Glitz & Glam

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 8-14 + Nivean joulukalenteri

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Kalenterit saatu Lookfantastic & PR-toimisto

Hei, sehän on jo kuun puoliväli ylitetty! Jouluaatto lähenee ja joulukalenterien luukut hupenevat. Odotan ensi viikkoa kuin kuuta nousevaa, sillä pääsen pienelle breikille. Olen tehnyt niin pitkiä päiviä ja ollut tehokas, että saan lomailla koko jouluviikon. Glitz & Glam jää tuttuun tapaan jouluaatosta breikille ja palaa taas uudenvuodenaattona, kun julkaisen tuttuun tapaan vuoden viimeisenä postauksena Vuoden parhaimmat -postauksen.

Glitz & Glamissa ei ollut omaa blogikalenteria tänä vuonna, koska minun resurssini eivät millään riittäneet. Sen olen oppinut, että vaikka itsestänsä välillä remmotaankin kaikki irti, niin ei kuitenkaan saa mennä täysin äärimmäisyyksiin. On ok luopua jostain, jotta oma hyvinvointi säilyy. Mutta Glitz & Glam on mukana Kauneusbloggaajien joulukalenterissa tänäkin vuonna. Eilen oli minun luukkuni vuoro. Jos et jo käynyt kurkkaamassa Glitz & Glamin luukkuun ja osallistumassa arvontaan, niin tässä suora linkki eiliseen postaukseeni eli 15. luukkuun.

Mutta nyt hypätään päivän aiheeseen ja katsotaan, mitä Lookfantasticin joulukalenterin luukuista 8-14 on tullut. Viikko sitten esittelin 7 ensimmäistä luukkua, ne voit käydä kurkkaamassa täältä.

8. LUUKKU – PHILIP KINGSLEY ELASTICIZER

Erittäin kosteuttava ja hoitava, kulttimaineinen hiusnaamio. Itse en ollut tästä hiusnaamiosta kuullutkaan, mutta merkki on tuttu, sillä muistelisin jossain Lookfantasticin Beauty Boxissa olleen joku Philip Kingsleyn tuote. Kiva kokeilla kulttimainen hiusnaamio. Toivottavasti on hyvä!

9. LUUKKU – OSKIA RENAISSANCE CLEANSING GEL

Tämä tuote on ennestään tuttu! Tämä öljyksi muuttuva puhdistusgeeli tuli syyskuun Lookfantastic Beauty Boxista. Näppärä tuote, kun haluaa puhdistaa kevyemmän meikin nopeasti yhdellä tuotteella.

10. LUUKKU – FIRST AID BEAUTY FACIAL RADIANCE PADS

Tästä tuotteesta olin, että wau! Kiva! Kyseessä on AHA-hapoilla (glykoli- ja maitohappo) kasvojen ihoa kuorivia lappuja. Tykkään tällaisista tuotteista. En ollut näitä Firts Aid Beautyn lappuja kokeillut, mutta pian kokeilen! Näillä pyyhitään puhtaat kasvot, kaula ja dekoltee aamuin ja/tai illoin. Iho pysyy kirkkaampana, puhtaampana ja pehmeämpänä. AHA-hapoilla on myös juonteita ja ryppyjä madaltavia vaikutuksia.

11. LUUKKU – AVANT SKINCARE MOISTURE SURGE OVERNIGHT TREATMENT

Toinen tuote, josta olin erityisen iloissani. Ihoa kosteuttava tehohoito yöksi. Tein taannoin 5 parasta yönaamiota postauksen. Siinä kerroinkin, että pidän todella paljon yönaamioista – enemmän kuin yövoiteista. Siitä syystä olin erityisen innoissani, että joulukalenterista tuli yönaamio.

Minulta meinasi leuka pudota näppäimistölle, kun katsoin tuotteen hintaa Lookfantasticista. Siellä on nimeltään täysin sama tuote, mutta se on purkissa. Pakkauskokokin on täysin sama 50 ml. Hinta on 98,95 € / 50 ml. Huhhuh! Saattaa olla minun kallein yönaamioni, sillä edes Sensain kosteuttava kasvonaamio, jota yönaamiona olen käyttänyt, ei maksa noin paljon ja siinä on tuplasti enemmän.

12. LUUKKU – PRAI THROAT & DÉCOLLETAGE CRÈME

Tämä Prain kaula- ja dekolteevoide on ollut aikaisemmin jossain Lookfantasticin Beauty Boxissa, sillä muistan, että olen kirjoittanut, etten näe erilliselle kaula- ja dekolteevoiteelle konkreettista järkeä. Siksi en pidä tälläkään kertaa tätä tuotetta oikeasti järkevänä. Mieluummin käytän samoja tuotteita kaulalle ja dekolteelleni kuin kasvoille – hoitoneste, seerumi ja voide.

13. LUUKKU – LORD & BERRY LINE/SHADE EYE PENCIL

Puuttuuko teiltä muilta Lookfantasticin joulukalenterin omistavilta tuotekortteja. Luulin aluksi, että 8. ja 9. sekä 10. ja 13. puuttuvat. Aloin tutkia kalenterin aihiota tarkemmin ja huomasin, että osa tuotekorteista olikin kuljetuksessa lähtenyt ”liikkeelle” laatikostaan ja löytyivät kalenterin aihion seinämistä, kun luukun/laatikon vetää kokonaan ulos. Löysin kaikki muut, paitsi tämän 13. luukun tuotekortin.

Lord & Berry on minulle tuttu brändi meikkaajaurani ajoilta. Kauneushoitolassa, jossa työskentelin, käytettiin mm. Lord & Berryn kynähuulipunia. Ne ovat loistavia! Näitä mustia kajalkyniä tulee tämän tästä bokseista, kalentereista ja kylkiäisinä maskaroiden kanssa, joten ei nyt mitenkään erityinen tuote.

14. LUUKKU – MELLOW COSMETICS LIQUID LIP PAINT

Ja 14. luukusta tuli nestemäinen mattapuna, jonka sävy on rusehtava. Kuvassani näyttää lämpöisemmältä kuin oikeasti on. Olen jo vähän kyllästynyt näihin nestemäisiin mattapuniin, joten ei ehkä kaikista paras osuma minulle, mutta sävy on kiva. Nyt tykkään voidemaisista ja kuultavista koostumuksista, jopa huulikiilloista!

Vaikka vähän kriittisesti muutaman luukun tuotetta äsken luonnehdin, olen sitä mieltä, että luukut 8-14 ovat kokonaisuutena loistavia! Nyt on yli puoliväli saavutettu Lookfantasticin joulukalenterissa, joten uskallan jo julistaa, että aikaisempinakin vuosina loistava Lookfantasticin joulukalenteri on tänä vuonna vielä parempi! Wau! Isompia ja järkevämpiä tuotteita tänä vuonna. Siksi varmaan koen vieläkin paremmaksi kuin aikaisempina vuosina.

Ensi viikon maanantaina kurkistetaan luukut 15-21. Loput luukut eli 22-25 katsotaan sitten vasta jouluviikon jälkeen.

Mutta tehdään vielä tämä nopea kurkistus toiseen joulukalenteriini, jonka sain PR-toimistolta. Nivean joulukalenteri ei ollut Suomessa myynnissä, mutta PR-lahjoina näitä ilmeisesti oli muutama yksilö Suomen somevaikuttajille.

Nivean joulukalenterin luukuista 8-14 tuli tällainen setti. Vasemmanpuoleisin käsivoide oli kiva, sillä tuollaista tarvin käsilaukkuuni. Joulusukan muotoinen, poroprintillä oleva kynsiviila on aivan turha! Noi tuollaiset krääsäkynsiviilat ovat sellainen, jota en tajua joulukalentereissa. Turhaa roskaa kenelle tahansa.

Nivean sisältö ei ollut yhtä mielenkiintoinen kuin Lookfantasticin joulukalenterin. Mutta ei näitä oikein voi vertailla. Toinen on päivittäiskosmetiikan genressä ihonhoitobrändi, toinen kalenteri on verkkokaupan kasaama, jossa vaihtelevia brändejä ja erilaista kosmetiikkaa.

Oletko ollut tyytyväinen omaan joulukalenteriisi?

Lue myös

X