Kynnet

IsaDora Get the Glow – hologrammisen hehkuva ja suloinen

12.6.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Haluaisitteko kuulla pitkästä aikaan meikkikokoelmasta? Inspiroiduin IsaDora Get the Glow -kokolmasta, jonka maahantuoja on minulle lehdistönäytteenä lähettänyt.

IsaDora Get the Glow -kokoelma tuo suloisen hologrammisen hehkun kesän keskelle. Hologramminen efekti pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa aurinkoisena aikana, eli täällä Suomessa se on yleensä kesä (joskus ei silloinkaan). Hehku, hohde ja kimallus on nyt trendikkäämpää kuin koskaan. Nyt saa hohtaa muuallakin kuin silmissä, sillä kasvoille luodaan muodikkaasti hehkuvia strobing-meikkejä.

Näytän nyt mitä kaikkea hologrammisena hohtavaa IsaDora Get the Glow -kokoelma sisältää.

IsaDora Nail Glow

840 Pearl Glow (LE) | 841 Ice Glow (LE) | 842 Lilac Glow (LE) | 843 Aqua Glow (LE) | 844 Pink Glow (LE)

Nail Glow -kynsilakat hohtavat hieman jäisen efektin antavina. Ne eivät peitä täydellisesti, vaan niiden idea on olla läpikuultavia ja hohteisia. Ne toimivat upeasti toisen kynsilakan päällä. Kuvassa minulla on 842 Lilac Glow, jonka alla olen käyttänyt lilaa creme-lakkaa. Näillä IsaDoran Nail Glow -lakoilla saa kätevästi tuunattua vanhasta kynsilakasta ihan uudenlaisen. Kynteni ovat saaneet kehuja, sillä niiden hieno duochromemainen hohde ei jää huomaamatta.

IsaDora Gloss Glazé

01 Diamond Glazé | 07 Oyster Glazé | 24 Crystal Glazé (LE) | 25 Glow Glazé (LE) | 26 Iridescent Glow (LE) | 27 Pink Glow (LE)

Gloss Glazé -huulikiillot ovat saaneet kausisävyjä. Huulikiillot ovat joko sävyttömiä tai niissä on kevyesti sävyä. Ne antavat kimaltavan hohteen huulille joko yksinään käytettynä tai huulipunan päällä. Kirkas sävy antaa vain kevyen kiillon.

Kuvassa lilahtava 26 Iridescent Glow, joka antaa aika viileän hohteen huulille. Ihan hauska yksinään käytettynäkin.

IsaDora Loose Lip Glitter

50 Stardust (LE)

Glitteriset huulet ovat nyt kuuminta uutta. Instagramissa glitter huulissa on jo vanha tuttu juttu, mutta nyt brändit tuovat markkinoille tuotteita, joilla toteuttaa sellaiset trendihuulet.

Lip Glitteriä käytetään minkä tahansa huulipunan päällä. Se taputellaan sormin tai jonkun siveltimen/applikaattorin avulla. Huulimeikin voi viimeistellä kiillolla. IsaDoran Loose Lip Glitter on todella hienojakoista, mutta kyllähän ne glitterit hieman huulilla tuntuvat huulia yhteen hieroessa.

IsaDora Face Glow Prisma Wheel

50 Rainbow Highlights (LE)

Sitten minun mielestä kokoelman helmi! Korostuspuuteripaletti! Paletti sisältää viisi pastellisen suloista korostuspuuteria, eli highlighteria.

Korostuspuutereita voidaan käyttää kasvoilla, silmäluomilla, vartalolla ja vaikka huulilla. Puuterisiveltimellä pigmenttisyys ei ole niin voimakas, mutta tarvittaessa sävyt saa erottumaan selkeinäkin. Ihania sävyjä! Vihreäkin näyttää niin makealta iholla.

IsaDora Get the Glow on tullut kesäkuussa myyntiin. Joissakin kaupoissa ja tavarataloissa se on saattanut jo olla ja joihinkin on vasta tulossa. Verkkokaupoista löysin eleven.fin, joka myy tätä IsaDora Get the Glow -kokoelmaa.

Nail Glow -kynsilakat 9,90 € / 6 ml
Gloss Glaze -huulikiillot 13,50 € / 16 ml
Loose Lip Glitter -huulikimalle 9,90 € / 5 g
Face Glow -korostuspuuteripaletti 29,90 € / 18 g

*suositushintoja

Tein Get the Glow -kokoelman tuotteilla hempeän hehkumeikin. Huomenna tulee tutoriaali tähän tyttömäisen viileään strobing-meikkiin.

Mitä pidätte IsaDora Get the Glow -kokoelmasta?

Tuotteet saatuja.

Kommentit (8)

Hmm… onkohan meikkeihin mahdollista saada ihan samaa efektiä kuin kynsilakkaan? En itse ainakaan ole nähnyt ihan yhtä vahvaa sellaista. Näissä on sellaista kevyttä hologrammisuutta, mutta enemmänkin juju taitaa olla sävymaailmassa, joka muistuttaa hologrammisen kimalluksen ja hohteen sävymaailmaa.

Tuo paletti se minuakin ihastuttaa. Pitkästä aikaa koin sellaista innostumista.

Vähän kyllä menee tunteisiin, että nykyään hologrammisuutta käytetään meikkien nimissä vain myyntikikkana, koska holo on nyt in. Ja kun eiväthän nämäkään ole holoa edes nähneet. Jatkuvasti somessa tulee vastaan ”hologrammi”-meikkejä. Jotenkin vaan niin ärsyttävää; tekisvät oikeita holojuttuja tai vaihtaisvat nimiä 😀

Onhan tämäkin kokoelma kaikesta huolimatta söpö! Eniten iskee highlighterit, joten luultavasti sorrun tuohon palettiin..

Hmm… onkohan meikkeihin mahdollista saada ihan samaa efektiä kuin kynsilakkaan? En itse ainakaan ole nähnyt ihan yhtä vahvaa sellaista. Näissä on sellaista kevyttä hologrammisuutta, mutta enemmänkin juju taitaa olla sävymaailmassa, joka muistuttaa hologrammisen kimalluksen ja hohteen sävymaailmaa.

Tuo paletti se minuakin ihastuttaa. Pitkästä aikaa koin sellaista innostumista.

Isadoralla on aina niin ihania kokoelmia 🙂 Tää ei ehkä ihan yllä mun lemppareihin heidän kokoelmistaan, mutta hauska kokonaisuus silti. Tuo korostusväripaletti on kyllä sellainen, jonka ostamista täytyy harkita. Mulla ei vielä ole ollenkaan noita tuollaisia pastellisia highlightereita, vaikka ne ovat tainneet olla pinnalla jo aika pitkään. Ehdottomasti löytyisi siis meikkipussista tuollaisen paletin mentävä aukko 😉

Minullakin oli aukko tuolle paletille! 😀 Voitko kuvitella? Kivaa vaihtelua korostuksiin, kun voi valita hauskasta paletista erilaisia pastellisävyjä.

Tulee liikaa ysärifibaa noista lakoista ja etenkin huulikiilloista; Anytimella oli just samoja sävyjä. En innostu. Ainut toi highlighteri vois olla kiinnostava.

Oih, Anytime! Kuului minun meikkipussukkaani vahvasti. Erityisesti kivipuuteri ja huulikiillot. 😀

Tuo highlighter minuakin inspiroi ja ihastutti.

Tulee vahvat discofibat kasarilta tästä, lakat tosi kivoja, muut eivät ehkä niin mua.

Juu, mun teiniajan huulikiiltoja. 😀 🙂 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *