Glitz & Glam

Heaven - suomalaisen Kynsilakkataivaan kaunis luomus

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu CesarsShopilta

Kynsitaiteelle vihkiytyneet eivät varmaankaan ole missanneet tätä kaunista kynsilakkaa. Kuitenkin teistä löytyy monia kynsilakkoja käyttäviä, vaikka aiheeseen ei muuten olisikaan niin vihkiytynyt. Esittelen kynsilakan, jossa on suomalaisuutta mukana.

Suomalainen CesarsShop on todellinen kynsilakkataivas. Siitä kauppa on saanut lisänimen CesarsShop Kynsilakkataivas. Nyt tämä kotimainen kynsilakkataivas on päässyt suunnittelemaan oman nimikkolakkansa piCture pOlish kynsilakkamerkin uusimpaan kokoelmaan. Tämä ko. kynsilakkamerkki on tunnettu siitä, että kynsilakkasävyt ovat usein muiden suunnittelemia. Kuten esimerkiksi somessa tunnettujen kynsitaiteilijoiden. Olen aina niin ylpeä ja iloissani, kun suomalainen menestyy tai pääsee tekemään jotain vaikuttavaa. Tekisi mieli huutaa, että torilla tavataan!

Koska CesarsShop on todellinen kynsilakkataivas, on kynsilakka Heaven saanut siitä vaikutteita. Taivaallinen sävymaailma, jossa on auringonvalon kajastusta taivaanrannassa juuri ennen täydellistä laskuaan. Se pieni violettinen hetki ennen pimeyden laskeutumista. Se pieni hetki, kun säteet vielä kajastavat horisontissa.

Heaven on kaunis laventelisen lila sävyltään. Kaunista pohjasävyä piristää hopeasävytteinen holoefekti. Hologrammisuus ei ole voimakas, mutta kimalteisuus näkyy voimakkaammin. Heaven on upea auringonvalossa.

Koostumus on ihanan helppo! Lakka levittyy hyvin ohuena että paksuna kerroksena. Peittää 2-3 kerroksella. Minulla on kaksi kerrosta. Ei vaadi minkäänlaisia kikkailuja onnistuakseen – sen kun vaan lakkaa. Heaven ei valu kynsinauhoille, eikä raidoitu rumasti. Todella hyvä koostumus kaikille. Sen lisäksi, että kehun Heaven koostumuksen helppoutta, kehun myös sen nopeaa kuivumisaikaa. Lakka kuivuu hieman satiinisen mattaiseksi, mutta päällyslakalla tai pikakuivattajalla saa upean kiillon ja kynsilakan moniulotteisen holoefektin esiin.

Heaven by CesarsShop on tietenkin CesarsShopilla myynnissä. Sen voi käydä ostamassa osoitteessa Vuorikatu 22 Helsingistä tai tilata CesarsShopin verkkokaupasta. Jos vain mahdollista, niin suosittelen käymään itse myymälässä, joka sijaitsee aivan rautatieaseman lähistöllä. Se kynsilakkojen ja kynsitarvikkeiden määrä on huikea. Siellä pääsee katselemaan kynsilakkoja ”livenä” sekä tutkimaan kynsilakkojen hohteita tarkemmin kiekoista ja tikuista, joista sävyt löytyvät ”swatcheina”. Tässä linkki postaukseeni, kun kävin ensimmäistä kertaa CesarsShop Kynsilakkataivaassa.

Onnea CesarsShop Kynsilakkataivas tästä hienosta saavutuksesta! Sekä kiitokset hyvästä koostumuksesta ja kauniista sävystä. Tämä vetoaa minuun. Jotenkin niin täydellinen sävy tähän vuodenaikaan. Viileä, hieman hempeä, keväinen ja mieltä piristävä. Minulle hyvin helppo kynsilakkasävy.

Mitä veikkaatte? Povaatteko tälle sävylle menestystä uusimmassa piCture pOlish kokoelmassa? Tuleeko Heavenista suosituin sävy?

X