Glitz & Glam

Loppiaisen joulukalenterikooste - Mitä joulukalentereista löytyikään?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Kalenterit saatuja

Joulun aika on nyt virallisesti ohi. Tänään riisun joulukuusen koristeistaan ja vien kaikki tontut sekä joulukoristeet varastoon. Aikaisemmin uudenvuodenaatto oli minulle joulun päättymisen aika, mutta viime vuodet olen tykännyt nauttia jouluisesta sisustuksesta pidempään, aina loppiaiseen asti.

Loppiaisen kunniaksi tehdään katsaus joulukalenterien koko sisältöön. Esittelin joulukuun aikana, mitä Lookfantasticin luukut 1-21 pitivät sisällänsä. Katsotaan tässä loppukoosteessa ensin viimeiset luukut eli 22-25, ja sen jälkeen kokonaisuus.

Lupasin myös näyttää, mitä Nivean joulukalenteri piti sisällänsä, joten postauksen ihan lopussa myös senkin kalenterin koko sisältö.

22. luukku
Caudalie Vinopure Purifying Gel Cleanser

Salisyylihappoa sisältävä kasvojen puhdistusgeeli, joka lupaa puhdistaa ihohuokosia ja pitää epäpuhtaan ihon puhtaampana. Tämä kulttimaineinen vaahtoutuva puhdistusgeeli poistaa talia ja rasvaa ihoa kuivattamatta.

Tämän puhdistusgeelin annoin tyttärelleni, vaikka se vaikuttaisi erittäin sopivalta minullekin. Tyttöni iho ei ole enää lapsen iho, vaan murrosikä on tehnyt muutoksia.

23. luukku
Avant Rose Quartz Revitalising & Firming Mask

Ihoa tasapainottava ja puhdistava kasvonaamio, joka lupaa tehdä kasvojen ihosta kirkkaamman, nuorekkaamman ja säteilevän.

Kasvonaamio levitetään kasvoille ja jätetään vaikuttamaan. Tuote soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi yönaamiona käytettäväksi. Naamio sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja E-vitamiinia sekä ruusu-uutetta ja manteliöljyä. Eli kyseessä on myös ihoa kosteuttava ja ravitseva naamio, vaikka se tasapainottaa ja puhdistaakin kasvoja.

Kalenterista saatu tuote on täysikokoinen, mutta myynnissä oleva Avantin kasvonaamio on pakattu purkkiin tuubin sijaan. Olin tästä tuotteesta innoissani! Päätin ottaa tuotteen nyt käyttööni, sillä tällä hetkellä minulla ei ole yhtään yönaamiota avattuna.

24. luukku
Lord & Berry Perfect Brow Magic Pencil Definer

Ruskea kulmakynä kulmaharjalla.

Kulmakynä ei ehkä ollut se, mitä odotin jouluaaton luukusta. Toki tiesinhän minä, että Lookfantasticin joulukalenterissa se ”helmi” tulee 25. päivän luukusta. Siitä huolimatta kulmakynä jouluaatossa oli vähän tylsä mielestäni.

25. luukku
ESPA 24-Hour Balancing Moisturiser

Ihon öljyisyyttä tasapainottava ja rauhoittava kosteusvoide kasvoille.

Joulupäivän luukusta paljastui Espan kasvovoide, jonka pakkaus on todella kaunis. Tykkään valtavasti Espan tuotteista, joten tämä on erittäin mieleinen minulle.

Huomasitteko, että viimeiset luukut olivat rasvoittuvalle ja sekaiholle suunnattuja? Itse ainakin kiinnitin asiaan huomiota, vaikka kuulun nimenomaan niiden kohderyhmään, sillä minulla on sekaiho.

Ehkä vähän jännä, että näin talviajan ollessa vasta aluillaan, tulee kalenterista näin monta ihoa puhdistavaa ja tasapainottavaa tuotetta. Näitähän voi ihan hyvin kokeilla, vaikka ihotyyppi ei olisikaan rasvoittuva tai sekaiho. Ei vaan kannata ottaa kaikkia kerralla käyttöönsä, vaan käyttää vaikka syväpuhdistavaa puhdistusgeeliä silloin tällöin tai jättää kesälle. Kasvonaamiota voi kokeilla vaikka kerran viikossa käytettäväksi jo talvellakin, mutta kasvovoiteen jättää sitten kesälle yövoiteeksi tai käyttää aurinkosuojakertoimellisen tuotteen alla.

Eli ei kannata harmistua, jos ihotyyppisi ei ollut täysin kohderyhmää. Ota vain yksi kerrallaan käyttöösi tai säästä kesälle.

Lookfantasticin joulukalenterin sisältö 2020

Tässä ovat kaikki Lookfantasticin kalenterista tulleet tuotteet. Erittäin hyvä kokonaisuus! Olin jälleen todella tyytyväinen.

Kalenterin arvoksi Lookfantastic ilmoitti yli 500 euroa, joka on helppo uskoa, kun katsoo sen sisältämiä brändejä: Eve Lom, Espa, Avant, Molton Brown, Elemis, Rodial, Omorovicza jne. Ainut ”halpis” taitaa olla Sleek.

Kalenterin sisältö oli erittäin ihonhoitopainotteinen, joka on tyypillistä Lookfantasticin joulukalentereilta. Meikkejäkin aina tulee muutamia, tällä kertaa niitä oli 7 + 1 meikkausväline. Hiustuotteita oli vain 1 ja vartalotuotteita oli 4. Kaikki loput olivat kasvojen ihonhoitotuotteita ja silmälaput.

Kaikista eniten innostuin seuraavista tuotteista:

 • Elemiksen yövoide (ollut jo käytössä, ja se on mahtava!)
 • Espan kasvovoide
 • Avantin kasvonaamio (juuri käyttöön otettu)
 • Omoroviczan kasvonaamio
 • Filorgan kasvovoide
 • Eve Lomin puhdistusbalmi
 • Molton Brownin suihkugeeli
 • Anastasia Beverly Hillsin maskara
 • Natasha Denonan poskipuna & korostuspuuteri

Vähiten innostuin:

 • Diego dalla Palman kajali
 • Lord & Berryn kulmakynä
 • Glovn silmälaput
 • Mion vartalon syväpuhdistava tuote
 • Super Glown itseruskettava seerumi
 • 3inan purkkiin kuivahtanut voidemainen luomiväri

Tuo voidemainen luomiväri oli tosiaan harmillisesti purkkiin kuivahtanut. Muuten se olisi ollut tuolla eniten innostaneissa tuotteissa.

Lookfantasticin joulukalenteri oli viidettä kertaa erittäin hyvä. Olen sitä mieltä, että tämä oli paras kaikista! Tietenkin meikkejä toivovien vastauksiin tämä ei vastaa, mutta tällaisille monipuolisesti eri brändejä ja eniten ihonhoitotuotteita toivoville nappi suoritus!

Tässä linkit aikaisempien vuosien Lookfantasticin joulukalenterien koostepostauksiin:

Lookfantasticin joulukalenterin lisäksi minulla oli tänä vuonna Nivean joulukalenteri, jonka tyttäreni sai availla. Niin ja lisäksi toki itselleni ostama Lakrids by Bülown lakukalenteri.

Lakrids by Bülown ensimmäisten luukkujen sisällöt vilautin joulukuun alussa. Lupasin silloin, että Lookfantasticin joulukalenterin koko sisältöä esittelevässä postauksessa näytän, mitä kaikkea Nivean joulukalenterista tuli.

Nivean joulukalenterin sisältö 2020

Kalenterissa oli runsaasti Nivean tuotteita ja muutama Labellon huulivoide sekä muutamia muita tuotteita.

Nivean joulukalenteri oli ensimmäistä kertaa Suomessa myynnissä. Sain myös vuonna 2019 PR-näytteenä Nivean joulukalenterin, joten tästä linkistä pääset katsomaan, mitä Nivea piti sisällään vuosi sitten.

Nivea oli aika samanlainen, mutta ei kuitenkaan ihan samanlainen. Tyttäreni sai pitää lähes kaikki. Itselleni nappasin meikkisienen, hiuslenkit, silmänympärysvoiteen ja lasiviilan. Muita en olisi edes saanutkaan, sillä meidän neiti halusi omia voiteet ja kasvonaamiot itsellensä. Tyttäreni ihastui jo vuosi sitten Soft-voiteeseen, kun lainaili sitä minulta. Harmi, kun tänä vuonna kalenterista tuli pieni purkki Soft-voidetta.

Nivean kalenterissa on hyvä hinta-laatusuhde, sillä kalenterin myyntihinta näytti olevan 49,90 €. Vaikka kalenterissa oli muutakin kuin kosmetiikkaa, olivat ne aika laadukkaita: meikkisieni, lasiviila, ”puhelinjohtoponnarit”, hohkakivi, pesukinnas kasvoille. Ainoastaan tuo valkoinen pesupuhvi on minusta täysin turha sälä.

Tähän päättyi juhlakausi ja joulukalentereista höpöttelyt. Otetaan uudestaan sitten ensi syksynä, kun ensimmäiset joulukalenterit tulevat myyntiin.

Tänään päättyy myös osallistumisaika blogini jouluarvontaan. Jos et ole vielä osallistunut, niin klo 20 asti on aikaa osallistua! Joten kiiruhda tästä linkistä arvontaan, jossa palkintona Too Facedin luomiväripaletti tai NARSin ihania huulituotteita.

Mukavaa ja leppoisaa loppiaista!

Lue myös:

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 1-7

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 8-14

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 15-21

X