Glitz & Glam

CND Vinylux Top Coat – Kynsilakkauksen kestoa parantava päällyslakka

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lykolta

Hakusessa keino kynsilakan kestävyyttä parantamaan? Jos kynsilakka ei oikein meinaa pysyä kynsillä, niin toisille apua ongelmaan tuo päällyslakka eli top coat. Olen testannut vuosien aikana yhtä sun toista päällyslakkaa, mutta vain yhden nimeän merkittävästi paremmaksi kuin muut. CND Vinylux Top Coat on ollut suosikkini jo vuosien ajan, sillä tästä parempaa saa hakea – enkä ole löytänyt.

CND on ammattilaismerkki, joten sitä ei löydä marketeista, eikä taida vieläkään löytyä suomalaisista tavarataloista. Sen sijaan sitä myyvät tietyt kynsi- ja kauneussalongit sekä muutamat verkkokaupat.

Olen esitellyt CND Vinylux Top Coatin jo neljä vuotta sitten, mutta ainahan näin hyvän tuotteen voi nostaa uudelleen esiin. Onhan tämä päällyslakka palkittu useita kertoja erilaisissa awardseissa, joten ihan tunnustettu tuote on kyseessä.

Olin noin vuoden verran muiden päällyslakkojen varassa. Halusin käyttää niitä pois. Huomasin myös, että aivan kuin kynsilakkaukseni eivät enää kestäisi yhtä pitkään kuin ennen. Toki kestävyyteen vaikuttivat myös käyttämäni värilakka sekä kynsille kohdistunut rasitus – paljon veden kanssa läträilyä jne.

Kun sain Lykolta lahjakortin heidän verkkokauppaan, päätin hankkia pitkästä aikaa uuden *CND Vinylux Top Coat -päällyslakan.

Nyt kun olen taas tauon jälkeen käyttänyt Vinyluxia, muistankin, miksi se on paras! Päällyslakka antaa uskomattoman kiillon, se on helppo levittää hyvän siveltimen ja koostumuksensa vuoksi. CND Vinylux ei ole varsinaisesti pikakuivattaja, mutta olen huomannut, että se kuivattaa aika nopeasti lakkauksen pinnan sekä kovettaa sen nopeammin kuin yksikään muu päällyslakka tai pikakuivattaja.

Ja, mikä parasta, tämä päällyslakka ei kutista alla olevaa värilakkaa. Mikään ei ärsytä niin paljon, kun pikakuivattaja tai päällyslakka kutistuu kuivuessaan niin paljon, että alla oleva värilakka kutistuu mukana, ja paljastaa kynnen kärkiä. Vinylux ei kutistu!

Kynsilakkaus kestää kiiltävänä ja halkeilemattomana pidempään, eikä sen vuoksi lähde lohkeilemaan niin nopeasti. Olen huomannut, että minulla kynsilakkauksen lohkeilu tapahtuu nopeammin, jos lakkaukseen tulee halkeamia. Vinylux antaa sen verran kovan pinnan, että naarmuja ja halkeamia ei synny yhtä helposti lakkaukseen. Tällä päällyslakalla kynsilakkaukseni kestää 3-5 päivään pidempään parempana kuin muilla testaamillani päällyslakoilla.

CND Vinylux Top Coat on myös mahtava korjaamaan mutkat ja rutut, joita välillä pääsee syntymään värilakan levittämisessä tai sen jälkeen. Jos heti levittää runsaan kerroksen Vinyluxia, niin alla oleva värilakka oikenee, eikä lakkaukseen jää rumia kolhuja ja ruttuja.

CND Vinylux Top Coat paksunee valitettavasti samalla tavalla kuin muutkin päällyslakat. Viimeiset tipat pohjalla alkavat usein olla niin paksua ja venyvää, ettei tuotteen käyttö ole mieluisaa. Voi kun keksittäisiin koostumus, joka ei muuttuisi pullon huvetessa ja korkin oltua avoinna useiden lakkauskertojen jälkeen.

Minusta vähän tuntuu, että en edes viitsi enää kokeilla muita. Tai jos kokeilen, niin kaapissa pitää aina olla varalla myös CND Vinylux Top Coatia.

CND Vinylux Top Coat maksaa Lykolla 14,50 € / 15 ml, eli ei ollenkaan paha hinnaltaan. Tämä kun tosiaan riittää pitkäksi aikaa ahkerallakin lakkailijalla.

Tuotteen voit tilata *täältä!

Oletko sinä löytänyt omaa suosikkiasi kynsilakan kestävyyttä parantamaan?

Lue myös:

Lue myös

X