Glitz & Glam

Cold Metal & Antiquated lakkauksessa ja leimauksessa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Color Clubin Foiled kokoelman lakkojen esittely jatkuu. Tällä kertaa kokeilin Foiled lakkoja leimauksessa ja käytin kahta lakkaa kynsilakkana, leimauksissa ja kärkilakkauksissa.

Sininen ja kulta on hieman harvinaisempi yhdistelmä. Päätin kokeilla näiden Foiled lakkojen sinistä Cold Metalia ja kultaista Antiquatedia yhdessä.

Lakkasin joka toisen sormen Cold Metalilla ja joka toisen Antiquatedilla. Tein leimaukset sinisen kynnen päälle kultaisella ja kultaisen päälle sinisellä. Lisäsin lopuksi vielä kärkilakkaukset aina samalla kuin millä tein leimauksenkin. Leimauksen kuvio löytyy Konadin M63-laatasta. Color Clubin Foiled lakat toimivat leimauksissa. Kultainen Antiquated ei ollut sinisen Cold Metalin päällä yhtä voimakkaan näköinen kuin sininen kultaisen päällä, mutta kuitenkin näkyvä ja toimiva.

Itse tykkäsin näistä, mutta eivät kuitenkaan olleet mitkään ihan lempparini.

Otin swatch-kuvan pelkästä Cold Metalista ja Antiquatedista kynsillä. Molemmat helposti levittyviä ja 1-2 kerrosta riittää. Kaikki Foiled kokoelman lakat ovat helppoja levittää, kuivuvat nopeasti ja ovat niin peittäviä, että yksikin kerros riittäisi. Kuvasta näette kuin keskisormeni kultaisesta kynsilakasta peilaantuu nimettömän sininen kynsilakka. Foiledit ovat niin metallisia ja peilaavia. Ihania!!! Suomesta Color Clubia saa ainoastaan Cesarsilta. Jenkeistä tilaamalla saa hyvinkin monesta paikasta, mm. H2T, Transula ja Nailsupplies.

Tänään minä olen kokonaan poissa linjoilta. Tänään on taas kaksi Cabaret musikaalin näytöstä, joiden jälkeen minä hipsin juhlistamaan viime kesänä kuvatun Chicks´n´Cars 2012 -kalenterin julkistamista Kotkan Route 66 ravintolaan. Tästä Chicks´n´Cars -kalenterista tulee myöhemmin juttua informaatioineen ja siitä mihin tuotto viime vuonna käytettiin ja minne se tullaan nyt käyttämään. 😉 Kyse on siis hyväntekeväisyyskalenterista, jossa minä olen ollut meikkaajana ja stailaajana Maiju Itkosen kanssa. Kalenterin ”pääjehu” ja kuvaaja on Sofia Virtanen. Uudemmille lukijoille vinkaan, että kirjoitin ensimmäisestä kuvauspäivästä jutun kuvineen ja se löytyy täältä. Kuvauksia pidimme Lahdessa, Ruotsinpyhtään Ruukissa, Kouvolassa & Kuusankoskella ja Kotkassa. Kuvauspäiviä oli yhteensä 5 ja itse olin niissä kaikissa mukana. Aluksi minun piti jokaisesta kuvauspäivästä tehdä juttu, mutta kiireiden vuoksi se aina vaan jäi ja jäi… Nyt päätin, että teen jutun kalenterin julkistamisen jälkeen. Tässä lähiviikkoina on siis luvassa kuvia ”Behind the Scenes”. 😉

Nyt Glitz & Glamin Minna hiljenee sunnuntaihin asti, mutta postauksen tottakai ajastan sunnuntai aamulle. 😉

Hyvää viikonloppua ja hirrrmuisia Halloween juhlia niille, jotka sellaisissa tänään juhlivat. 😉

X