Glitz & Glam

CND Nude Collection - ensimmäisiä merkkejä keväästä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu CND:n maahantuojalta

Otan tänään esiin ensimmäisen merkin keväästä – kevätkokoelma!

CND:n maahantuoja lähetti kauniin kokoelman luonnollisia sävyjä. Tämä Nude Collection on kevätkokoelma, joka sisältää neljä kaunista nude-sävyä kynsille. Kokoelma on saatavilla näissä kuluttajakäyttöön tarkoitetussa VINYLUX -kynsilakoissa (kesto 7 päivää) sekä ammattilaiskäyttöön tarkoitetuissa SHELLAC -kestokynsilakoissa (kesto 14+ päivää). Minulla VINYLUX -kynsilakat kestävät pidempään kuin 7 päivää. Se mikä näissä on kanssa erinomaista, niin VINYLUX -kynsilakat eivät vaadi aluslakkaa, sillä nämä tasoittuvat ja levittyvät näppärästi ilman sitä. Niihin on tehty koostumus, joka ajaa aluslakan tehtävää. Lisäksi kuivumisaika on oikeasti nopea ja päällyslakan jälkeen kovettuvatkin nopeasti.

Kun aika monet ovat nykyään kiinnostuneita siitä, mitä kynsilakat sisältävät, niin nämä CND:n kynsilakat ovat 7-free -lakkoja. Niissä ei ole tolueenia, kamferia, formaldehydeä, ftalaatteja (DBP), formaldehyderesiiniä, ksyleeniä eikä butanonia (MEK). Muutamat minun lempparimerkit eivät ole 7-free -lakkoja, mutta toki itsekin olen nykyään kiinnostuneempi asiasta.

Haluatko nähdä neljä täysin erilaista nude-sävyä? Miten erilaisia nudet voivatkaan olla.

UNCOVERED #267

Uncovered on nimensä mukaisesti sävy, joka ei peitä täydellisesti. Kuvissa minulla on kolme kerrosta, joka edelleen jättää kynnelle luonnollisen läpikuultavuuden. Sävy ja sen läpikuultava koostumus on todella anteeksiantava. Ei haittaa vaikka lakkaus menee hieman yli tai se ei ole niin siisti kynsinauhojen reunalla.

Tämä hentoinen vaaleanpunainen, maitomainen kynsilakka, antaa kivan luonnollisen ilmeen kynsille ja saa käsien ihon näyttämään vähän paremmalta. Usein nudet tekevät tämän jännän efektin. Itse pidän enemmän peittävistä koostumuksista, mutta maitomaiseksi ja läpikuultavaksi kynsilakaksi äärettömän laadukas koostumus, joka levittyy helposti.

UNMASKED #269

Unmasked on peittävä ja neutraalimpi nude. Veikkaan, että sävyn vivahteet vaihtelevat todella paljon käyttäjänsä ihonsävystä. Minulla Unmasked on hyvin neutraali beige. Hyvä peittävyys, sillä kaksi kerrosta antaa täydellisen peittävyyden.

UNLOCKED #268

Unlocked on viileä, hieman lilaan vivahtava nude-sävy. Aika hempeä nude. Tykkään tästä viileydestä sekä hempeydestä! Kaksi kerrosta antaa täydellisen peittävyyden.

UNEARTHED #270

Hieman mutainen sävy, joka on sekoitus harmaata ja ruskeaa sekä ripaus luumuisuutta. Kylmä ja vähän tummempi sekä selkeästi harmaampi nude-sävy. Vaikka kaikki ovat kivoja, niin tämä Unearthed on juuri nyt mieleisin sävy. Rakastan harmahtavia sävyjä.

Unearthed peittää täydellisesti kahdella kerroksella, mutta yksikin kerros riittäisi – riippuu toki jokaisen lakkaustavasta.

Tämä on huippukokoelma, vaikka tietenkään sävyt eivät kaikkia sykäytä. Jos nudet ovat juuri sinun juttusi, niin suosittelen! Näissä CND VINYLUX -kynsilakoissa on nykyään leveämpi ja kärjestä pyöristetty sivellin. Esitten uuden siveltimen muodon vasta hiljattain täältä löytyvässä postauksessa. Kaikki sävyt levittyvät kuin unelma ja kaikki kuivuvat todella nopeasti. Päälle kannattaa käyttää CND:n VINYLUX Weekly Top Coat -päällyslakkaa. Tuo päällyslakka nopeuttaa kuivumista ja luo vahvan ja kiiltävän pinnan kynnelle. CND on ehdottomasti yksi parhaimpia kynsilakkamerkkejä, sillä nyt kun sivellinkin on muutettu leveämmäksi, en enää keksi mitään kritisoitavaa. Creme-koostumus kuivuu nopeasti, ei raidoitu ärsyttävästi, vaan tasoittuu kynnelle itsestäänkin ja peittävyyksiä saa 1-2 kerroksella – poikkeuksena toki kokoelman se tarkoituksella läpikuultava koostumus.

Tämä CND VINYLUX Nude Collection -kevätkokoelma on sen verran uusi, että se on tullut/tulee myyntiin tässä tammikuussa. Sitä myydään ainakin maahantuojan omassa verkkokaupassa, mutta on varmaan yleistymässä kauneushoitoloissa ja kynsisalongeissa lopputalven aikana. Täältä voi etsiä itseään lähimpänä olevaa jälleenmyyjää. Jos muuten et löydä, niin kannattaa heittää kysymystä postauksen kommentteihin tai vaikka CND Suomen Facebook-sivuille. Viimeksi CND -postaukseeni tuli kysymystä, niin hätyyttelin maahantuojaa auttamaan. 🙂 Heiltä kuitenkin saa sen kaikista varmimman ja parhaimman tiedon.

Minkälainen nude sinua sävyttää?

X