Glitz & Glam

Se kun et voi vastustaa... NARSia! Pähee joulukalenteri!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Näin alkusyksystä NARSin joulukalenterin. Päätin, että ostan sen, jos vaan saa tilattua Suomeen. Sitten NARS julkaisi jenkkilän kaupassaan kalenterin. Kalenteri loppuunmyytiin nopeasti. Olin sitten vaan, että noh, se ratkaisi minun ongelman. Tuskin niitä sitten tulee Euroopan verkkokauppaan. Kävi sitten niin, että joulukalenteri tuli kuin tulikin narscosmetics.eun verkkokauppaan!

En voinut mitään. Minun oli pakko tilata se itselleni! Hain kyllä mieheltäni tukea ajatukselle, sillä hinnan nähdessäni järkytyin. NARS ei ole mikään halpa brändi, joten en odottanutkaan satasen riittävän kalenteriin. Kun summa oli hieman alle 200 euroa, ei sitä nyt aivan nikottelematta niellyt. Eihän tämä ostos mikään järkiperäinen ole. Tämä on tunteella ostettu ja tunneperäiset asiat antoivat muka järkiperäisen syyn ostaa NARSin joulukalenteri.

Tiedättehän ne tunneperäiset selitykset, jotka muutatte järkiperäisiksi? Minulla nyt oli tämä rankka syksy -kortti ja sitten kun sainkin PR-näytteenä Elevenin ja Lookfantasticin kalenterit. Niistä säästyneen rahan voi sitten käyttää tähän yhteen kalenteriin. Myönnän, että kyllä oli ristiriitaiset fiilikset tilaushetkellä.

Nyt tämä upea joulukalenteri on minulla! Minun kolmas aarteeni. NARS on tehnyt hyvin persoonallisen ulkokuoren kalenterilleen.

Piikit ovat luukkuja.

Vetolaatikot kätkevät sisäänsä NARSin tuotteita, jotka ovat mustaan paperiin käärittyjä. Niin kovasti tekisi mieli kurkistaa…

Valitettavasti NARSin upea ja vähän ”räyhä”, rock-punk-henkinen joulukalenteri on loppuunmyyty. En tiedä onko näitä tulossa lisää, mutta ainahan sitä voi jäädä sähköpostilistalle odottamaan. Linkin takaa löytää myös kalenterin sisällön. Vähän olen spoilaantunut, mutta en täysin. Kuvat lävähtivät eteeni, kun katselin lisää kuvia kalenterista. Ja näin, että lisätietona löytyy luettelo kalenterin sisällöstä. Silmät kiinni piti käydä ostoksilla, että ei spoilaannu. Sekin helpotti ostotilanteessa hinnan kanssa. Ei nähnyt summaa. 😂

Vielä 2 viikkoa ja 2 päivää! Sitten pääsen availemaan NARSin, Elevenin ja Lookfantasticin joulukalentereita. Tässä minun kova kolmikko! Haluatteko päästä katsomaan mitä ne piti sisällään? Lupaan näyttää sitten joulukuussa.

Yleensä suosin joulukalentereita, jotka sisältävät monipuolisesti kaikkea. Siksi olen eniten ollut kiinnostunut jälleenmyyjien joulukalentereista, kuten Lookfantastic, Eleven, Kicks jne. Sama brändi ja pelkästään vartalotuotteisiin tai meikkeihin keskittyminen alkaa tuntua vähän tylsälle jossain kohtaa. Näin olen kokenut. Saa nähdä, onko NARS 200 euron edestä tylsää, vai onko brändi niin kiehtova, että se pitää mielenkiinnon yllä yhtä kybällä kuin uskon Lookfantasticin ja Elevenin tekevän. NARS on siinä mielessä kiva kalenteriksi, kun tuotteita ei myydä Suomessa. Olen ostanut NARSia lähinnä ulkomailta. Joskus muinoin tilasin jenkeistä. Nythän NARSia saa paremmin verkkokaupoistakin tänne Suomeen.

Vielä tämä keskiviikko aikaa osallistua Elevenin 100 euron lahjakortin arvontaan. Sillä saa kivasti tuotteita tai avustusta Elevenin oman joulukalenterin hankintaan. Tai sitten sen voi käyttää vähän halvempaan kalenteriin, jos haluaa. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, niin käy täällä osallistumassa!

Mikä/mitä joulukalentereita sinulla on? Onko muita NARSin hankkineita?

X