Glitz & Glam

Kotimaista kosmetiikkaa 7. taivaasta - Made in 7 Heaven ihonhoitotuotteet

Kotimainen kosmetiikka kehittyy ja sen valikoima kasvaa. Oletko kuullut Made in 7 Heaven nimisestä ihonhoitomerkistä? Tänään kerron kokemuksiani tästä suomalaisesta brändistä.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Kotimainen kosmetiikka kehittyy ja sen valikoima kasvaa. Oletko kuullut Made in 7 Heaven nimisestä ihonhoitomerkistä? Tänään kerron kokemuksiani tästä suomalaisesta brändistä.
Tuotteet saatu valmistajalta

Minulle tarjottiin kokeiltavaksi kotimaisen Made in 7 Heavenin tuotteita. Koska en ollut ennen kuullutkaan tästä merkistä, en oikein osannut valita tuotteitakaan. Pyysin kosteuttavan seerumin ja sanoin, että saavat valita muut tuotteet, jos haluavat muutakin lähettää.

Olen nyt tutustunut tähän minulle entuudestaan täysin tuntemattomaan ihonhoitomerkkiin, joten on aika kertoa tästä myös teillekin.

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Made in 7 Heaven on tosiaan suomalaista kosmetiikkaa, joka suurimmaksi osaksi myös valmistetaan Suomessa, Tampereella. Jotkut tuotteet valmistetaan EU:ssa, mutta ovat kuitenkin suomalaista suunnittelua.

Luultavasti täältä ei ole löytynyt sopivaa valmistajaa muutamille tuotteille. Meillä Suomessa ei ole niin valtavaa kosmetiikkateollisuutta, eivätkä kaikki brändit todellakaan valmista omalla tehtaallaan tuotteita, vaan valmistus tilataan alihankintana erillisiltä kosmetiikkavalmistajilta.

Made in 7 Heaven on kotimainen premium-merkki, se on selvää. Ylellinen ja laadukas ihonhoitomerkki, joka pystyy vastaamaan myös ammattilaisten tarpeisiin. Tuotteet täyttäisivät luonnonkosmetiikan kriteerit, mutta sertifikaattien kalleuden vuoksi tuotteita ei ole sertifioitu luonnonkosmetiikaksi.

Made in 7 Heavenin taustasta kerrotaan seuraavasti:

Made in 7 Heaven on syntynyt vuosien työn jälkeen tamperelaisessa kauneushoitolassa ammattilaisten tarpeisiin. Tuotekehitystyö tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kosmetologien ja kuluttajien avustuksella. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja valmiina palvelemaan sinua kaikissa kosmetiikaan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme tarjota sekä kuluttajille että kauneudenhoitoalan ammattilaisille laadukkaita tuotteita sekä yksilöllisen kokemuksen edustamamme brändin kautta.  

Made in 7 Heavenin tuotteet on pakattu ylellisesti, mutta pakkauksien takaa löytyy myös ajatusta. Tuotteita ei pakata kartonkiin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Siksi kaikki muut kuljetusta kestävät pakkaukset myydään tai lähetetään asiakkaalle silkkipaperiin käärittynä. Muut toimitusten pakkausmateriaalit ovat kierrätettyjä ja käytettyjä edellisistä toimituksista.

Paksut lasiset pakkaukset kestävät useita käyttökertoja, joten Made in 7 Heavenilla on tavoitteena luoda kierrätysjärjestelmä, jossa asiakkaat voivat lähettää käytetyt lasipakkaukset uusiokäyttöön.

Jos oikein tarkkaa katsoo, voi nähdä, mitkä tuotteet ovat olleet suosikkejani. Neljästä testituotteesta kolme oli ihan älyttömän hyviä, mutta yksi ei minua niinkään vakuuttanut. 3/4 on aika hyvä tulos!

Recovery Cleansing Oil – Korjaava öljypuhdistus

Puhdistusöljystä kerrotaan seuraavasti:

Tehokas mutta hellävarainen puhdistusöljy kaikille ihotyypeille. Sakkaroosilauraatti puhdistaa ihon hellävaraisesti ja perusteellisesti. Mukana olevat täyteläiset ja hoitavat öljyt estävät ihoa kuivumasta ja auttavat irrottamaan myös vedenkestävän meikin. Sopii myös silmämeikin poistamiseen.

Öljy on paksua ja kauniin keltaisen väristä. Tuoksu on todella hyvä. Ihanan luonnollinen tuoksu, jota kuvailisin tyrnin, appelsiinin ja ehkä lakan tuoksuksi. En tiedä johtuuko tuo kokemani tuoksu tuotteen väristä, mutta näillä sanoilla kuvailisin tuoksua.

Haluaisin niin paljon tykätä tästä puhdistusöljystä, mutta en valitettavasti pidä siitä. Siksi pullo on lähes täysinäinen.

Korjaava öljypuhdistus on vesiliukoinen, mutta silti se jättää hieman rasvaisen tuntuman iholle. Tämäkin puoli olisi vielä ihan ok minulle, mutta valitettavasti tämä puhdistusöljy ei irrota meikkiä mitenkään erityisen hyvin. Toki hieman, mutta tehokkuus jää puolitiehen. Vaikka teen kaksoispuhdistuksenkin, ripsiväristä jää jäämiä silmänympärysiholle ja vanulapputesti paljastaa ihollekin jääneen meikkivoiteen.

Tämä on hyvin tavallinen ongelma luonnonkosmetiikan puhdistusöljyissä, eli ongelma ei ole merkkikohtainen. Olen löytänyt vain yhden kaikkia vaatimuksiani vastaavan puhdistusöljyn luonnonkosmetiikasta.

Recovery Balance Mist – Tasapainottava kasvosuihke

Tasapainottavasta kasvosuihkeesta kerrotaan seuraavasti:

Herkkää couperosaihoa tasapainottava ja rauhoittava kasvosuihke, jonka sisältämä xylitoli toimii ihon pH:ta ja kosteusmäärää tasapainottavana tehoaineena. Xylitoli edistää ihon luonnollisen, hyvän bakteeriflooran kehitystä, samalla kun se vähentää haitallistenbakteerien määrää ihon pinnalla. Ksylitoli kosteuttaa kuivaa ihoa sekä vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Ksylitoli lisää iholle tärkeän rakenneproteiini filaggriinin muodostumista.

Kuten kuvastakin näkee, tästä olen pitänyt todella paljon! Erittäin laadukas suihkemekanismi, joka suihkauttaa hienoa sumua kasvoille. Toki sumu on aika laaja, mutta se ei haittaa minua. Ei tarvitse erikseen kaulalle suihkauttaa, kun kohdistaa leuan alueelle, niin kaula ja dekolteekin saavat raikkaan ja kosteuttavan sumun.

Tasapainottava kasvosuihke kosteuttaa välittömästi ihoa ja valmistelee ihon seuraaville ihonhoitotuotteille. Suihkeessa on kiva kukkaistuoksu, joka haihtuu nopeasti. Ehdottomasti yksi parhaimpia kasvosuihkeita, joita olen kokeillut.

Hyvä tuote kosteuttamaan ja valmistelemaan myös silmänympärysihon.

Sensitive Aqua Glow Serum – Kosteuttava seerumi

Koska rakastan kunnolla kosteuttavia seerumeja, tämän tuotteen valitsin itse testailuuni. Poikkeuksellisesti tämä seerumi on pakattu muoviseen pulloon, joka on kuitenkin kierrätettävissä.

Kosteuttavasta seerumista kerrostaan seuraavasti:

Kuivan ihon todellinen pelastaja. Tuote sisältää runsaasti ksylitolia ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa ja tasapainottavat sen bakteeriflooraa. Seerumi imeytyy nopeasti ja iho tuntuu heti pehmeämmältä ja kimmoisalta. Tuote on tuoksuton.

Kosteuttava seerumi antaa ihanaa vesikosteutta iholle. Todella hyvä Tasapainottavan kasvosuihkeen jälkeen, mutta toimii erittäin tehokkaasti ainoanakin vesikosteuttajana. Made in 7 Heavenin Kosteuttava seerumi on tavallaan hoitoneste ja seerumi samassa.

Tämä seerumi vetelee jo viimeisiään, sillä pohjalla on enää suunnilleen etiketin alareunaan asti seerumia.

Tuote on tuoksuton. Seerumi on myös kirkas ja väritön, ja sen koostumus on vesimäiseksi seerumiksi yllättävän täyteläinen.

Koostumus tuntuu liukkaalta, joka kuitenkin imeytyy iholle. Vertaisin koostumusta Lumenen Lähde ja Valo -sarjojen hyaluronihapposeerumeihin.

Seerumi jättää ihanan kosteuden tunteen ja tasoittaa kuivuusrypyt ja uurteet. Iho tuntuu aavistuksen nahkealta kosteudesta. Kannattaa kokeilla myös silmänympärysiholle!

Brightening & Renewing Mask – Kirkastava ja uudistava naamio

Kirkastavasta ja uudistavasta kasvonaamiosta kerrotaan seuraavasti:

Ihanan kermainen koostumus, joka syntyy laadukkaasta kaakaovoista ja aloe verasta. Tyrniöljyn hoitavat ainesosat tekevät tuotteen käytöstä todellisen Spa- elämyksen. Tämän lisäksi naamio sisältää valkosavea (kaoliini), joka puhdistaa ihoa ärsyttämättä sitä.

Sana savinaamio saa varmasti monella aikaiseksi vilunväristyksiä ja muiston kuivuudesta kipristelevästä ihosta. Hyrrr… Voin kertoa, että onneksi kaikki savinaamiot eivät aiheuta sellaista tunnetta. Ainakin sekaihoni tykkää välillä savinaamioiden käytöstä, sillä ne puhdistavat ihoa.

Laadukas savinaamio ei kuivata ja aiheuta ikävää kiristävää tunnetta. Pidän tästä Made in 7 Heavenin Kirkastavasta ja uudistavasta naamiosta. Iho tasoittuu, se tuntuu kuin uudelta ja meikki tosiaan tasoittuu kauniimmin käytön jälkeen. Siksi myös tämäkin purkki on huvennut, sillä olen käyttänyt naamiota, kun haluan erityisen hyvän tuntuman iholle.

Ehkä se aavistuksen kirkastaakin, mutta enemmän itse ainakin koen tämän savinaamion tuovan paremman tekstuurin iholle.

Kokemuksia Made in 7 Heavenista

Kolme neljästä Made in 7 Heavenin ihonhoitotuotteesta olivat todella hyviä ja laadukkaita. Olisin niin halunnut pitää myös puhdistusöljystä, sillä käytän niitä aina meikinpuhdistukseen. Harmi vain, että se ei oikein vastannut odotuksiani.

Teen tämän otannan pohjalta johtopäätelmän, että kotimainen Made in 7 Heaven on laadukas ja tehokas ihonhoitomerkki. Kaikki testaamani tuotteet ovat 99 % luontaista alkuperää, joten niissä on hyvin korkea prosentti.

Kotimainen kosmetiikka on mielestäni kaivannut tällaisia selkeästi ylellisempiäkin vaihtoehtoja. Mitä veikkaatte hoitolatasoisen, kotimaisen luonnonkosmetiikan hinnaksi? Yllätytkö, kun kerron, että:

  • Öljypuhdistus 27,00 € / 100 ml
  • Tasapainottava kasvosuihke 24,90 € / 100 ml
  • Kosteuttava seerumi 39,90 € / 30 ml
  • Kirkastava ja uudistava naamio 39,00 € / 50 ml

Minusta hintataso on yllättävän matala. Ei tietenkään mikään halpismerkki, mutta kohtuullinen.

Jos kotimainen kosmetiikka kiinnostaa, niin Made in 7 Heavenin tuotteita myydään esimerkiksi heidän omassa verkkokaupassaan. Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Onko sinulla herännyt kiinnostus kotimaista kosmetiikkaa kohtaan? Olen itsessäni ainakin havainnut kiinnostuksen kasvua.

 

Lue myös:

5 parasta suomalaista ihonhoitotuotetta

5 parasta kotimaista puhdistusvaahtoa

Testasin Raili Hulkkosen meikkivoiteen – Lue kokemukseni

X