Glitz & Glam

Lookfantasticin joulukalenterin luukkujen 15-21 sisältö

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Kalenteri saatu Lookfantasticilta

Apua, joulukalenterien luukut alkavat uhkaavasti loppua! Huomenna on jo jouluaatto.

Olen tässä joulukuussa esitellyt, mitä Lookfantasticin tämän vuoden joulukalenterin luukuista on löytynyt. Pakko kyllä sanoa, että vaikka Lookfantasticin joulukalenterin luukut ovat olleet todella hyviä vuosien 2016-2019 aikana, on tämän vuoden joulukalenteri aikaisempia parempi. Kovasti kyllä odotan jouluaattoa, silloin avaan myös sen 25. luukunkin. Ollut tapanani joka vuosi, että aattona avaan 25. luukuun.

Mutta katsotaan nyt, mitä Lookfantasticin joulukalenterin luukuista 15-21 oikein tulikaan.

15. luukku
Ecooking Vitamin C Serum

C-vitamiinia sisältävä seerumi uudistaa ihoa ja tukee kollageenin tuotantoa. Seerumi lupaa häivyttää juonteita ja hyperpigmentaatioita sekä kirkastaa ihoa. Seerumissa on myös ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Tämä oli mukava yllätys. Olen kokeillut yhtä Ecookingin seerumia, joka oli oikein hyvä.

16. luukku
Thisworks Deep Sleep Body Cocoon

Kevyt ja nopeasti ihoon imeytyvä vartalovoide, joka kosteuttaa ihoa ja tuoksullaan rentouttaa paremmille yöunille.

Laitetaanpas tämä vartalovoide jemmaan. Voisin kyllä kokeilla joululomalla.

17. luukku
Omorovicza Silver Skin Saviour

Lisää hintavia luksusmerkkejä. Omoroviczan kasvosuihkeita ja puhdistajia olenkin kokeillut. Tuotteissa on todella ylelliset tuoksut ja hyvät koostumukset. Innoissani testailen tätä kauniissa purkissa olevaa kasvonaamiota.

Kolloidihopeaa ja niasiiniamidia sisältävä naamio auttaa finnien ja mustapäiden hoidossa sekä ehkäisyssä. Tuote sisältää myös salisyyli- ja glykolihappoa, jotka auttavat ihoa puhdistumaan.

Kasvonaamio levitetään puhtaille kasvoille, annetaan vaikuttaa 15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Tämä ehdottomasti menee testiin!

18. luukku
Sleek MakeUp Hydrating Primer

Sleek on edullisempi brändi, joka on tunnettu erityisesti luomiväripaleteistaan. Ne ovat todella laadukkaita, vaikka ovatkin edullisia. Mukavaa, kun joulukalenterista tuli kuitenkin tällainen kosteuttava pohjustaja.

19. luukku
Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara

Tästä olin innoissani! Tosin ensin tein väärän johtopäätelmän, kun näin brändin. Oletin tietenkin, että Anastasia Beverly Hillsin ollessa kyseessä, olisi tuote ollut kulmakarvoille. Näin ei kuitenkaan ollut, vaikka brändi kulmatuotteillaan maineeseen ponkaisikin.

Ehdottomasti täytyy testata Anastasia Beverly Hillsin maskara. Tämä oli kyllä mukava yllätys joulukalenterista.

20. luukku
Mio Clay Away Body Cleanser

Vartalon ihoa hoitava ja syväpuhdistava puhdistustuote, erityisesti vartalon ihon epäpuhtauksia poistamaan.

Mion tuotteissa on todella ihanat tuoksut, mutta muuten en ole valtavasti syttynyt näihin vähän liiankin hifisteleviin vartalonpesutuotteisiin.

21. luukku
Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream

Filorga kuuluu suosikkimerkkeihini. Rakastan tämän Time-Filler -tuotelinjan silmänympärysvoidetta, joka minulla on parhaillaan käytössä.

Joulukalenterista tuli kaikenlaisia ryppyjä vähentävä kasvovoide. Testiin! Olisipa yhtä hyvä kuin silmänympärysvoide, josta voit lukea vanhoista postauksistani.

Silmänympärysvoide talveksi

3x Filorgan silmänympärysvoide

Tässä olivat Lookfantasticin joulukalenterin luukkujen 15-21 sisällöt. Aika hyvät sisällöt olivat jälleen. Neljä tuotetta innostutti minua erityisen paljon.

Ensi viikolla olen joululomalla myös blogistani, joten viikon päästä en esittele viimeisten luukkujen sisältöjä. Mutta katsotaan ne sitten loppiaiseen mennessä, kun olen palannut joululomaltani.

Huomenna vielä julkaisen postauksen, mutta sitten tosiaan vetäydyn lataamaan akkujani. Palaan taas vuoden viimeisenä päivänä tuttuun tapaan Vuoden parhaimmat -listauksella, joka on valtava listaus koko vuoden parhaimmista kosmetiikkalöydöistä.

Täältä voit käydä lukemassa vuosien 2013-2019 Vuoden parhaimmat -listaukset!

Oikein ihanaa joulua! 💖

Lue myös:

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 1-7

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 8-14

Kauneusbloggaajien joulukalenteri: Joulumeikki & arvonta

X