Glitz & Glam

Halpoja ja värikkäitä kynsilakkoja keväälle/kesälle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt on niin monta postausta ollut tummia ja talvisen oloisia kuvia, joten nyt alkaa värikkäiden kynsien ja meikkien postausputki. Voisin kutsua tätä värikkääksi teemaviikoksi joka alkaa tällee torstaina. 😉
Eilen näin ensimmäisen nokkosperhosen ja meinasin napsasta kuvankin siitä, mutta sitten tuli toinen meidän kissoista nurkan takaa ja nappasin perhosen lennosta ja söi sen!!!! 🙁 *nyyhkis ja murrrr!* Kevät on kunnolla vihdoin ja viimein, joten väritkin on sen mukaisia tulevan pääsiäisen ja vapun vuoksi. 😉 Kaikilla kynsilläni on Saffron London kynsilakkoja, jotka eivät ole hinnalla pilattuja! 3,90 €/kynsilakka, eli ovat ns. ”halpislakkoja”, ”pulilakkoja” tai miksi niitä nyt halutaankin kutsua. ;D Yleensä kynsikuvissani on China Glazea, OPIa, Color Clubia jne. Ulkomailta ne ovat halvempia, mutta täällä Suomessa maksavat sen verran, että harva raaskii montaa ostaa. Siksipä näytetään välillä jokaisen talouteen sopivampia kynsilakkoja, joita saa Suomesta www.pretty.fi:stä.

Vihreä kynsilakka. Aavistuksen hohtava ja kirkas väriltään. Vaatii 3 kerrosta, kuivuu nopeasti. On hyvin saman sävyinen ja oloinen kuin China Glazen Paper Chasing. Pirtsakka vihreä!

Sininen on monien lähteideni mukaan kesän ns. hittiväri. Ihan kiva aavistuksen hopeaa hohtava sininen. Vaatii 3-4 kerrosta ainakin ja kuivuu nopeasti.

Pirteä vaaleankeltainen. Hohtaa vihreyttä. Tämä on ehkä mun suosikki näistä kaikista. Tykkäsin väristä, joka on kirkas, mutta kuitenkin vaalea. Auringonvalossa kivasti vihreys välkkyi välillä. 3-4 kerrosta ja kuivuu nopeasti tämäkin.

Oranssi on peittävyydeltään huonoin, mutta kuivuu nopeasti. Kuvassa minulla on 4 kerrosta ja huomasin, että 5. kerros ei peittäisi, joten lopetin siihen kerroksien lakkailun. Lakka on crememäinen koostumukseltaan, mutta peittävyys on aika huono. Ehkä vaalealla aluslakalla saisi paremman peittävyyden.

Pinkki! Tästä tykkäsin kanssa. Väri on nätti ja kirkas. Lakka hohtaa violettisena. 3-4 kerrosta vaatii ainakin, mutta kuivuu nopeasti tämäkin.

Saffron London lakat ovat pullo kooltaan 14-15 ml ja maksavat www.pretty.fi:ssä 3,90 €/kpl. En väitä kynsilakkoja huippulaatuisiksi, joten kirjoitan plussat ja miinukset:

+ Edullisuus
+ Helppoja levittää
+ Nopeita kuivumaan
+ Kirkkaita kesävärejä
+ Keltainen ja pinkki erityisesti minun mieleeni!!! ;D

– Aika huono peittävyys, kaikki lakat ovat läpikuultavia
– Kestävyys ei ole huippuluokkaa, kuten OPIn kynsilakoissa, mutta ei aivan surkeimmasta päästä

Hinta-laatusuhde on kuitenkin ok. 🙂

Haluatteko nähdä kuinka koristelin nämä kynnet? Nyt alkaa viiden päivän putki jokaisesta lakkauksesta koristeltuna ja lisäksi aina saman värinen silmämeikki. 😉 Toivottavasti tykkäätte! 🙂

X