Glitz & Glam

IsaDora Persian Princess

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

IsaDoran syksy/talvi 2012 kynsilakkakokoelman teemana on itämaisuus. Kokoelma kantaa nimeä Jewels of the Orient. Sävyt ovat hyvinkin itämaisia ja hehkuvia. Kokoelman sävyt löytyvät IsaDoran omilta sivuilta. Minä sain kaksi kokoelman sävyä ja valitsin niistä violetin Persian Princess ja syvänsinisen Silk Road. Tänään postauksessa Persian rimpsessa.

IsaDoran omilla sivuilla sävystä sanotaan näin: ”Persian Princess on muinaisesta kuninkaallisesta loistosta muistuttava dynaaminen violetti, joka varmasti tekee vaikutuksen kynsissä”.

Violetin sävy on hyvin ”rojaalinen” ja syvän hehkuva. Kaunis! Kynsilakassa on kevyt ja kylmä shimmer. IsaDoran kynsilakkojen tyyliin lakka on pigmenttistä ja laadukasta. Pidän paljon IsaDoran kynsilakkojen leveästä sudista. Pidän myös Essien ja OPIn kynsilakkojen leveästä sudista.
Persian Princess levittyy hyvin ja helposti, vaikka onkin hieman paksumpaa kynsilakkaa. Lakka ei raidoitu ja kuivuu ihan suht nopeasti. Täydellisen peittävyyden saa jo kahdella kerroksella, mutta tämä toimisi yhdellä paksummallakin kerroksella. 

Olen pitänyt kaikista IsaDoran kynsilakoista, joita minulla on… tai noh… IsaDoran crackle-lakka oli aika heikko esitys, mutta tavalliset kynsilakat ovat todella laadukkaita. Harmittavan vähän vain on tullut hankittua IsaDoran kynsilakkoja. 🙁 Syy on varmaankin se, että minulla on niin vähän aikaa mihinkään. En ehdi kierrellä kaupoilla juuri koskaan. 🙁

Koristelin kynteni meidän joulun värimaailmalla, sillä nämä olivat minun ”joulukynteni”, joita muuten synnärillä kätilö ihasteli. 😀

Leimasin kuviot China Glazen Cheers to You -lakalla Konadin M85-laatasta löytyvällä kuviolla. Kärjet lakkasin vinosti Cheers to Youlla. Kärkilakkauksen rajalle kiinnitin mustia helmen puolikkaita.

Hip hei! Tosiaan elossa vielä ollaan, vaikka blogi onkin hieman hiljaisempi tällä hetkellä. Kyllä se maailman pieni ihme laittaa pakan aivan sekaisin arjen pyörityksessä, vaikka vauvat pääsääntöisesti syö ja nukkuu. Meidän poitsu omaa kyllä hyvän ruokahalun, toisin kuin isosiskonsa. Meillä oli jo neuvolan eka punnitus ja nyt jo poitsu on ylittänyt syntymäpainonsa. Infopläjäykseksi heille, jotka eivät tiedä, niin vauvat menettävät jonkin verran massaansa syntymän jälkeen ja kahdessa viikossa viimeistään tulisi se syntymäpaino ylittää.

Päivät viuhahtaa vauhdilla ja nopeasti. Onneksi mies on isyysvapailla. 🙂 Helpottaa minua suuresti, koska Milla tarvitsee nyt myös erityistä huomiota, jotta ei koe oloaan ”syrjäytetyksi”, sillä valitettavasti äiti on nyt kiinni vauvassa… tai siis vauva on kiinni äidissä. ;D Vielä mustasukkaisuutta ei näy, mutta uskon sen vielä tulevan sieltä. Sisaruussuhde on niin ainut laatuinen viha-rakkaussuhde. Itselläni tosiaan oli aikuiseksi asti kaksi vuotta nuorempi pikkuveli. <3 Sisaremme ovat meidän ne ensimmäiset ”kilpailijamme” elämässä, mutta samalla me rakastamme heitä vilpittömästi ja pyyteettömästi.

Milla on niin ihanan halukas auttamaan vauvan hoidossa. 🙂 Millalle onkin annettu omia erityisiä tehtäviä, jotka hän aina hoitaa. Milla hakeaa aina vauvalle uuden vaipan, laittaa ”sitterin” vyön kiinni jne. Äidin pikku apulainen on ollut monesti jo ihan korvaamaton apua ylimääräisien käsien kanssa. Olen ottanut Millan mukaan hoitopuuhiin, jotta hän saa olla mukana ja kokea olevansa tärkeä edelleen.

Yritän saada kirjoitettua teille seuraavaa postausta viikon vaihteeseen. Eli joko sunnuntaille tai sitten maanantaille. 😉 Ääks, ja sitä piti teille vielä sanoa, että SUUREN SUURET KIITOKSET KAIKILLE ONNITTELUISTA! 🙂 Olen jokaisen lukenut ja ollut erittäin ilahtunut onnitteluistanne. En ole vain saanut aikaiseksi/ehtinyt vastata teille, kuten tapoihini on kuulunut, että vastaan jokaiselle kommentoijalle henkilökohtaisesti. Lupaan vielä vastata niihinkin. 😉

X