Glitz & Glam

Dior Rock Coat - tuunaa rokimmat kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään oli tarkoitus postata toinen postaus Pariisista, mutta kuvat eivät olleet vielä ladattuja ja postaus muutenkin tekemättä. Blogger teki sitten minulle tempun terävän, eikä kuvat lataudu bloggeriin. Kuvien määrä on suuri ja sain vain muutaman latautumaan 5 tunnissa. Juu, ei sitten! Katsotaan latautuuko kuvat tänään, jotta saan postauksen tehtyä jollekin päivälle.  

Lisään tähän nyt tässä aamulla, että meni yöhön asti yrittäessäni saada tämäkin postaus ulos. Meillä meni netti nurin, mies nukkumassa jo, mulla taidot loppu ja kännykän netti pätki myös. No, mutta nyt tämä tulee ulos. Olipa vaikeaa saada tälle päivälle postaus! 😀

No onneksi minulla on kasa postauksen alkuja valmiina, joihin kirjoitan tekstit tai viimeistelen niitä. Ajattelin sitten postata kynsilakasta, jonka sain ystävältäni talvella synttärilahjaksi.

Dior Rock Coat on minun ensimmäinen Diorin kynsilakkani. Kyseessä on efektilakka, jolla saadaan ”rokimmat” kynnet.

Chanelin kynsilakkojen tapaan Diorissakin on irrallinen korkki, jonka alla on pienempi kierrettävä korkki. Diorin tyyliin hyvin luksusmainen kynsilakka pahvikotelossaan.

Rock Coat -kynsilakan idea on antaa kynsilakkaukselle savuisen näköisen pinnan, eli smoky-lakkaus.

Rock Coatia suositellaan käytettävän tumman kynsilakkauksen päälle, mutta minä testasin vaaleampien päälle.
Ensimmäisestä Rock Coat kokeilusta tuli niin ruma, että kuvia en julkaise. Syy ei ollut Rock Coatin, vaan sen alla olevan kynsilakan, joka levisi kynsinauhoille asti ja en saanut pelastettua sitä millään. Lähikuvat ovat armottomat, joten tänne blogiin kuvat eivät päässeet, vaikka kynnet oli ihan kivat kaukaa katsottuna.

Ensimmäisenä Essien Cocktal Bling. Vaalea ja sinervä harmaa creme-lakka.

Ensimmäisen kerroksen jälkeen näyttää tältä. Kynsillä on tummempi sävy ja erikoinen efekti.

Kahden kerroksen jälkeen sävy on tasainen, mutta pinnalla näkyy valon osuessa sitä savuista efektiä.

Rock Coat antaa myös hyvin hentoisen kimalluksen kynnenpinnalle, mutta näihin kuviin en sitä saanut vangittua, sillä tuolloin oli vielä pimeä talvi.

Kolmannella kokeilulla päätin kokeilla jotain ihan erilaista, kuin kahdella aikaisemmalla. Nappasin Essien valkoisen creme-lakan Blanc, jonka ostin teidän lukijoiden suosituksesta. 😉 Paljon kiitoksia vinkistä. Tämä on jo ihan hyvä valkoinen creme-lakka.

Tein marmosimaisen kuvion Rock Coat -kynsilakalla. Asetin ensin siveltimen noin puoleenväliin kynttä ja annoin ihan pienen hetken siveltimen olla paikoillaan. Sen jälkeen vedin sivellintä kynnenkärkeä kohti ja lopuksi vasta tein ylivedon koko kynnen matkalta.

Tällä menetelmällä sain marmorisen näköisen kuvion Rock Coat Smoky Black Top Coat -lakalla.

Tuolloin oli jo keväisempää, joten nappasin kuvan auringonpaisteessa, joten hentoinen Rock Coatin kimallus näkyy.

Rock Coat tummentaa kätevästi liian kirkkaan väristä lakkausta, se antaa väreille syvyyttä ja intensiivisyyttä tai sillä tosiaan voi myös tehdä näkyvämmänkin efektin, kuten minä tässä viimeisessä kokeilussani. Rock Coat ei itsessään ole mikään ”huomio, huomio, täällä huikeat kynsikoristelut” -lakka, vaan enemmänkin tummien lakkauksien ystäville lakka, jolla saada hieman erilaista efektiä omistamiensa kynsilakkojen päälle.

En tiedä Dior Rock Coat -lakan hintaa, mutta luulen sen maksavan Sokoksilla, Emotioneilla ja Stockamannilla noin 28 euroa… jos vain Rock Coat vielä löytyy myynnistä. Olen ymmärtänyt, että joka paikassa ei enää ole Rock Coatia.

Mitäs tykkäätte Rock Coatista?

X