Glitz & Glam

Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL – suojaa, lakkaa, poista!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tuote saatu CesarsShopilta.

Täriseekö kädet kynsiä lakkaillessa ja sitten on kynsinauhat täynnä sotkua? Vai oletko kynsitaitelija ja teet hienoja lakkauksia, joissa ikävänä puolena on kynsinauhoille tulleiden sotkujen siistiminen?

Tämä on jo vanha tuttu kaikille paljonkin kynsiä koristeleville, mutta saattaa sieltä löytyä kynsiä lakkailevia, jotka kaipaisivat helppoa ratkaisua. Glisten & Glow – CTRL-ALT-DEL Latex Barrier on helppo tapa suojata kynsinauhat sotkuilta.

Kyseessä on Glisten & Glow -lateksisuoja kynsinauhoille. Jokainen nestemäisen lateksin kanssa työskennelleet tietävätkin miltä lateksi haiskahtaa. Tässäkin on se ikävä tuoksahdus, mutta onneksi, siis ONNEKSI aine ei lemua. Glisten & Glown ominaistuoksun haistaa vain haistelemalla nenä kiinni aineessa. Yh, inhoan lateksin hajua. Maskeeraushommissa on saanut ainetta käsitellä ja kestää sitä etikkaista pahaa hajua. Maskeerauslateksi haisee monta kertaa voimakkaammin. On tietysti sanomattakin selvää ettei tuote sovellu lateksiallergisille.

Aine levitetään siveltimen avulla kynsinauhoille. Jos tiedät lakkauksesi tekemisen aiheuttavan ison sotkun, levitä lateksisuoja riittävän laajalle alueelle.

Odotellaan hetki lateksin kuivumista ja aloitetaan lakkaaminen ja kynsien koristelu.

Suoja on oiva apulainen, kun kynsille tehdään leimauksia, töpötellään sienellä liukuvärjäyksiä, vesimarmoroidaan jne. Mutta Glisten & Glow auttaa tavallista kynsilakkaustakin tehdessä. Toki Glisten & Glow pitää myös levittää tarkasti, mutta jos sitä menee kynsille, sen voi poistaa kynnen pinnalta ennen värilakkauksen levittämistä.

Lopuksi vain kuoritaan lateksisuoja pois kynsinauhoilta. Lateksi irtoaa hyvin helposti ja vie sotkut mennessään.

Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL Latex Barrier on oiva apu! Olen niin kauan halunnut testata tätä. Seuraan huipputaitavia kynsibloggaajia ja olen huomannut, että hekin luottavat lateksisuojaan silloin, kun tekevät sotkua aiheuttavia lakkauksia. Siinä meinaan menee ikä ja terveys (+mielenterveys), kun puhdistelee sotkuja kynsinauhoilta. Joten kynsitaidetta harrastaville varsin tarpeeseen on tämä tuote kehitetty.

Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL Latex Barrier -lateksisuojaa myydään CesarsShopissa. Hinnaltaan lateksisuoja on 14,80 € / 15 ml.

Tuosta yhdessä kuvassa näkyvästä lakkauksesta tulee pieni tutoriaali ensi viikolla. Se on helppo, jonka voi toteuttaa ilman valtaisaa kynsituotearsenaalia.

Oikein mukavaa keskiviikkoa! Huomenna vielä postaan, mutta sitten jälleen pidän loppuviikon paussia. Pahoittelen, että sunnuntaisin ilmestyvä 5 parasta -sarja on nyt vähän tauolla. Tulevana lauantaina juhlimme mieheni 40-vuotissynttäreitä. Hommaa on paljon ja kaiken lisäksi minä sain flunssan. Sunnuntai-maanantai välisenä yönä olin kuumeessakin. En nyt viitsi vetää itseäni äärimmilleen, joten jätän stressin sunnuntain postauksen ehtimisestä ja jatkan joka sunnuntain 5 parasta -sarjaa sitten ensi viikolla. Toivottavasti tämä ei haittaa? Oletteko muuten käyneet osallistumassa 2000. postauksen kunniaksi järjestämääni arvontaan?

Tuote saatu.

Lue myös

X