Glitz & Glam

Ei mennyt niinkuin Strömsössä...

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kaikki tietävät mitä ko. sanonta tarkoittaa. Minun kynteni eivät onnistuneet hyvästä ideastani huolimatta. 🙁

Kerronpa epäonnistuneiden kynsieni lisäksi toisenkin ”vastoinkäymisen” mitä tässä minulle tapahtui… Muistatte varmaankin Glitz & Glamin joulukynsi ja uudenvuodenmeikki kilpailut? Palkinnothan tilasin, kun sain tietää voittajien toiveet siitä, että mitkä kynsilakat tai minkä paletin he haluavat. Olin ihan 100 % varma, että kynsilakat ehtivät kynsikilpailun voittajille ennen joulua ja toivoin, että meikkipaletit ehtisivät ennen uuttavuotta meikkikilpailun voittajille. Toisin kuitenkin kävi. Meikkipaletit tulivat minulle ennen uuttavuotta ja jos oikein muistan, niin ehtivät voittajillekin ennen uuttavuotta. Kynsilakoista ei vain kuulunut mitään. Lopulta laitoin sähköpostiakin ja tiedustelin hienovaraisesti, että missä ne voisivat olla. Ajattelin, että eihän sitä koskaan tiedä, vaikka ne lojuisivatkin heillä vielä… Olin aivan varma, että nyt on ensimmäistä kertaa ulkomailta tilaamani paketti sitten kadonnut jouluruuhkan vuoksi. Koska kilpailun järjestin, niin ei voittajat ilman palkintoja jää, vaikka paketti olisikin kadonnut. Tein sitten uuden tilauksen ja paketti lähti kohti Suomea 17.1. Samaisella viikolla sain paketillisen kynsilakkoja… paketti oli lähetetty 12.12. Eli se kadonnut paketti löysi yli kuukauden seikkailun jälkeen minulle. 😀 Maanantaina sitten saapui se 17.1. lähetetyt kynsilakat… joten minulla oli sitten tuplat. Ensimmäisellä tilauksella kesti pitkälti yli kuukausi kulkea jenkeistä Suomeen minulle ja jälkimmäisellä tilauksella kesti viikko!
Tänään kävin lähettämässä palkinnot voittajille ja he voivatkin odotella pakettejaan tänään tai viimeistään huomenna. 😉

Minulla on nyt sitten 12 Color Clubin kynsilakkaa, joista suurin osa on sellaisia joita minulla jo on tai minulla on ollut. Kaksi päätin pitää itselläni, ystäväni katsoo haluaako hän niistä mitään ja loput yritän myydä kirppiksellä. Kaivelen samalla muutaman vanhemmankin kynsilakan myyntiin, sillä eipä ole muutamiin tullut kajottua viime kirpparin jälkeenkään. Eli kynsilakkakirppis on tiedossa lähiaikoina. 😉 Infoan asiasta kyllä, jotta kukaan kiinnostunut ei missaa kirppistä. 😉

Tämän päivän postauksessa esiintyy toinen pitämäni kynsilakka, joka on Color Clubin kultainen crackle-lakka. Minulla oli sitten hyvä visio miten koristelen sillä kynteni, mutta… se ei mennytkään kuin Strömsössä. 🙁

Jostakin syystä Tattered in Gold ei halkeillut juuri ollenkaan, vaan näyttää lähinnä rumilta ja möykkymäisiltä kärjillä. Yhyyyyy! :'( Vinkkejä, neuvoja, ihan mitä vaan saa jaella minulle crackle-lakkoihin liittyen, sillä harvoin onnistun niiden kanssa. Aina kun epäonnistun, niin minulle iskee taas se, että en haluakaan käyttää niitä enää koskaan! Pitääkö minun vain luovuttaa? Kun ei osaa, niin ei osaa. Olen kokeillut paksua kerrosta, ohutta kerrosta, yhtä ja kahta kerrosta jne. jne. jne.

Verkkoleimaukset leimasin China Glazen Midnight Kiss foil-lakalla Konadin 57-laatasta löytyvällä kuviolla. Kärkien rajoille käytin Color Clubin kultaista glitter-lakkaa Gingerbread.

Alla minulla oli Zoyan Codie, jonka sain blogimiittin arvonnasta. Codie löytyy Zoyan Smoke & Mirrors kokoelmasta ja Codie on se ”savuinen” kynsilakka. Kaksi kerrosta riittää peittämään ja antamaan tasaisen jäljen. Kuivuu creme-lakaksi nopeasti.

Tämä onkin viimeinen Zoyan kynsilakka joka minulla oli testaamatta ja syykin on varmasti selvä… tuo väri. Ei ole ihan minun suosikkini ja siksi kestikin näin kauan, että otin sen kokeiluun. Nytkin otin vain siksi, että kultainen Tattered in Gold sopii minusta ruskealle ja halusin päästä kokeilemaan sitä. Tykkään mustasta kynsilakasta, mutta näin tumma ruskea ei sykähdyttänyt, sillä sykähdyttääkseen minua siinä pitäisi olla jotain blingiä tmv.

Loppuun haluan kertoa teille omasta sivistymisestäni. Eilen Glitz & Glamiin tuli paljon lukijoita ympäri Suomea Googlen kautta hakusanoilla Anna Tallgren cameltoe. Tietysti googlettajat olivat päätyneet Ken on heistä kaikkein kaunein? -postaukseen. Mietin, että mitä tämä missiehdokas on tehnyt, kun häntä niin kovasti googletellaan kamelinvarpain. Vaikka omaan todella hurtin huumorin ja rivot sellaiset naurattaa ja heitän sellaista kaltaisteni seurassa, niin en tiennyt, että mikä tuo cameltoe on. 😀 Minä sitten googletin ja nyt olen sivistynyt… ajattelin sivistymiseni jälkeen, että miten en tuota heti tajunnut? 😀 Wikipedia oli se joka minua valaisi. 😉 Huomio! Wikipedia sisältää kuvia cameltoesta, joten avatkaa linkki omalla vastuullanne. 😉

Minua naurattaa niin vietävästi kun mitä todennäköisimmin miespuoliset henkilöt googlettavat hehkeän pari kybäsen blondin kamelinvarvasta ja päätyvät sitten meikkaaja-maskeeraajan kosmetiikkahörhöilyblogiin, jossa juttuna oli keskustella missien ”meikittömyydestä”  ja huonoista stailauksista kuvissa. 😀 Voi mies parkoja! Mahtoi olla pettymys. ;D *on hieman vahingoniloinen* Hih!

Olinko ainut joka ei tiennyt mikä se kamelinvarvas (cameltoe) on? 😀

X