glitz & glam

Elämäntapamuutos: treenivaatteet ja niihin sointuvat kynnet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt tulee postauspläjäys, joka on värikäs sekoitus pukeutumista, rohkaistumista ja jopa kynsiä.

Muistatte varmaankin kun kerroin elämäntapamuutokseni haasteesta, jonka edessä olin. Minulla vierähti kuukausi ilman salia ja lenkkeilyä. Oli kaikkea kiirettä kesän juhlien ja sun muun vuoksi. Kun ne kiireet helpottivat, olikin edessä kynnys. Kynnys jatkaa siitä mihin jäin. Lopulta astuin tuon kynnyksen yli ja painuin salille. Se tuntuikin oikeastaan todella hyvältä. Samoin kävelyt. En siis ollut ottanut takapakkia breikkini aikana, vaan se olikin tehnyt jotain ihan hyvääkin. Vähän kroppa on jähmeämpi, mutta muuten tuntuu todella hyvältä ja olo onkin vahva.

Keväällä ostin itselleni treenivaatteita. Käytin kuvan paitaa ensimmäisellä salikäynnilläni, mutta tunsin silloin oloni ihan kamalaksi näin kirkkaassa ja huomiota herättävässä värissä. Ahdistuin. Halusin olla huomaamattomampi salilla. Pöksyt olivat hyvä, mutta paita vaihtui mustaan, jota sitten käytin touko- ja kesäkuun. Nyt heinäkuussa tauon jälkeen vedin rohkeasti tämän kirkkaan puseron päälleni. Nyt minulla olikin kiva fiilis se päällä. Ok, myönnän hieman pienentyneiden kurvieni auttavan asiaa. Pusero ei enää tunnu niin makkarankuorelta, kuin se ensimmäisellä kerralla tuntui.

Joka tapauksessa nyt minuun on kasvanut rohkeutta olla huomiota herättävässä puserossa. Ympäristössä, joka ei todellakaan ole minun kenttäni ja mukavuusalueeni – kuntosali siis. Siellä ei ole helppoa, kun muut salikäyttäjät selkeästi ovat käyneet pitkään ja vuosia sekä näyttävätkin siltä. Olkoot tämä sitten se minun #lupanäkyä.

Huomasitteko kuntosalin pukuhuoneessa kuvatussa peiliselfiessä kynteni? Kynnet, jotka mätsäävät salipuserooni.

Kyseessä on Color Clubin uuden kokoelman kynsilakka. Color Club Coated One Coat Nail Lacquer on kokoelma kynsilakkoja, joita tarvitsee levittää vain yhden kerroksen.

Tämä Yellin’ Yellow on niiiiiin IHANA! Kun Cesarsshopin Satu kysyi minulta, että haluanko testata, niin oli välittömästi selvää, että valitsen sävyn Yellin’ Yellow. Tämä sävy on niin kesäinen ja oikeasti huutaa huomiota. Wau! Korostaa muuten todella paljon päivettymistä. Tyttäreni kommentoi, että äiti sinun sormet näyttää tosi tummilta.

Color Clubin Coated -kokoelma on tosiaan yhden kerroksen lakkauksen kokoelma, mutta tämä valitsemani Yellin’ Yellow ei ole ihan niin unelma. Tarvitsee kaksi kerrosta, jotta saa tasaisen – ainakin näin pitkille kynsille. Mutta se mikä on tässä kynsilakassa ihan huippuhyvää, niin se ettei alle tarvitse valkoista kynsilakkaa. Tämä todella antaa kirkkaan lopputuloksen, vaikka alla ei ole valkoista lakkausta. Yleensä aina tällaiset neonvärit kynsilakoissa vaativat allensa sen valkoisen lakan, jotta väri olisi kunnolla räiskyvä. Sitä ei siis tarvitse. Koostumus on aika paksu, mutta se mikä yllätti, niin Yellin’ Yellow kuivuu nopeasti. Pelkäsin, että en pääse ikinä nukkumaan tai muuten herään aamulla rutut kynsillä, enkä voisi kuvata kynsiäni. Ehei, Yellin’ Yellow kuivui ja kovettui aika nopeasti, eikä aamulla ollut ruttuja kynsillä. Huippua!

Näitä Color Club Coated One Coat Nail Lacquer kynsilakkoja myy Cesarsshop. Hinnaltaan nämä ovat 14,40 € / 15 ml.

Jos salivaatteeni herättivät kiinnostusta, niin ne ovat For Every Body by Jutta -kokoelmaa. Näin ne Cittarissa ja kasan treenivaatteita testailtuani totesin nämä loistaviksi. Tykästyin silloin tuollaiseen todella viileään ja kirkkaaseen, jopa hieman vihertävään keltaiseen. Citymarketin lisäksi For Every Body by Jutta -vaatteita myydään Fitfarmin verkkokaupassa. Tässä linkki housuihin ja tässä linkki toppiin. Koko ajatus tässä treenivaatekokoelmassa on laaja kokoskaala. Väljä mallisto, josta löytyy kokoon 50 asti (ellei koko ole loppuunmyyty).

Tämä on minun rohkaistumiseni kesäväriin. Kynsillä vielä uskallan revitellä, mutta vaatteissa olen aika arkaa sorttia. Neonkeltainen on minun #lupanäkyä -värini.

Onko teillä värirohkaistumisia tai kausittaisia intohimoja johonkin väriin?

Postauksen kynsilakka saatu.

X