Glitz & Glam

Alelaarin löytö: Chanel Paradoxal

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Keväällä olin menossa OPI:n maahantuojan järjestämään tapahtumaan, joka oli Lahdessa. Piipahdin matkanvarrella Sokokselle, koska olin hieman etuajassa.

En oikein sillä kertaa iskenyt silmiäni mihinkään. Yhdestä nurkasta löytyi sele-merkkejä poistohintaan. En oikein innostunut mistään niistäkään, kunnes huomasin Chanelin Paradoxal-kynsilakat 9 euron hintaan. Nappasin saman tien kaksi. Toinen minulle ja toinen jollekin lahjaksi. Toinen Paradoxal löysikin uuden omistajan aika pian. Toivottavasti Ilona on pitänyt kynsilakastaan.

Paradoxal näyttää upealta. Syvä violetti, jossa upea shimmer.

Kynsillä tämä olikin hieman pettymys. Ei ollenkaan sellainen, kuin odotin. Kuitenkaan en masentunut, sillä Paradoxal on näyttävä sävy syksyksi.

Koostumus on crememäinen. Ohut, helposti levittyvä ja 2-3 kerroksella peittävä. Kynsilakka kuivuu myös nopeasti. Ominaisuudet ovat hyvät ja laadukkaat, vaikka kynsillä sävy ei näytäkään yhtä jännältä, kuin pullossa.

Syksyisin tällaiset sävyt houkuttavat. Paradoxal on tyylikäs ja ajaton sävy syksyyn. Juuri nyt tämä ihastuttaa minua kovasti savuisen violettisella sävyllään.

Tähän 9 euron hintaan ei harmita ollenkaan, mutta jos olisin maksanut 30 euroa, niin olisi vähän harmittanut. Ei pelkästään se, että sävy ei ollut kynsillä samanlainen, kuin pullossa, vaan enemmän minua olisi harmittanut Paradoxalin nopea kuluminen kynsien kärjiltä. Minulla on Chanelin Péridot, enkä muista sen kuluneen alta tunnissa puhki kärjiltä. Muuten kynsilakka kestää kynsillä useamman päivän, mutta kärkien kulumista joutuu paikkailemaan päivittäin.

Onko teille sattunut paljonkin vastaavaa, että pullossa kynsilakka näyttää paljon erikoisemmalta, kuin mitä se sitten on kynsillä? Minulle näitä sattuu toisinaan. Jos tilaan netin kautta, niin harvoin näitä sattuu. Syy on se, että olen googlettanut ostoskorini sisällön ennen kassalle menoa. Kivijalkaliikkeessä shoppaillessa saatan tehdä ostoksia vain pullon näkemisen perusteella. Silloin näitä sattuu herkemmin.

X