Glitz & Glam

Escaping Reality

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

HOT, HOT, HOT!!! Taas se aika vuodesta, kun neonvärit valtaavat kynnet.

Kyllä! China Glazen Escaping Reality on todellisuutta pakoilevan värinen. Häikäisevä ja kirkas neonpunainen. Escaping Reality on kylmäsävyinen, mutta toisinaan saattaa näyttää hieman lämpöiseltäkin. Tähän voi vaikuttaa oma ihonsävy, joka minulla on kylmä.

Yksi perinteinen miinus tässä ihanassa neonlakassa on. Sitä tarvitsee monen monta kerrosta ja siltikään sillä ei saa aikaiseksi 100% peittävyyttä. Käytin 4 kerrosta ja huomasin, että 4. kerrosta laittaessa ei 5. kerroksesta olisi mitään hyötytä, sillä lakkauksesta tulee jäämään aavistuksen kuultava. Kuultavuus ei kuitenkaan ole häiritsevä. Onneksi tämä Escaping Reality kuivuu nopeasti, joten sinällään on melko nopeaa lakkailla ne monta kerrosta.

Escaping Reality löytyy China Glazen Cirque du Soleil Worlds Away 3D -kokoelmasta. Minulta myös löytyy ko. kokoelmasta jännän värinen Surreal Appeal ja Whirled Away.

Tein Escaping Realityn päälle ”sukkahousuhevimäiset” koristelut. Tähtikuviot leimasin Color Clubin Revvvolutionilla DRK-A -laatasta. Revvvolution on mustanruskea hologrammilakka, joka antaa leimauksissa jänniä efektejä erilaisissa valaistuksissa.

Kärjille lakkasin OPIn Metallic 4 Life -lakkaa. Metallic 4 Life on kunnon ”rokkilakka”. Musta pohja, jossa paljon eri kokoisia hopeisia glittereitä. Vetoaa minuun, joka olen mustan ja hopean ikuinen ystävä.

Onko neonvärit makeita vain kynsillä vai eikö edes niissäkään? Itse en pukeudu enää uudestaan (lapsuudessa in) neonväreihin, mutta kynsillä neonvärit on välillä hauskoja, kun oikein haluaa revitellä. ;D

Olen muuten vihdoin saanut täytettyä bannerin alapuolelta löytyviä sivuja. Nyt löytyy esittelyä minusta, portfolio-kuviani ja hieman CV:täkin. Lisäksi mistä kaikkialta Glitz & Glam löytyy, tilastoja kävijämääristä, tuotteista joita tahdon, tulossa -sivulta löytyy pientä paljastusta tulevista jutuista ja luonnollisestikin yhteystietoni yhteydenotto -sivulta. Jos kiinnostaa, niin käykää lukemassa. 😉

Leppoisaa ja laiskaa lauantaita kaikille!

X