Glitz & Glam

Lookfantasticin joulukalenterin luukkujen 8-14 sisältö

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Kalenteri saatu Lookfantasticilta

Joulukalenterit ovat yli puolen välin. Enää alta 10 luukkua jäljellä! Viime viikolla kurkistettiin, mitä Lookfantasticin joulukalenterin luukut 1-7 pitivät sisällään. Tänään katsotaan, mitä luukuista 8-14 löytyi.

8. luukku
Eve Lom Cleanser

Tämä kulttimaineinen kasvojen puhdistusvoide on moneen kertaan palkittu tuote. Se puhdistaa ja kuorii ihoa sekä poistaa myös vedenkestävän meikin.

Puhdistustuotteessa on jännä tuoksu. Jotenkin jouluiset mausteet tulevat mieleen tuoksusta. Testasin välittömästi, onko tämä balmi vesiliukoinen. Kyllä, se on vesiliukoinen! Ehdottomasti jatkoon.

9. luukku
Diego dalla Palma Eye Pencil 01

Musta kajalkynä. Blaah, nämä ovat tylsiä. Liian usein tulee mustia kajalkyniä joulukalentereista ja kosmetiikkabokseista.

10. luukku
The Rituals… The Ritual of Sakura Body Scrub

Luomusokeria ja öljyä sisältävä vartalonkuorinta, jossa tuoksuu Japanin kirsikankukat.

Tätä minulla on ollut ennenkin. Ihana tuoksu, mutta aika voimakas.

11. luukku
Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum Gradual

Ensin innostuin hyaluronihapposeerumista, mutta sitten huomasinkin, että tämä onkin itseruskettava seerumi. Taidan jättää seerumin alkukesälle. Näin talviaikana en osaa käyttää itseruskettavia, mutta kesäisin tykkään ruskettaa vitivalkeat sääreni purkkirusketuksella. Ehkä kasvoillekin voisin kokeilla, mutta tosiaan vasta sitten kesällä.

12. luukku
Illamasqua Loaded Lip Polish

Illamasquan huulilakka, jonka sävyn nimi on niinkin komea kuin Vogue. Klassinen vaaleanpinkki pohjasävy, joka on murrettu luonnolliseen suuntaan ruskealla.

Tällainen vanharoosa sopii minulle todella hyvin, kun olen blondi. Nyt persikkaisessa värissä ollessa vähän arveluttaa. Ehkä jätän odottamaan aikaa, kun haluan palata blondiksi. Se aika ei ole vielä tänään, mutta varmaankin viimeistään keväällä taas haluan palata vanhaan.

Lue myös: Käy osallistumassa blogini jouluarvontaan!

13. luukku
Glov Sleep Mask

Ensin olin, että mitä hittoa? Silmälaput? Ensin naureskelin, että mihin tätä tarvitsen, kunnes heti keksin. Mieheni työpöytä sijaitsee meidän makuuhuoneessa. Nyt kun hänellä on opiskeluissaan deadline-suma, niin hänen illat venyvät yön tunneille asti raportteja kirjoitellessa.

Jos minua häiritsee näyttöistä kajastavat valot, niin vedän laput silmille. Tosin nyt olen niin väsynyt, että simahdan hetkessä. Ei paljon näyttöjen valot ja näppäimistön paukutus haittaa.

14. luukku
Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream

Jee! Olin aivan innoissani maanantaiaamuna, kun kalenterista paljastui Elemiksen Pro-Collagen -sarjan yövoide. Olen niin syvästi rakastunut tämän sarjan Marine Cream -kosteusvoiteeseen, joka oli vuosi sitten Lookfantasticin kalenterissa. Toivottavasti tämä yövoide on yhtä hyvää.

Harmi, kun nämä Pro-Collagen voiteet ovat niin hintavia. Tämä yövoide on Lookfantasticilla 111,95 € / 50 ml. Joulukalenterista tuli 30 ml:n purkki. Siitä riittää pitkäksi aikaa, tai ainakin luulen niin.

Tällaisia tuotteita paljastui luukuista 8-14. Ei ehkä niin kiva kuin luukut 1-7, mutta kalliimpia nämä taisivat olla. Ehdottomasti eniten minua ilostuttivat Elemiksen yövoide ja Eve Lomin puhdistusbalmi. Vähiten innostuin kajalista. Niitä nyt vaan on liikaa.

Mutta kyllähän tämä Lookfantasticin joulukalenteri on tänä vuonna aikaisempia huikeampi. Taisi olla monilla asiasta vihiä, kun niin nopeasti kalenteri loppuunmyytiin. Pidän tästä, kun ihonhoitotuotteita on runsaasti ja suht isoja pakkauskokoja. Pääsee kunnolla testailemaan.

Ensi viikolla sitten katsotaan, mitä Lookfantasticin joulukalenterin luukut 15-21 ovat pitäneet sisällään.

Mitä sinun joulukalenteristasi on paljastunut?

Lue myös:

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 1-7

Jouluinen meikki ja meikkiarvonta – Käy osallistumassa!

X