Glitz & Glam

Hello yellow!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Muistatte varmaankin kun jokunen viikko sitten kerroin haluavani Color Clubin Take Wing -kokoelman kynsilakkoja. Tilasin ystäväni kanssa kimpassa muutaman kynsilakan ja nyt esittelen ihanan lasimaisen kauniin keltaisen Daisy Does It -kynsilakan.

Daisy Does It on kirkkaankeltainen, värikäs ja aurinkoinen väriltään. Kynsilakka on lasimaisen kimaltava. En sanoisi glitteriseksi, enkä shimmeriksi, sillä tämä on toisenlainen… pienempää kuin glitteri ja suurempaa kuin shimmeri.

Lakka ei ole huippupeittävää, mutta 3-4 kerrosta riittää peittävään tulokseen. Minulla on 3 kerrosta. Lakka kuivuu nopeasti, joka nopeuttaa kerroksien lakkailussa.

Mahtava säihke ja loiste! Oli niin kaunis lakka, että en koristellut näitä mitenkään. Silloin kun kynsilakka jo itsessään on mielettömän kaunis ja näyttävä, niin koristelut vain piilottavat näyttävän kynsilakan.

En ole keltaisen suurin ystävä, mutta tämä keltainen kynsilakka on minusta jotain sanoin kuvailematonta. UPEA! 🙂 Tämä jos mikä saa kesämielelle ja kynnet loistaa kilpaa keväisen auringon kanssa.

Pitkästä aikaa innostun kynsilakan kauniista väristä ja säihkeestä näin paljon. Taisi olla Deborah Lippmannin Across the Universe, josta löytyy postaus täältä.

Mikä on ollut sinun viimeisin kynsilakka, joka on todella saanut sinut innostumaan sen kauneudesta?

X