Glitz & Glam

Essie To Buy or Not To Buy

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Essien keväisen Navigate Her -kokoelman kynsilakkojen esittelyt jatkuu.

Tällä kertaa ihanan hempeä lila ja hauskan nimen omaava To Buy or Not To Buy.

Essien TBONTB on aika veikeä hemppislakka. Koostumus on ohutta cremeä, jossa on hennosti sinistä shimmeriä.
Peittävyys on hyvä, sillä 2 kerrosta riitti minulle. Miinusta tosin annan hieman normaalia hitaammasta kuivumisajasta… HUOM.! Essien kynsilakaksi hitaampi kuivumaan. En tiedä oliko käyttäjässä vai missä vika, mutta sain tämän lakan aavistuksen kupliintumaan. Ehkä en antanut kynsilakan kuivua tarpeeksi, ennen kun lakkasin toisen kerroksen.
Muuten ihana ja keväisen hempeä lila. 🙂

Koristeluissa (öhm… sanoisin sotkemisissani) tein dotting toolilla pisteitä joululakalla. Eli Color Clubin Jingle Jangle. Kivasti joulukokoelman kynsilakka menee keväälläkin.

Vinolakkaukset tein Color Clubin holo-lakalla Wild at Heart. Rajalle tein kimalteisen koristelun Nubarin violetilla glitter-koristelulakalla.

Eilisessä Grimasin meikkipostauksessa kyselin teiltä, että kiinnostaisiko teitä jossakin vaiheessa teemaviikko Grimasin tuotteilla, jossa edetään vinkkien ja tuotetietouden kanssa meikkipohjasta huulimeikkiin? Yritän toteuttaa tämän viikon ennen vappua, mutta katsotaan ehdinkö? Olen tämän lomani jälkeen taas kiinni töissä ja ei tässä lomallakaan huhhailuaikaa ole ollut. Miten nämä vuorokaudet ovatkaan niin lyhyitä? Voi, kun ihmisen ei tarvitsisi nukkua, niin ehtisi enemmän. ;D Alkulomasta ei ollut mitään, mutta sen nukuin väsymystäni pois. Mutta yritän tosiaan saada teemaviikon kasaan ennen vappua. 😉 Kävin eilen jo ostoksilla Kouvolassa Grimasin varastomyymälässä. Nooh… tulipa taas osteltua. 😀 Tosin, kyllä sinne jäi vielä paaaaaljon mitä vielä haluan. 😀 Vaikka kuinka monta kertaa käyn siellä, niin aina vaan lähden ison ostosmäärän kanssa ulos ja vielä sinne jää sellaista mitä minä haluan. Hassua! 😀

Tänään minä lähden risteilemään Tukholmaan ja ilokseni mieheni huomasi, että pitkästäperjantaista huolimatta Tukholmassa on NK, Gallerian ja Åhléns -kauppakeskukset auki!!! :O Wuhuu!!! Mieheni ei luonnollisestikaan hihkunut innosta, sillä hän varmasti näki sielunsa silmin tylsyyttäkin tylsemmän shoppailukierroksen. 😀 Kosmetiikkaa ja niiden räpeltämistä joka paikassa… hintavertailua ja se kuinka Minna vain puhuu ja puhuu… *blaa, blaa, blaa… blaaaaaaa* 😀 Mieheni varmastikin ajatteli sillä hetkellä, että se siitä rentouttavasta reissusta, kun kertoi minulle ostoskeskusten olevan auki. xD

Kiireetöntä kiirastorstaita ja mukavaa pääsiäisen viettoon vetäytymistä! 🙂

X