Glitz & Glam

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 15-21 + Nivean joulukalenteri

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Joulukalenterit saatuja

Oikein ihanaa aatonaattoa! Onko vielä kiirettä vai joko olet päässyt vetäytymään rauhalliseen joulunviettoon? Minulla on jo parempi tilanne kuin muutama päivä sitten. Aikatauluja on kurottu kiinni ja alkaa hiljakseen rauha olla maassa. 😀

Vielä huomenna löydät uuden postauksen Glitz & Glamista, sillä jouluaattona on Kauneusbloggaajien joulukalenterin yhteinen luukku. Teemaa en paljasta, mutta se ei ole kauneutta ja kosmetiikkaa, eikä perinteinen ”jotain punaista” tmv. Tänä vuonna Kauneusbloggaajien joulukalenterin 24. luukun yhteinen teema on niin kiva, että meinaan kiertää kaikki 22 muuta blogia lukemassa tässä joulunpyhinä, kun minulla on aikaa.

Ennen kun vetäydyn joululomalle myös blogista, katsotaan, mitä Lookfantasticin joulukalenterin luukut 15-21 pitivät sisällään. Löydät luukut 1-7 täältä ja luukut 8-14 löydät täältä.

15. LUUKKU – RODIAL DRAGON’S BLOOD LIP MASK

Huulten ja huultenympärysihon kosteuttava ja rauhoittava hoitonaamio, joka tukee huulten ihon nuorekkuutta. Hyaluronihappoa ja glyseriinia sisältävä seerumi auttaa tekemään huulista täyteläisemmät kosteuttavuutensa ansiosta.

Tämän mielelläni testaan, kun on joku spesiaalimpi tilaisuus. Minullahan on Rodialin huultentäyteläistäjä, jonka esittelin 5 parasta huulia täyteläistävää tuotetta listauksella.

16. LUUKKU – MOLTON BROWN FIERY PINK PEPPER BATH & SHOWER GEL

Luotin siihen, että Lookfantasticin joulukalenterista tulee jälleen Molton Brownin suihkugeeli. Rakastan näitä!!! Niin paljon rakastan, että Lookfantasticin cyber mondayna minulta lähti mopo lapasesta. Ostin joululahjaksi itselleni, miehelleni, lapsille ja muillekin. Molton Brownin suihkugeelit ovat meidän koko perheen suosikkeja, vaikka niiden tuoksumaailmat ovatkin vähän aikuismaisempia.

Harmi, kun tämä Fiery Pink Pepper on vaan niin usein kalenterien ja Beauty Boxien tuoksuvaihtoehtona. On osunut minulle monta kertaa aikaisemminkin. Mutta ei haittaa kuitenkaan, sillä tämä kyllä tulee käytettyä.

17. LUUKKU – EMMA HARDIE MOISTURE BOOST VIT + C CREAM

Kaikille ihotyypeille soveltuva Emma Hardien kosteuttava C-vitamiinia sisältävä voide lupaa kirkkaamman ihon. Tämä brändi on minulle tuntematon. Muistan, että Beauty Boxeista on tullut Emma Hardien voiteita, mutta en ole niitä ennättänyt testailemaan. Kyseessä on luksusbrändi, mutta ei mikään aivan poskettoman hintainen. Kallis kyllä, mutta ei aivan mahdottoman kallis.

18. LUUKKU – NEAL’S YARD REMEDIES WILD ROSE HAND CREAM

Ruusuntuoksuinen käsivoide on syväkosteuttava, pehmentävä ja suojaava. Neal’s Yard on minulle tuttu luonnonkosmetiikan brändi. Tätä käsivoidetta en ole kokeillut, mutta tällä merkillä on loistavia kasvotuotteita. Erityisesti silmänympärysseerumi ja kasvojen puhdistajat. Valitin, että minulla on käsivoidevarastot aivan nollilla, mutta eipä ole enää! Ihanaa, nyt on paljon käsivoiteita, kun niitä on tullut joulukalentereista ja kosmetiikkabokseista.

19. LUUKKU – BIOEFFECT EGF SERUM

OMG! Mahtava luukku! Tykkään ihan älyttömästi Bioeffectin EGF seerumista. Tulen kertomaan tästä ko. huippuseerumista lähitulevaisuudessa. Kyseessähän on kallis seerumi, sillä 15 ml:n pullo maksaa halvimmillaankin satasen hujakoilla, mutta yleensä sen 130-135 euroa. Monet tämän seerumin varmasti tuntevat, sillä niin paljon Bioeffectiä on kehuttu. Kerron tästä ensi vuonna syvällisemmin.

20. LUUKKU – EYEKO LASH ALERT MASCARA

Rakastuin Eyekon yhteen toiseen maskaraan, josta kerroinkin aikaisemmin tänä vuonna. Tässä linkki postaukseen. Ehdottomasti testaan tämänkin Eyekon maskaran. En oikein aikaisemmin ole ollut kiinnostunut Eyekon tuotteista, mutta kokeiltuani tuota linkkaamaani maskaraa, olen vakuttunut, että tällä merkillä taitaa olla aika huikeat ripsivärit.

21. LUUKKU – DELILASH COSMETICS EYE BROW PENCIL

Aivan uusi brändi minulle. Olenkohan koskaan kuullutkaan? Ei ainakaan tule mieleeni. Kyseessä on kulmakynä, jonka toisessa päässä on kulmaharja. Kynä on kieritettävä viistopäinen ”auto-pen”. Koostumusta kuvaillaan ”creamyksi” eli voidemaiseksi. Kynän ei siis pitäisi olla kuiva ja kova, vaan todella helposti kulmiin tarttuva. Hmm… pitää kokeilla.

Luukut 15-21 näyttivät tältä. Todella kivoja juttuja oli näissäkin seitsemässä luukussa. Ehdottomasti eniten innostuin Bioeffectistä, Molton Brownista ja Eyekosta, mutta kyllä tuo Rodial ja Neal’s Yard ilostuttivat. Tässä voisi kai sanoa, että tämän vuoden Lookfantasticin joulukalenteri on huippu! Parempi kuin aikaisempina kolmena vuotena, jotka nekin ovat olleet loistavia.

Otan vasta ensi vuoden puolella esittelyyn Lookfantasticin joulukalenterin luukut 22-25. Silloin myös katsellaan kokonaisuutta ja tehdään yhteenvetoa.

Ja kuten kahdessa aikaisemmassakin Lookfantasticin kalenterin luukkujen sisältöä esittelevissä postauksissa, niin tässäkin kurkataan, mitä Nivean kalenterista tuli. Tätä kalenteria ei ollut Suomessa myynnissä, mutta sain sen PR-näytteenä. Nivean kalenterissa on 24 luukkua, joten kolme viimeistä vilautan sitten samalla, kun esittelen Lookfantasticin viimeiset luukut.

No nämä seitsemän luukkua eivät olleet mielestäni ihan huonoja. Nuo puhdistusliinat ovat hyviä. Innostuin myös punasävyisestä huulivoiteesta ja meikkisienestä. Myös silmälaput jemmaan, jos ne tuntuvat hyviltä. Joskus lennoilla olen kaivannut tuollaista suojaa, jotta saisi paremmin torkuttua. Niin ja käsivoidevarastot kasvavat, mutta ei haittaa. Talvi on vasta alussa, joten niitä ehtii kulua monta. Nyt oli ihan kivojakin luukkuja. Olen aikaisemmista ollut vähän meh, mutta nyt oli parempia.

Huomenna vielä postaan, mutta sitten jään joululomalle. Palaan uudenvuodenaattona eli 31.12., kun julkaisen Vuoden 2019 parhaimmat listauksen. Jos haluat lukea Vuoden parhaimpia aikaisemmilta vuosilta, niin löydät ne täältä.

Oikein ihanaa ja rauhaistaa joulua kaikille Glitz & Glamin lukijoille!

Lue myös

X