Glitz & Glam

Huomaamattomampaa kynsikoristelua efektillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Silloin, kun kokeilin ostamaani OPIn DS Mystery -kynsilakkaa, mietin, että miltähän ko. kynsilakka näyttäisi leimauksissa mustalla kynsilakalla. Minun täytyi siis kokeilla sitä…

Kuvat ovat hirvittävän huonoja, sillä tämä jos mikä olisi vaatinut auringonpaistetta kuvaustilanteeseen, mutta eipä tuota auringonpaistetta ole juuri ollut tarjolla tänä syksynä. 🙁 Kynsillä oleva efekti ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta käyttäkää hieman mielikuvitusta, niin näette kuvissa sen miltä ne näyttivät luonnossa. ;D

Lakkasin pitkästä, pitkästä aikaan kynteni mustalla kynsilakalla. Suosin jokunen vuosi sitten jatkuvasti mustaa kynsilakkaa. Se näytti makealta ja rokilta lyhyillä kynsilläni. Nykyää minulla on pitkät kynnet, joten musta kynsilakka ei näytä ihan yhtä makealta, kuin lyhyillä se näyttäisi.

Mustana kynsilakkana käytin China Glazen Liquid Leatheria, joka on musta ja erittäin kiiltävä creme-lakka. Kuivuu aika kauan ja vaatii kaksi kerrosta, koska eka kerros on hieman raitainen.

Leimaukset tein Konadin M69-laatasta löytyvällä kuviolla. Leimauslakkana oli tosiaan OPIn Mystery, jolla tein efektin kynsille leimauksella. 

Katsokaa minun turvonneita sormiani! :O Huh, miten minulla neste kertyy raskausaikana. Tosin jotenkin minusta olisi nyt vähäisempää, kuin silloin Millaa varttuessa.
Kuvassa tosiaan näkyy miten leimaukset eivät ole silmille hyppäävät, vaan huomaattomammat.

Nyt kun säät hieman muuttuivat, niin huomasinpas, että minun päänahkani alkoi oireilla. Hiuspohja on kuiva ja se hilseilee kuivaa ihoa. Yyyyyh! Huomaan myös, että kuivan hiuspohjan vuoksi hiuksenikaan eivät rasvoitu, vaikka olisin 100 % luomutukkaisena useamman päivän… ööh… olin viime viikolla useamman päivän vapaalla ja tuolloin olin luomutukkaisena kotona löhövaatteet päällä sohvannurkassa. 😉 Muutenkan joudun kyllä aina laittamaan edes vähän hiuksiani.

Muistin, että työkaverini ovat kehuneet SIMin System 4:n Oil Cure Hair Maskin maasta taivaisiin…

Päätin ostaa itselleni tämän Hair Maskin ja kyselinkin yhdeltä työkaveriltani tarkempia käyttöohjeita, koska minulla ei ole näistä System 4:n tuotteista aikaisempaa kokemusta.

Kirjoittelen kokemukseni tuotteesta, kun olen päässyt pullossa puoleen väliin. 😉 Joten nyt tuotteesta kiinnostuneet joutuvat vielä odottamaan, jotta minulla on konkreettista kerrottavaa. Ajattelin nyt kuitenkin jo vinkata, sillä tähän aikaan vuodesta monille ilmaantuu samanlaisia ongelmia sään muutoksien vuoksi.

Ai niin se vielä on pakko kertoa, että taas työkavereitani menestyi alan kilpailuissa! 🙂 I Love Me -messujen yhteydessä oli Nordic Hair Cup 2012. Miesten muodikas värjäys & leikkaus -kisassa Caroline sijoittui 3. ja Suvi 7. Morsiuskampaus -kisan voiton vei Caroline!!! Caroline voitti juuri tämän kuun alussa EuroSkills 2012 -kilpailussa EM-hopeaa. 😉 Hirveä draivi Carolla! :O

Onnittelut Carolle ja Suville! 🙂

Se olisi Adios taas tällä kertaa! 🙂

X