Glitz & Glam

Eilisen päivän ahkerointia, eli geelikynsiä toisille tehtynä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen tein mieheni pikkusiskolle ja äidilleni rakennekynnet geelimenetelmällä. Olen vielä todella vasta-alkaja, mutta tekemällä sitä oppii. Ei mitään suurimpia taidonnäytteitä, mutta ihan jees onnistuneita kuitenkin.

Ensiksi tein mieheni siskolle kynnet ranskalaisella manikyyrillä. Nämä ovat siis minun 3. kynnet ja ensimmäiset ranskalaisella manikyyrillä.

Laitoin yhteen sormeen muutaman timantin.

Seuraavaksi tein äitini kynnet. Hän pystyi nyt ottamaan kynnet kesälomaksi, joka alkoi just. Halusin testata hänelle jotain koristeluja, joten hän halusi oikeat kesäkynnet hedelmäfimoista.

Naureskelimme kyllä, että nämä ovat tälläiset ”vähän” liikaa kynnet, mutta ihan pirtsakat ja hauskan kesäiset.

Oli hauska tehdä kahdet aivan erilaiset kynnet ja kahdelle eri ikäiselle. Tosin olisi voinut kuvitella, että hedelmät olisivat 18-vuotiaan kynsillä ja klassinen ja hillitty ranskalainen 47-vuotiaan, mutta ehei! ;D 18-vuotias hillityissä ja 47-vuotias räikeissä hedelmissä… 😀

Geelit ja yms. on tehty Universal Nailsin tuotteilla ja olen tilannut ne www.kynsitarvike.fistä.

Omia kynsiäni en ole edes kuvannu… enkä kuvaakaan, ennen kun ehdin laittaa lakkaukset päälle. 😛 Kuinkas monella muulla lukijoistani löytyy rakennekynnet?

Muistuttaisin vielä tuosta Ziaja tuotteiden arvonnasta! Käykää osallistumassa, sillä palkintona on 40 euron arvosta ihania Ziaja appelsiinisia vartalonhoitotuotteita. 😉 Tästä pääsee arvontapostaukseen!!!! Mahdollisuus osallistua päättyy maanantaina 20.6. klo 20.00.

Sitten vinkkaisin minun uudesta utelustani teille… tiedän, tiedän… olen kova kyselemään teiltä kaikenlaista, mutta olen kovin kiinnostunut teistä lukijoistani. 🙂 Nyt kyselen tuolla oikeassa laidassa olevassa kyselyssä teidän vierailutahdista Glitz & Glamissa. 😉 Olisin tosi iloinen jos (taas!) viitsisitte vastailla siihen. 🙂 Kiitos kaikille jo vastanneille!!! 🙂

X