Glitz & Glam

Deborah Lippmann - merenneitojen kesä 2013

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Deborah Lippmannilta ilmestyi kesäkokoelma Summer ´13 Mermaids.

Yksi kokoelman kynsilakoista on  minulla ollut jo lähes vuoden. Ostin Mermaid’s Dream kynsilakan joskus loppukesästä viime vuonna ja en tiedä sitten kuinka kauan ko. kynsilakka on jo ollut markkinoilla.

Love It -verkkokauppa lähetti minulle pari kokoelman sävyä.

Summer ´13 Mermaids -kokoelmaan kuuluu viisi sävyä, joista minulla on nyt sitten kolme. Yksi kokoelman sävy on vain ollut jo aikaa ennen kokoelman syntyä.

Turkoosinvihreä Mermaid’s Dream, sininen Mermaid’s Eyes ja persikkainen Million Dollar Mermaid.

Ihanan kesäisiä sävyjä!

Olin aivan innoissani sävystä Million Dollar Mermaid. Kaunis ja kesäinen persikka, jossa upea kultainen shimmer ja suuria oranssisia glittereitä.

Million Dollar Mermaid on aavistuksen creme-pohjainen. Peittävyys ei ole ihan huippu, sillä lakka kuultaa herkästi läpi. Itse käytin kolmea kerrosta ja aivan 100% peittävyyden olisin saanut neljännellä kerroksella. Kuivumisaika on nopea, joka sinällään pelastaa sen kolmen kerroksen käyttämisen.

Mermaid’s Eyes on sähäkämpi ja kesäisen sininen sävy. Kirkas sävy, jossa kylmähohde ja hopeinen shimmer. Tehosteena suurempia sinisiä glittereitä.

Mermaid’s Eyes on todella peittävä, sillä yksikin kerros olisi riittänyt, mutta lakkasin kuitenkin kaksi kerrosta. Kuivumisaika ei ollut aivan yhtä nopea, kuin Million Dollar Mermaid -lakassa, mutta ei kuitenkaan äärettömän kauan aikaa vievä. Koostumus on hieman paksumpi ja metallimainen.

Mermaid’s Eyesin pinta jää aavistuksen epätasaiseksi, eli hillitysti trendikästä tekstuuria, olematta kuitenkaan tekstuurilakka.

Yksi kerros pikakuivattajaa tasoittaa pinnan kokonaan, joten tässä ei ole sitä tekstuurilakan voimakasta roisoista pintaa. Aika kivan eläväisen ja moniulotteisen näköinen lakkaus.

Mermaid’s Dream onkin esiintynyt jo kerran ja ko. postaus löytyy täältä.

Turkoosinen ja erittäinen hohtava sävy. Koostumus on hieman foliolakkamainen ja kynsilakan joukossa on sinisiä ja turkoosisia glittereitä.

Kerroin jo aikaisemmassa Mermaid’s Dream postauksessa, että peittävyys on hyvä, sillä kaksi kerrosta riittää peittämään.

Kaikki omistamani Deborah Lippmannin kynsilakat ovat helppoja levittää kauniisti. Rakastan Deborah Lippmannin kynsilakkoja, mutta yksi harmi niissä kuitenkin on. Jotkut glitter-lakat ovat painajaismaisia poistaa. Nämä Summer ´13 Mermaids -kokoelman kynsilakat eivät ole niitä painajaismaisia poistaa, mutta Across the Universe on. Mitä suuremmat glitterit, niin sitä suurempi työ saada pois. Annan sen anteeksi Across the Universelle, sillä muuten se on todella upea kynsilakka.

Suosikkini näistä sävyistä on Mermaid’s Dream ja ihana persikkainen Million Dollar Mermaid.

Suomessa Deborah Lippmannin kynsilakkoja myy Love It -verkkokauppa. Mermaid’s Dream maksaa 18,66 euroa ja kokoelman muut merenneito kynsilakat 19,78 euroa. Muiden Deborah Lippmannin kynsilakkojen hintahaitari on 18,66-21,89 euroa.

Muita Deborah Lippmann faneja? Mikä se on, että Deborah Lippmann niin minua viehättää? Ehkä se on nämä aavistuksen erilaiset glitter-lakat ja laatu.

Mermaid’s Eyes ja Million Dollar Mermaid on saatu blogin kautta.

X