Glitz & Glam

China Glaze Concrete Catwalk & Nubar 2010

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tämä China Glazen Concrete Catwalk onkin jo kerran vilahtanut täällä Glitz & Glamissa, mutta silloin ko. lakka oli vain kärkilakkauksessa pantterikynsissä. Tällä kertaa lakkasin koko kynnen tällä ihanalla tummanharmaalla creme-lakalla.

Concrete Catwalk löytyy China Glazen tämän syksyn kokoelmasta Metro. Lakka on creme-lakaksi erittäin helppo levittää. Kynsien pituudesta riippuen 1-2 kerrosta riittää. Tykkään tosi paljon väristä! Olen nyt ihastunut harmaisiin sävyihin.

Löysin kynsilakkalaatikostostani unohdetun ihanuuden…

Nubar 2010, joka on kaunis päällyslakka! 2010 on esiintynyt vain kerran aiemmin täällä Glitz & Glamissa, vaikka olen lakan ostanut joskus vuoden vaihteessa. Olin siis unohtanut tämän kauniin päällyslakan, jonka lastut kimaltelevat punaisina, oranssina, kultaisina ja vihreinä riippuen siitä miten valo niihin osuu.

Kuvissa minulla on vain yksi kerros, mutta olen levittänyt sitä yhdellä lakkaus kerroksella monta kertaa, jotta minun ei tarvitse monta kertaa odotella kerroksien kuivumista. Tämä näyttää livenä upeammalta, kuin kuvissa, vaikka kuvissakin on hieno.

Onko teillä unohtuneita ihanuuksia, jotka tavallaan ”löydätte” aarteidenne kätköistä? 🙂

X