalenteri? Alkusyksystä sitten sain epävirallisesti kuulla, että he ovat tehneet joulukalenterin! En meinannut pysyä pöksyissäni.

Tämäkin joulukalenteri sisältää 25 luukkua ja on arvoltaan enemmän, kuin myyntihinta. Hinnaltaan kalenteri on 145 €, mutta arvoltaan 500 €. Tämä kalenteri alkaa päästä samoihin hintoihin, kuin se Glitz & Glamin joulukalenteri vuonna 2015. Silloin rakensin joulukalenterin, jonka arvoin yhdelle. Toki kuukauden aikana oli lukijoillekin arvontoja.

Kalenteri tulee myyntiin alustavien suunnitelmien mukaan tänään! Voit tilata kalenterin eleven.fin* verkkokaupasta. Jos ei ole vielä tänään myynnissä, niin lisäämällä sähköpostinsa kenttään, saa tiedotteen heti kun kalenteri tulee myyntiin. Palaan elevenin joulukalenteriin tarkemmin, kun saan omani.

elevenin joulukalenteri

Nyt täytyy sanoa, että joulun odottelu ei ole koskaan ollut yhtä jännää – ainakaan näin aikuisiällä. Rakastan joulukalentereita. Tämä on varmasti tullut selväksi teille pidempään Glitz & Glamia lukeneille. Olen jouluhöperö ja rakastan kaikkea siihen liittyvää – jopa sitä saamarin joulustressiä! 😀 Tosin, pakko sanoa, että joulu ei yleensä aiheuta sellaista oikeaa stressiä. Se on vain sellaista, että muut arjen asiat aiheuttavat stressiä ja haittaavat joulujärjestelyissä. 😀 Se on vaan niin siitä kiinni, että kuinka asioita katsoo. Vai mitä?

Tuleeko sinulle joulukalenteri? Mikä?

Vai mietitkö vielä? Onhan tässä vielä aikaa. Tietty parhaimmat yleensä loppuvat kesken. Siksi olen ajoissa asialla, jotta saan just haluamani.