Glitz & Glam

Lash Lift kestotaivutukset – katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Otsikosta jo selviää postaukseni aihe. Olen jo pitkään katsellut somessa kuvia ripsien kestotaivutuksista, ja talvella näin kampaajalla käydessä, kun entiselle työkaverilleni oli juuri laitettu kestotaivutukset. Päätin silloin, että kesällä otan ne myös itselleni. Halusin ehdottomasti kokeilla itsekin.

Lash Lift ripsien kestotaivutus on lyhyesti selostettuna ripsipermanentti. Kaikki tietävät, miten hiusten permanentti toimii, sama periaate tässäkin. Ripset asetellaan muotin päälle, jonka jälkeen niille levitetään rikkisillat katkova permanenttiaine. Vaikutusajan jälkeen lisätään kiinnitysaine, joka muodostaa rikkisillat uudelleen keratiiniketjujen välillä, jolloin ripset jäävät haluttuun muotoon. Lopuksi vielä tyypillisesti ripset kestovärjätään, niin ne näyttävät tummilta ja ripsien kärjetkin tulevat esiin.

Näin lyhyesti selostettuna, minkälainen toimenpide on kyseessä.

Ennen kestotaivutusta

Minulla on melko lyhyet ripset, mutta ne taipuvat hieman luonnostaan. Ripsiväriä laittaessa ripset kaareutuvat lisää, joten saan ne sen vuoksi näyttämään pidemmiltä. Ulkonurkissa ripseni taipuvat reilummin kaarelle. Väriltään ripseni ovat keskitummat.

Kestotaivutuksen ja värjäyksen jälkeen

Lyhyet ripset pomppasivat esiin! Aivan kuin minulla olisi jotain todella ohutta ripsiväriä ohuet kerrokset. Ripset muuttuivat välittömästi näyttävämmiksi. Yllätyin itsekin, kun peilistä ensimmäisen kerran nämä näin.

Vasemmalla ennen kestotaivutusta, oikealla kestotaivutetut ripset

Minullahan ei ole koskaan ollut ripsipidennyksiä, koska en ole halunnut sellaisia. Koen ne jo ajatuksenakin hankaliksi, koska ripsiä pitää varoa ja säännöllisesti pitää käydä huollossa jne. Ei tunnu omalta jutulta. Haluan meikata ja olla huoleton ripsieni kanssa, enkä jaksa sitoutua 3-4 viikon välein huoltoihin. Ei ole minua varten.

Mutta tästä kestotaivutuksesta nyt kyllä innostuin. Tämähän uusitaan noin 8 viikon välein, jos haluaa ylläpitää taivutuksia. Jään nyt seuraamaan, kuinka kauan ripseni näyttävät taivutetuilta, sekä tunnustelen, mitä tykkään näistä pidemmän päälle.

Raportoin sitten uusien kuvien kera 7-8 viikon päästä kokemuksistani syvällisemmin.

Sama look ennen ja jälkeen Lash Lift ripsien kestotaivutuksen

Minullahan on todella vähän meikkiä näissä kuvissa. Meikkiä on vain sävyllinen päivävoide, hieman aurinkopuuteria ja poskipunaa sekä huulikiilto. Kulmat kestovärjäsin itse ennen ripsien kestotaivutukseen menoa. Ero ei ole iso, mutta kyllähän silmät vähän enemmän säihkettä saivat, kun ripsistä sai näyttävämmät. Nyt ne kehystävät silmiä ja antavat aavistuksen virkeämmän ilmeen.

Olenkohan kohta meikitön kauneusbloggaaja, joka on entinen meikkaaja-maskeeraaja? 😊

Oletko kokeillut tai harkinnut kokeilevasi Lash Lift ripsien kestotaivutusta?

Lue myös:

Paras ripsiväri – Räpsyripset edullisesti

5 parasta sateen, hien ja itkun kestävää maskaraa

5 parasta ripsivärinpohjustajaa

Siniset ripset – ajanmukainen vai muotijäänne?

5 parasta keinoa pidempiin ja tuuheampiin ripsiin

Lue myös

X