Glitz & Glam

Lookfantastic joulukalenteri 2019 – minun neljäs LF-joulukalenterini

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantastic

Mistä tietää, että joulukuuhun on enää pari kuukautta aikaa? No siitä, että joulukalenterit tulevat myyntiin. Lapsuudestani asti on sanottu, että joulu alkaa vuosi vuodelta aikaisemmin. Näin varmaan on, mutta selkeimmin sen havaitsee joulukalenterien myyntiintulon aikaistumisesta. Muuten en ole huomannut vuosi vuodelta aikaistumista, sillä Lasten Suuri Lelukirja tulee samaan aikaan kuin ennenkin, joulusuklaat tulevat joka vuosi samoihin aikoihin, mutta joulukalenterit tulevat vuosi vuodelta aikaisemmin. Voi olla, että Black Friday viivästyttää nykyään joulumarkkinointia, ja siksi tuntuu, että viime vuosina olisi jouluhössötys alkanut jopa vähän myöhemmin.

Esittelen tänään perinteisesti *Lookfantasticin joulukalenteria, mutta en spoilaa eli paljasta sisältöä. Tässä postauksessa yksi ”tiiseri” vilahtaa, mutta varoitan siitä sitten ennen kuvaa, jos et halua millään tavalla spoilaantua.

Minähän olen ihan jouluhöperö. Siksi rakastan joulukalentereita. Olen niitä tehnyt miehelleni ja hän minulle jo edellisellä vuosikymmenellä. Viime vuosina olen niitä tehnyt lapsilleni, äidilleni, ystävälleni sekä teille lukijoille.

Tämä on minun neljäs Lookfantasticin joulukalenteri. Toista kertaa saan sen PR-tuotteena eli ilmaiseksi blogin kautta. Sillä ei sinällään ole merkitystä, sillä olen joka vuosi ollut hankkimassa tätä kalenteria. Yritin jo vuonna 2015 ostaa kalenteria, mutta silloin se loppuunmyytiin ennen, kun ehdin kissaa sanoa.

Vuoden 2019 Lookfantastic joulukalenteri on värimaailmaltaan tummansininen, jossa kultaiset tehosteet. Oikein kaunis ja tyylikäs ulkonäkö. Teen pienen katsauksen aikaisempien vuosien Lookfantastic joulukalenterien ulkonäköön.

2018

Viime vuonna kalenterin värimaailma oli kauniin punainen, jota tehosti kultaiset yksityiskohdat. Hieman sirkusmaiset fiilikset antava kalenteri oli hyvin jouluinen, mutta voin sanoa jo tässä vaiheessa, että tämän vuoden versio on tyylikkäämpi. Viime vuonna kalenterin malli muuttui. Sama tyyli on jatkunut tämänkin vuoden kalenterissa.

Täältä voit kurkata, mitä edellisvuoden Lookfantastic ja pari muuta joulukalenteria pitivät sisällään.

2017

Pari vuotta sitten oli hyvin persoonallinen kalenteri. Liisa Ihmemaassa -henkinen kalenteri oli hulppea.

Kalenteri avautui lipastoksi, jossa oli peili. Tämä oli hyvin kaunis, mutta vähän epäkäytännöllinen. Nykyinen ratkaisu on parempi, kun luukut ovat ulosvedettäviä pikkuisia laatikoita.

Täältä voit katsoa vuoden 2017 kalenterin sisällön yhteenvedon.

2016

Kirjamainen Lookfantasticin kalenteri oli minun ensimmäiseni. Kalenteri oli perinteinen. Siinä avattiin pahvisia luukkuja, tuotteet olivat muovikehikossa, josta ne saattoivat olla karanneita. Varmaan siksi tuotekehitystä on tapahtunut, ja nyt tuntuu, että tämän vuoden ja edellisen vuoden ovat olleet kaikista toimivimmat.

Täältä löydät vuoden 2016 kalenterin yhteenvedon.

Lookfantasticin kalentereissa on aina ollut 25 luukkua. Luukkuja on erikokoisia. Sisältö on aikaisemman kolmen Lookfantasticin kalenterin kokemuksen pohjalta hyvin monipuolinen. Sisältö koostuu reiluista näyte-/matkakokoisista sekä täysikokoisista tuotteista. Sisältö on monipuolisesti ihonhoitoa, meikkejä, hiusten hoitotuotteita sekä muuta kivaa. Ei koskaan rihkamaa! Ikinä ei ole Lookfantasticin kalentereista tullut pakettikortteja tai muovisia tähtiä. Kalenterin sisältö on ollut vuodesta toiseen hyvin tasalaatuinen.

VARO SEURAAVAA KUVAA! PIENI VILAUTUS SISÄLLÖSTÄ!

Pienissä laatikoissa on tuote/tuotteet, jotka on kääritty silkkipaperiin, mutta mielestäni käärepaperin määrää on vähennetty aikaisempiin vuosiin verrattuna. En jokaista luukkua ole halunnut kurkkia, jotta en spoilaa itseäni täysin, mutta muutaman luukun otannalla tein tällaisen johtopäätöksen – käärepaperin määrää on vähennetty.

Uutena juttuna Lookfantastic joulukalenterissa on tuotekortit. Tämä on hieno ominaisuus ja palvelee kalenterin hankkineita. Tuotekortit ovat numeroituja ja toisella puolella on kuva tuotteesta sekä nimi ja tuotekuvaus.

Huomasin vain, että kortit saattavat olla väärissä luukuissakin. Minulla oli 4. ja 16. luukku menneet väärinpäin. Mutta tämä on inhimillistä. Ihmiset näitä käsin pakkaa, joten tuollaisia voi sattua.

Odotan kovasti joulukuuta! Jälleen kerran Lookfantastic on pystynyt kehittämään tuotettaan. Toivon kovasti, että sisällössä on uusia juttuja, jotta se ei toista liikaa Lookfantastic Beauty Boxien sisältöä tai edellisvuosien joulukalentereita. Olen ymmärtänyt, että vuoden 2019 joulukalenterissa olisi uusia brändejä.

Koska en halua spoilata itseäni, laitan linkin, josta voit katsoa kalenterin sisällön. Jos et halua pitää itseäsi jännityksessä tai haluat tehdä sisällön perusteella ostopäätöksen, katso toisesta blogista kuvia ja lista sisällöstä.

TÄSSÄ LINKKI KALENTERIN SISÄLTÖÄ ESITTELEVÄÄN BLOGIIN!

Lookfantastic joulukalenteri on hinnaltaan oikeasti kohtuullinen. Ostin viime vuonna lähes 200 euroa maksaneen NARSin joulukalenterin, joka ei ehkä ihan ollut täysin hintansa väärti, vaikka pidin siitä. Lookfantasticin kalentereista en ole koskaan ajatellut, ettei sisältö olisi kohdannut hinnan kanssa.

Tänä vuonna kalenterin hinta on 89,00 euroa. Sisällön arvoksi Lookfantastic ilmoittaa yli 455 euroa.

*Täältä voit tilata oman Lookfantasticin joulukalenterisi!

Kuvassa muuten näkyy uutta hiusväriäni. Olen nyt tällainen ruusuinen persikka, ja pituutta lähti reilusti, vaikka aika pitkältä hiukseni edelleen näyttävät.

Minkä joulukalenterin ajattelit itsellesi hankkia? Vai meinaatko hankkia?

Lue myös

X