Glitz & Glam

Mikä oli paras joulukalenteri? Lookfantastic, Eleven, NARS (+luukut 19-25)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Lookfantastic & Eleven saatuja

Oikein ihanaa loppiaista! Se olisi joulun loppu nyt tällä kertaa. Siksi onkin viimeinen hetki katsoa minun joulukalentereiden viimeiset luukut ja katsoa, mikä kaikista kolmesta kalenterista oli paras? Ensi viikon sunnuntaina palaa 5 parasta -postaussarja. 5 parasta oli joululomalla ja palaa tosiaan viikon päästä.

Minulla oli Lookfantasticin, Elevenin ja NARSin joulukalenterit. Linkit vievät ko. kalenterien esittelypostauksiin loka-marraskuussa. Täältä pääset katsomaan, mitä luukut 1-9 pitivät sisällään, ja täältä pääset katsomaan luukut 10-18. Tänään katsotaan aluksi luukut 19-24 (&25), sen jälkeen tehdään katselmus kalentereihin kokonaisuutena.

19. luukku

Jouluaatto häämötti jo lähellä. Tässä kohtaa oli jo monen monta luukkua avattuna, mutta vielä muutama avaamatta. Lookfantasticista saatu Espa oli aivan uusi brändi minulle. Tuotteena kosteuttava yönaamio.

Elevenin kalenterista tuli tällä kertaa tuoksu. Minikokoinen Guccin tuoksu. Pidän Guccin tuoksuista, joten tämä oli oikein mieleinen.

NARSin kalenterista tuli tummempi peiteväri. Luukussa 10 oli samainen peiteväri sävyssä Vanilla. Tuo ko. sävy on juuri se mitä itse käytän. Nyt kalenterista tuli minikokoinen peiteväri tummemmalla sävyllä. Tämä on varmaankin hyvä sitten kesällä, kun olen päivettyneempi. Kesällä en voinut Vanillaa käyttää.

Lookfantastic – Espa Overnight Hydration Therapy
Eleven – Gucci Guilty EdT
NARS – Radiant Creamy Concealer, Medium 1 Custard

20. luukku

Lookfantasticista tuli hauska tuote, jota vasta nyt testailen tässä kirjoitellessani tätä postausta. Kyseessä on stressiä lievittävä roll-on, jota levitetään pulssikohtiin. Tuoksu lievittää stressiä ja rentouttaa. Muistelisin, että viime tai toissa vuonna oli This Worksin tyynysuihke joulukalenterissa. Vieläköhän minulla on se? Syksystä asti minulla on ollut vaikeuksia nukahtaa ja nukun levottomasti. En ole vuosiin kärsinyt tällaisesta. Pitäisiköhän kokeilla tyynysuihketta? Stressi ja monen asian miettiminen on minua valvottanut. Nyt jouluna on onneksi ollut nopeampaa nukahtamista.

Elevenin kalenterista tuli Bamfordin suihkugeeli. Aivan uusi brändi minulle. Pullo näyttää aika tylsältä. Kurkkasin Elevenin verkkokauppaan, niin valkeni tämän olevan Bamfordin tyyli. Selkeä, pelkistetty lifestyle brändi. Kiinnostava sittenkin, pakko myöntää.

NARSin kalenterista tuli jälleen nestemäinen huulipuna, mutta tällä kertaa sävy on keveämpi roosa.

Lookfantastic – This Works Stress Check Roll-On
Eleven – Bamford Body Wash
NARS – Velvet Lip Glide, Roseland

21. luukku

Lookfantastic osaa yllättää. Avatessani luukkua 21, ihmettelin pulloja. Nämä näyttävät aivan joltain 90-luvun alkupuolen ostos-TV:n kamalta! Mane ’n Tail ei ole minulle ennestään tuttu hiusbrändi. Pakko sanoa, että pullot eivät houkuttele ostamaan. Mistä ihmeen aikakoneesta nämä on repäisty? Jotenkin niin hellyyttävän kasari-ysärivaihteen tyyli.

Elevenin kalenterista tuli varmasti monelle tuttu maskara. Cliniquen High Impact on monelle tuttu maskara, minullekin!

NARSin kalenterista tuli ihana kabuki. Minulla on todella paljon kabukeja, mutta tämä on samalla minun ensimmäinen NARSin sivellin. Olen niitä pitkään jo kuolannut. Haluaisin NARSin poskipunasiveltimen.

Lookfantastic – Mane ’n Tail Original Shampoo & Conditioner
Eleven – Clinique High Impact Mascara, 01 Black
NARS – Hanamachi Kabuki Brush

22. luukku

Lookfantasticin kalenterista tuli vuorostaan sivellin. Tämä kaksipäinen sivellin on varmaan näppärä kasvojen muotoilussa. Pyörellä siveltimellä voidemaiset tuotteet, viuhkalla puuteriset tuotteet. Tai sitten pyöreällä siveltimellä varjostaa ja viuhkalla korostaa. Kannattaa kokeilla erilaisiin juttuihin, niin saattaa löytää siveltimistä uusia ulottuvuuksia.

Elevenin kalenterissa oli kaksi tuotetta. Huikea luukku! Punainen Essien Gel Couture -kynsilakka sekä kirkas päällyslakka. Tämä oli mahtava luukku!

NARSin kalenterista tuli mattainen huulipunakynä. Vähän kuva vääristää hylsyn väriä, sillä kyseessä on vähän violettisempi punainen. Hieman rusehtava viininpunainen. Jumalaisen kaunis! Olin eilen kaupassa tässä huulipunassa.

Lookfantastic – Makeup Brush
Eleven – Essie Gel Couture Bubbles Only & Top Coat
NARS – Velvet Matte Lip Pencil, Do Me Baby

23. luukku

Lookfantasticin kalenterista tuli aatonaattona lihaksia rentouttava, aromaattinen vartaloöljy. Vähän tylsä, mutta kyllä tälle käyttöä löytyy.

Eleven on tunnettu K-beautysta eli korealaisesta kosmetiikasta. Aatonaattona tuli kaksi Holika Holikan kangasnaamiota. Minulla oli ennestään tämä avokadonaamio. Näistä tykkään! Kangas on todella ohutta, joten naamio asettuu hyvin ja pysyy kasvoilla. Vaikka ovat halvimpia sheet maskeja, ovat mielestäni käytettävyydeltään yhtiä parhaimpia.

NARSin kalenterista tuli taas punainen huulipuna, mutta tällä kertaa murretumpi sävy. Ei niin kirkas tämä punainen.

Lookfantastic – Aromatherapy De-Stress Muscle Bath & Shower Oil
Eleven – Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Avocado & Lemon
NARS – Audacious Lipstick, Mona

24. & 25. luukku

Sitten viimeiset luukut! Koska vain Lookfantasticissa oli tällä kertaa 25 luukkua, liitän sen mukaan tähän 24. luukkuun. Jouluaattona Lookfantasticin joulukalenterista tuli seerumilaput silmille. Joulupäivänä (minulle aattona, koska avaan aina 25. luukun jouluaattona) kalenterista tuli se kohokohta. Illamasquan korostuspuuteri!

Elevenin kalenterissa oli tällä kertaa 24 luukku, joten se kohokohta osui jouluaaton luukulle. Foreo Luna Play! Rakastan minun Foreo-kasvoharjaa. Minulla on se Luna Mini 2. Arvoin tällaisen vaaleanpunaisen Luna Playn silloin reilu pari vuotta sitten. Sain pari vuotta sitten Lookfantasticin joulukalenterista sinisen tällaisen pienen Luna Playn. Laitoin sen juuri tänä vuonna äidilleni tekemään joulukalenteriin. Olikohan se aaton luukku vai joulupäivän luukku?

NARSin kalenterista tuli hieno huulipuna! Todella makea, mutta odotin kyllä jotain muuta kuin huulipunaa, kun niitä oli todella paljon muutenkin.

Lookfantastic – 24. Erno Laszio Multi-Task Eye Serum Mask & 25. Illamasqua Beyond Powder Highlighter, Deity
Eleven – Foreo Luna Play
NARS – Spiked Audacious Lipstick, Siouxsie

Sitten tehdään katselmus jokaisen kalenterin kaikkiin luukkuihin!

LOOKFANTASTIC

Lookfantasticin joulukalenteri oli minulla kolmatta kertaa.

25 luukkua – 26 tuotetta

Hinta: 109 €
Arvo: 325 €

Lisää kuvia sekä lisätietoa kalenterista löydät tästä postauksestani!

Sisältö näytti kokonaisuudessaan tältä. Todella kattava kattaus kaikkea. On hiustuotteita, meikkejä, ihonhoito ja vähän muutakin. Ainoastaan kynsituotteet puuttuvat kokonaan.

Lookfantastic ei petä. Se on vuodesta toiseen tasalaatuinen ja aina yllätyksellinen. Jossain määrin samat brändit pyörii Lookfantasticin kalentereissa ja heidän Beauty Boxeissa, mutta ei silti liikaa samaa.

Jos pidät meikeistä, ihonhoidosta, hiustuotteista ja haluat yllättyä uusista brändeistä ja kokeilla kulttituotteita, hanki Lookfantastic ensi jouluksi!

Tämä tämän vuoden kohokohta tuote eli viimeinen luukku oli todella nappiosuma minulle. Minä meinasin tehdä Illamasqualle tilauksen. Meinasin tilata tämän Deityn ja pari muuta sävyä Beyond Powder Highlighter -korostuspuutereita. Jotenkin vain en koskaan päätynyt ostoskorini kanssa kassalle asti. Onneksi en, kun sain tämän kaikista eniten minua kiinnostaneen sävyn.

ELEVEN

Tämä oli Elevenin toinen joulukalenteri. Pidin viime vuoden kalenterin ulkonäöstä enemmän. Kurkkaa täällä esittelyni viime vuoden kalenterista!

24 luukkua – 30 tuotetta

Hinta: 139 €
Arvo: 290 €

Lisää kuvia sekä lisätietoa kalenterista löydät tästä postauksestani!

Melkoinen setti! Elevenin kalenteri on selkeästi ihonhoitopainotteinen. Tänä vuonna Elevenin kalenterissa oli 30 tuotetta. Joistakin luukuista sai kaksi tuotetta. Kangasnaamioita oli jopa neljä, mutta ei haittaa minua ollenkaan. Talvea on vielä jäljellä, joten kosteutta tarvitaan. Aluksi minusta tuntui, että viime vuoden Eleven oli parempi, mutta olen vaihtanut mielipidettäni. Tämä on yhtä kiva!

Jos sinua kiinnostavat ylelliset, kalliimmat sekä tehokkaat ihonhoitotuotteet ja meikkaat vain vähän, Elevenin kalenteri vaikuttaisi olevan sinun juttusi. Jos sydämesi läpättää luksusbrändeille ja korealaiselle ihonhoidolle, tilaa ensi jouluksi Eleven!

Elevenin kalenterin viimeisen luukun Foreo on mahtava! Minulle toki tarpeeton, kun minulla jo on se isompi Luna Mini 2, ja just annoin pois tällaisen matkakokoisen Luna Playn. Silti pidän tätä arvossaan. Foreo-kasvoharja on vaan niin mahtava!

NARS

NARSin joulukalenteri taisi olla ensimmäistä kertaa, joten minullakin se oli ensimmäistä kertaa. Jumalattoman upea ulkonäöltään, mutta kallis!

24 luukkua – 24 tuotetta

Hinta: 195 €
Arvo: ???

Lisää kuvia sekä lisätietoa kalenterista löydät tästä postauksestani!

NARS oli täynnä meikkejä, kuten arvata saattoi! NARS on kuitenkin ”meikkibrändi”. Hyvin suosittu ja arvostettu sellainen. Pidän todella paljon sisällöstä, mutta… Miksi näin paljon huulipunia? Miksi ei yhtäkään huulikiiltoa? Niitäkin NARSilla on, sillä minulla on joskus ollutkin. Olisin tosiaan kaivannut vaikka yhden luomivärinapin, perinteisen huulikiillon ja ehkä minimaskaraa, kulmageeliä ja vaikka puikkomainen luomiväri. Olisi heti ollut mielenkiintoisempi kokoelma. Nyt liian huulipunapainotteinen. Mutta nythän pääsen esittelemään teille runsaasti NARSin huulimeikkejä. On monenlaista koostumusta. Pakko sanoa, että nuo kynät ovat ihan sairaan hyviä! Vähän vielä kritisoisin huulipunien samoja sävyjä. Vähän liikaa oli tummanpunaista ja roosaa, vaikka ne lempparisävyjä ovatkin. Olisi ollut kivempi, että sävytkin olisivat vaihdelleen enemmän.

Jos rakastat NARSin tuotteita ja rakastat meikkejä, etkä kyllästy samaan brändiin, NARS on sinulle! Ei tietoa jatkosta, mutta voisi kuvitella, että NARS tekee ensi jouluksi uuden kalenterin. Ehkä vähemmällä huulipunalla?

NARSin viimeinen luukku oli samaa teemaa kuin kalenterin pakkaus. Huulipuna on todella hieno, mutta kuten aikaisemminkin sanoin, odotin jotain muuta kuin huulipunaa. En pettynyt, mutta odotin jotain muuta. Makea puna joka tapauksessa.

PARAS JOULUKALENTERI?

Olen tässä pähkäillyt pääni puhki, että mikä näistä kolmesta oli paras joulukalenteri? Lookfantastic oli taattua laatua ja tyyliä. Elevenissä oli ihania ihonhoitojuttuja, jotka tulee käytettyä. NARS nyt vaan on huikea, mutta ehkä eniten se jätti vaisuksi, koska liian monta huulimeikkiä. En todennäköisesti ostaisi ensi vuonna, ellei ole tiedossa, että huulimeikkejä ei ole kuin max 5 kappaletta. Eniten pidän kalentereista, joissa on useita brändejä. Silti en kadu NARSin ostoa! Se on upea kalenteri, vaikka vähän liian huulipunapainotteinen olikin.

No kumpi sitten, Lookfantastic vai Eleven? Lookfantastic on mielenkiintoisempi ja yllättävämpi, mutta Elevenin kalenterin sisältö pääsee paremmin käyttööni. Tämän paremmin en osaa näitä eritellä. Haluan ensi(kin) vuonna avata molempia kalentereita. Olen tyytyväinen!

Mitä sinä tuumaat? Mikä minun kalentereista oli sinun mielestä paras? Olitko tyytyväinen omaan joulukalenteriisi?

X