Glitz & Glam

Break the Ice koristeltuna

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Viimeinen koristelu Wet’n’Wildin lakoilla. Tässä käytin itseasiassa kaikkia kolmea Wettiksen lakkaa.

Tajusin vasta nyt, että olen kuvannut nämä kynnet koristeltuina Bite the Bullet kädessä, vaikka alimmainen lakka, jolle tein koristelut on valkoinen Break the Ice.

Eli koko kynnellä Wet’n’Wildin Break the Ice. Keskellä Bite the Bullet ja ihan kärjillä Disturbia. Rajoilla Nubarin violettia glitter-lakkaa.

Liimailin taas tarroja koristeeksi.

Näistä kynsistä tykkäsin tosi paljon ja huomasin sen myös siitä, että katselin kynsiäni paljon ja tämä manikyyri sai olla kynsilläni useamman päivän. ;D Kynnet sai kehuja töissä ja jopa apteekin kassa kehui kynsiäni ja hämmästeli kun kerroin, että ihan omin pikku kätösin olen ne tehny. Itsekin kehun aina kun näen jollakin kassalla/myyjällä, asiakkaalla tmv. hienot kynnet. On kiva antaa pieni huomionosoitus. 🙂 Oletteko huomanneet itsestänne, että katselisitte niitä kynsikoristelujanne enemmän joihin olette tyytyväisiä?

Huomenna on sitten sen haasteeni postauksen vuoro. 😉 Ei kosmetiikkaa 30 eurolla ja niillä tehtyjä meikkauksia. Tietty on myös tuohon summaan mahdutettu kynnetkin, joten kynsikuvia on myös luvassa. 😉 Ensiviikko on pyhitetty 100 % halpismeikeille ja markettikosmetiikalle. Teemaviikolla esiintyy myös kynsiäkin, joissa ei esiinny Konadeja tai tarroja eBaysta. 😉 Kaikki mitä olen käyttänyt on saatavissa kaupoista. 😉

X