Glitz & Glam

Onko kalenterit jo viritelty valmiiksi? Kauneusbloggaajien joulukalenteri starttaa huomenna!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
©Laura Loukola http://www.lauraloukola.net
Kuvissa näkyvät saadut joulukalenterit 

Poikkeuksellisesti julkaisen näin lauantaina postauksen. Ei huolta, huomenna tulee tavalliseen tapaan 5 parasta -postaus, kuten joka sunnuntai. Halusin vain kertoa Kauneusbloggaajien joulukalenterista, joka starttaa huomenna.

Tuttuun tapaan tänäkin vuonna kauneusbloggaajat järjestävät yhdessä joulukalenterin. Olen tänäkin vuonna mukana kalenterissa. Idea on siinä, että joka päivä yhdessä mukana olevassa blogissa avautuu luukku.

Huomenna alkaa Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019. Seuraa mukana!

Tänä vuonna joulukalenterissa mukana olevat blogit:

 1. Tiitu / Gingerbiscuit
 2. Glitteri addikti 
 3. Charming Nails
 4. Laura Loukola
 5. Beauty by Ida M 
 6. Meikkiholisti
 7. Blinger shimmer 
 8. Keyword: Love
 9. Virve Fredman
 10. Miten niin liikaa?
 11. Strokes of Color
 12. Viivi Nurminen
 13. Dioriina
 14. Viilankantolupa
 15. Glitz & Glam
 16. Rouva Kameleontti
 17. Nena Sofia’s
 18. Maria Glow
 19. Miss Aria
 20. hannamaria
 21. Purkkisirkus
 22. Huulipunamania
 23. Kerroksia
 24. Yhteinen luukku
Kuten huomaatte, 15. päivä avautuu Glitz & Glamin luukku. Järjestän omaan luukkuuni jotain spessua, joten muistakaa tulla katsomaan myös minunkin luukkuni!
Joskos olette muuten valmiina joulukuun alkuun? Onko omat joulukalenterit viritelty valmiiksi huomisaamua varten? Lookfantasticin joulukalenterin sisältöä esittelen muutaman tuotteen kerrallaan. Luultavasti jaoilla luukut 1-7, 8-14, 15-21 ja lopuksi luukut 22-25.
Kuinkas monelta teiltä löytyy tämä sama kalenteri? Pääsemmekö jakamaan kokemuksia ja fiiliksiä siitä tulevista tuotteista?
Minulla on sittenkin kaksi joulukalenteria, vaikka aluksi olin meinannut, että vain yksi tänä vuonna. Eleven ei tehnyt omaan kalenteria tänä vuonna, niin ajattelin, että vain yksi tänä vuonna. Sain sittenkin tässä ihan viime metreillä PR-kalenterin Nivealta. Näitä ei myydä Suomessa. Varmaan siksi siitä kiinnostuin ja otin sen vastaan. Täytyy tsekata, minkälainen sisältö siinä on. Meinaan voihan se olla, että ensi vuonna Nivean kalenterit löytyvät Suomestakin.

Oikein ihanaa lauantaita ja vielä mahtavampaa alkavaa joulukuuta! Vihdoin se jokavuotinen marraskuu on selätetty!

Lue myös

X