Glitz & Glam

Ensimmäinen MACin kynsilakkani

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee postaus ensimmäisestäni MACin kynsilakasta, jonka ostin maanantaina Stockmannilta ollessani Goldwellin koulutusreissulla Helsingissä.

Todella harmillista on se, että tämä kynsilakka ei vain pääse oikeuksiinsa kuvissa. 🙁 Ei, vaikka mitä yritin. Siksi kuvia on paljon ja olenkin kuvaillut erilaisilla kameran asetuksilla jne. eri kulmista.

MACin kynsilakan nimi on Formidable!

Formidable! on pohjasävyltään hyvin tumma luumu, eli tämän syksyn trendiväri. Kaiken sävyiset tummat violetit ovat nyt tämän syksyn värejä, sillä se näkyy selkeästi huulipunissa, kynsilakoissa ja vaatteissa.

Ilman salamavaloa sain kuvattua  Formidable! -kynsilakassa olevan upean kylmän sinisen shimmerin, joka on todella kiva efekti syvän ja lämpöisen sävyisessä violetissa.

Lakka levittyi helposti ja oli aika hyvin peittävä jo kahdella kerroksella. Kokeilin tällä ensimmäisellä kerralla lakkaa yksinään, mutta myyjä antoi vinkin, että Formidable! näyttää upealta jonkun toisen lakan päällä. Hänellä oli kynsillään alla tummansininen ja Formidable! sen päällä. Oli kyllä upean näköinen ja kokeilen varmaan itsekin yhdistelmää seuraavalla kerralla. 😉

MACin Formidable! maksaa Helsingin Stockmannilla 14 euroa ja pullossa on 10 ml kynsilakkaa. Harmi vain, kun MACia ei myydä ympäri Suomea. 🙁 MAC on kyllä tehty meille suomalaisille hankalaksi ostaa. Tallinnassa MACia löytyy Kaubamajasta ja siellä hinnat on muutaman euron edullisemmat, kuin Suomessa, mutta ei kuitenkaan mitenkään huomattavan paljon edullisempaa.

Tykkäsin todella paljon tästä ensimmäisestä MACin kynsilakastani. Laatu on hyvä, joka yllätti minua. Jotenkin mielsin, että tuskinpa kynsilakat olisivat hyviä, kun muut kosmetiikat ovat suositumpia MACilla.

Eilen minä palasin 2,5 viikon tauon jälkeen takaisin töihin/opiskelemaan oppisopimuspaikkaani. 🙂 Oli kyllä ikävä sinne ja ikävä työkavereita. Mukava palata ”hunningoilta” takaisin arkeen. 🙂

Pakko muuten kertoa, että lokakuun alussa meidän monissa kilpailuissakin menestynyt Caro lähtee Belgiaan kisaamaan EuroSkills 2012 -kilpailuihin (ammattitaidon EM-kisat). Täältä pääsee lukemaan pienen jutun aiheesta. 😉 Eilen taas katselin kun Caro treenasi kampausta ja voi miten taidokas hän onkaan! :O Uskon vahvasti, että Caroline Hermunen tulee olemaan parhaimpien joukossa, ellei jopa voitakin kilpailua. 😉 Vaikka Caro on vasta viime vuonna valmistunut ja nuori iältään, niin hän on kyllä uskomattoman lahjakas ja hän tekee työtään sitkeästi ja kunnianhimoisesti. 🙂

Toivotankin Carolle paljon tsemiä ja jaksamisia vielä tähän loppuvalmistautumiseen kisoja varten. 🙂

Saa nähdä osallistunko itse vielä joskus johonkin meikkaus- tai hiuskilpailuun… sen aika näyttää onko minulla kanttia osallistua? 😀

X