Glitz & Glam

Ensimmäiset lakkaukset minun rakennekynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tosiaan enää kynsikuvissa ei ole minun ”luomukynteni”. 🙁 Nyt minulla on feikit. ;D Se näissä rakennekynsissä on hyvä, että lakkaukset ja koristelut kestää huisin paljon paremmin ja pidempään, kuin luonnonkynnellä.

Nimettömässä on pohjalla China Glazen Admire ja päällä leimaus OPIn My Private Jetillä. Muissa kynsissä samat lakat, mutta päinvastoin, eli pohjalla My Private Jet ja päällä leimaus Admirella. Kuvio löytyy Konadin M60-laatasta. Vaaleanpunaiset timantit ja ruskeat helmet ovat eBaysta tilatuista koristekiekoista.

Ehkä vähän ”kohlon” kokoiset timantit, mutta onhan sitä kokeiltava. 😉

Voi vitsit, kun minä olen eilen hymyssäsuin lukennu Teidän kommenttejanne arvontaan osallistumisesta. Olette NIIIIN, NIIIIN ihania! 🙂 Kiitos! Monta hyvää parannusehdotusta olette antanut ja yhden toteutin samantien, eli poisti viikon luetuimmat linkit, koska moni teistä kertoi niiden olevan epämieluisia. On hyvä, että asioita tulee ilmi, jotta niille voidaan tehdä jotain. 🙂 Itse en blogini pitäjänä osaa nähdä asioita, kuten te, mutta samalla tavalla katselen toisten blogeissa vastaavanlaisia juttuja. ;D Palaan vielä jokaiseen risuun ja ruusuun, jonka annoitte minulle. 😉

Kysyin teiltä, että kuinka usein vierailette Glitz & Glamissa? Kiitokset taas kaikille vastanneille! 🙂 Vastasitte seuraavasti:

Monta kertaa päivässä 😀    4 ( 7% )
Lähes päivittäin                   26 ( 50% )
Muutaman kerran viikossa   7   ( 13% )
Kerran viikossa                   2   ( 3%)
Muutaman kerran kuukaudessa  0 ( 0% )
Kerran kuukaudessa                  0 ( 0% )
Ihan satunnaisesti                       5 ( 9% )
Tämä on ensimmäinen vierailuni  4 ( 7% )
Löysin Glitz & Glamin vasta äskettäin 4 ( 7% )

Neljä teistä onkin jo ihan Glitz & Glam faneja, kun monta kertaa päivässä käytte täällä. ;D Kiva juttu! 😉
Valtaosa käy päivittäin ja muutama ensivierailijakin löytyy.

Kiitokset siis vastanneille. Oli mukava tietää tälläinenkin asia. ;D

Tänään minulla on toiseksi viimeinen näyttötyö ja se on vapaavalinnainen. 😉 En vielä paljasta mikä minun vapaavalinnainen työ on, mutta näette sen myöhemmin. Kun saan kuvat, niin aloitan 10 päivän teeman, jolloin joka päivä esittelen yhden töistäni kuvin, selostuksin ja layoutteineen. 😉

X