Glitz & Glam

Crackle kynsiä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen ihan hirveässä flunssassa. On kuumetta, nuhaa, yskää ja joka paikkaa särkee. Nukun melkein koko päivän, joten en saa aikaiseksi tänne blogiini uusia juttuja. Koneeltani löytyi onneksi kuvia crackle kynsistä tyttärelläni, ystävälläni ja minulla. Jotain edes saan päivitykseksi.

Tyttäreni pienet ja söpöt käpälät. 🙂 Minun kohta 2,5-vuotias tyttäreni haluaa, että hänen kyntensä lakataan ja vaikka hän onkin aika rasavilli ja menevää sorttia, niin kynsien lakkauksen ajan hän on paikoillaan ja vain katselee kuinka hänen kynsiä lakataan. Neiti oli niin ”jeelleenä” kun äiti kuvasi myös kynnet. 🙂 Ihan niinkuin äiti kuvaa omat, mummon, kummitätien jne. kynnet. Tyttäreni muistaa myös aina kehua toisten kynsiä jos ne ovat hienot tai lakatut. 😀 Kun meillä on kylässä joku jolla on kynnet hienona tai minä laitoin ne hienoksi, niin tyttöni menee ihastelemaan näin: oiiii…. se on hieno kynsi! Hieno kynsi akkaa!

Lakkasin kynnet Color Clubin mustalla Bewitchingillä. Päälle Dependin pinkki crackle lakka 5003.

Ystäväni kynnet. Hän tuli kylään yksi päivä ja hänellä oli mukanaan juuri postista tulleet kynsilakkansa. Pyysin häntä lakkaamaan minun seuraksi kynsiään. 

En nyt kyllä millään muista, että mikä tuo ruskea on, mutta sen muistan, että se on China Glazen. Päällä Color Clubin Fractured kokoelman Broken Tokens. Hauska yhdistelmä häneltä tuo lämmin ruskea ja kylmä hopea.

Sitten minun kynteni. Ajatus oli kiva, mutta ei nämä nyt sitten olleetkaan niin hienot.

Lakkasin joka toisen kynnen Eyekon Lilac Polishilla ja joka toisen Petite Polishilla. Petite Polishin päälle Dependin lila crackle 5006 ja Lilac Polishin päälle Dependin vaaleanpunainen crackle 5008. Ideana oli, että värit toistuisivat ristiin rastiin joka toisella kynnellä. Idea hyvä, mutta lopputulos ei kyllä ollut hieno. Jopa oma mieskin sanoi, että tyhmät kynnet. ;D

Toivottavasti oloni tästä paranisi ja pääsisin vihdoin työstämään teemaviikkoa markettikosmetiikasta. 😉 Ensi viikolla varmaan jaksan jo aloittaa siihen paneutimista, joten sitä seuraavalla viikolla alkaisi teemaviikko. 😉 Ajatuksenani olisi käydä jokaisessa postauksessa läpi yhteen kategoriaan kuuluvia tuotteita ja tehdä myös meikkejä niillä. Ensiksi aloitamme meikkivoiteista ja siitä sitten eteenpäin muihin tuotteisiin jokaisessa postauksessa.

Leppoisaa sunnuntaita! 🙂

X