Kynnet

Hologrammiseksi tuunatut kynnet

29.5.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ihanaa viikon alkua! Tänään esittelen upean kynsituotteen, jolla tuunaa mistä tahansa kynsilakasta häikäisevän kauniin hologrammilakkauksen.

Eikö olekin hienot kynnet? Olen tehnyt tämän lakkauksen NCLA:n tuotteilla.

Minulla on jo pitkään ollut tämä NCLA:n horoskooppilakka. Merkin maahantuoja oli tarkistanut minun horoskooppimerkkini ja lähettänyt tämän vesimiehen kynsilakan kokeiluuni. Kynsilakka vilahti Glitz & Glamin synttäriviikolla, kun esittelin teille ko. kynsilakkamerkkiä. Aquarius on hieman läpikuultava. Sävyltään kuin laguunin vesi. Kaunis, mutta minusta ehkä vähän valju vesimiehen kynsilakaksi. Oletteko muutkin veskarit samaa mieltä kanssani?

I Like it on Top on kynsilakka, joka muuttaa valjunkin kynsilakan jännittäväksi. Sävyn nimi on Shimmer Me Pretty. Kyseessä on hologramminen päällyslakka. Etu- ja keskisormien kynsillä on yksi kerros pelkkää Shimmer Me Pretty -hologrammista päällyslakkaa. Näin pieni juttu ja silti iso muutos.

Vähän valju kynsilakkaus muuttui yhdellä kerroksella hologrammista päällyslakkaa aivan erilaiseksi. Viimeistelin lakkauksen kirkkaalla päällyslakalla, jotta hologrammisuus saa ulotteisemman ulkonäön.

NCLA I Like it on Top -kynsilakkoja on erilaisia. Minulla oleva Shimmer Me Pretty tekee mistä tahansa kynsilakkauksesta upean hologrammisen. Merkillä on paljon hienoja hologrammilakkoja, mutta tällä yhdellä saa kaikista creme-koostumuksen kynsilakoistakin upeita hologrammilakkauksia. Levittää vain kerroksen Shimmer Me Prettyä lakkauksen päälle. Jos kiiltoa haluaa maksimoida, levittää vielä lopuksi jonkun pikakuivattajan tai päällyslakan.

Minusta tällainen on nerokas! Inspiroi kokeilemaan kaikenlaisten värien päälle ja saa itse luoda haluamansa hologrammilakkauksen. Hologrammisia kynsilakkoja ei minusta ole niin helppo löytää kaikissa sateenkaaren väreissä eikä sävyissäkään.

NCLA, eli Nail Couture Los Angeles on 7free-kynsilakkoja, eli niissä ei ole tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste). Lisäksi tuotteet ovat vegaanisia. NCLA on luksuskynsilakkamerkki. Onhan sillä luksusmaista hintaa, mutta tähän mennessä kokeilemani tuotteet ovat olleet huippuluokkaisia.

Saatavuus merkillä on nykyään hyvä, sillä Cesarsshopin liikkeen ja verkkokaupan lisäksi niitä myydään Sokos-tavarataloissa ja verkkokaupassa. Pakko nyt vinkata, että NCLA:n kynsilakat ovat tarjouksessa Cesarsshopilla tämän kuun loppuun asti. Normaalisti kynsilakat ovat 19,90 € / 13,3 ml, mutta nyt tämä hologramminen päällyslakka ja muut NCLA:n kynsilakat ovat Cesarsshopilla 15,90 €.

Eikö ollutkin hieno kynsilakkaus?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (10)

Hih! 🙂

Aivan ihana <3

Hih! 🙂

On ihan mahtava lakkaus. Itsekin käytän tuota holptoppia kun on niin mahtava! Saa ihan minkä värin tahansa holoksi. Tuo horoskooppilakkasi on myös kiva kesäväri ja yhdessä näitä on kiva peilailla auringossa. NCLA on kyllä muodostunut yhdeksi lempimerkikseni.

Tää on tosi kätevä! Voi tuunailla minkä tahansa värin päälle ja katsoa miten se muuttuu erilaiseksi. Ja just tuo mitä sanoit auringossa peilailusta. Kesällä hologrammisuus pääsee niin upeasti esiin. 🙂

NCLAn lakat kyllä kiinnostavat, joukossa on monia tosi upeita lakkoja, niin kuin esim. nämä sinun esittelemäsi 🙂 Myös laadusta olen kuullut vain hyvää, joten voi olla, että näitä päätyy jossain vaiheessa omaankin lakkalaatikkoon 😉

Joo, se mitä nyt olen viiden värilakan, yhden aluslakan ja kahden päällyslakan verran kokeillut, niin huippu on. 🙂 Suosittelen myös kynsiöljyä! Se persikkainen on niiiin ihana tuoksultaan.

Joo , vesimiehelle liian plaah! Mulla on Funlacquer vastaava holo lakka , näköjään samanlainen efekti.

Ai niin silläkin on tällainen! Kyllä hologramminen päällyslakka on kerrassaan nerokas. 🙂

No oli, aivan ihanat kynnet! <3

Kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *