Glitz & Glam

Ensimmäinen Snowcrystal -kynsilakkani

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt minulla on esiteltävänä ensimmäinen Snowcrystal -kynsilakkani, jonka kaunis sävy vei sydämeni. 🙂

Kynsilakan nimi on Beaming Blue. Vaikka nimi viittaa siniseen ja pullosta katsomalla näyttikin sinisen sävyiseltä, niin minusta tämä on enemmänkin violettinen sininen tai sinervä violetti. Kyseessä on Snowcrystalin Now Limited Edition -kynsilakka, eli kausisävy. Sävy on uusimmasta kokoelmasta, joka on Fall/Winter 2012.

Ensimmäinen kerros Beaming Blue -lakkaa ei peitä juuri ollenkaan. Hieman huokaisin pettymystä, koska pelästyin joutuvani lakkailemaan monen monta kerrosta, mutta toinen kerros peitti jo riittävästi. 🙂 Kerroksia riittää tosiaan kynsien pituudesta ja lakkaustavasta riippuen se 2-3 kerrosta. Lakka kuivuu suhteellisen nopeasti. Ei mikään pikaisesti kuivuva, kun alla on monta kerrosta aluslakkoja, mutta siihen nähden kuitenkin aika nopea kuivumaan.
Näettekö Beaming Bluen upean hohteen? Minä rakastuin, sillä sävy on kaunis ja kylmä, että myös ihanan jäinen hohde on niin minua. 🙂

Snowcrystalin Now Limited Edition Fall/Winter 2012 -kokoelman muut sävyt eivät minua yhtälailla säväytä. Toki kauniita sävyjä, mutta kyllä tämä Beaming Blue on eniten minun sävy. Muut sävyt muuten löytyvät TÄÄLTÄ, eli Snowcrystalin omilta nettisivuilta. Tämän Snowcrystalin kynsilakan olen saanut blogin kautta.

Halusin tehdä hieman jouluiset koristelut kynsilleni, koska jouluhan tässä alkaa jo olemaan, tai ainakin joulunaika. 🙂
Leimasin lahjanauhamaiset kuviot violettisen hopealla China Glazen Devotion -lakalla, joka löytyy jo vanhemmasta Romantique -kokoelmasta. Kokoelman kaikki sävyt toimivat hyvin leimauksissa. Minulta muuten löytyy kokoelman kaikki 12 sävyä, jotka olen hankkinut jo aikoja sitten. Kaikki sävyt löytyvät esim. MiMaxilta.
Leimattukuvio löytyy Konadin M61-laatasta.

Laitoin hieman glitteriä myös koristeeksi leimauksen vierelle, jossa käytin Color Clubin viime jouluisen kynsilakkakokoelman Jingle Jangle -kynsilakkaa.
Harmittaa vain, että kun valoa ei ole tarpeeksi tähän vuodenaikaan ja kynsien kaikki lakat ovat hohtavia ja kimalteisia, niin salamavalolla kuvattuna ei vaan saa näyttämään kuvia hyvältä. 🙁 Kuvat ovat liian kimalteisia ja valoa heijastavia, jonka vuoksi koristelut näyttävät epäselviltä ja menee jotenkin ihan sutuksi. 🙁 Pöh! Mutta luonnossa kuvio ja koristelu on selkeämpi.

Epätarkassa kuvassa näkee myös hieman kynsien loistoa.

Tänään on muuten viimeinen päivä aikaa osallistua järjestämääni ”pientä kivaa -jouluarvontaan”. Käykääpäs te ”matti myöhäisetkin” osallistumassa. 😉 Palkinto lähtee postiin ensiviikolla, jos vain tavoitan voittajan ajoissa. 😉

Tiedättekö muuten, että tällä hetkellä minulle on todella rankkaa ja vaikeaa pelkkä kynsieni lakkailu ja kasvojeni meikkailu. Huh! Se istuminen käy selkään ja on vaikea saada hyvää asentoa, kun masu on tiellä ja siellä joku alkaa ahtauden vuoksi myllertää, niin on hyvin vaikeaa olla oma käsi vakaana. 😀 Pakko sanoa, että tämä viikko on ollut minun kropalleni jo sen verran rankka, että haluan päästä synnyttämään! Ihan pelkästään oleminen on rankkaa ja tukalaa, joten kyllä nyt Minna alkaa olemaan ihan kypsää kauraa ja haluaa helpotusta. Mahani on niin iso ja koska minä olen aika lyhyt, niin voitte kuvitella miten täynnä olen vauvaa. Hengittäinen on myös todella työlästä, koska keuhkoillani ei ole tilaa. Tässä laskin, että jos poitsu syntyy samoilla viikoilla, kuin Milla, niin vielä joudun 3 viikkoa odottamaan. :O Milla tosiaan meni 2 viikkoa ja 2 päivää yli lasketunajan ja tämän poitsun laskettuaika on perjantaina. Nooh… aikahan ei ole pitkä, mutta tässä vaiheessa se vain tuntuu pitkältä. Eikös sanontakin sano, että odottavan aika on pitkä? No sitä se todellakin on! 😀

Mutta siis… älkäähän sitten ymmärtäkö väärin ”purnaamistani”. 😉 Tämä on tälläistä turhautumista, kun ei malta enää odottaa ja olo ei todellakaan ole kaikkein tehokkain ja paras mahdollinen. Tässä tulikin mieleeni, että jos jokin päivä Glitz & Glamissa ei olekaan postausta, vaikka pitäisi olla, niin olen sitten todennäköisesti lähtenyt synnyttämään. 😉 En tee postauksia valmiiksi ajatuksella moneksi päiväksi, joten siinä on teille sitten vinkkiä aika pian, että jotain edistystä olisi tapahtunut synnytyksen suhteen. ;D

Rauhaisaa sunnuntaita kaikille! 🙂

X